Προς το περιεχόμενο

sacred

kom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποιος που να έχει τελειώσει ή να παίζει ακόμα το sacred μπορεί να μου πεί πώς θα μπώ μέσα στο Braverock castle ;

Δημοσ.

έχω κάνει κύκλους γύρω του αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποια είσοδο

θυμάμαι ακόμα πώς σε κάποια αποστολή εκεί που σου έλεγε να βρείς νερό από τα μουλάρια στην έρημο και να το πας στον μισοπεθαμένο δεν μπορούσα να τα βρώ ενώ ήμουνα στο σημείο που μου έλεγε.στο δεύτερο pc τα βρήκα κανονικά και την πέρασα,έλα όμως που ούτε από το δεύτερο pc δεν μπορώ να μπώ στο braverock castle....... :shock:

έχεις να προτείνεις κάτι άλλο ;

Δημοσ.

Μπά, δν ξέρω, μπορεί να είναι κάποιο bug του παιχνιδιού. εγώ είχα κολήσει στο νερό κ το μουλάρι κ το παράτησα εκεί πέρα. κρίνα γμτ.

Δημοσ.

sto moulari einai kapio bug...exei kapou pws na to emfaniseis patontas mia entoli sto console....

gia to braverock kai go eixa paloukothi alla to vrika.... vasika min patate to TAB kathos kanete kiklous....sas travaei to mati ;) i isodos einai mia pili me 2 frourous apekso ;)

Δημοσ.

loipon gia to moulari i lisi vrethike.anoigete tin konsola me to ~, grafete wasser kai ksanakleinete tin konsola me to ~.to mpoukali me to nero tha emfanistei i kapou dipla ston iroa i stin limnoula ekei pou bgainei mia mple lampsi.to dinete kai ola ok.

Δημοσ.

βρήκα λύση και με το νερό και με το braverock castle και τελείωσα το game

ένα από τα καλύτερα rpg που έχω παίξει

Δημοσ.

'Οντος ένα από τα καλύτερα games φέτος.Το τέλος του μόνο το περίμενα πιο δύσκολο.Αφήνει βέβαια την αίσθηση ότι δεν έφτασες ακόμα στην πηγή του κακού (Το Sacred 2 ? ).

Δημοσ.
'Οντος ένα από τα καλύτερα games φέτος.Το τέλος του μόνο το περίμενα πιο δύσκολο.Αφήνει βέβαια την αίσθηση ότι δεν έφτασες ακόμα στην πηγή του κακού (Το Sacred 2 ? ).

:wink:

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Na rwtisw kati re paidia? Egw twra paizw to game kai exw kollisei se ena simeio pou dinei mia apostoli o magos twn orc na vrw ena scroll. Vrika pou einai alla den anoigei me tipota i porta tou dwmatiou... Any ideas?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...