Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Donacgreece είπε

Αν και είχα πολλά χρόνια η αλήθεια είναι, μου εσκασέ χθες στη δουλειά σε Windows 10...

Τυχαίο;

Rolling on the floor laughingRolling on the floor laughingRolling on the floor laughing

To AI εχει παει σε αλλα επιπεδα 😅

Παντως πριν 20 χρονια σε 100 ατομα τα 90 θα ειχαν δει μια μπλε οθονη μεσα σε ενα ετος. Πλεον σε 100 ατομα, μπορει τα 5 να ειδαν μια μπλε οθονη τα τελευταια 5 χρονια, η βελτιωση στην σταθεροτητα ειναι παραπανω απο εμφανης.

Επεξ/σία από asmilon
Δημοσ.
20 ώρες πριν, amav είπε

Γενικά πιστεύει ότι οι εταιρίες βοηθάνε στο OSS και δεν κολάει με τεχνολογίες. Παρόλο που ήταν πρωτεργάτης στο Gnome, δουλεύει με Mac και θεωρεί το desktop environment του καλύτερο. Είναι μεγάλο μυαλό ο τύπος αν σκεφτούμε ότι θέλανε να τον φέρουν στα 17 να φτιάξει τον Internet Explorer αλλά δεν έβγαινε η Visa του.

Συμφωνω.
Δεν τον κατακρινω.
Επισης καλα κανει και δουλευει επι πληρωμη.
Κι εμεις δουλευουμε για να πληρωθουμε.

Απλα πεταξα μια καφενειακου τυπου ατακα
για να τσιμπησουμε. (αλλα ευτυχως/δυστυχως δεν τσιμπησε κανενας)

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, comfuzio said:

Γαμάτο! Η μπλε οθόνη από τι OS είναι;

Από win10/11 λογικά, αλλά προφανώς δεν χρειαζόταν το sphere για να δείξεις ότι υπάρχει, έχουμε ουκ ολίγες φωτογραφίες από οθόνες στα google images. 😛

Δημοσ.
7 minutes ago, Thresh said:

Από win10/11 λογικά, αλλά προφανώς δεν χρειαζόταν το sphere για να δείξεις ότι υπάρχει, έχουμε ουκ ολίγες φωτογραφίες από οθόνες στα google images. 😛

Μωρέ και σήμερα έκανα service σε 13900Κ που βάραγε μπλε οθόνη αλλά από το driver check του defender(βάλανε κάποιο παλιό video editor software που περνάει drivers) αλλά δεν κάθομαι να τα φωτογραφίσω και να τα ανεβάζω.
Μου στείλανε αυτό που έβαλα αλλά όχι με το link που έβαλες που το έχει πιο καθαρά και μου φάνηκε αστείο και ότι ταίριαζε με αυτό που με ρώτησε ο άλλος mod :D
Αν και η αρχική μου θέση δεν ήταν ποτέ αυτή που μου αποδόθηκε, εκτός και αν έχουν αλλάξει νόημα κάποιες λέξεις και δεν το έχω μάθει.

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, comfuzio said:

αλλά δεν κάθομαι να τα φωτογραφίσω και να τα ανεβάζω.

Δεν εννοούσα δικιά σου/μου, αλλά άλλων που έχουν ανεβάσει. Οι BSODs πάντως έχουν άνετα 90% μείωση σε σχέση με παλιότερα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...