Προς το περιεχόμενο

Update bios

OPC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω update το bios αλλά δεν ξέρω πως :P

Μπορείτε να μου πείτε πως θα το κάνω ή αν ξέρετε κάποιο manual που θα μπορέσει να με βοηθήσει?

Δημοσ.

Αν μπεις στο site της μητρικης σου και κατεβασεις το BIOS εχει μαζι και οδηγιες.

Ενα README.TXT

Δημοσ.

Αν το bios δεν flasharei μπορώ να επαναφέρω την ήδη υπάρχον version?Δλδ υπάρχει κάποιο back-up ή μπορώ να τραβήξω εγώ?

(Update bios θέλω να κάνω γιατί είμαι κολλημένος.Είδα στο overclocking ένα review για το CoolerMate IceCube και το είχανε σε μια cpu ίδια με τη δικια μου με idle 31 και full 36 ενώ εγώ και μετα την αλλαγή του cooler έχω μείνει στις ίδιες θερμοκρασίες με το μανίσιο cooler της Intel. idle 50 - full 52)

http://www.overclocking.gr/content/reviews.php?id=22&page_id=2

Δημοσ.

Nαι, συνηθως σε ρωταει πρωτα πριν το flashαρεις. Αν και παιζει να εχει καποια παραμετρο, γιατι συνηθως ειναι σε DOS το προγραμμα.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που το update του bios είναι επιτυχημένο χρειάζεται format μετά?

Αν ναι,αντι να κάνω format ,το Norton Ghost που έχω τραβήξει θα κάνει την δουλεία του?

Δημοσ.

i prohgoumenoi filoi den soy eipan to kyriotero. pos an den paei kala h diadikasia eite logo asymbatothtas, eite logo lathous, eite logo diakopis trofodosias, eite logo kapoioy alloy logoy oti xairetas thn mhtriki soy. to kostos gia na allajeis thn eprom einai synithos apagoreytiko.

epeidi diloneis o idios oti den eisai pepeiramenos exo na po kati: ASE TO SYSTHMA SOY STHN KATASTASH POU EINAI TORA. MHN PEIRAJEIS APOLYTOS TIPOTA.

an exeis bebaia xrimata kai den se peirazei na meineis xoris pc merikes meres se periptosi poy kati den paei kala tote kane to kefi soy.

Δημοσ.

Για αυτο το λογο υπαρχει και το README !

Eξαλλου ρωτησε πως θα το κανει, οχι αν πρεπει η οχι :D

Δημοσ.

Αν έχεις GIGABYTE motherboard επειδή έχει διπλό BIOS μην φοβάσει τίποτα. Αν θές κάνει και update μέσα από τα windows, ακόμα και κατευθείαν αν είσαι συνδεδεμένος με το ίντερνετ με το κατάλληλο πρόγραμμα που έχει στο CD.

Αν δεν έχεις gigabyte, βρες πρώτα την διαδικασία επαναφοράς. Πρέπει να έχεις σε μια δισκέτα το παλιό BIOS και να πατήσεις κάποιο συνδιασμό πλήκτρων ώστε να το φορτώσει από την δισκέτα.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν πάει καλά η αναβάθμιση, μπορεί να αχρηστευτεί η MB.

Από προσωπική πείρα, μια MB που είχα παλιά τα έφτυσε στο update. Από τότε έχω κάνει τουλάχιστον 15 update σε εμένα και σε φίλους, και όλα είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Ούτε χρήματα έχω για νέα μητρική ούτε την γνώση να το κάνω.Απλά ειμαι κολλημένος ΓΙΑΤΙ με το νεο cooler,και ενώ σε άλλο pc η θερμοκρασία είναι 31 idle,στο δικό μου να είναι 50?

Πιστεύω οτι με το bios θα κατέβει γιατί δεν παίζει να είναι κάτι άλλο.

Όντως το ρίσκο είναι μεγάλο.

Ας ελπίσω να κερδίσει η λογική και όχι το κόλλημα μου :(

Δημοσ.

exo kanei pano apo 30-40 bios updates se otidipote mporeis na fantasteis kai pote mou den exo problima.exo kanei se motherboard,modem,mp3 player,cd-rw,dvd-rw,dvd rom.mia fora ekana kai bios update se ena supra max usb modem kai tou perasa firmware gia supra express usb kai to modem epeze teleia sin oti anagnorizotan kai automata apo ta xp. :o :wink:

Δημοσ.

Αν κάτι πάει στραβά, πας την ΜΒ πίσω και στην αλλάζουν εντός εγγύησης, αλλά κατά προτίμηση μην αναφέρεις ότι έκανες αναβάθμιση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...