Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Καλα, ναι, άσ'τα να πάνε, να φανταστείς δυο σελίδες πίσω κάποιος υπονόησε πως επειδή δεν στέλνω SMS είμαι ανεπάγγελτος!

Εσύ είπες ότι όσοι στέλνουν SMS είναι μάλλον τεχνολογικά αναλφάβητοι οπότε πήρες απάντηση σε ανάλογο ύφος.

Ακόμα και τώρα όμως δείχνεις να μην έχεις καταλάβει ότι όταν στέλνεις σε Android από την εφαρμογή Messages, SMS στέλνεις.

Δημοσ.
1 minute ago, SeaLion said:

Υλοποιούν τα νέα πρωτόκολλα ή έχουν μόνο τα παλιά; 

Τα μόνα πρωτόκολλα που ξέρω, είναι αυτά των Σοφών της Σιών 😋

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Εδω κρινουμε την εταιρια και ποσο εχει ανοιξει το λειτουργικο της τα τελευταια χρονια και απο την πιο απλη προσθηκη του type c μεχρι το sideloading ειναι 100% προς το οφελος των καταναλωτων. Δεν συμφωνεις με αυτο? Η θα προτιμουσες να μεινει οπως ηταν πριν 10 χρονια?  

Ρε συ @Arkinμε όλο το σεβασμό ως προς την προτίμηση σου και επιλογή σου· ΔΕΝ έχεις (όπως εσύ προείπες) ιδέα από apple οικοσύστημα και θα πεις εμένα που το χρησιμοποιώ πως ταλαιπωρούμαι ;;

Για το θεό δηλαδή! 
 Το ίδιο μπορώ να πω και εγω για την άλλη πλευρά αλλά εφόσον αυτό που ενσυνείδητα επέλεξα εγω με καλύπτει ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλα και με το παραπάνω , τι με νοιάζει ;;;

Υ.Γ Έχω ένα φίλο με Porsche 911 και προσπαθώ να τον πείσω πως ταλαιπωρείτε σε σχέση με εμένα που έχω κανονικά πίσω καθίσματα και πολύ μεγαλύτερο χώρο αποσκευών αλλά ΜΑΝΤΕΨΕ !!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ γιατί αυτός θέλει να κάνει το Αθήνα Θεσσαλονίκη σε τρεις ωρες

εάν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω … 

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, somt είπε

Ακόμα και τώρα όμως δείχνεις να μην έχεις καταλάβει ότι όταν στέλνεις σε Android από την εφαρμογή Messages, SMS στέλνεις.

Σεφερλής;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Waiss είπε

Γιατί μία επιλογή; Δεν σου κάνουν τα 3310 τύπου κινητά της Nokia, που έβγαλε το 2017; 😄

Πολύ καλή απάντηση στο δίνω 

Τώρα που εξαντλήσαμε τα πάντα εν κατακλείδι να ρωτήσω κάτι σε όλους τους χρήστες android που μας αποστομώσαν με τα αφοπλιστικά επιχειρήματα τους ,

τώρα δηλαδή όλοι σας όταν επιτέλους η apple αποδεχτεί το πρότυπο αυτό να υποθέσω θα καταργήσετε Viber WA telegram etc και θα μιλάτε μεταξύ σας με google messages???

Γιατί εμείς με τα I phone πάλι με I message θα μιλάμε μεταξύ μας .

Να καταλήξουμε δήλωση κάπου !

• Like 1
Δημοσ.

Μισο λεπτο για να το καταλαβω Βιρνα>

Μου λες δηλαδη, οτι απο εδω και περα δεν θα χρειαζομαι whats app, viber και το αλλη μλκια υπαρχει σε app και θα μπορω να επικοινωνω με android κινητα μεσω μπλε και πρασινους κοκκους?

αν ειναι αυτο τοτε ειναι καλο.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το βάλει η Samsung σαν default message app στην θέση του SMS.Το ίδιο θα κάνει και η Apple στο iMessage αντί του SMS.

Να δω χαρά που θα έχουν η Meta,Viber,Telegram που θα συνθλιβούν….. Υγιής ανταγωνισμός……

Η Apple δεν θα πάθει τίποτα. Ούτε οι iPhoneακίδες. Πάλι iMessage θα έχουμε μεταξύ μας και θα καταργήσουμε τα 3rd party apps. Μάλιστα στο iOS κατά 99% χωρίς διαφημίσεις.

Επίσης είναι ήττα για τους χρήστες που δεν ανάγκασαν τους παρόχους να το κάνουν. Τώρα τα μνμ μας θα είναι σε Server της Αμερικής (κυρίως Google) και άντε κάνε μήνυση αν χρησιμοποιούν τα δεδομένα σου. Τωρα υπάρχουν βέβαια και οι αφελείς που νομίζουν ότι επειδή είναι encrypted δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση. Όπως είχε πει κάποτε κι ο Snowden , αν έχεις πρόσβαση εσύ τότε έχουν και αυτοί….

10 ώρες πριν, Arkin είπε

Εγω προσωπικα με καθολου ποτε δεν ακουμπησα ios και ουτε προκειται αλλα ειναι καλο για οσους αγοραζουν να εχουν καποιες ευκολιες απο το android και μπραβο που σιγα σιγα τις βαζουν και δεν ταλαιπωρουν τον κοσμο οπως τοσα χρονια.

Ρε φίλε όπως λες δεν έχεις ακουμπήσει iOS. Εγώ λοιπόν που έχω ακουμπήσει Android από τα πρώτα που βγήκαν μέχρι και πριν 2 μήνες που άλλαξα το Galaxy S9 σου λέω ότι έχουν μεγάλη διαφορά σε ποσό προσεγμένο είναι.

Τι να πρωτοπείς όταν είχε χρόνια τώρα universal copy paste, iMessage με τέλεια ποιότητα η φωτό και όχι compression. Airdrop που και τώρα είναι κλάσης ανώτερο από nearby share.  Το Sidecar. Και ποσά αλλά που μοιάζουν αστεία αλλά μαζεμένα αλλάζουν την εμπειρία χρήσης σε μεγάλο βαθμό.

Ναι στο Android θα έχεις πολλά features πρώτα αλλά συνήθως από beta έως μέτρια. Όταν η Apple τα βάζει συνήθως είναι προσεγμένα και τα σκασίματα είναι πολύ πιο σπάνια.

Φυσικα και υπάρχουν τραγωδίες της Apple όπως το Maps ή έχει μείνει πίσω η Siri σε σχέση με Google assistant, Alexa κτλ.

Τέλος όλα αυτά με objective c και όχι Java based που ρουφάει την μνήμη σαν σαύρα. Για αυτό με λιγότερη RAM είναι πιο σταθερό και γρήγορο.

• Like 3
Δημοσ.

Να προσθέσω και κάτι ακόμα λέτε ότι η Apple είναι πανάκριβη.

Εξαρτάται ποιος είσαι. Αν αλλάζεις κινητό κάθε 1-2 χρόνια ναι είναι πιο ακριβή.

Όταν όμως ακόμα και σήμερα ένα iPhone XS με 4GB παίζει πχ Diablo immortal καταλαβαίνεις ότι τελικά δίνεις πιο λίγα αν το κρατάς χρόνια.
Το Galaxy S9 μετά τα 2 χρόνια άρχισε να είναι πιο αργό όσο για Diablo immortal ούτε καν. Δεν έπιανε ούτε 10fps ήταν unplayable. Ούτε το S10 μπορούσε. Το λέω ενδεικτικά για να καταλάβει κάποιος τι υποχωρήσεις έκανα γιατί δεν αλλάζω πλέον συνέχεια συσκευές. Δεν μιλάω για ένα παιχνίδι αυτό ήταν αισθητό παντού.

Τώρα που άρχισαν να έχουν επεξεργαστές της προκοπής μια χαρά οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες στα flagship.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, billdanos είπε

Του χρόνου iPhone 16 και οι 2 ε! :) Welcome to our family! 

Ευχαριστως να παρω αρκει αρκει να φτιαξουν τα notifications, file manager, keyboard, home screen, webkit, spam calls. Τα αλλα τα παλευω, αλλα αυτα ειναι 10 χρονια πισω.

2 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Όταν το βάλει η Samsung σαν default message app στην θέση του SMS.Το ίδιο θα κάνει και η Apple στο iMessage αντί του SMS.

Να δω χαρά που θα έχουν η Meta,Viber,Telegram που θα συνθλιβούν….. Υγιής ανταγωνισμός……

Η Apple δεν θα πάθει τίποτα. Ούτε οι iPhoneακίδες. Πάλι iMessage θα έχουμε μεταξύ μας και θα καταργήσουμε τα 3rd party apps. Μάλιστα στο iOS κατά 99% χωρίς διαφημίσεις.

Επίσης είναι ήττα για τους χρήστες που δεν ανάγκασαν τους παρόχους να το κάνουν. Τώρα τα μνμ μας θα είναι σε Server της Αμερικής (κυρίως Google) και άντε κάνε μήνυση αν χρησιμοποιούν τα δεδομένα σου. Τωρα υπάρχουν βέβαια και οι αφελείς που νομίζουν ότι επειδή είναι encrypted δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση. Όπως είχε πει κάποτε κι ο Snowden , αν έχεις πρόσβαση εσύ τότε έχουν και αυτοί….

Ρε φίλε όπως λες δεν έχεις ακουμπήσει iOS. Εγώ λοιπόν που έχω ακουμπήσει Android από τα πρώτα που βγήκαν μέχρι και πριν 2 μήνες που άλλαξα το Galaxy S9 σου λέω ότι έχουν μεγάλη διαφορά σε ποσό προσεγμένο είναι.

Τι να πρωτοπείς όταν είχε χρόνια τώρα universal copy paste, iMessage με τέλεια ποιότητα η φωτό και όχι compression. Airdrop που και τώρα είναι κλάσης ανώτερο από nearby share.  Το Sidecar. Και ποσά αλλά που μοιάζουν αστεία αλλά μαζεμένα αλλάζουν την εμπειρία χρήσης σε μεγάλο βαθμό.

Ναι στο Android θα έχεις πολλά features πρώτα αλλά συνήθως από beta έως μέτρια. Όταν η Apple τα βάζει συνήθως είναι προσεγμένα και τα σκασίματα είναι πολύ πιο σπάνια.

Φυσικα και υπάρχουν τραγωδίες της Apple όπως το Maps ή έχει μείνει πίσω η Siri σε σχέση με Google assistant, Alexa κτλ.

Τέλος όλα αυτά με objective c και όχι Java based που ρουφάει την μνήμη σαν σαύρα. Για αυτό με λιγότερη RAM είναι πιο σταθερό και γρήγορο.

Tα sms ειναι στους servers των carriers, τι σχεση εχει η Google; Αν στειλεις μηνυμα απο το messenger στο wu που μπαινει η google; Το rcs ενα πρωτοκολλο ειναι που ετυχε να το αναπτυξει η google και τωρα το χρησιμοποιουν και αλλοι. Δηλαδη το wifi που το ανακαλυψε η NCR θα διαβαζει τα δεδομενα μας; 

Επεξ/σία από cat1967
Δημοσ.
12 hours ago, Chris_BMW said:

Πολύ καλή απάντηση στο δίνω 

Τώρα που εξαντλήσαμε τα πάντα εν κατακλείδι να ρωτήσω κάτι σε όλους τους χρήστες android που μας αποστομώσαν με τα αφοπλιστικά επιχειρήματα τους ,

τώρα δηλαδή όλοι σας όταν επιτέλους η apple αποδεχτεί το πρότυπο αυτό να υποθέσω θα καταργήσετε Viber WA telegram etc και θα μιλάτε μεταξύ σας με google messages???

Γιατί εμείς με τα I phone πάλι με I message θα μιλάμε μεταξύ μας .

Να καταλήξουμε δήλωση κάπου !

Υπάρχει κι άλλη επιλογή. Να μην έχεις κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cat1967 είπε

Ευχαριστως να παρω αρκει αρκει να φτιαξουν τα notifications, file manager, keyboard, home screen, webkit, spam calls. Τα αλλα τα παλευω, αλλα αυτα ειναι 10 χρονια πισω.

Tα sms ειναι στους servers των carriers, τι σχεση εχει η Google; Αν στειλεις μηνυμα απο το messenger στο wu που μπαινει η google; Το rcs ενα πρωτοκολλο ειναι που ετυχε να το αναπτυξει η google και τωρα το χρησιμοποιουν και αλλοι. Δηλαδη το wifi που το ανακαλυψε η NCR θα διαβαζει τα δεδομενα μας; 

Τώρα τα μνμ μας θα είναι σε Server της Αμερικής (κυρίως Google)”

To κυρίως Google έγινε Google. Όταν θα είναι προεγκατεστημένα στο κινητό και πολλοί κατασκευαστές θα έχουν μόνο αυτό πες μου αν κάνω λάθος στο κυρίως. Και όπως είπα οι meta , telegram, viber δεν θα χαρούν που θα χάσουν πελάτες από τον «υγιή» ανταγωνισμό….

Για το RCS έλεγα  ότι θα είναι ποιος μίλησε για τα SMS. Το RCS το ανέπτυξε η GSMA η Google έκανε μια υλοποίηση αυτού. 
Τι σχέση έχει το WiFi που είναι τοπικό δίκτυο; Αν εννοείς το Internet ή τα  δίκτυα κινητής εκεί είναι ανάλογα που επικοινωνείς και τι tracker τρως.

Διαβαστε πριν σχολιάστε….. 

Έχεις δουλέψει σε αυτές τις συσκευές;  
Τι εννοείς file manager; Τι δεν κάνει δηλαδή;

Τι εννοείς Home Screen ότι δεν βάζαν widget που ρούφαγαν την μπαταρία μέχρι να διασφαλίσουν ότι θα δουλεύουν σωστά;

Δεν νομιζω ο chrome που είναι άθλιος σε κατανάλωση πόρων να είναι καλύτερος από τον WebKit safari. Για τον edge να το συζητήσουμε που παρότι έχει την ίδια μηχανή δεν είναι κακογραμμένος.

Notifications δεν σε καταλαβαίνω μπορείς να μας εξηγήσεις;

Για το πληκτρολόγιο να συμφωνήσουμε ότι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μπορείς να το αλλάξεις.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τι διαβάζει κάποιος εδώ μέσα δεν λέγεται.

4 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

• iMessage
    • Τύπος: Εφαρμογή 
    • Πρωτόκολλο: Κλειστό & άγνωστο
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε iMessage
  • Viber
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε Viber
  • Messenger (Facebook)
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε Messenger
  • Whatsapp
    • Πρωτόκολλο: Κλειστό & άγνωστο
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε Whatsapp
  • Telegram
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε Telegram
  • Google Messages
    • Πρωτόκολλο: RCS, ανοιχτό προς όλους
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Οπουδήποτε, αρκεί να υποστηρίζει RCS
  • Samsung Messages

1. Με τα δεδομένα πιο πάνω, παρατήρησε ποιός έχει "τα πρόβατα στο μαντρί"
  2. Υγιής ανταγωνισμός; Ξανά δες την κατάσταση πιο πάνω

Συνεπώς: Ας υποστηρίξουν ΟΛΟΙ το RCS και ας χρησιμοποιεί ο καθένας ό,τι πραγματικά του αρέσει σαν εφαρμογή.

Επεξ/σία από john_
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, john_ είπε

Το τι διαβάζει κάποιος εδώ μέσα δεν λέγεται.

• iMessage
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε iMessage
  • Viber
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε Viber
  • Whatsapp
    • Πρωτόκολλο: Κλειστό & άγνωστο
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε Whatsapp
  • Telegram
    • Τύπος: Εφαρμογή,
    • Δυνατότητα επικοινωνίας: Μόνο σε Telegram
  • Google Messages
    • Τύπος: Εφαρμογή,
  • Samsung Messages
  1. Με τα δεδομένα πιο πάνω, παρατήρησε ποιός έχει "τα πρόβατα στο μαντρί"
  2. Υγιής ανταγωνισμός; Ξανά δες την κατάσταση πιο πάνω

Συνεπώς: Ας υποστηρίξουν ΟΛΟΙ το RCS και ας χρησιμοποιεί ο καθένας ό,τι πραγματικά του αρέσει σαν εφαρμογή.

Όταν θα χρησιμοποιώ το iMessage για να μιλάω παντού και το 95% των Android users το Stock message app έλα να μου πεις αν κάνει καλό στον ανταγωνισμό και ποιος θα ωφεληθεί σε εταιρικό επίπεδο.

Επίσης όταν θα βαλτώσει η εξέλιξη των messaging apps και θα γίνει το RCS το νέο SMS με την σημαντική διαφορά ότι τα data σου θα είναι εκτός παροχών και άντε ψάξε τι τα κάνουν και που να κανείς μήνυση αν χρειαστεί. Θα στέλνω δλδ εγώ μνμ σε εσένα και δεν θα ξέρω σε ποιας εταιρίας τους Server έχει πάει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...