kom Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 κάποιος που να έχει τελειώσει ή να παίζει ακόμα το sacred μπορεί να μου πεί πώς θα μπώ μέσα στο Braverock castle ;
MadeBy.Me Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 κάνε κύκλους, όλο κ κάπου θα βρείς την είσοδο.έπαιζα παλαιότερα πάρα πολύ κ τώρα δν θυμάμαι που ακριβώς.
kom Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 έχω κάνει κύκλους γύρω του αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποια είσοδο θυμάμαι ακόμα πώς σε κάποια αποστολή εκεί που σου έλεγε να βρείς νερό από τα μουλάρια στην έρημο και να το πας στον μισοπεθαμένο δεν μπορούσα να τα βρώ ενώ ήμουνα στο σημείο που μου έλεγε.στο δεύτερο pc τα βρήκα κανονικά και την πέρασα,έλα όμως που ούτε από το δεύτερο pc δεν μπορώ να μπώ στο braverock castle....... έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ;
MadeBy.Me Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μπά, δν ξέρω, μπορεί να είναι κάποιο bug του παιχνιδιού. εγώ είχα κολήσει στο νερό κ το μουλάρι κ το παράτησα εκεί πέρα. κρίνα γμτ.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 sto moulari einai kapio bug...exei kapou pws na to emfaniseis patontas mia entoli sto console.... gia to braverock kai go eixa paloukothi alla to vrika.... vasika min patate to TAB kathos kanete kiklous....sas travaei to mati i isodos einai mia pili me 2 frourous apekso
giorgos th. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 loipon gia to moulari i lisi vrethike.anoigete tin konsola me to ~, grafete wasser kai ksanakleinete tin konsola me to ~.to mpoukali me to nero tha emfanistei i kapou dipla ston iroa i stin limnoula ekei pou bgainei mia mple lampsi.to dinete kai ola ok.
kom Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 βρήκα λύση και με το νερό και με το braverock castle και τελείωσα το game ένα από τα καλύτερα rpg που έχω παίξει
Arxagellos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 'Οντος ένα από τα καλύτερα games φέτος.Το τέλος του μόνο το περίμενα πιο δύσκολο.Αφήνει βέβαια την αίσθηση ότι δεν έφτασες ακόμα στην πηγή του κακού (Το Sacred 2 ? ).
kom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 'Οντος ένα από τα καλύτερα games φέτος.Το τέλος του μόνο το περίμενα πιο δύσκολο.Αφήνει βέβαια την αίσθηση ότι δεν έφτασες ακόμα στην πηγή του κακού (Το Sacred 2 ? ). :wink:
sniper_206 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Na rwtisw kati re paidia? Egw twra paizw to game kai exw kollisei se ena simeio pou dinei mia apostoli o magos twn orc na vrw ena scroll. Vrika pou einai alla den anoigei me tipota i porta tou dwmatiou... Any ideas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.