Haldol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 On 17/11/2023 at 10:02, Ukforthemoment said: To ζήτημα είναι να μην έχει βάλει ασφάλεια στον πίνακα για την αποθήκη.Γιατί κλείνοντας τον γενικό δεν θα πηγαίνει ρευμα στην αποθήκη οπότε δεν θα μπορεί να δει τι γίνεται.Θεωρώ πιο σωστό να αφαιρέσει όλες τι συσκευές απο την πρίζα και να ελέγξει το ρολόι. Indeed. Απλά θα μου φαινόταν περίεργο να κλέβει ρεύμα μέσα από το διαμέρισμα, μιας και μπορεί αυτός που μένει να του κόψει τη χαρά απλά κατεβάζοντας την ασφάλεια. Ακούγεται πιο λογικό να κλέβει πριν τον πίνακα, εφόσον είχε τέτοιο σκοπό. 1
salpnik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Αφού είναι ηλεκτρολόγος τότε σίγουρα δεν θα φανεί η λαμογιά που θα έχει κάνει.Αν όντος το έκανε σίγουρα είναι μετά το ρολόι και πριν το πίνακα.Ριξε το ρελέ και δες αν μετράει το ρολόι σου ,αν δεις ότι γράφει ακόμα μην πας κατευθείαν να τον κατηγορήσεις γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχεις διαρροή πριν το ρελέ σου οπότε το επόμενο βήμα είναι να έρθει ο ηλεκτρολόγος να δει αν έχεις διαρροή πριν το πίνακα σου.Γενικος όλο το θέμα είναι λίγο πεδεμα. 1
st@kas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Στις 17/11/2023 στις 1:24 ΜΜ, paranoid_android είπε Σχετικα με αυτο το κουτι που σας εδειξα με τις καλωδιωσεις εξω απ την πορτα μου???? Το ειδατε? Παιζει να ειναι αυτο που λετε οντως, οτι εχει βγαλει καλωδια να κατεβαινουν κατω? Επι Στις 17/11/2023 στις 12:51 ΜΜ, paranoid_android είπε Εξω απ την πορτα μας υπαρχουν αυτες εδω οι καλωδιωσεις που αναρωτιομουν γενικα τι μπορει να ειναι γτ υπαρχουν μονο στη δικη μας πορτα απο εξω!!!!!!!!!!!! Ισως λοιπον απο κει παει ρευμα κατω?? αυτό είναι για το κύκλωμα του κουδουνιού με την εξώπορτα 1
tzotzo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Παγαποντια, παρακαλώ πολύ να αλλάξει ο τιτλος 3
Nabuko Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Παγαποντια, παρακαλώ πολύ να αλλάξει ο τιτλος Το αυτό νόμιζα κι εγώ αλλά απ' ότι είδα υπάρχει και η παραποντιά 1
mariosnik_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Ο πίνακας που έχεις είναι 50-60s, τριφασικος. Άμα είναι ηλεκτρολόγος ο τύπος, δεν θα φανεί εύκολα τι έχει κάνει.
mihanikos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Στις 17/11/2023 στις 12:51 ΜΜ, paranoid_android είπε Τωρα με τα καλωδια κλπ με βαλατε και σε αλλες σκεψεις με αυτο που ειπατε! Οπως ξανανεφερα εχουμε 2 οροφους αποσταση. Εξω απ την πορτα μας υπαρχουν αυτες εδω οι καλωδιωσεις που αναρωτιομουν γενικα τι μπορει να ειναι γτ υπαρχουν μονο στη δικη μας πορτα απο εξω!!!!!!!!!!!! Ισως λοιπον απο κει παει ρευμα κατω?? Αυτό λογικά είναι για τα θυροτηλεφωνα.
korakios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Ο πίνακας που έχεις είναι 50-60s, τριφασικος. Άμα είναι ηλεκτρολόγος ο τύπος, δεν θα φανεί εύκολα τι έχει κάνει. πάει και κλείνει απ το ρολόι αν θέλει , αλλά δε είναι πρόθυμος
JakeKaufman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 5 hours ago, tzotzo said: Παγαποντια, παρακαλώ πολύ να αλλάξει ο τιτλος Εγώ νομίζω ότι είναι κάτι μεταξύ παγαποντιας και παρασπονδίας
nvel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Ο πίνακας που έχεις είναι 50-60s, τριφασικος. Άμα είναι ηλεκτρολόγος ο τύπος, δεν θα φανεί εύκολα τι έχει κάνει. ο πίνακας είναι του 70, το 50-60 οι πίνακες ήταν μαρμάρινοι και δεν είχαν ΔΔΕ, η παροχή είναι μονοφασική. Ένας ηλεκτρολόγος άνετα μπορεί να βρει τι έχει συμβεί, αν έχει πράγματι συμβεί κάτι. 1
mariosnik_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, nvel είπε ο πίνακας είναι του 70, το 50-60 οι πίνακες ήταν μαρμάρινοι και δεν είχαν ΔΔΕ, η παροχή είναι μονοφασική. Ένας ηλεκτρολόγος άνετα μπορεί να βρει τι έχει συμβεί, αν έχει πράγματι συμβεί κάτι. Ο καθένας έχει άλλες εμπειρίες. Εγώ δεν έχω δει ποτέ μου σε κτίριο του 70 τέτοιον πίνακα. Τριφασικος είναι γιατί έχει τρεις τικομενες ασφάλειες και περιστροφικους διακόπτες. Αν ήταν μονοφασικος θα είχε μόνο έναν.
nvel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 προφανώς η εμπειρία διαφέρει, ο πίνακας είναι κλασικός των αρχών του 70, και έμπαινε συχνά τότε Έγραψα ότι η παροχή του πίνακα (όχι ο πίνακας) είναι μονοφασική οπότε και ο πίνακας είναι αναγκαστικά συνδεμένος μονοφασικά άσχετα αν έχει κατασκευαστεί ως τριφασικός. 1
Stratosnis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, nvel said: προφανώς η εμπειρία διαφέρει, ο πίνακας είναι κλασικός των αρχών του 70, και έμπαινε συχνά τότε Έγραψα ότι η παροχή του πίνακα (όχι ο πίνακας) είναι μονοφασική οπότε και ο πίνακας είναι αναγκαστικά συνδεμένος μονοφασικά άσχετα αν έχει κατασκευαστεί ως τριφασικός. Πως καταλαβαίνεις ότι είναι μονοφασική η παροχή;
nvel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 γιατί είθισται οι μονοφασικοί μετρητές να μετρούν μονοφασικές παροχές
Ntinaras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 12:08 ΠΜ, mariosnik_ είπε Ο πίνακας που έχεις είναι 50-60s, τριφασικος. Άμα είναι ηλεκτρολόγος ο τύπος, δεν θα φανεί εύκολα τι έχει κάνει. Αυτο το ρελε ειχα στο πατρικο μου και ειχε μπει το 94. (και καηκε πριν 1 μηνα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα