zaf_4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα Ψάχνομαι για μια 40 με 43 ιντσών smart tv για το υπνοδωμάτιο για σειρές netflix, Disney. Και βρήκα αυτή TCL 40S5400A HDR (2023), έχετε γνώμη; https://www.skroutz.gr/s/44700835/TCL-Smart-Tileorasi-40-Full-HD-LED-40S5400A-HDR-2023.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και μετά σκεφτόμουν την tesla. https://www.skroutz.gr/s/42174798/Tesla-Smart-Tileorasi-43-Full-HD-LED-43E635BFS-2023.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Οπότε άμα ξέρει κανείς, να μου δώσει καμία γνώμη για ποια απο τις δυο; Θέλω android tv, οπότε και ο λόγος για τις συγκεκριμένες και το budget είναι μέχρι 260€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για δες κι αυτήν . https://www.skroutz.gr/s/46329881/Tesla-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-LED-43S635BUS-HDR-2023.html Έχει μεγαλύτερη ραμ και αποθηκευτικό χώρο. Δηλαδή 2/16 έναντι 1/8... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από osfp1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Για δες κι αυτήν . https://www.skroutz.gr/s/46329881/Tesla-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-LED-43S635BUS-HDR-2023.html Έχει μεγαλύτερη ραμ και αποθηκευτικό χώρο. Δηλαδή 2/16 έναντι 1/8... A καλά δεν την είχα δει, φυσικά και είναι καλύτερη η συγκεκριμένη σε σχέση με τις άλλες δυο που είναι 1 και 1,5 εάν θυμάμαι καλά η tcl. Οπότε θα πάω για tesla αν και δεν την ξέρω καλά, μια χαρά για υπνοδωμάτιο. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, zaf_4 είπε A καλά δεν την είχα δει, φυσικά και είναι καλύτερη η συγκεκριμένη σε σχέση με τις άλλες δυο που είναι 1 και 1,5 εάν θυμάμαι καλά η tcl. Οπότε θα πάω για tesla αν και δεν την ξέρω καλά, μια χαρά για υπνοδωμάτιο. Ευχαριστώ! Ουτε κι εγω την ξέρω.Απ ότι βλέπω ειναι τσέχικη εταιρεία που ουδεμια σχεση εχει με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και είναι και αρκετά παλιά εταιρεία αν και δεν έχει καμμια σημασία πλεον με τόσα τσιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 ναι το τσέκαρα κι εγω οτι ειναι τσέχικη εταιρεία. Έχω διαβάσει διάφορες κριτικές, οπότε θα δείξει. Σ ευχαριστώ που το έψαξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, zaf_4 είπε ναι το τσέκαρα κι εγω οτι ειναι τσέχικη εταιρεία. Έχω διαβάσει διάφορες κριτικές, οπότε θα δείξει. Σ ευχαριστώ που το έψαξες. Τις κοιτάζω κι εγώ στις 43 ιντσες και αντροιντ.Ειμαι στο ψαξιμο. Μονο που εγω την θελω για σαλονι και λογω περιορισμενου χωρου παω μέχρι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaf_4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 ναι κι εγω θελω android για να του βάζω εφαρμογές. Και μου φάνηκαν και οι 2 μάρκες, τίμιες με βάση τις κριτικές. ΑΠλά η τεσλα εχει καλυτερο ήχο και λιγο καλυτερη αποκριση. Τα 2gb θα βοηθουν σιγουρα σε αυτη που μου εδειξες. Εγω που εχω samsung στο σαλονι 50ρα του 2016, δεν βόλεψε καθόλου το tizen os και του εχω chromechast. Οπότε για μένα android os είναι μονόδρομος και σε καλή τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miriana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Στις 17/11/2023 στις 1:39 ΜΜ, osfp1978 είπε Ουτε κι εγω την ξέρω.Απ ότι βλέπω ειναι τσέχικη εταιρεία που ουδεμια σχεση εχει με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και είναι και αρκετά παλιά εταιρεία αν και δεν έχει καμμια σημασία πλεον με τόσα τσιπ. Η εταιρεία Τεσλα είναι σερβική εταιρία. Εχω και την κουζίνα ηλεκτρική στο σπίτι μου.. Αρχικά την είχα δει στο Βελιγράδι, μετα απο 2 μήνες την είχε φέρει μονο ενα κατάστημα στην Ελλάδα και την αγόρασα. Τωρα την έχει παντού..! Μπορώ να πω ότι δουλεύει τέλεια, μισό χρόνο που την έχω. Και τώρα εκανα έρευνα για την τηλεόραση Τέσλα και βρήκα την συζήτηση σας στο φόρουμ. Βασικά για το συγκεκριμένο μοντέλο εκανα έρευνα: Tesla Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD LED 43S635BUS HDR (2023) Την αγοράσατε τελικά?? Αν έχετε λίγο χρόνο να μου πείτε πώς είναι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Miriana είπε Η εταιρεία Τεσλα είναι σερβική εταιρία. Εχω και την κουζίνα ηλεκτρική στο σπίτι μου.. Αρχικά την είχα δει στο Βελιγράδι, μετα απο 2 μήνες την είχε φέρει μονο ενα κατάστημα στην Ελλάδα και την αγόρασα. Τωρα την έχει παντού..! Μπορώ να πω ότι δουλεύει τέλεια, μισό χρόνο που την έχω. Και τώρα εκανα έρευνα για την τηλεόραση Τέσλα και βρήκα την συζήτηση σας στο φόρουμ. Βασικά για το συγκεκριμένο μοντέλο εκανα έρευνα: Tesla Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD LED 43S635BUS HDR (2023) Την αγοράσατε τελικά?? Αν έχετε λίγο χρόνο να μου πείτε πώς είναι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Λυπαμαι αλλα λογω καποιων προσωπικων θεματων δεν εχω αλλαξει ακομη την τηλεοραση.Πηρε μια εξτρα παραταση.Φυσικα και δεν εχει φυγει η συγκεκριμενη απο τις επιλογες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miriana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα