power_1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Ενδιαφερομαι για αγορα νεας τηλεορασης tcl c805 και να συνδιαστει με επεκταση εγγυησης +3 χρονια του skroutz. Κοστος αγορας τν 800€ ,κοστος επεκτασης εγγυησης +3 χρονια +100€ Γνωριζεται αν ειναι ενταξει η επεκταση της εγγυησης στο να καλυπτει τυχον ζημιες ή θα ....τρεχω εγω ? Θα εκτυμηθει τυχον εμπειρια με την συγγεκριμηνη επεκταση εγγυησης ή με οποιαδηποτε αλλη επεκταση εγγυησης .
filip123go Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 15 minutes ago, power_1 said: Ενδιαφερομαι για αγορα νεας τηλεορασης tcl c805 και να συνδιαστει με επεκταση εγγυησης +3 χρονια του skroutz. Κοστος αγορας τν 800€ ,κοστος επεκτασης εγγυησης +3 χρονια +100€ Γνωριζεται αν ειναι ενταξει η επεκταση της εγγυησης στο να καλυπτει τυχον ζημιες ή θα ....τρεχω εγω ? Θα εκτυμηθει τυχον εμπειρια με την συγγεκριμηνη επεκταση εγγυησης ή με οποιαδηποτε αλλη επεκταση εγγυησης . Συγκεκριμένα με την επέκταση δεν έχω εμπειρία, αλλά έναν smart βραστήρα που είχα πάρει μέσω σκρουτζ και μου χάλασε, μου επέστρεψαν τα λεφτά, χωρίς πολλά - πολλά ( ήταν μάλιστα στον 2ο χρόνο, δεν χάλασε πχ, μια βδομάδα μετα την αγορά) . Επίσης τι εννοείς ζημιές; Να σπάσεις πχ εσύ ο ίδιος την τηλεόραση; 1
power_1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, filip123go είπε Συγκεκριμένα με την επέκταση δεν έχω εμπειρία, αλλά έναν smart βραστήρα που είχα πάρει μέσω σκρουτζ και μου χάλασε, μου επέστρεψαν τα λεφτά, χωρίς πολλά - πολλά ( ήταν μάλιστα στον 2ο χρόνο, δεν χάλασε πχ, μια βδομάδα μετα την αγορά) . Επίσης τι εννοείς ζημιές; Να σπάσεις πχ εσύ ο ίδιος την τηλεόραση; Εννοω να μην αναγνωριζουν τη ζημια. Γιατι μια 65' τηλεοραση μονο πηγαιναι ελα με κουριερ θελει κανα 60-70αρι (μενω επαρχια) στο service.Αν πληρωσω κι μονο τα μεταφορικα δεν ειναι κι λιγο .Εννοω βλαβες οχι να την σπασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα