Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα ίσως να έχει τοποθετηθεί ξανά η ερώτηση..

Η αγορά με KLARNA είναι ασφαλής .? Και γενικά ποια η διαδικασία και τα δικαιολογητικά .?

Δημοσ.

Κάνε λογαριασμό, βάλε την κάρτα σου και προχώρα άφοβα. Μια χαρά ασφαλής είναι, μεγάλη εταιρία με χρόνια παρουσία στο Buy Now Pay Later. Όταν θα έρθει η ώρα να πληρώσεις, θα διαλέξεις κλάρνα, θα κάνεις login με τον αριθμό του κινητού σου, και θα σου δώσει τη δυνατότητα να σπάσεις το ποσό χωρίς επιβάρυνση στα 3

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spektor είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, αν έχεις κάνει μία αγορά ήδη, μπορείς να πραγματοποιήσεις και δεύτερη; 

Εφόσον δεν ξεπερνας κάποιο πιστωτικό όριο αγορών,κανονικά και δεύτερη και τρίτη...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nos1 είπε

Εφόσον δεν ξεπερνας κάποιο πιστωτικό όριο αγορών,κανονικά και δεύτερη και τρίτη...

Εννοώ χωρίς να έχεις ξεπληρώσει ακόμα τις δόσεις της πρώτης αγοράς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Spektor είπε

Εννοώ χωρίς να έχεις ξεπληρώσει ακόμα τις δόσεις της πρώτης αγοράς. 

Ναι φιλε μου μπορεις να κανεις κ αλλες αγορες ενω εχεις ηδη δοσεις σε αλλες,απλα θελει προσοχη, μην χασεις τον μπουσουλα που λεμε

Επεξ/σία από Morosis
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Morosis είπε

Ναι φιλε μου μπορεις να κανεις κ αλλες αγορες ενω εχεις ηδη δοσεις σε αλλες,απλα θελει προσοχη, μην χασεις τον μπουσουλα που λεμε

Έχεις δίκιο φίλε. Σ ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Απίστευτα εξυπηρετική. Έχω κάνει πολλές αγορές σε 3 δόσεις. Ούτε επιβαρύνσεις ούτε κρυφές χρεώσεις. Έχω κάνει ταυτόχρονα και 2 αγορές χωρίς πρόβλημα. Όπως επίσης έχω πληρώσει και δόση νωρίτερα από τη λήξη της. Προχωράς άφοβα. 

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, notist είπε

Απίστευτα εξυπηρετική. Έχω κάνει πολλές αγορές σε 3 δόσεις. Ούτε επιβαρύνσεις ούτε κρυφές χρεώσεις. Έχω κάνει ταυτόχρονα και 2 αγορές χωρίς πρόβλημα. Όπως επίσης έχω πληρώσει και δόση νωρίτερα από τη λήξη της. Προχωράς άφοβα. 

Πρεπει και το καταστημα να δεχεται κλαρνα ή γραφεσαι και κανεις αγορές με το app ? Δλδ περνας την καρτα σου στην κλαρνα και κανεις αγορες με nfc εννοω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, panosno1com είπε

Πρεπει και το καταστημα να δεχεται κλαρνα ή γραφεσαι και κανεις αγορές με το app ? Δλδ περνας την καρτα σου στην κλαρνα και κανεις αγορες με nfc εννοω

Καλημέρα. Ναι βέβαια πρέπει να δέχεται και το κατάστημα klarna. Κατεβάζεις το app και βλέπεις τα καταστήματα που συνεργάζονται. Μπορείς από το app να μπεις στη σελίδα του καταστήματος και να ψωνίζεις. Επίσης μπορείς να μπεις στο site του μαγαζιού και στους τρόπους πληρωμής να αναγράφει και την klarna. Συνήθως οι μεγάλοι public leroy merlin έχουν μπανερακι που το λέει. Βάζεις την κάρτα σου και ξεκινάς. Μπορείς να βάλεις και άλλες κάρτες. Σε μαγαζί δεν έχω πάει να δω πως γίνεται. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ τελικά αγόρασα με κλαρνα ..5 λεπτά υπόθεση και η εφαρμογή πολύ εξυπηρετική τα έχεις όλα σε σειρά και σε ενημερώνει ποτε είναι οι πληρωμές 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση 

Έκανα και εγώ αγορά με klarna το θέμα είναι ότι μου τράβηξε την πρώτη δόση από τον λογαριασμό μου αλλά πουθενά η παραγγελία μου... σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

Δημοσ.

Εννοείς να μην εμφανίζεται η παραγγελία σου μέσα στην εφαρμογή; 

Ή ότι δεν την έχεις παραλάβει ακόμα; 

Γενικά, πρέπει το κατάστημα να αποδεχθεί την παραγγελία σου, να την επεξεργαστεί και ύστερα θα φανεί. 

Θελει κάποιες ώρες, ή βαριά, μέρα για να συμβεί αυτό. 

Αν εννοείς αυτό 

• Like 1
Δημοσ.
49 minutes ago, Hliana98 said:

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση 

Έκανα και εγώ αγορά με klarna το θέμα είναι ότι μου τράβηξε την πρώτη δόση από τον λογαριασμό μου αλλά πουθενά η παραγγελία μου... σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

κανε λιγο υπομομη ακομα για να γινουν οι τυπικες επεξεργασιες κτλ. μην ανησυχεις χωρις λογο δηλαδη

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Εννοείς να μην εμφανίζεται η παραγγελία σου μέσα στην εφαρμογή; 

Ή ότι δεν την έχεις παραλάβει ακόμα; 

Γενικά, πρέπει το κατάστημα να αποδεχθεί την παραγγελία σου, να την επεξεργαστεί και ύστερα θα φανεί. 

Θελει κάποιες ώρες, ή βαριά, μέρα για να συμβεί αυτό. 

Αν εννοείς αυτό 

Δεν εμφανίζεται η παραγγελία μου... μου έκανε εντύπωση γιατί δεν φαίνεται κάπου στην klarna αλλά τα λεφτά τα έχουν πάρει κανονικά... σε αυτή την περίπτωση να περιμένω και ίσως αύριο μου στείλουν επιβεβαίωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...