panosno1com Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Haldol είπε Εγώ ήθελα ν' αλλάξω το «κατάστημα εξυπηρέτησης» στην Πειραιώς, διότι είχα δηλώσει πριν χρόνια στο Ηράκλειο, στην Κρήτη (που έμενα πριν μετακομίσω στην Αττική). Ε μου είπαν δε γίνεται από εδώ, αλλά μόνο με ραντεβού στο τώρα κατάστημα εξυπηρέτησης. Δηλαδή μου είπαν να πάω στην Κρήτη. Ναι ρε φιλε κι εγω το ιδιο δεν μπορουσα απ το e banking. Μπορουσα ομως να κλεισω τον λογαριασμο απ τπ e banking αφου δεν τον χρησιμοποιουσα και αντε γεια! Εμενα ηθελαν πιο κοντινο ταξιδακι, μεχρι την Πατρα !
andreaspA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Haldol είπε Εγώ ήθελα ν' αλλάξω το «κατάστημα εξυπηρέτησης» στην Πειραιώς, διότι είχα δηλώσει πριν χρόνια στο Ηράκλειο, στην Κρήτη (που έμενα πριν μετακομίσω στην Αττική). Ε μου είπαν δε γίνεται από εδώ, αλλά μόνο με ραντεβού στο τώρα κατάστημα εξυπηρέτησης. Δηλαδή μου είπαν να πάω στην Κρήτη. αυτος που τολμησε να σου πει αυτη την μπουρδα, ασχετα αν την διαβαζε μπροστα του, μονο που τολμησε δηλαδη να την ξεστομισει, ειναι κλινικά ηλιθιος! θα επρεπε να απολυθεί! Ειναι ντροπη πραγματικα αυτο που κανουν και οι 4 τραπεζες. Δεν ειναι δυνατον να εχεις βαλει την τριτη ηλικια ντε και καλα, λιγο πριν τον θανατο να γινουν hackers! 2
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, panosno1com είπε Ναι ρε φιλε κι εγω το ιδιο δεν μπορουσα απ το e banking. Μπορουσα ομως να κλεισω τον λογαριασμο απ τπ e banking αφου δεν τον χρησιμοποιουσα και αντε γεια! Εμενα ηθελαν πιο κοντινο ταξιδακι, μεχρι την Πατρα ! και εγω έμβασμα όλα τα χρήματα σε αλλη τράπεζα και σώθηκα χαχα .κλεισιμο δεν μπορώ να κάνω λόγω μισθοδοσίας. γενικά η Πειραιώς έχει γίνει η τράπεζα της παράνοιας. οταν γίνεται κατάθεση δεν φαίνεται πουθενά ο κατάθετης... αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα για επιχειρήσεις που θέλουν να ξέρουν ποιος έβαλε χρήματα. Σε εθνική και eurobank δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. 1
Stam53 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Και όλα αυτά τα μίζερα παρόλο που φέτος οι τράπεζες θα έχουν σχεδόν 1 δις € κέρδη η κάθε μια τους. Μάλλον το υπουργείο θα πρέπει να θέσει κάποιους όρους στη λειτουργία των καταστημάτων τους υπο την απειλή προστίμου, αν και δεν το βλέπω γιατί τα ξένα funds που μπήκαν, θέλουν τα κέρδη τους και τα θέλουν σύντομα.
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Πολύ καλά τα ebanking σε σώζουν αλλά θέλει προσοχή ποιος τα χρησιμοποιεί. Τα γκισέ και γενικά ο πολύς κόσμος που βλέπαμε και μερικές φορές βλέπουμε και σήμερα στις τράπεζες ελπίζω κάποια στιγμή να μειωθεί αν όχι να εκλείψει τελείως. Ναι είναι απαράδεκτοι με κάποιες προμήθειες αλλά η ευκολία που δίνουν είναι απεριόριστη σε αυτά που πριν έτρεχες περίμενες μαλωνες με τους αργοσχολους των γκισέ για να κάνεις τη δουλειά σου. Κοντά 12 χρόνια με αρκετά ebanking μιας και έχω αναλάβει και των 90χρονων παππουδων και έχουν ξεχάσει τι θα πει τράπεζα καλό είναι όσο μπορούμε να διευκολύνουμε τις μεγαλύτερες ηλικίες τουλάχιστον σε τεχνολογικά θέματα. Όταν βλέπουμε ακόμα να πηγαίνει ο άλλος 85 χρόνων και να περιμένει ώρες να πάρει τη σύνταξη του ή να πληρώσει ένα λογαριασμό σε πιάνει μια στεναχώρια. 1
1comment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Τις μέρες συντάξεων είναι πολλοί ηλικιωμένοι που κάνουν πληρωμές ή αναλήψεις στα ταμεία. Δηλαδή θα τους λένε μέχρι τις 11 μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε; Οκ είναι τραγικό. Το υπουργείο πρέπει να λάβει μέτρα. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και αν το κάνει μια τράπεζα, είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν οι άλλες.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, 1comment είπε Τις μέρες συντάξεων είναι πολλοί ηλικιωμένοι που κάνουν πληρωμές ή αναλήψεις στα ταμεία. Δηλαδή θα τους λένε μέχρι τις 11 μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε; Οκ είναι τραγικό. Το υπουργείο πρέπει να λάβει μέτρα. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και αν το κάνει μια τράπεζα, είναι δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν οι άλλες. ήδη το κάνει η eurobank
gokuthelegend Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε Πολύ καλά τα ebanking σε σώζουν αλλά θέλει προσοχή ποιος τα χρησιμοποιεί. Τα γκισέ και γενικά ο πολύς κόσμος που βλέπαμε και μερικές φορές βλέπουμε και σήμερα στις τράπεζες ελπίζω κάποια στιγμή να μειωθεί αν όχι να εκλείψει τελείως. Ναι είναι απαράδεκτοι με κάποιες προμήθειες αλλά η ευκολία που δίνουν είναι απεριόριστη σε αυτά που πριν έτρεχες περίμενες μαλωνες με τους αργοσχολους των γκισέ για να κάνεις τη δουλειά σου. Κοντά 12 χρόνια με αρκετά ebanking μιας και έχω αναλάβει και των 90χρονων παππουδων και έχουν ξεχάσει τι θα πει τράπεζα καλό είναι όσο μπορούμε να διευκολύνουμε τις μεγαλύτερες ηλικίες τουλάχιστον σε τεχνολογικά θέματα. Όταν βλέπουμε ακόμα να πηγαίνει ο άλλος 85 χρόνων και να περιμένει ώρες να πάρει τη σύνταξη του ή να πληρώσει ένα λογαριασμό σε πιάνει μια στεναχώρια. Συμφωνώ και επαυξάνω. Η διευκόλυνση που παρέχει το e-banking και γενικώς οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες (πχ taxisnet) έχουν βολέψει πάρα πολύ. Εγώ έχω ανοίξει e-banking σε μένα αλλά και στους ηλικιωμένους γονείς μου, και κυριολεκτικά τα τελευταία 10-12 χρόνια δεν έχουμε πατήσει σχεδόν ποτέ σε τράπεζα. Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις στο e-banking είναι κατάθεση χρημάτων, αλλά μπορείς να πας και στο ΑΤΜ και να το κάνεις, οπότε πάλι δεν χρειάζεται να μπεις στην τράπεζα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από gokuthelegend 1
andreaspA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, The_Judas είπε οταν γίνεται κατάθεση δεν φαίνεται πουθενά ο κατάθετης... αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα για επιχειρήσεις που θέλουν να ξέρουν ποιος έβαλε χρήματα. στην Alpha να δεις! Εφτασα στον Δ/ντη πληροφορικης της Alpha μετα απο μια εβδομαδα που εψαχνα ποιος εβαλε τα 90€. 4 ώρες πριν, Arkin είπε Όταν βλέπουμε ακόμα να πηγαίνει ο άλλος 85 χρόνων και να περιμένει ώρες να πάρει τη σύνταξη του ή να πληρώσει ένα λογαριασμό σε πιάνει μια στεναχώρια. καμια απολυτως στενοχωρια δεν μου ερχεται. Το αντιθετο! χαρα! Ο 85χρονος βγαινει στην τραπεζα για να δει κοσμο , να μιλησει και να συναναστραφει. Ειναι χαρά του η τράπεζα. 1
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, andreaspA είπε στην Alpha να δεις! Εφτασα στον Δ/ντη πληροφορικης της Alpha μετα απο μια εβδομαδα που εψαχνα ποιος εβαλε τα 90€. καμια απολυτως στενοχωρια δεν μου ερχεται. Το αντιθετο! χαρα! Ο 85χρονος βγαινει στην τραπεζα για να δει κοσμο , να μιλησει και να συναναστραφει. Ειναι χαρά του η τράπεζα. Σιγα μην ειναι χαρα του καθαρη ταλαιπωρια ειναι να περιμενει ωρες σε μια καρεκλα για να πληρωσει κατι η να παρει τη συνταξη του. Ενω θα μπορουσε την ιδια ωρα να παει για ενα περπατημα να παει ακομα και για ψωνια σε ενα σουπερ κτλ. Ποτε δεν πηγαινα τις τραπεζες οσες φορες χρειαστηκε να παω να στηθω στην ουρα σιχτιρισα την ωρα και τη στιγμη ευτυχως εχω πανω απο 10ετια να το κανω και ελπιζω μην το ξανα κανω ποτε.
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, andreaspA είπε αυτος που τολμησε να σου πει αυτη την μπουρδα, ασχετα αν την διαβαζε μπροστα του, μονο που τολμησε δηλαδη να την ξεστομισει, ειναι κλινικά ηλιθιος! θα επρεπε να απολυθεί! Ειναι ντροπη πραγματικα αυτο που κανουν και οι 4 τραπεζες. Δεν ειναι δυνατον να εχεις βαλει την τριτη ηλικια ντε και καλα, λιγο πριν τον θανατο να γινουν hackers! Κατι αντιστοιχο μου ειχαν πει καποτε και απο την εθνικη...
teot Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Arkin είπε Σιγα μην ειναι χαρα του καθαρη ταλαιπωρια ειναι να περιμενει ωρες σε μια καρεκλα για να πληρωσει κατι η να παρει τη συνταξη του. Ενω θα μπορουσε την ιδια ωρα να παει για ενα περπατημα να παει ακομα και για ψωνια σε ενα σουπερ κτλ. Ποτε δεν πηγαινα τις τραπεζες οσες φορες χρειαστηκε να παω να στηθω στην ουρα σιχτιρισα την ωρα και τη στιγμη ευτυχως εχω πανω απο 10ετια να το κανω και ελπιζω μην το ξανα κανω ποτε. Είναι τρόπος ζωής του αυτό.... όπως τρόπος ζωής σου θα είναι αυτά που θα κάνεις και εσύ όταν με το καλό (και σου το εύχομαι) θα φτάσεις τα χρόνια του και ενώ εσύ θα τα θεωρείς φυσιολογικά ... αλλά για την τότε παραγωγική/νέα γενιά θα θεωρούνται ξεπερασμένα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από teot 2
StamTheMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Arkin είπε Σιγα μην ειναι χαρα του καθαρη ταλαιπωρια ειναι να περιμενει ωρες σε μια καρεκλα για να πληρωσει κατι η να παρει τη συνταξη του. Ενω θα μπορουσε την ιδια ωρα να παει για ενα περπατημα να παει ακομα και για ψωνια σε ενα σουπερ κτλ. Ποτε δεν πηγαινα τις τραπεζες οσες φορες χρειαστηκε να παω να στηθω στην ουρα σιχτιρισα την ωρα και τη στιγμη ευτυχως εχω πανω απο 10ετια να το κανω και ελπιζω μην το ξανα κανω ποτε. Πεφτεις απο τα συννεφα ε; Κι ομως,πολλοι χαιρονται που εχουν να πανε ΕΛΤΑ ή τραπεζα,γιατι αυτη ειναι η βολτα και η κοινωνικοποιηση τους. Εγω δε χαιρομαι,ειδικα στα ΕΛΤΑ,που 7/10 ειναι εκει για οτιδηποτε αλλο εκτος απο αποστολη δεματος ή γραμματος. 2
mariosnik_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Οι τράπεζες έπρεπε να είχαν κρατικοποιηθει από το κράτος, δεν έχουν κανέναν λόγο να είναι ιδιωτικές και δεν προσφέρουν τίποτα πέραν από το να ταλαιπωρούν τον κόσμο και φυσικά να τον έχουν γραμμένο. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα σούπερ μαρκετ και με ποιον οποιονδήποτε ιδιώτη που νομίζει ότι μπορεί να ασκεί πολιτικές και να εμπαίζει τους πολίτες.
papoys1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε Οι τράπεζες έπρεπε να είχαν κρατικοποιηθει από το κράτος, δεν έχουν κανέναν λόγο να είναι ιδιωτικές και δεν προσφέρουν τίποτα πέραν από το να ταλαιπωρούν τον κόσμο και φυσικά να τον έχουν γραμμένο. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα σούπερ μαρκετ και με ποιον οποιονδήποτε ιδιώτη που νομίζει ότι μπορεί να ασκεί πολιτικές και να εμπαίζει τους πολίτες. Φανταζομαι το Σκλαβενίτη δημόσιιο.🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα