Προς το περιεχόμενο

Toyota Yaris 2024

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 hours ago, pm3755 said:

Κανένα νέο; Είχες κάποια ενημέρωση;

Ηρθε σημερα πειραια. Δεν ξερω τωρα ποσες μερες κανει για τον εκτελωνισμο- εκει μου ειπανε πρεπει να εξοφληθει. Σινω τα μετρητα και παιρνουμε τελικη εγκριση δανειου και ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Ribopaido είπε

Ηρθε σημερα πειραια. Δεν ξερω τωρα ποσες μερες κανει για τον εκτελωνισμο- εκει μου ειπανε πρεπει να εξοφληθει. Σινω τα μετρητα και παιρνουμε τελικη εγκριση δανειου και ερχεται

Άντε, με το καλό!! Εγώ έλαβα το πρώτο μήνυμα την Παρασκευή οπότε έχω μπροστά μου σίγουρα 6-7 εβδομάδες. 

1 ώρα πριν, Ribopaido είπε

• Like 1

4 hours ago, pm3755 said:

Άντε, με το καλό!! Εγώ έλαβα το πρώτο μήνυμα την Παρασκευή οπότε έχω μπροστά μου σίγουρα 6-7 εβδομάδες. 

Να εισαι καλα! Ερχονται σφαιρα τα 130αρια οποτε δεν θα αργησεις. Τεστ ντραιβ δεν εχει πουθενα εντωμεταξει τρομερο

Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω να ρωτήσω εδώ αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία. 

Επειδή είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και τα μεταχειρισμένα έχουν φτάσει στα ύψη, σκέφτομαι να πάω σε καινούργιο Yaris Hybrid, αυτό στα 21χ€.

Θέλω να ρωτήσω, εάν κάνω χρηματοδότηση μέσω Balloon, μπορώ να αναχρηματοδοτήσω την τελευταία δόση; Το έχει κάνει κανείς;

2 ώρες πριν, Nick64 είπε

Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω να ρωτήσω εδώ αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία. 

Επειδή είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και τα μεταχειρισμένα έχουν φτάσει στα ύψη, σκέφτομαι να πάω σε καινούργιο Yaris Hybrid, αυτό στα 21χ€.

Θέλω να ρωτήσω, εάν κάνω χρηματοδότηση μέσω Balloon, μπορώ να αναχρηματοδοτήσω την τελευταία δόση; Το έχει κάνει κανείς;

Δεν γνωριζω αλλα φανταζομαι μια ερωτηση στην τραπεζα (απευθειας οχι μεσω της Toyota) θα σου λυσει την απορια σου. 

• Like 1

8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν γνωριζω αλλα φανταζομαι μια ερωτηση στην τραπεζα (απευθειας οχι μεσω της Toyota) θα σου λυσει την απορια σου. 

Τι εννοείς απευθείας με την τράπεζα; Αν μπορώ να πάρω δάνειο μετά από εκεί για χρηματοδότηση της τελευταίας δόσης;

23 ώρες πριν, Nick64 είπε

Τι εννοείς απευθείας με την τράπεζα; Αν μπορώ να πάρω δάνειο μετά από εκεί για χρηματοδότηση της τελευταίας δόσης;

Αν εσυ προχωρησεις με την toyota μεσω της Εθνικης ας πουμε γιατι εκει βολευει και εσενα και την Toyota, κλεισε ενα ραντεβου να πας μονος σου στην Εθνικη λιγο πριν υπογραψεις το δανειο στην αντιπροσωπεια και να τους πεις οτι θα παρεις δανειο απο την τραπεζα σας μεσω αντιπροσωπου και θελω να μου διευκρινήσετε καποια πραγματα. 

Προσοχη μην σου πουν να σου κανουν αυτοι απευθειας τον δανεισμο γιατι συνηθως εχουν αρκετα μεγαλυτερο επιτοκιο. 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά αυριο το αμάξι κλεινει 2 βδομάδες στο πειραιά, πότε να περιμένω ολοκλήρωση εκτελωνισμού λετε? Επίσης μετα παει αντιπροσωπεία άμεσα για άδεια- πινακίδες σωστα?

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα, με ενδιαφέρει το yaris hybrid. Βλέπω έχει έκδοση με 116 ίππους και 130, αντίστοιχα η μέγιστη ροπή είναι 141 και 185NM. Σε χρήστες που έχουν την έκδοση με 116 ίππους και όταν το έχεις φορτωμένο πχ με 4 άτομα + αποσκευές θα έλεγε κανείς οτι του λείπει δύναμη; οπότε καλό είναι να πάμε στους 130 και 185 ροπή για να είναι άνετο το αυτοκίνητο;

Οπότε φαντάζομαι ότι η έκδοση με 130 ίππους έχει νέο ηλεκτροκινητήρα και όχι τον παλιό "υπερχρονισμένο".

Επίσης εκτός από την διαφορά στον ηλεκτροκινητήρα, υπάρχει διαφορά στο μέγεθος του συσσωρευτή hybrid;

• 4 μήνες μετά...
3 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Δεν ειναι ολοιδιο με το "παλιο"?

Ετσι ξερω και εγω. Και συγκεκριμενα χθες, που ετυχε να παρκαρω διπλα στο καινουργιο (ειχε το σημα HEV πισω και οχι το κλασικο Hybrid), ειλικρινα προσπαθουσα να βρω διαφορες στο υποτιθεμενο Face Lift...

IMG_8638.JPG.a577992e10f2c5cb547cc97bd2617b30.JPG

13 ώρες πριν, SaFiS είπε

Ετσι ξερω και εγω. Και συγκεκριμενα χθες, που ετυχε να παρκαρω διπλα στο καινουργιο (ειχε το σημα HEV πισω και οχι το κλασικο Hybrid), ειλικρινα προσπαθουσα να βρω διαφορες στο υποτιθεμενο Face Lift...

Δεν υπαρχει F/L... Αναβαθμιστηκε το υβριδικο συνολο στο 5ης γενιας (για αυτο και η αυξηση της υποδυναμης) και οι υπολοιπε αλλαγες βρισκονται στο εσωτερικο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...