Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Μα δεν είναι από την στιγμή που έχουν smartphone και κάθονται και ασχολούνται με sms? Πως θα χαρακτήριζες έναν άνθρωπο που έχει κινητό με κάμερα και δεν έχει κάνει ποτέ του βιντεοκλήση? 

Βρε φιλε μου διαβαζεις καθολου ολη τη συζητηση; Ειπα πιο πανω επι λεξει οτι υπαρχουν ανθρωποι με dumb phones, π.χ. ηλικιωμενοι ή πελατες που το εχουν απο επιλογη, και ειναι ενας τροπος να τους στειλεις/να σου στειλουν κατι.

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Μα δεν είναι από την στιγμή που έχουν smartphone και κάθονται και ασχολούνται με sms? Πως θα χαρακτήριζες έναν άνθρωπο που έχει κινητό με κάμερα και δεν έχει κάνει ποτέ του βιντεοκλήση? 

ρε σεις , πάτε καλά ; 

οκ ας βάλει όλες τις εφαρμογές για να πιάνει όλους τους πελάτες και να μην στέλνει sms

viber/whatsapp/messenger/signal/telegram/instagram (δεν ξέρω τι είναι άλλο της μόδας)

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, immortalx είπε

Στο μονο που σου απαντησα ηταν σ'αυτο που ειπες οτι "οσοι χρησιμοποιουν sms ειναι τεχνολογικα αναλφαβητοι". Καμια αναφορα δεν εκανα για RCS.

Αν κάποιος κάνει chat μέσω sms μάλλον είναι τεχνολογικά αναλφάβητος

Με bold αυτά που κόβεις από τα λόγια μου για λόγους που δεν ξέρω.

Σου απάντησα και πιο πάνω τι εννοώ σαν chat. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνετε εσείς αλλά δεν μου έχει τύχει να ανταλλάξω πάνω από 2 SMS με κάποιον επαγγελματία. Δεν σας αμφισβητώ βέβαια.

Αν κάποιος δεν έχει θέματα υγείας που να τον εμποδίζουν να χρησιμοποιεί smartphone ή δεν έχει ηλικία που να τον δυσκολεύει ναι, ο χαρακτηρισμός μου μάλλον του ταιριάζει.

4 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

Δεν νομίζω να είπε ότι δεν λειτουργεί το imessage , απλά πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν έχουν όλοι iphone
άρα τώρα είναι "τεχνολογικά αναλφάβητος" και αναγκάζεται να στείλει sms συνέχεια στους πελάτες με άλλο λειτουργικό (και μάντεψε , είπαμε , ΚΕΦΑΛΑΙΑ μόνο γιατί αλλιώς διπλά και τριπλά) γιατί έτσι του το στέλνει το imessage

αλλά αν μπει αυτή η μαμημένη επιλογή του σατανά (που όντως , με βάση τα μηνύματα τους , καίγονται κάποιοι) θα το έστελνε με data ... αααααν πέσει στην περίπτωση που όντως δεν έχει data ή smartphone ο πελάτης εεε οκ ας πάει σαν sms

Δεν είπα αυτό... ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας.

Στην τσίτα σας βλέπω...

• Like 1
Δημοσ.

ο τεχνολογικά αναλφάβητος είναι μάλλον αυτός που δεν έχει καταλάβει ακόμα τι είναι το RCS και πώς θα υλοποιηθεί

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Αν κάποιος κάνει chat μέσω sms μάλλον είναι τεχνολογικά αναλφάβητος

Με bold αυτά που κόβεις από τα λόγια μου για λόγους που δεν ξέρω.

Σου απάντησα και πιο πάνω τι εννοώ σαν chat. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνετε εσείς αλλά δεν μου έχει τύχει να ανταλλάξω πάνω από 2 SMS με κάποιον επαγγελματία. Δεν σας αμφισβητώ βέβαια.

Αν κάποιος δεν έχει θέματα υγείας που να τον εμποδίζουν να χρησιμοποιεί smartphone ή δεν έχει ηλικία που να τον δυσκολεύει ναι, ο χαρακτηρισμός μου μάλλον του ταιριάζει.

Στην τσίτα σας βλέπω...

Θα με τρελανεις! Σου εκανα quote το μηνυμα σου αυτουσιο και μετα προσπαθωντας για τριτη φορα να εξηγησω σε 2 ατομα οτι ΔΕΝ μιλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για RCS, ξεχασα το "μαλλον"...
Πιστεψε με οτι εχω πελατες που ακομα και SMS δυσκολευονται να στειλουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, immortalx είπε

Σου εκανα quote το μηνυμα σου αυτουσιο

Απλά δεν συνέβη αυτό.

Και ναι, το μάλλον είναι μια λέξη που στην συγκεκριμένη πρόταση άφηνε περιθώριο για αυτούς που όντως δεν μπορούν.

Το "τεχνολογικά αναλφάβητος" γιατί σας άγγιξε τόσο;

Και ο παππούς μου τεχνολογικά αναλφάβητος ήταν και η γιαγιά μου πλήρως αναλφάβητη. So what.

4 λεπτά πριν, immortalx είπε

Πιστεψε με οτι εχω πελατες που ακομα και SMS δυσκολευονται να στειλουν.

Και τελικά; Τους καλύπτει ο χαρακτηρισμός μου, ή είναι εκτός λόγω του "μάλλον";

• Like 1
Δημοσ.

Απλά δεν συνέβη αυτό.

Τι εννοεις; Εκανες ενα post στο οποιο εθιξες καποια πραγματα, μεταξυ αλλων και το θεμα τεχνολογικου αναλφαβητισμου το οποιο εκανα quote αυτουσιο. Σ'αυτο ηθελα να απαντησω και οχι στα υπολοιπα θεματα του post.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, somt είπε

ο τεχνολογικά αναλφάβητος είναι μάλλον αυτός που δεν έχει καταλάβει ακόμα τι είναι το RCS και πώς θα υλοποιηθεί

Περάσαμε στον σουρεαλισμό...

Μόλις τώρα, immortalx είπε

Τι εννοεις; Εκανες ενα post στο οποιο εθιξες καποια πραγματα, μεταξυ αλλων και το θεμα τεχνολογικου αναλφαβητισμου το οποιο εκανα quote αυτουσιο. Σ'αυτο ηθελα να απαντησω και οχι στα υπολοιπα θεματα του post.

Τι εννοώ; Πως δεν έκανες "quote αυτούσιο"

Αν δεν έχουν νόημα οι λέξεις, τι συζητάμε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeaLion είπε

Λατρεμένη εποχή… 

άντε παίδες εγώ καληνυχτίζω μιας και ότι ήταν να πούμε το είπαμε…

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Στην τσίτα σας βλέπω...

μάλλον , και με βάση προηγούμενο μήνυμα που έγραψες , καταλαβαίνω ότι δεν έχεις παρακολουθήσει ιδιαίτερα τα 2 θέματα 
που πολλές απαντήσεις είναι του στυλ "μα έχει αθηναϊκές πινακίδες ..." 

Δημοσ.

Τι εννοώ; Πως δεν έκανες "quote αυτούσιο"

Αν δεν έχουν νόημα οι λέξεις, τι συζητάμε;

Δηλαδη δεν εχεις δει ποτε να κανουν quote σε part ενος post; ΟΚ. Το μονο που ηθελα να τονισω ειναι οτι λεγοντας οτι τα sms ειναι μαλλον για τεχνολογικα αναλφαβητους, αποκλειεις μεριδα του πληθυσμου που οντως ειναι, ειτε απο επιλογη ειτε λογω ηλικιας.
Τελως παντων, καλη συνεχεια φιλε μου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

μάλλον , και με βάση προηγούμενο μήνυμα που έγραψες , καταλαβαίνω ότι δεν έχεις παρακολουθήσει ιδιαίτερα τα 2 θέματα 
που πολλές απαντήσεις είναι του στυλ "μα έχει αθηναϊκές πινακίδες ..." 

Εγώ είμαι σε αυτό το thread τώρα... Αν μιλάς για το sideloading το είδα πολύ μεγάλο και βαρέθηκα να μπω.

1 λεπτό πριν, immortalx είπε

Δηλαδη δεν εχεις δει ποτε να κανουν quote σε part ενος post; ΟΚ. Το μονο που ηθελα να τονισω ειναι οτι λεγοντας οτι τα sms ειναι μαλλον για τεχνολογικα αναλφαβητους, αποκλειεις μεριδα του πληθυσμου που οντως ειναι, ειτε απο επιλογη ειτε λογω ηλικιας.
Τελως παντων, καλη συνεχεια φιλε μου.

Άλλο κάνω quote ένα κομμάτι, κι άλλο αφαιρώ λέξεις από μια πρόταση. Αυτό λέω, απλά.

Δεν ξέρω αν η φράση σας χτυπά τόσο άσχημα, ενώ αν αποκαλούσα κάποιον "άμπαλο" π.χ. θα ήταν όλα πιο cool, το νόημα είναι το ίδιο. Από μεγάλους ανθρώπους δεν έχω απαιτήσεις, προφανώς. Το concept άτομα 40-50 χρονών κατ'επιλογή τεχνοφοβικοί... οκ, no comment. 

Καλή συνέχεια και σε σένα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Το concept άτομα 40-50 χρονών κατ'επιλογή τεχνοφοβικοί... οκ, no comment. 

όταν κάθε μερά έχεις επικοινωνία με random ανθρώπους δεν μπορείς να κάθεσαι να λες στον άλλον βάλε viber, βάλε whatsapp βαλε το ένα βάλε το άλλο, να βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε. Αν δεν τύχει να είστε στην ίδια πλατφόρμα (viber, whatsapp κλπ) η μόνη επιλογή που σου δίνει το iPhone είναι το SMS. Αυτό λύνει το RCS.

τέλος πάντων, θα γίνει πιο κατανοητό όταν μπει σε εφαρμογή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...