Προς το περιεχόμενο

Υποχώρηση της Apple, η οποία θα προσθέσει υποστήριξη RCS μηνυμάτων στο iPhone το 2024

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Αν κάποιος κάνει chat μέσω sms μάλλον είναι τεχνολογικά αναλφάβητος και κρίμα, αλλά ας ρωτήσει να μάθει.

εργάζεσαι ή απλά κανεις chat με το apple fan club?

στο iphone μου έχω μια esim (προσωπική) και μια sim (εταιρική)

το Viber το έχω στον προσωπικό αριθμό. Ως γνωστόν δεν μπορώ να έχω δυο Viber.

Όταν πρέπει με έναν πελάτη να ανταλλάξουμε κάποιον κωδικό, μια φωτογραφία, κάτι στα γρήγορα, πως θα το κάνω από την εταιρική; Μην εξαφανιστείς, δώσε μου λύση

8 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Αν δεν μας αρέσει δεν θα το χρησιμοποιούμε.

Έχεις καταλάβει ότι θα είναι baked μέσα στην εφαρμογή Messages του iPhone και θα κάνει fallback το μύνημα σε αυτό όταν στέλνεις σε Android;

Επεξ/σία από somt
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

28 λεπτά πριν, AtiX είπε

Με ένα πρωτόκολλο που η τελευταία του ενημέρωση έγινε το 2019?

για να γραφτεί το παραπάνω μήνυμα ο χρήστης δυστυχώς χρησιμοποίησε πρωτόκολλα 10ετιών 

επειδή ως γνωστόν όλα τα πρωτόκολλα είναι "updated" κάθε βδομάδα , σαν εφαρμογή του store ενα πράγμα
2019 λες ε , όχι 1999 ή 1989 εεε :)

15 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Αν κάποιος κάνει chat μέσω sms μάλλον είναι τεχνολογικά αναλφάβητος και κρίμα, αλλά ας ρωτήσει να μάθει.

Φιλε μου καποιοι ειμαστε αναγκασμενοι να επικοινωνουμε και να συνεργαζομαστε με ανθρωπους που εχουν dumb phones. Τι να τους πουμε, να στελνουν ταχυδρομικο περιστερι;

2 λεπτά πριν, somt είπε

στο iphone μου έχω μια esim (προσωπική) και μια sim (εταιρική)

το Viber το έχω στον προσωπικό αριθμό. Ως γνωστόν δεν μπορώ να έχω δυο Viber.

Όταν πρέπει με έναν πελάτη να ανταλλάξουμε κάποιον κωδικό, μια φωτογραφία, κάτι, πως θα το κάνω από την εταιρική; Μην εξαφανιστείς, δώσε μου λύση

Καλή περίπτωση, αλλά δεν γνωρίζω εκ πείρας, δεν είχα ποτέ 2 sim, δεν κάνουμε την ίδια δουλειά. Δουλεύω αρκετά το email εγώ με πελάτες.

Ακούγεται σαν πρόβλημα του Viber αυτό. To Whatsapp έχει βγάλει άλλο app για την 2η sim. Με το iMessage δεν λειτουργούν και τα δύο νούμερα; Στο Android πιθανόν να υπάρχει λύση και να είναι πιο fit για την περίπτωσή σου.

• Like 1

13 λεπτά πριν, somt είπε

Σταμάτα να βγάζεις νυχάκια κάθε φορά που δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς τις απαντήσεις που λαμβάνεις… 🙂

2 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

για να γραφτεί το παραπάνω μήνυμα ο χρήστης δυστυχώς χρησιμοποίησε πρωτόκολλα 10ετιών 

επειδή ως γνωστόν όλα τα πρωτόκολλα είναι "updated" κάθε βδομάδα , σαν εφαρμογή του store ενα πράγμα
2019 λες ε , όχι 1999 ή 1989 εεε :)

φίλε μου, τώρα νομίζεις ότι είναι επιχείρημα αυτό? Ποτέ μην ποντάρεις στην ειρωνία για να σε σώσει…

3 λεπτά πριν, immortalx είπε

Φιλε μου καποιοι ειμαστε αναγκασμενοι να επικοινωνουμε και να συνεργαζομαστε με ανθρωπους που εχουν dumb phones. Τι να τους πουμε, να στελνουν ταχυδρομικο περιστερι;

Γιατί ένα iPhone δεν μπορεί να επικοινωνήσει με ένα dump phone και χρειάζεται RCS για αυτό? 

• Like 2

3 λεπτά πριν, immortalx είπε

Έχουν RCS αυτοί;

Κι όταν λέω chat δεν εννοώ την ανταλλαγή ενός μηνύματος μια στο τόσο. Το άλλο που κάποιοι φίλοι/ες σου στέλνουν μια πρόταση σε 3 μηνύματα 🥲

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Γιατί ένα iPhone δεν μπορεί να επικοινωνήσει με ένα dump phone και χρειάζεται RCS για αυτό? 

Φιλε Atix διαβασε σε τι πραγμα απαντησα.

Μόλις τώρα, immortalx είπε

Φιλε Atix διαβασε σε τι πραγμα απαντησα.

Εγώ διάβασα και δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ως επιχείρημα σε μια συζήτηση για το RCS… 

Μόλις τώρα, SeaLion είπε

Έχουν RCS αυτοί;

Κι όταν λέω chat δεν εννοώ την ανταλλαγή ενός μηνύματος μια στο τόσο. Το άλλο που κάποιοι φίλοι/ες σου στέλνουν μια πρόταση σε 3 μηνύματα 🥲

Στο μονο που σου απαντησα ηταν σ'αυτο που ειπες οτι "οσοι χρησιμοποιουν sms ειναι τεχνολογικα αναλφαβητοι". Καμια αναφορα δεν εκανα για RCS.

1 λεπτό πριν, SeaLion είπε

Ακούγεται σαν πρόβλημα του Viber αυτό. To Whatsapp έχει βγάλει άλλο app για την 2η sim. Με το iMessage δεν λειτουργούν και τα δύο νούμερα; Στο Android πιθανόν να υπάρχει λύση και να είναι πιο fit για την περίπτωσή σου.

Δεν νομίζω να είπε ότι δεν λειτουργεί το imessage , απλά πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν έχουν όλοι iphone
άρα τώρα είναι "τεχνολογικά αναλφάβητος" και αναγκάζεται να στείλει sms συνέχεια στους πελάτες με άλλο λειτουργικό (και μάντεψε , είπαμε , ΚΕΦΑΛΑΙΑ μόνο γιατί αλλιώς διπλά και τριπλά) γιατί έτσι του το στέλνει το imessage

αλλά αν μπει αυτή η μαμημένη επιλογή του σατανά (που όντως , με βάση τα μηνύματα τους , καίγονται κάποιοι) θα το έστελνε με data ... αααααν πέσει στην περίπτωση που όντως δεν έχει data ή smartphone ο πελάτης εεε οκ ας πάει σαν sms

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Εγώ διάβασα και δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ως επιχείρημα σε μια συζήτηση για το RCS… 

Τι δεν καταλαβαινεις; Ο φιλος ειπε οτι οσοι χρησιμοποιουν sms ειναι τεχνολογικα αναλφαβητοι και του απαντησα οτι υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι απαραιτητο. Τι θες αλλο να πω;

5 λεπτά πριν, AtiX είπε

φίλε μου, τώρα νομίζεις ότι είναι επιχείρημα αυτό? Ποτέ μην ποντάρεις στην ειρωνία για να σε σώσει…

Ρε συ , μου λες ως επιχείρημα ότι έχει να ενημερωθεί το 2019 , αυτό πως λέγεται ; 
επαναλαμβάνω , ό.τι χρησιμοποιείς από πρωτόκολλa είναι φρέσκα από το φούρνο , δεν είναι ετών , δεκαετιών κλπ 
η κλήση που κάνεις , σε κάποιες περιπτώσεις, τα sms που στέλνεις , η σύνδεση που έκανες εδώ και έστειλες το μήνυμα , όλα σαν το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι , τα ποιο σύγχρονα της Ευρώπης :))))

3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Σταμάτα να βγάζεις νυχάκια κάθε φορά που δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς τις απαντήσεις που λαμβάνεις… 🙂

εγω θα μιλάω με επιχειρηματα, εσύ ασχολήσου με νυχακια

Μόλις τώρα, immortalx είπε

Τι δεν καταλαβαινεις; Ο φιλος ειπε οτι οσοι χρησιμοποιουν sms ειναι τεχνολογικα αναλφαβητοι και του απαντησα οτι υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι απαραιτητο. Τι θες αλλο να πω;

Μα δεν είναι από την στιγμή που έχουν smartphone και κάθονται και ασχολούνται με sms? Πως θα χαρακτήριζες έναν άνθρωπο που έχει κινητό με κάμερα και δεν έχει κάνει ποτέ του βιντεοκλήση? 

Μόλις τώρα, somt είπε

εγω θα μιλάω με επιχειρηματα, εσύ ασχολήσου με νυχακια

Μα εσύ τα βγάζεις όχι εγώ…

είδες πουθενά να χαρακτηρίζω συμφορητη μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...