Ribopaido Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 40 minutes ago, panosno1com said: Απο ποτε το περιμενεις? (Με το καλό ! ) Ευχαριστω! 08 σεπτεμβρη παραγγελια αιναι το fl με τα 130 αλογα σικ εκδοση. 1
kalentaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Επειδή σκέφτομαι και εγω για το yaris τι χρηματοδότηση εχετε χρησιμοποιήσει; Το toyota flex (balloon loan) φαίνεται καλή επιλογή χωρίς να εχω δει τις λεπτομέρειες του. Είναι κάτι που μου διαφεύγει η πάτε όλοι με μετρητά ;
pm3755 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 10 ώρες πριν, Ribopaido είπε Μου ρθε εχτες μειλ-sms οτι το αμαξι βγήκε απο παραγωγή. Τώρα περιμενουμε παραδοση 12/3 ελπίζω ομως σε κατι πιο γρήγορα αν δεν αργησει η μεταφορα απο τσεχια και το τελωνειο! για να δουμε Άντε, με το καλό. Να παίρνουμε σειρά κι εμείς οι επόμενοι!!! 1
Ribopaido Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 13 hours ago, kalentaris said: Επειδή σκέφτομαι και εγω για το yaris τι χρηματοδότηση εχετε χρησιμοποιήσει; Το toyota flex (balloon loan) φαίνεται καλή επιλογή χωρίς να εχω δει τις λεπτομέρειες του. Είναι κάτι που μου διαφεύγει η πάτε όλοι με μετρητά ; Εγω μισα μισα.
panosno1com Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, kalentaris είπε Επειδή σκέφτομαι και εγω για το yaris τι χρηματοδότηση εχετε χρησιμοποιήσει; Το toyota flex (balloon loan) φαίνεται καλή επιλογή χωρίς να εχω δει τις λεπτομέρειες του. Είναι κάτι που μου διαφεύγει η πάτε όλοι με μετρητά ; Το balloon δεν ειναι αυτό που δινεις (τυχαιο ποσο) 200 το μήνα και η τελευταία δόση ειναι 6000 (τυχαιο ποσο) ? Συμφέρει αυτο? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από panosno1com
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, panosno1com είπε Το balloon δεν ειναι αυτό που δινεις (τυχαιο ποσο) 200 το μήνα και η τελευταία δόση ειναι 6000 (τυχαιο ποσο) ? Συμφέρει αυτο? Ναι αυτο ειναι...μονο αν περιμενεις καποια χρηματα στα επομενα χρονια θα το κοιταγα. Αλλιως δεν καταλαβαινω και εγω το πλεονεκτημα του. Ουσιαστικα η τελευταια δοση φτανει κοντα στην μιση αξια του αυτοκινητου...
gogolanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Στις 7/2/2024 στις 7:28 ΜΜ, kalentaris είπε Επειδή σκέφτομαι και εγω για το yaris τι χρηματοδότηση εχετε χρησιμοποιήσει; Το toyota flex (balloon loan) φαίνεται καλή επιλογή χωρίς να εχω δει τις λεπτομέρειες του. Είναι κάτι που μου διαφεύγει η πάτε όλοι με μετρητά ; Ρίξε μια ματιά κ στην attica bank, έχει πρόγραμμα για υβριδικά και ηλεκτρικα με χρηματοδότηση εως του 80% της αξίας, επιτόκιο 6,75 και χωρίς παρακράτηση κυριότητας, εγώ από εκεί πήρα...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 56 λεπτά πριν, gogolanos είπε εγώ από εκεί πήρα... Τι αμαξι? 1
kalentaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ναι αυτο ειναι...μονο αν περιμενεις καποια χρηματα στα επομενα χρονια θα το κοιταγα. Αλλιως δεν καταλαβαινω και εγω το πλεονεκτημα του. Ουσιαστικα η τελευταια δοση φτανει κοντα στην μιση αξια του αυτοκινητου... Δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο ceo του bitcoin για το μέλλον... Σοβαρά πάντως το σκέφτομαι αντί για leasing. Στο τελος αν δεν το θελεις τους το αφήνεις και σου δινουν την εγγυημένη τιμη επαναγοράς η αλλιώς το επαναχρηματοδοτείς η τελικά το αλλάζεις με άλλο απ' οτι γράφουν εδω: https://www.toyota.gr/buy-and-offers/financing/toyota-flex. Σε σχεση με το toyota easy για 36 μηνες και με προκαταβολη 10.736 η διαφορά βγαίνει 1300 ευρω (χωρίς εισφορά) στη περίπτωση που το κρατήσεις. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτα ψιλά γράμματα οπως και δεν ξερω στο balloon πως να υπολογίσω την εισφορά. 2 ώρες πριν, gogolanos είπε Ρίξε μια ματιά κ στην attica bank, έχει πρόγραμμα για υβριδικά και ηλεκτρικα με χρηματοδότηση εως του 80% της αξίας, επιτόκιο 6,75 και χωρίς παρακράτηση κυριότητας, εγώ από εκεί πήρα... Οοκ το 6,75 είναι ενδιαφέρον γι αυτή τη περίοδο... θα το κοιτάξω ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από kalentaris
gogolanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 16 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι αμαξι? Yaris cross hybrid, active plus 🙂 1
adminaros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ενα καινουργιο Yaris, υβριδικό, η βασικη του έκδοση, πόσο να στοιχίζει ; τελικη τιμη με τα παντα όλα μεσα, (πινακιδες, τελωνεια ... κλπ) καπου ειδα οτι : "θα ξεκινά από 21.270 ευρώ" αλλα το συνολικο κοστος δεν ξερω. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2024 από adminaros
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, adminaros είπε Ενα καινουργιο Yaris, υβριδικό, η βασικη του έκδοση, πόσο να στοιχίζει ; τελικη τιμη με τα παντα όλα μεσα, (πινακιδες, τελωνεια ... κλπ) καπου ειδα οτι : "θα ξεκινά από 21.270 ευρώ" αλλα το συνολικο κοστος δεν ξερω. Γιατι δεν πας στο σιτε της εταιρείας να δεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 17 λεπτά πριν, adminaros είπε Ενα καινουργιο Yaris, υβριδικό, η βασικη του έκδοση, πόσο να στοιχίζει ; τελικη τιμη με τα παντα όλα μεσα, (πινακιδες, τελωνεια ... κλπ) καπου ειδα οτι : "θα ξεκινά από 21.270 ευρώ" αλλα το συνολικο κοστος δεν ξερω. 21.270€ εχει με το μη μεταλλικο χρωμα σκεψου που κοστιζει 170€. Αν διαλεξεις μεταλλικο ή περλα εχει 500-600 οποτε θα παει καπου στα 21600-21700.
pm3755 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, adminaros είπε Ενα καινουργιο Yaris, υβριδικό, η βασικη του έκδοση, πόσο να στοιχίζει ; τελικη τιμη με τα παντα όλα μεσα, (πινακιδες, τελωνεια ... κλπ) καπου ειδα οτι : "θα ξεκινά από 21.270 ευρώ" αλλα το συνολικο κοστος δεν ξερω. Ό,τι βγάζει ο διαμορφωτής στην ιστοσελίδα + €200 για πινακίδες κ.λπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα