Nabuko Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για την ανακοίνωση στο σάητ της Alpha καθώς και τη λίστα των καταστημάτων που ισχύει το νέο ωράριο εδώ είναι το λινκ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από Nabuko
dtk-386 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 βλέποντας πόσο ταλαιπωρούνται οι γονείς μου που είναι μεγάλης ηλικίας τους έκανα web banking και τα κάνω όλα εγώ. 6
Speculoos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Τουλάχιστον έχετε ακόμα στην Ελλάδα φυσικά καταστήματα και ΑΤΜ 🥲 1
papoys1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, dtk-386 είπε βλέποντας πόσο ταλαιπωρούνται οι γονείς μου που είναι μεγάλης ηλικίας τους έκανα web banking και τα κάνω όλα εγώ. Εμένα δεν μου εκαναν και αναγκάστηκα να το κάνω μόνος αν και βαριόμουν. Ούτε συναλλαγές κάνουν και μου τα ρίχνουν όλα σε μένα. Θυμάμαι τον Κωνστανταρα χήρο με τους τρεις μαντραχαλάδες.Κάνε παιδιά να δεις καλό μετα.😜
gokuthelegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Ουσιαστικά καταργεί τα ταμεία μετά τις 11;
haris_216 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άσχετα από το θέμα νέοι vs ηλικιωμένοι (aka τεχνολογικοί γνώστες vs "αναλφάβητοι") η προσπάθεια εξοικονόμησης των τραπεζών μέσω μείωσης καταστημάτων και προσωπικού δεν είναι πρόσφατη. Απλά ο κορονοϊός υπήρξε μία καλή ευκαιρία/δικαιολογία για την μείωση δυνατότητας εξυπηρέτησης από φυσικά καταστήματα, την φάση ραντεβού και φυσικά το στήσιμο των συναλλασσόμενων εκτός καταστήματος (έτσι λιγόστεψαν αλλά και μίκρυναν τα καταστήματα) Ενώ πλέον θεωρητικά έχουμε επανέλθει στην "κανονικότητα" οι νέες συνήθειες των τραπεζών παραμένουν, αφού έτσι κι αλλιώς τους βολεύουν, και αν μπορείς κάνε διαφορετικά (ειδικά αφού οι τραπεζικές συναλλαγές γενικότερα έχουν επιβληθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο). Το "ωραίο" βέβαια στην υπόθεση είναι ότι μείωση στο όποιο κόστος συναλλαγής δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε από την εξοικονόμηση που γίνεται από τη στροφή στο ηλεκτρονικό περιβάλλον (όχι πως δεν έχει και αυτό το κόστος του αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με κάποιες δεκάδες ή εκατοντάδες καταστήματα που έκλεισαν ή συρρικνώθηκαν και την εξοικονόμηση που υπήρξε) και πλέον χρεώνουν τα πάντα (πχ χρεώσεις που μέχρι χθες δεν υπήρχαν). Ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε, έξω (πια) από τα καταστήματά τους. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από haris_216 2
Haldol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 12 hours ago, gokuthelegend said: Ουσιαστικά καταργεί τα ταμεία μετά τις 11; Ταμεία, αλλά και οτιδήποτε άλλο απαιτεί ν' απασχοληθεί προσωπικό (χωρίς ραντεβού). Πρακτικά μετά τις 11:00 είναι μόνο για συναλλαγές σε μηχανήματα, ή για ραντεβού με υπάλληλο σε γραφείο.
foniki_melitzana Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 βασικό για να κλείσεις ραντεβού, βέβαια, είναι και να απαντάνε σε κανένα τηλέφωνο 2
The_Judas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Ποιο ειναι το επόμενο βήμα; Πλήρης κατάργηση των γραφείων; Οι τράπεζες το έχουν φτάσει σε σημείο γελοιότητας. Θυμίζουν δημόσιο εποχής 80'. Πήγα να μιλήσω με υπάλληλο με ραντεβού στην Πειραιώς.. και μου είπαν ότι δεν είναι ο υπάλληλος που έχει ανατεθεί σε εμένα και πρέπει να πάω σε άλλο κατάστημα. Εν τω μεταξύ ο υπεύθυνος επικοινωνίας σύμφωνα με το e-banking ήταν αυτός που πήγα και δεν μπορούσα να επιλέξω άλλον ηλεκτρονικα. 2
Haldol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, The_Judas said: Πήγα να μιλήσω με υπάλληλο με ραντεβού στην Πειραιώς.. και μου είπαν ότι δεν είναι ο υπάλληλος που έχει ανατεθεί σε εμένα και πρέπει να πάω σε άλλο κατάστημα. Εγώ ήθελα ν' αλλάξω το «κατάστημα εξυπηρέτησης» στην Πειραιώς, διότι είχα δηλώσει πριν χρόνια στο Ηράκλειο, στην Κρήτη (που έμενα πριν μετακομίσω στην Αττική). Ε μου είπαν δε γίνεται από εδώ, αλλά μόνο με ραντεβού στο τώρα κατάστημα εξυπηρέτησης. Δηλαδή μου είπαν να πάω στην Κρήτη.
haris_216 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλά περιμένω με το ρολόϊ στο χέρι να δω σε πόση ώρα θα πέσουν να σας "φάνε" που "έχετε μείνει τόσο πίσω" και θέλετε φυσικά καταστήματα τραπεζικών εργασιών (για τον όποιο λόγο) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από haris_216 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Τα καταστήματα αντικειμενικά είναι βάρος για την τράπεζα. Ωστόσο πριν τα κόψει κι άλλο, θα πρέπει να κεντροποιήσει όλες της τις υπηρεσίες, π.χ. το να μετατρέψεις ενα λογαριασμό σε μισθοδοσίας ήθελε επίσκεψη σε κατάστημα και φυσικά το πολύ μέχρι τις 2. Μια δουλειά που θα έπρεπε να γίνεται με ένα email ή μέσω της εφαρμογής... 1
AntiCambeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε βασικό για να κλείσεις ραντεβού, βέβαια, είναι και να απαντάνε σε κανένα τηλέφωνο Μόνο ηλεκτρονικά δέχονται νομίζω.Απλά μπορεί να σε καλέσουν για να ρωτήσουν τον λόγο του ραντεβού, αν δεν το έχεις διευκρινίσει. Ανάλογα την τράπεζα και τον φόρτο εργασίας, μπορεί να έχει διαθέσιμο ραντεβού σε 1 εβδομάδα, μπορεί και σε 2 μήνες.
StamTheMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Αυτο γιατι δεν εφτασε 30 σελιδες; Εδω δε μας πειραξε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα