Davanelo15 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην κοινότητα ίσως να έχει τοποθετηθεί ξανά η ερώτηση.. Η αγορά με KLARNA είναι ασφαλής .? Και γενικά ποια η διαδικασία και τα δικαιολογητικά .?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Κάνε λογαριασμό, βάλε την κάρτα σου και προχώρα άφοβα. Μια χαρά ασφαλής είναι, μεγάλη εταιρία με χρόνια παρουσία στο Buy Now Pay Later. Όταν θα έρθει η ώρα να πληρώσεις, θα διαλέξεις κλάρνα, θα κάνεις login με τον αριθμό του κινητού σου, και θα σου δώσει τη δυνατότητα να σπάσεις το ποσό χωρίς επιβάρυνση στα 3 4
Spektor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, αν έχεις κάνει μία αγορά ήδη, μπορείς να πραγματοποιήσεις και δεύτερη;
nos1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Spektor είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, αν έχεις κάνει μία αγορά ήδη, μπορείς να πραγματοποιήσεις και δεύτερη; Εφόσον δεν ξεπερνας κάποιο πιστωτικό όριο αγορών,κανονικά και δεύτερη και τρίτη... 1
Spektor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, nos1 είπε Εφόσον δεν ξεπερνας κάποιο πιστωτικό όριο αγορών,κανονικά και δεύτερη και τρίτη... Εννοώ χωρίς να έχεις ξεπληρώσει ακόμα τις δόσεις της πρώτης αγοράς.
Morosis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Spektor είπε Εννοώ χωρίς να έχεις ξεπληρώσει ακόμα τις δόσεις της πρώτης αγοράς. Ναι φιλε μου μπορεις να κανεις κ αλλες αγορες ενω εχεις ηδη δοσεις σε αλλες,απλα θελει προσοχη, μην χασεις τον μπουσουλα που λεμε Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Morosis 1
Spektor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Morosis είπε Ναι φιλε μου μπορεις να κανεις κ αλλες αγορες ενω εχεις ηδη δοσεις σε αλλες,απλα θελει προσοχη, μην χασεις τον μπουσουλα που λεμε Έχεις δίκιο φίλε. Σ ευχαριστώ πολύ
notist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Απίστευτα εξυπηρετική. Έχω κάνει πολλές αγορές σε 3 δόσεις. Ούτε επιβαρύνσεις ούτε κρυφές χρεώσεις. Έχω κάνει ταυτόχρονα και 2 αγορές χωρίς πρόβλημα. Όπως επίσης έχω πληρώσει και δόση νωρίτερα από τη λήξη της. Προχωράς άφοβα. 2
panosno1com Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, notist είπε Απίστευτα εξυπηρετική. Έχω κάνει πολλές αγορές σε 3 δόσεις. Ούτε επιβαρύνσεις ούτε κρυφές χρεώσεις. Έχω κάνει ταυτόχρονα και 2 αγορές χωρίς πρόβλημα. Όπως επίσης έχω πληρώσει και δόση νωρίτερα από τη λήξη της. Προχωράς άφοβα. Πρεπει και το καταστημα να δεχεται κλαρνα ή γραφεσαι και κανεις αγορές με το app ? Δλδ περνας την καρτα σου στην κλαρνα και κανεις αγορες με nfc εννοω
notist Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, panosno1com είπε Πρεπει και το καταστημα να δεχεται κλαρνα ή γραφεσαι και κανεις αγορές με το app ? Δλδ περνας την καρτα σου στην κλαρνα και κανεις αγορες με nfc εννοω Καλημέρα. Ναι βέβαια πρέπει να δέχεται και το κατάστημα klarna. Κατεβάζεις το app και βλέπεις τα καταστήματα που συνεργάζονται. Μπορείς από το app να μπεις στη σελίδα του καταστήματος και να ψωνίζεις. Επίσης μπορείς να μπεις στο site του μαγαζιού και στους τρόπους πληρωμής να αναγράφει και την klarna. Συνήθως οι μεγάλοι public leroy merlin έχουν μπανερακι που το λέει. Βάζεις την κάρτα σου και ξεκινάς. Μπορείς να βάλεις και άλλες κάρτες. Σε μαγαζί δεν έχω πάει να δω πως γίνεται. 1
Davanelo15 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Εγώ τελικά αγόρασα με κλαρνα ..5 λεπτά υπόθεση και η εφαρμογή πολύ εξυπηρετική τα έχεις όλα σε σειρά και σε ενημερώνει ποτε είναι οι πληρωμές 2
Hliana98 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση Έκανα και εγώ αγορά με klarna το θέμα είναι ότι μου τράβηξε την πρώτη δόση από τον λογαριασμό μου αλλά πουθενά η παραγγελία μου... σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Εννοείς να μην εμφανίζεται η παραγγελία σου μέσα στην εφαρμογή; Ή ότι δεν την έχεις παραλάβει ακόμα; Γενικά, πρέπει το κατάστημα να αποδεχθεί την παραγγελία σου, να την επεξεργαστεί και ύστερα θα φανεί. Θελει κάποιες ώρες, ή βαριά, μέρα για να συμβεί αυτό. Αν εννοείς αυτό 1
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 49 minutes ago, Hliana98 said: Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση Έκανα και εγώ αγορά με klarna το θέμα είναι ότι μου τράβηξε την πρώτη δόση από τον λογαριασμό μου αλλά πουθενά η παραγγελία μου... σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? κανε λιγο υπομομη ακομα για να γινουν οι τυπικες επεξεργασιες κτλ. μην ανησυχεις χωρις λογο δηλαδη 1
Hliana98 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 50 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Εννοείς να μην εμφανίζεται η παραγγελία σου μέσα στην εφαρμογή; Ή ότι δεν την έχεις παραλάβει ακόμα; Γενικά, πρέπει το κατάστημα να αποδεχθεί την παραγγελία σου, να την επεξεργαστεί και ύστερα θα φανεί. Θελει κάποιες ώρες, ή βαριά, μέρα για να συμβεί αυτό. Αν εννοείς αυτό Δεν εμφανίζεται η παραγγελία μου... μου έκανε εντύπωση γιατί δεν φαίνεται κάπου στην klarna αλλά τα λεφτά τα έχουν πάρει κανονικά... σε αυτή την περίπτωση να περιμένω και ίσως αύριο μου στείλουν επιβεβαίωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα