greekparot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Εάν είναι κάποιος γνωστής μπορεί να μου πει 2-3 πράγματα τι να προσέξω σε παιδικό παπούτσι στίβου για ηλικία 10 ετών; Ίσως κάποιο συγκεκριμένο τύπο ή να αποφύγω κάποια μάρκα κλπ. Σε αγώνες που κάνουν ορισμένα παιδιά φοράνε. Μου ζητάει η κόρη μου αλλά δεν γνωρίζω τα κριτήρια επιλογής τους.
vamvakoolas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, greekparot said: Εάν είναι κάποιος γνωστής μπορεί να μου πει 2-3 πράγματα τι να προσέξω σε παιδικό παπούτσι στίβου για ηλικία 10 ετών; Ίσως κάποιο συγκεκριμένο τύπο ή να αποφύγω κάποια μάρκα κλπ. Σε αγώνες που κάνουν ορισμένα παιδιά φοράνε. Μου ζητάει η κόρη μου αλλά δεν γνωρίζω τα κριτήρια επιλογής τους. να παρεις παπουτσια που μπορεις να βγαλεις καρφια. Επισης δες αν υπαρχουν ανταλλακτικα καρφακια (π.χ η adidas και αλλες μεγαλες μαρκες εχουν). Ψαξε αν μαζι με το κουτι δινουν το εργαλειακι (εξολκεα) ή παει μαζι με το σετ εξτρα καρφακια. Μη δωσετε τρελα λεφτα γιατι δεν υπαρχουν τρελες διαφορες στη τεχνολογια απλως το βαρος παπουτσιου παιζει ρολο (και καθοριζει τιμη). Οποσδηποτε απο μαγαζι να δοκιμασει το κοριτσι το παπουτσι γιατι συνηθως ειναι στενη γραμμη. Μη παρεις κατα τη γνωμη μου παπουτσι χωρις δυνατοτητα να βγαινουν καρφια (δηλ να ειναι κολλημενα) γιατι αν σπασει ενα μετα δε βοηθαει στο τρεξιμο και μακροχρονια κανει κακο στο ποδι Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από vamvakoolas 1
greekparot Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ, χρήσιμες οι συμβουλές σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα