Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα  έχω ένα πρόβλημα πήρα με πιστωτική κάρτα κάτι με 1500 ευρώ  το όριο μου ήταν 1500 το είχα βάλει νε δώσεις 150 ευρώ το μήνα  πλήρωσα τους 4 μήνες  δηλαδή 600 ευρώ  και μετά καπάκι έβαλα 400 ευρώ μαζί στην πιστωτική μέσα για να με μειώσει αλλά 400 και να μείνουν αλλά  500 να πληρώσω τώρα στην εφαρμογή λέει τρέχον υπόλοιπο 400 ευρώ δηλαδή όλα αυτά που έβαλα μαζί αλλά όταν μπαίνω στην σελίδα κάνω σύνδεση λέει ότι χρωστάω 900 ευρώ και τα 400 που έβαλα μαζεμένα τα δείχνει σαν τρέχον υπόλοιπο  και επίσης  το διαθέσιμο  υπόλοιπο για αγορές εφάπαξ το δείχνει 1752 ευρώ τι να κάνω σας παρακαλω οποίος γνωρίζει ας με δώσει τα φώτα του σας ευχαριστώ πολύ. Τα 400 ευρώ τα έβαλα 14 του μηνός

• Confused 1
Δημοσ.

τιποτα δε κανεις, οταν θα γινει πληρωτεα η επομενη δοση των 150 ευρω θα τραβηξει απο τα  διαθεσιμα πιστωτικα. Τα 400 που εβαλες πιστωθηκαν στον λογαριασμο σου μια χαρα

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή θα με τραβάει κάθε μήνα τα 150 ευρώ από εκεί ; Γιατί εγώ νόμιζα θα με κατεβάσει το ποσο  κατά 400 ευρώ -

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sanctus92 είπε

οποίος γνωρίζει ας με δώσει τα φώτα του σας ευχαριστώ πολύ.

Οι δόσεις μπαίνουν κάθε μήνα. Τα 400 που έβαλες δεν πάνε στις μελλοντικές δόσεις. Πάνε στην τρέχουσα οφειλή. Θα είχε νόημα να το κάνεις αν είχες αγοράσει ντούκου με πιστωτική κάτι ή αν είχες βγάλει μετρητά. 

Τώρα απλά τα αφήνεις μέσα ή βάζεις και άλλα 50 οπότε θα πληρωθούν οι 3 επόμενες δόσεις μόνες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν λειτουργούν έτσι οι πιστωτικές και το πιστωτικό σου όριο θα γίνει ξανά διαθέσιμο στους μήνες που έχει συμφωνηθεί

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sanctus92 είπε

Δηλαδή θα με τραβάει κάθε μήνα τα 150 ευρώ από εκεί ; Γιατί εγώ νόμιζα θα με κατεβάσει το ποσο  κατά 400 ευρώ -

τοτε δεν επρεπε να βαλεις δοσεις

το ποσο θα κατεβαινε κατα 400 αν ειχες κανει αγορα χωρις δοσεις (αλλα σε αυτη την περιπτωση οποιοδηποτε υπολοιπο θα τοκιζοταν)

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα και ζήτα ωρίμανση των δόσεων. Δε νομίζω να στο κάνουν για 4 δόσεις, μιας και συνήθως γίνεται είτε αν θέλεις να κλείσεις την κάρτα, ή αν θέλεις ν' αποπληρώσεις ολόκληρη τη συγκεκριμένη οφειλή, αλλά δεν χάνεις κάτι με μία ερώτηση. 

Κατά τ' άλλα, όπως σου είπαν ήδη, ότι χρήματα βάζεις σε μία πιστωτική, πάνε στο τρέχον υπόλοιπό της. Δεν υπάρχει τρόπος να «διαλέξεις» που θα πάνε. Και κάτι άλλο. Κάθε κίνηση που αφορά δόσεις, γίνεται πάλι σε δόσεις, με το ίδιο δοσολόγιο. Εάν π.χ. ακυρώσεις μία αγορά με δόσεις 10× 50€, δεν «εξαφανίζεται» η κίνηση. Απλώς κάθε μήνα χρεώνεσαι τη δόση και την ίδια στιγμή επιστρέφεται (δύο κινήσεις την ίδια στιγμή). Και οι μελλοντικές δόσεις που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα, επηρεάζουν κανονικά το συνολικό διαθέσιμο υπόλοιπο.

• Like 1
Δημοσ.

εγω δε θα σχολιασω επι του πρακτικου αλλα το ποστ καθεαυτο: βρε αδελφε δοκιμασε να διαβασεις οτι εγραψες (απουσια τελειας) και αν δε πνιγεις αφου δε μπορεις να παρεις ανασα θα εισαι ο ηρωας μου. Εναλλακτικα παρε τηλ τη τραπεζα και διαβασε τους οτι εγραψες

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

εγω δε θα σχολιασω επι του πρακτικου αλλα το ποστ καθεαυτο: βρε αδελφε δοκιμασε να διαβασεις οτι εγραψες (απουσια τελειας) και αν δε πνιγεις αφου δε μπορεις να παρεις ανασα θα εισαι ο ηρωας μου. Εναλλακτικα παρε τηλ τη τραπεζα και διαβασε τους οτι εγραψες

Μονο η τράπεζα να μην είναι "αθηνέζικη" γιατί τότε δε θα του κάνουν τη δουλειά αμα τα πει όπως τα έγραψε :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...