Προς το περιεχόμενο

Toyota Yaris 2024

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή σκέφτομαι και εγω για το yaris τι χρηματοδότηση εχετε χρησιμοποιήσει; Το toyota flex (balloon loan) φαίνεται καλή επιλογή χωρίς να εχω δει τις λεπτομέρειες του. Είναι κάτι που μου διαφεύγει η πάτε όλοι με μετρητά :blink:;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Μου ρθε εχτες μειλ-sms οτι το αμαξι βγήκε απο παραγωγή. Τώρα περιμενουμε παραδοση 12/3 ελπίζω ομως σε κατι πιο γρήγορα αν δεν αργησει η μεταφορα απο τσεχια και το τελωνειο! για να δουμε

Άντε, με το καλό. Να παίρνουμε σειρά κι εμείς οι επόμενοι!!!

• Like 1

13 hours ago, kalentaris said:

Επειδή σκέφτομαι και εγω για το yaris τι χρηματοδότηση εχετε χρησιμοποιήσει; Το toyota flex (balloon loan) φαίνεται καλή επιλογή χωρίς να εχω δει τις λεπτομέρειες του. Είναι κάτι που μου διαφεύγει η πάτε όλοι με μετρητά :blink:;

Εγω μισα μισα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, kalentaris είπε

Το balloon δεν ειναι αυτό που δινεις (τυχαιο ποσο) 200 το μήνα και η τελευταία δόση ειναι 6000 (τυχαιο ποσο) ? Συμφέρει αυτο?

Επεξ/σία από panosno1com

1 λεπτό πριν, panosno1com είπε

Το balloon δεν ειναι αυτό που δινεις (τυχαιο ποσο) 200 το μήνα και η τελευταία δόση ειναι 6000 (τυχαιο ποσο) ? Συμφέρει αυτο?

Ναι αυτο ειναι...μονο αν περιμενεις καποια χρηματα στα επομενα χρονια θα το κοιταγα. Αλλιως δεν καταλαβαινω και εγω το πλεονεκτημα του. Ουσιαστικα η τελευταια δοση φτανει κοντα στην μιση αξια του αυτοκινητου...

Στις 7/2/2024 στις 7:28 ΜΜ, kalentaris είπε

Ρίξε μια ματιά κ στην attica bank, έχει πρόγραμμα για υβριδικά και ηλεκτρικα με χρηματοδότηση εως του 80% της αξίας, επιτόκιο 6,75 και χωρίς παρακράτηση κυριότητας, εγώ από εκεί πήρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ναι αυτο ειναι...μονο αν περιμενεις καποια χρηματα στα επομενα χρονια θα το κοιταγα. Αλλιως δεν καταλαβαινω και εγω το πλεονεκτημα του. Ουσιαστικα η τελευταια δοση φτανει κοντα στην μιση αξια του αυτοκινητου...

Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο ceo του bitcoin για το μέλλον... :P 

Σοβαρά πάντως το σκέφτομαι αντί για leasing. Στο τελος αν δεν το θελεις τους το αφήνεις και σου δινουν την εγγυημένη τιμη επαναγοράς η αλλιώς το επαναχρηματοδοτείς η τελικά το αλλάζεις με άλλο απ' οτι γράφουν εδω: https://www.toyota.gr/buy-and-offers/financing/toyota-flex.

Σε σχεση με το toyota easy για 36 μηνες και με προκαταβολη 10.736 η διαφορά βγαίνει 1300 ευρω (χωρίς εισφορά) στη περίπτωση που το κρατήσεις. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτα ψιλά γράμματα οπως και δεν ξερω στο balloon πως να υπολογίσω την εισφορά.

2 ώρες πριν, gogolanos είπε

Ρίξε μια ματιά κ στην attica bank, έχει πρόγραμμα για υβριδικά και ηλεκτρικα με χρηματοδότηση εως του 80% της αξίας, επιτόκιο 6,75 και χωρίς παρακράτηση κυριότητας, εγώ από εκεί πήρα...

Οοκ το 6,75 είναι ενδιαφέρον γι αυτή τη περίοδο... θα το κοιτάξω ευχαριστώ.

Επεξ/σία από kalentaris

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα καινουργιο Yaris, υβριδικό,

η βασικη  του έκδοση,

πόσο να στοιχίζει ;

τελικη τιμη με τα παντα όλα μεσα, (πινακιδες, τελωνεια ... κλπ)

καπου ειδα οτι : "θα ξεκινά από 21.270 ευρώ"

αλλα το συνολικο κοστος δεν ξερω.

Επεξ/σία από adminaros

5 λεπτά πριν, adminaros είπε

η βασικη  του έκδοση,

πόσο να στοιχίζει ;

Γιατι δεν πας στο σιτε της εταιρείας να δεις.

17 λεπτά πριν, adminaros είπε

η βασικη  του έκδοση,

πόσο να στοιχίζει ;

21.270€ εχει με το μη μεταλλικο χρωμα σκεψου που κοστιζει 170€. Αν διαλεξεις μεταλλικο ή περλα εχει 500-600 οποτε θα παει καπου στα 21600-21700. 

4 ώρες πριν, adminaros είπε

η βασικη  του έκδοση,

πόσο να στοιχίζει ;

Ό,τι βγάζει ο διαμορφωτής στην ιστοσελίδα + €200 για πινακίδες κ.λπ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...