antonysasa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Προς όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν ή θέλουν να αποκτησουν AVM Fritz!box (7530). Αυτό έχω εγώ. Μέχρι πριν ένα μήνα δεν υπήρχε κανένα θέμα έως ότου η NOVA αποφάσισε να αλλάξει την γραμμή από LLU σε VoIP ως αναβάθμιση. Ως γνωστό εάν γίνει αυτή η αλλαγή, την έκατσες γιατί ενώ έχεις σύνδεση στο internet δεν έχεις τηλέφωνο. Αυτό έως χθες. Ξέρετε, άπειρες προσπάθειες επικοινωνίας για να βγάλεις άκρη και τελικά να σου λένε ότι δεν δίνουμε παραμετροποίηση σε router εμπορίου αλλά μόνον στα δικά μας Έκανα λοιπόν την εξής κίνηση και δείχνει να λειτούργησε (και ο άγιος φοβέρα θέλει). Απέστειλα ένα e-mail - ως έντονη διαμαρτηρία στα εξής : [email protected] [email protected] Η united group είναι η μαμά εταιρεία της NOVA. Εκεί αναφέρα το πρόβλημα και ότι η NOVA (που είναι θυγατρική της United Group) παρανομεί και καταχρηστικά δηλώνει ότι δεν δίνει παραμετροποίηση se router εμπορίου (εγώ ανέφερα το μοντέλο) την στιγμή που οι άλλοι πάροχοι στην Ελλάδα το κάνουν και ότι αυτό είναι εκτός Ευρωπαικού και Ελληνικού νομικού πλαισίου. Για να πω την αλλήθεια το e-mail μου ήταν αρκετά μεγάλο και απείλησα με μήνυση για αίτημα αποζημείωσης για την ταλαιπωρία αλλά κα ι απείλησα ότι θα μηνύσω την NOVA για ποινικές διώξεις λόγω ότι το σπίτι έχει συναγερμό που επικοινωνεί με κέντρο, και τώρα δεν μπορεί, οπότε θα θεωρηθεί συνυπαίτια. Μαντέψτε: Σήμερα με πήραν από την εξυπηρέτηση πελατών ότι θα με πάρει το τεχνικό τμήμα για να λυθεί το θέμα. Και τώρα περιμένω. Πιστεύω όμως ότι τελικά θα το κάνουν οπότε θα ενημερώσω άμεσα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει ένα χεστήριο στα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα