freegr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δηλαδή θα έχουν δωρεάν αντίγραφο οι χρήστες online και με ποσό αποθηκευτικό χώρο ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitroc Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Καλό αλλά μακάρι το excel να δουλέψει πλήρως όπως και στα windows pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, dbrillis είπε Ναι, θα εχεις τοπικα Windows αλλα μπορεις να εχεις τοπικα ενα Macbook και αντι να εχεις Parallels να εχεις το Windows App. Κατι βασικο, το Windows App αποσυνδεει τα καποια τεχνικα χαρακτηριστικα του τοπικου σου τερματικου απο τα Windows που θα τρεχουν στο app. Για παραδειγμα, αν εχεις ενα λαπτοπ με παλια χαρακτηριστικα που μπορει να τρεξει το Windows app, τα Windows που ουσιαστικα θα εχεις remote desktop μεσω του app θα μπορουν να εχουν πιο καλη CPU, πιο πoλυ RAM και πιο μεγαλο σκληρο δισκο απο οτι η συσκευη που χρησιμοποιησες ως τερματικο για να τρεξεις το Windows app. Αντι να αγορασεις κοσμακι νεο λαπτοπ, βαλε ολα τα data σου στο cloud μας. Περα απο τις ανησυχιες ομως εγω βλεπω και πολλες ευκολιες. Στη δουλεια εχουμε σχεδον ολη στην ομαδα Macbooks, το βασικο εργαλειο μας τρεχει σε Windows 🤯😅, αντι να χαλαμε τα laptop μας με το parallels ή αντι η εταιρια να αγοραζει για ολους maxed out λαπτοπς που στην 3 ετια θελουν αλλαγη, θα σου δινει ενα medium specs λαπτοπ, το Windows App με τα resources που χρειαζεσαι, σε ενα πληρως ελεγχομενο περιβαλλον. Όπως ακριβώς τα λες φίλε μου! Όλα ξεκινούν με πρόσχημα την ασφάλεια. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από svartevarg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Η Microsoft ενδιαφέρεται και για το cloud κυρίως για να έχεις windows σε όλες τις πλατφόρμες. Τοπικά πάντα θα έχει windows έκδοση γιατί την ενδιαφέρει να μπορεί να σου ρουφάει δεδομένα από ότι κάνεις που ίσως να μην είναι δυνατόν αν απλώς τρέχει σαν εφαρμογή σε άλλη πλατφόρμα. Σιγά μην αφήσει το μεγαλύτερο μερίδιο λειτουργικού παγκοσμίως για να μπει αποκλειστικά στο cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Η Microsoft ενδιαφέρεται και για το cloud κυρίως για να έχεις windows σε όλες τις πλατφόρμες. Τοπικά πάντα θα έχει windows έκδοση γιατί την ενδιαφέρει να μπορεί να σου ρουφάει δεδομένα από ότι κάνεις που ίσως να μην είναι δυνατόν αν απλώς τρέχει σαν εφαρμογή σε άλλη πλατφόρμα. Σιγά μην αφήσει το μεγαλύτερο μερίδιο λειτουργικού παγκοσμίως για να μπει αποκλειστικά στο cloud. Σκέφτεσαι με το σήμερα και οχι με το μέλλον. Οταν η σύνδεση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού θα ξεπερνα το 1Ghz στο καθε νοικοκυριό, η λογική του συνδέομαι απ όπου ναναι σε 1δευτερόλεπτο και έχω τις ταινίες μου τη μουσική μου τα πράγματά μου όλα φορητά. Δεν νομίζω οτι θα συζητάμε το τι θα κρατήσει και τι θα αφήσει. Όπως πολύ σωστά είδα πιο πριν σε ένα post. Μέσες άκρες η λογική του "Αν δεν είσαι στο καράβι είσαι παρείσακτος." Είναι πολύ έντονη σε νέους. Δες λίγο κάποια βίντεο για την άποψη των νέων στις ΗΠΑ για τους ανθρώπους που έχουν Android αντι για iOS και θα κατανοήσεις αρκετά. Ο νέος αυτός θα μεγαλώσει και θα του είναι πολύ οικείο το "πληρώνω μηνιαία για να έχω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Volga said: Σκέφτεσαι με το σήμερα και οχι με το μέλλον. Οταν η σύνδεση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού θα ξεπερνα το 1Ghz στο καθε νοικοκυριό, η λογική του συνδέομαι απ όπου ναναι σε 1δευτερόλεπτο και έχω τις ταινίες μου τη μουσική μου τα πράγματά μου όλα φορητά. Δεν νομίζω οτι θα συζητάμε το τι θα κρατήσει και τι θα αφήσει. Όπως πολύ σωστά είδα πιο πριν σε ένα post. Μέσες άκρες η λογική του "Αν δεν είσαι στο καράβι είσαι παρείσακτος." Είναι πολύ έντονη σε νέους. Δες λίγο κάποια βίντεο για την άποψη των νέων στις ΗΠΑ για τους ανθρώπους που έχουν Android αντι για iOS και θα κατανοήσεις αρκετά. Ο νέος αυτός θα μεγαλώσει και θα του είναι πολύ οικείο το "πληρώνω μηνιαία για να έχω". Άλλο λες εσύ άλλο λέω εγώ, συμφωνώ με αυτό που λες αλλά η Microsoft θέλει να έχει και τον έλεγχο του μηχανήματός σου. Αν είναι απλώς μία εφαρμογή άνετα την εκτοπίζει κάποια άλλη εφαρμογή πιο φτηνή και πιο λειτουργική, ειδικά με τα σημερινά δεδομένα. Ο λόγος που τα windows έχουν εδραιωθεί είναι γιατί έχει δημιουργηθεί ολόκληρο οικοσύστημα γύρω από το λειτουργικό της. Μην ξεχνάς ότι απέτυχαν στα κινητά γιατί δεν πρόλαβαν να εδραιώσουν το λειτουργικό τους στα κινητά και άφησαν το android να γίνει η μοναδική εναλλακτική στο iOS στα κινητά. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mushimushi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δώσε cloud στο λαό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrsiou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2023 στις 10:45 ΠΜ, AtiX είπε Πως γίνεται να θέλει να κάνει συνδρομητικά τα Os της όταν είναι η μόνη που κατασκευάζει δικό της hardware και δίνει δωρεάν, το λιγότερο, πέντε χρόνια update στις νέες εκδόσεις τους? Η apple ισως το κανει κανοντας συνδρομητικο το hardware. Καπου το ειδα. Ελπιζω να ειναι φημες Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από chrsiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, chrsiou είπε Η apple ισως το κανει κανοντας συνδρομητικο το hardware. Καπου το ειδα. Ελπιζω να ειναι φημες Το leasing υπολογιστών σε home users το βλέπω λίγο δύσκολο, ελπίζω να μην υιοθετηθεί από καμία εταιρία γιατί έτσι θα χαθεί ο costum χαρακτήρας στα pc, η ποικιλία στα parts τους και οι διάφορες εταιρίες κατασκευής υπολογιστών… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jcnstd100 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, chrsiou είπε Η apple ισως το κανει κανοντας συνδρομητικο το hardware. Καπου το ειδα. Ελπιζω να ειναι φημες Κι εγώ το ίδιο ελπίζω αλλά διατηρώ επιφυλάξεις για τις μελλοντικές προθέσεις του Tim Cook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrsiou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/11/2023 στις 10:13 ΠΜ, AtiX είπε Το leasing υπολογιστών σε home users το βλέπω λίγο δύσκολο, ελπίζω να μην υιοθετηθεί από καμία εταιρία γιατί έτσι θα χαθεί ο costum χαρακτήρας στα pc, η ποικιλία στα parts τους και οι διάφορες εταιρίες κατασκευής υπολογιστών… Συν οτι οι συσκευες μας δε θα μας ανηκουν πλεον. Δε θα μπορεις να τις πουλησεις, να τις χαρισεις, ή να τις κρατησεις σ ενα συρταρι για ωρα αναγκης αν παρεις καινουργια. Για το iphone το ακουσα βασικα στο max tech στο youtube ως πιθανο ενδεχομενο για να γινει συντομα Στις 19/11/2023 στις 11:05 ΠΜ, jcnstd100 είπε Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από chrsiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα