Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Το concept άτομα 40-50 χρονών κατ'επιλογή τεχνοφοβικοί... οκ, no comment.

Ειλικρινα δεν εχω πολυ χρονο να συνεχισω απλα εντελως πληροφοριακα: Ειμαι λιγο μεγαλυτερος απο αυτο το ηλικιακο group και πιστεψε με οι περισσοτεροι ειναι χειροτερα απ'οτι περιγραφω. Δεν ξερω τι ηλικια εισαι και σε τι περιβαλλον εργαζεσαι αλλα ιδιαιτερα εξω απο χωρο "γραφειου" αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Τα λεμε και παλι, καληνυχτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κι άλλη επιλογή για όσους δεν θέλουν RCS, sideloading και τα όσα άλλα προαιρετικά η μή, έρθουν στο μέλλον. Να μην ξαναπάρουν iPhone 😋

Επεξ/σία από Waiss
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Βέβαια είναι ακόμα σε ένα 10% από αυτά που δίνει το android αλλά είναι σε καλό δρόμο όπως φαίνεται. 

Σε ποιο περίπου ποσοστό θα νιώσεις καλά εσυ μέσα σου ;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε

Σε ποιο περίπου ποσοστό θα νιώσεις καλά εσυ μέσα σου ;;

Εγω προσωπικα με καθολου ποτε δεν ακουμπησα ios και ουτε προκειται αλλα ειναι καλο για οσους αγοραζουν να εχουν καποιες ευκολιες απο το android και μπραβο που σιγα σιγα τις βαζουν και δεν ταλαιπωρουν τον κοσμο οπως τοσα χρονια.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, somt είπε

όταν κάθε μερά έχεις επικοινωνία με random ανθρώπους δεν μπορείς να κάθεσαι να λες στον άλλον βάλε viber, βάλε whatsapp βαλε το ένα βάλε το άλλο, να βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε. Αν δεν τύχει να είστε στην ίδια πλατφόρμα (viber, whatsapp κλπ) η μόνη επιλογή που σου δίνει το iPhone είναι το SMS. Αυτό λύνει το RCS.

τέλος πάντων, θα γίνει πιο κατανοητό όταν μπει σε εφαρμογή

Δεν υπάρχει κάτι δυσνόητο σε αυτό που περιγράφεις.

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω προσωπικα με καθολου ποτε δεν ακουμπησα ios και ουτε προκειται

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα Android. Μάντεψε τι άλλο δεν έκανα ποτέ: να μπαίνω στα threads που αφορούν αυτό το λειτουργικό και να κράζω ή να τρολάρω τους χρήστες του.

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν είχα Android. Μάντεψε τι άλλο δεν έκανα ποτέ: να μπαίνω στα threads που αφορούν αυτό το λειτουργικό και να κράζω ή να τρολάρω τους χρήστες του.

Ποιους χρηστες την εταιρια λεμε μπραβο που κανει καποια βασικα πραγματα που επρεπε εδω και χρονια. Γενικα παλιοτερα εμπαινα παραπανω αλλα εχω πανω απο 6 7 χρονια που δεν πολυ ασχολουμαι δηλαδη παιζει να εχω γραψει 10 ποστ εδω και πολλα χρονια σε θεματα της apple κυριως οταν κανει καποια βασικα πραγματα οπως τωρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Waiss είπε

Υπάρχει κι άλλη επιλογή για όσους δεν θέλουν RCS, sideloading και τα όσα άλλα προαιρετικά η μή, έρθουν στο μέλλον. Να μην ξαναπάρουν iPhone 😋

Ααααα πολύ καλό αυτό σαν επιλογή 

Να έχουμε δηλαδή μια επιλογή !! Και σοφό θα έλεγα υπέρ του καταναλωτή 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SeaLion είπε

συγχαρητήρια. εμάς μας αρέσει να σχολιαζουμε τα τεχνολογικά νέα συνολικα

Αναφορά σε κείμενο

επι 10 σελίδες αρκετοί σε διαψευδουν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ποιους χρηστες την εταιρια λεμε μπραβο που κανει καποια βασικα πραγματα που επρεπε εδω και χρονια. Γενικα παλιοτερα εμπαινα παραπανω αλλα εχω πανω απο 6 7 χρονια που δεν πολυ ασχολουμαι δηλαδη παιζει να εχω γραψει 10 ποστ εδω και πολλα χρονια σε θεματα της apple κυριως οταν κανει καποια βασικα πραγματα οπως τωρα.

Ως ειρωνικό το εκλαμβάνω το ποστ σου, όπως και αυτό στο sideloading thread, όπως και το άλλο στο παράλλο Apple thread etc etc. Δικαίωμά σου βέβαια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω προσωπικα με καθολου ποτε δεν ακουμπησα ios και ουτε προκειται αλλα ειναι καλο για οσους αγοραζουν να εχουν καποιες ευκολιες απο το android και μπραβο που σιγα σιγα τις βαζουν και δεν ταλαιπωρουν τον κοσμο οπως τοσα χρονια.

Δηλαδή εμείς που αγοράζουμε apple ταλαιπωρούμαστε και ενώ εσείς εδώ μας ανοίγετε τα μάτια εμείς εκεί συνεχίζουμε να ταλαιπωρούμαστε  ;;

Αυτό εννοείς η κατάλαβα λάθος ;;;

Επεξ/σία από Chris_BMW
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, somt είπε

επι 10 σελίδες αρκετοί σε διαψευδουν

Καλα, ναι, άσ'τα να πάνε, να φανταστείς δυο σελίδες πίσω κάποιος υπονόησε πως επειδή δεν στέλνω SMS είμαι ανεπάγγελτος!

Δημοσ.
9 minutes ago, Chris_BMW said:

Ααααα πολύ καλό αυτό σαν επιλογή 

Να έχουμε δηλαδή μια επιλογή !! Και σοφό θα έλεγα υπέρ του καταναλωτή 

Γιατί μία επιλογή; Δεν σου κάνουν τα 3310 τύπου κινητά της Nokia, που έβγαλε το 2017; 😄

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε

Δηλαδή εμείς που αγοράζουμε apple ταλαιπωρούμαστε και ενώ εσείς εδώ μας ανοίγετε τα μάτια εμείς εκεί συνεχίζουμε να ταλαιπωρούσατε ;;

Αυτό εννοείς η κατάλαβα λάθος ;;;

Εδω κρινουμε την εταιρια και ποσο εχει ανοιξει το λειτουργικο της τα τελευταια χρονια και απο την πιο απλη προσθηκη του type c μεχρι το sideloading ειναι 100% προς το οφελος των καταναλωτων. Δεν συμφωνεις με αυτο? Η θα προτιμουσες να μεινει οπως ηταν πριν 10 χρονια?  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Waiss είπε

Γιατί μία επιλογή; Δεν σου κάνουν τα 3310 τύπου κινητά της Nokia, που έβγαλε το 2017; 😄

Υλοποιούν τα νέα πρωτόκολλα ή έχουν μόνο τα παλιά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...