vrethan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Αγαπητοί linuxάδες, είμαι ένα καινούργιο ψάρι που μπήκε στον ωκεανό του linux από χθες το πρωί. Εγκατέστησα τη διανομή 9.1 της SuSE για τους AMD64. Όλα πήγαν καλά μέχρι που και το modem (netmod v.2) αναγνώρισε. Όμως η χαρά αντικαταστάθηκε από την απελπισία. Συγκεκριμένα, όπως σας ανέφερα παραπάνω, η διανομή αναγνώρισε το modem, που είναι συνδεδεμένο σειριακά, εντούτοις μετά την εισαγωγή των στοιχείων της σύνδεσής μου έκανα κλήση και το modem δεν ανταποκρινόταν. Μετά από αρκετές άσκοπες προσπάθειες (επανεκκινήσεις και logout), άλλαξα τη μορφή σύνδεσής του από σειριακή σε USB. Φευ, το προηγούμενο σκηνικό επαναλήφθηκε και στη USB σύνδεσή του. Δοκίμασα το κόλπο της εισαγωγής κάποιων εντολών για το μόντεμ, που βρήκα σε ελληνικό forum, αλλά μάταιος ο κόπος. Για την ιστορία το σετ των εντολών είναι το εξής παρακάτω: Στο initializing string 1: AT Q0 V1 E1 S0=0 &C1, στο dial string: ATB40DT, στο hangup string: ATH και, στο Volume off/low/high σβήνουμε και τα τρία. Μπορεί κανείς από σας να με διαφωτίσει για το τι πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Maniakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=372122 search will save you.
CyberWalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ναι, μόνο που εκεί που τον έστειλες δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημά του... και πρόβλημά μου! Help κάποιος ρε παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.