Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Την ενδειξη 1.8.0?? Που ειναι αυτο κ δεν το βλεπω? 😵‍💫

Γράφει σε όλες τις ενδείξεις που περνούν σιγά σιγά μια ένδειξη 1.8.0...Αυτη είναι η κατανάλωση.. 

Μπροστά δεν έχει κάποιο κιβώτιο;; Που να είναι κλειδωμένο;

Επεξ/σία από takoulou
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να έχει τραβήξει παροχή απευθείας από το ρολόι για την αποθήκη αποκλείεται.

Οπότε βλέπεις στον πίνακα σου τι γίνεται με τις ασφάλειες. Αφήνεις σηκωμένες μόνο αυτές που αντιστοιχούν σε φορτία και χώρους που καταλαβαίνεις σε τι αντιστοιχούν μέσα στο σπίτι.

• Like 2
Δημοσ.

Ερωτήσεις:

1. Πόσο συχνά χρησιμοποιεί την αποθήκη?
  2. Έχει μέσα συσκευές όπως ψυγείο που έχουν συνεχόμενη κατανάλωση?

Το λέω γιατί αν έρχεται μια φορά το μήνα και ανοίγει μια λάμπα και φεύγει δεν αξίζει καν να το συζητήσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά να ρωτήσω γιατί τόση σιγουριά ότι κλέβει ρεύμα από το διαμέρισμα σας; Φαντάζομαι φουσκωμένος λογαριασμός; 

Επίσης καταλαβαίνω ότι η αποθήκη είναι σε κάποιο μπαλκόνι ή ταράτσα. Το διαμέρισμα σας συνορεύει με το δικό του; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αποθηκη χρησιμοποειται καθημερινα και μαλιστα και σαν επαγγελματικη στεγη 🙂

Δεν ξερω τι συσκευες εχει μεσα, ποσο μαλλον αν τον χειμωνα θα κανει καταλωση ρευματος κ για θερμανση, το θεμα ειναι οτι ειναι τη μιση μερα εκει.

Υπαρχει ανησυχια διοτι εγιναν καποιες συζητησεις στην πολυκατοικια κ μ ειπαν να δουμε το ρολοι μας, καθως για τον χωρο κατω δεν εχει αλλο ρολοι. Και γενικα, απ οσα μαθαμε τωρα, υπηρχαν θεματακια μαζι του στην πολυκατοικια, δεν ειναι τοσο εμπιστος.

Απ οτι καταλαβαινω αυτο εδω πρεπει να δω αν μεταβαλλεται?

Λεει ομως 1.7.0 αντι για 8

(Η αποθηκη ειναι στο υπογειο)

Επεξ/σία από paranoid_android
Δημοσ.
3 minutes ago, paranoid_android said:

Δεν ξερω τι συσκευες εχει μεσα, ποσο μαλλον αν τον χειμωνα θα κανει καταλωση ρευματος κ για θερμανση, το θεμα ειναι οτι ειναι τη μιση μερα εκει.

Υπαρχει ανησυχια διοτι εγιναν καποιες συζητησεις στην πολυκατοικια κ μ ειπαν να δουμε το ρολοι μας, καθως για τον χωρο κατω δεν εχει αλλο ρολοι. Και γενικα, απ οσα μαθαμε τωρα, υπηρχαν θεματακια μαζι του στην πολυκατοικια, δεν ειναι τοσο εμπιστος.

Απ οτι καταλαβαινω αυτο εδω πρεπει να δω αν μεταβαλλεται?

Λεει ομως 1.7.0 αντι για 8

(Η αποθηκη ειναι στο υπογειο)

Φωνάζεις ηλεκτρολόγο και βλέπει στον πίνακα σου αν φεύγει καλώδιο από τον πίνακα εκτός του διαμερίσματος (προς αποθήκη). Αν ναι το αφαιρεί (για λόγους ασφαλείας σου) και άστον να κουρεύεται. Αν δεν είναι απο τον πίνακα σου, αυτό που σου είπαν και οι υπόλοιποι. Κλείνεις γενικό και βλέπεις αν το ρολοι εξακολουθεί να μετράει.

Δημοσ.

Και κατι αλλο (καταλαβαινω οτι για καποιους μπορει να ειναι χαζες αποριες, οχι ομως για μενα που πρωτη φορα 'μπλεκομαι' με τετοια ζητηματα).

Λετε να κατεβασω ολες τις ασφαλειες στον πινακα μου, που δεν φαινεται να αντιστοιχιζονται με κατι δικο μου στο σπιτι.

Οποτε η απορια μου ειναι, αν τραβαει ρευμα απο εμας, εχουμε μονο αυτον τον 1 πινακα που ειναι στο διαμερισμα κοινο και για τον χωρο κατω? Αν κατεβασω μια ασφαλεια θα κλεισω κατι δικο του??

Δημοσ.
1 minute ago, paranoid_android said:

και γιατί να μην παίρνει από το δικό του;
Σε περίπτωση που το διαμμέρισμά σας συνορεύει κατά κάποιον τρόπο, ίσως κατά μήκος του τοίχου σας μέχρι την αποθήκη του να φαίνεται κάποιο σημάδι από την καλωδίωση.

Δημοσ.

Τωρα με τα καλωδια κλπ με βαλατε και σε αλλες σκεψεις με αυτο που ειπατε!

Οπως ξανανεφερα εχουμε 2 οροφους αποσταση.

Εξω απ την πορτα μας υπαρχουν αυτες εδω οι καλωδιωσεις που αναρωτιομουν γενικα τι μπορει να ειναι γτ υπαρχουν μονο στη δικη μας πορτα απο εξω!!!!!!!!!!!! Ισως λοιπον απο κει παει ρευμα κατω??

20231117_125005.jpg

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Και κατι αλλο (καταλαβαινω οτι για καποιους μπορει να ειναι χαζες αποριες, οχι ομως για μενα που πρωτη φορα 'μπλεκομαι' με τετοια ζητηματα).

Λετε να κατεβασω ολες τις ασφαλειες στον πινακα μου, που δεν φαινεται να αντιστοιχιζονται με κατι δικο μου στο σπιτι.

Οποτε η απορια μου ειναι, αν τραβαει ρευμα απο εμας, εχουμε μονο αυτον τον 1 πινακα που ειναι στο διαμερισμα κοινο και για τον χωρο κατω? Αν κατεβασω μια ασφαλεια θα κλεισω κατι δικο του??

Βάλε μια φωτό και απο τον πίνακα.

Ανάβεις τα πάντα στο χώρο σου.Και αρχίζει να κατεβάζεις ασφάλειες.Με κάθε ασφάλεια θα σβήνει και κάτι.Αν στο τέλος έχουν σβήσει όλα και έχεις ασφάλειες ακόμα επάνω ..............κάτι τρέχει.

Δημοσ.

Αυτος εδω ειναι ο πινακας (ηλεκτρολογος και εναν πινακα δεν αλλαξε :ρ). Ειναι ολα πανω γενικα εξ αρχης κ η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε ασχοληθει, μονο του ιερμοσιφωνα κλεινουμε

Screenshot_20231117-125917_Gallery.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Αυτος εδω ειναι ο πινακας (ηλεκτρολογος και εναν πινακα δεν αλλαξε :ρ). Ειναι ολα πανω γενικα εξ αρχης κ η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε ασχοληθει, μονο του ιερμοσιφωνα κλεινουμε

Screenshot_20231117-125917_Gallery.jpg

Αρχαιολογία ... 

Εγω θα έκανα το εξής. Θα έριχνα τον ρελε διαφυγής (κατω αριστερα το μεγαλο ασπρο) και θα πηγαινα να δω αν εχει φως η αποθηκη ή γενικα αν μπορείς να καταλάβεις αν εχει ρευμα εκεινη την ωρα.

Σκεψου οτι υπαρχει και το ενδεχόμενο να σου κλεβει ρεύμα και ΠΡΙΝ απο τον πίνακα, σε κάποια απο τις κατανομές στον διάδρομο σου ή οπουδήποτε αλλου και να εχει δικό του ρελέ ή ασφάλεια στην αποθήκη. Αν συμβαινει αυτό τοτε δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις τιποτα ακομα και να ρίξεις ολες τις ασφάλειες....

Δημοσ.

Σχετικα με αυτο το κουτι που σας εδειξα με τις καλωδιωσεις εξω απ την πορτα μου???? Το ειδατε? Παιζει να ειναι αυτο που λετε οντως, οτι εχει βγαλει καλωδια να κατεβαινουν κατω?

Επισης, δε μπορω να δω τι συμβαινει στην αποθηκη μεσα, δεν φαινεται κατι απ την πορτα κλπ.

Εστω οτι ριχνω τον ρελε διαφυγης κ εστω οτι οπως λετε εχει κανει ρελε δικο του στην αποθηκη, που λετε οτι αν ισχυει αυτο δεν θα καταλαβω τπτ: μα αν ριξω ολες τος ασφαλειες μου κ ο μετρητης γραφει ακομα, δε θα μπορω ν καταλαβω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...