Προς το περιεχόμενο

[HEADSET] Corsair HS80 Rgb Μαύρα 99€ - Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bower είπε

στην Αμαζονα βγαίνουν 95€.

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09YHNKBFX/

ανάμεσα σε αυτά και τα hyperx cloud II καμία άποψη;

Αν δε κανω λαθος αυτά με τα 95 του Amazon ειναι τα ενσύρματα.Τα ασύρματα τα δείχνει στα 125 + μεταφορικά.

Επεξ/σία από Niko Bellic
  • Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο  δεν το πρόσεξα. υπάρχει καμία άποψη για τα ασύρματα hs80 ; Ή να προτιμήσω καλωδιακι και cloud ii?

Δημοσ.
Στις 17/11/2023 στις 11:23 ΠΜ, bower είπε

Έχεις δίκιο  δεν το πρόσεξα. υπάρχει καμία άποψη για τα ασύρματα hs80 ; Ή να προτιμήσω καλωδιακι και cloud ii?

Τα πήρα εγώ φίλε μου,άριστος ήχος και πολύ ποιοτική κατασκευή.Από ένταση ειναι ικανοποιητικότατα,δε σε ξεκουφαίνουν βέβαια αλλά οκ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Niko Bellic είπε

Τα πήρα εγώ φίλε μου,άριστος ήχος και πολύ ποιοτική κατασκευή.Από ένταση ειναι ικανοποιητικότατα,δε σε ξεκουφαίνουν βέβαια αλλά οκ.

Ευχαριστω φίλε μου για το χρόνο σου. Να σου κάνω και μια «λίγο πειραγμένη» ερώτηση για εμάς τους περίεργους. Οταν τα χρησιμοποιώ  ενσύρματα, αναρωτιέμαι αν εκπέμπουν ακτινοβολία. Μπορείς να δεις αν, όταν ακούς από  μια συσκευή με το καλώδιο πχ από λαπτοπ και συνδέσεις το dongle σε άλλη συσκευή πχ pc, είναι εντοπίσιμο σαν έξοδο ήχου;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bower είπε

Ευχαριστω φίλε μου για το χρόνο σου. Να σου κάνω και μια «λίγο πειραγμένη» ερώτηση για εμάς τους περίεργους. Οταν τα χρησιμοποιώ  ενσύρματα, αναρωτιέμαι αν εκπέμπουν ακτινοβολία. Μπορείς να δεις αν, όταν ακούς από  μια συσκευή με το καλώδιο πχ από λαπτοπ και συνδέσεις το dongle σε άλλη συσκευή πχ pc, είναι εντοπίσιμο σαν έξοδο ήχου;

Το δοκίμασα αυτό που λες με Type C στο PC και το dongle στο PS5 μου.Έπαιζε ο ήχος από το PC και για να γυρίσω στο 5 εβγαλα το type C,και πάτησα το κουμπί που ειναι πάνω στα ακουστικά και συνδέθηκε αυτόματα.Μετά για να γυρίσω πάλι στο PC απλά ξαναπάτησα το κουμπί,αποσυνδέθηκαν απ το Dongle και γύρισαν στο PC.

• Like 1
Δημοσ.

thanks Niko Bellic.  For the record ρωτησα και την corsair:

"The HS80 actually does not have a true wired mode. It is a completely wireless headset that can be used while the headset is charging with a USB cable. So the wireless receiver would indeed always have to be on."

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός από το πλεονέκτημα του να αγοράζεις από την Ελλάδα και τη χαμηλότερη τιμή, θεωρείτε ότι το συγκεκριμένο headset υπερέχει σε σχέση με τα SteelSeries Arctis 7P+  ή ότι είναι στα ίδια επίπεδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...