lvisimato Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Εχω μια χρεωστική κάρτα της πειραιώς που την εχω χρησιμοποιησει σε διαφορα site που ειτε εδιναν ενα μηνα δωρεαν η για αυτοματες πληρωμες κλπ. Επειδη δεν θυμάμαι ολα αυτα τα site για να μπω να τα ακυρωσω ενα ενα και φοβαμαι να βάλω χρηματα στην καρτα μηπως τα τραβηξουν, υπάρχει καποιος τροπος αν δωσω καποια εντολη πχ και να σταματησουν συνολικα οι αυτοματες πληρωμες?
gokuthelegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορείς να ακυρώσεις την κάρτα και να βγάλεις νέα με άλλο 16ψήφιο νούμερο. Problem solved. Θα πληρώσεις 6 ευρώ φυσικά για έκδοση νέας κάρτας. Να δώσεις κάπως κάποια εντολή και να ακυρωθούν όλες οι αυτόματες πληρωμές είναι κάπως απίθανο, μην πω και αδύνατο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από gokuthelegend
fmarkos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, lvisimato είπε Καλησπέρα. Εχω μια χρεωστική κάρτα της πειραιώς που την εχω χρησιμοποιησει σε διαφορα site που ειτε εδιναν ενα μηνα δωρεαν η για αυτοματες πληρωμες κλπ. Επειδη δεν θυμάμαι ολα αυτα τα site για να μπω να τα ακυρωσω ενα ενα και φοβαμαι να βάλω χρηματα στην καρτα μηπως τα τραβηξουν, υπάρχει καποιος τροπος αν δωσω καποια εντολη πχ και να σταματησουν συνολικα οι αυτοματες πληρωμες? 18 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Μπορείς να ακυρώσεις την κάρτα και να βγάλεις νέα με άλλο 16ψήφιο νούμερο. Problem solved. Θα πληρώσεις 6 ευρώ φυσικά για έκδοση νέας κάρτας. Να δώσεις κάπως κάποια εντολή και να ακυρωθούν όλες οι αυτόματες πληρωμές είναι κάπως απίθανο, μην πω και αδύνατο. Και μετά να κάνεις έναν λογαριασμό στην revolut (δεν κοστίζει τίποτα) και να βγάζεις εικονικές κάρτες για τέτοιες δουλειές. 1
gokuthelegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, fmarkos είπε Και μετά να κάνεις έναν λογαριασμό στην revolut (δεν κοστίζει τίποτα) και να βγάζεις εικονικές κάρτες για τέτοιες δουλειές. Σωστό και αυτό. Και επίσης από δω και στο εξής να προσέχει που βάζει τις κάρτες (η παροιμία λέει την υπογραφή σου και το πουλ... εεε την κάρτα σου προσέχεις που τα βάζεις).
HALF EVIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 58 λεπτά πριν, lvisimato είπε Καλησπέρα. Εχω μια χρεωστική κάρτα της πειραιώς που την εχω χρησιμοποιησει σε διαφορα site που ειτε εδιναν ενα μηνα δωρεαν η για αυτοματες πληρωμες κλπ. Επειδη δεν θυμάμαι ολα αυτα τα site για να μπω να τα ακυρωσω ενα ενα και φοβαμαι να βάλω χρηματα στην καρτα μηπως τα τραβηξουν, υπάρχει καποιος τροπος αν δωσω καποια εντολη πχ και να σταματησουν συνολικα οι αυτοματες πληρωμες? Μέσα από Internet banking της τράπεζας δεν φαίνονται οι αυτόματες πληρωμές και δεν υπάρχει επιλογή για ακύρωση;
gokuthelegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μέσα από Internet banking της τράπεζας δεν φαίνονται οι αυτόματες πληρωμές και δεν υπάρχει επιλογή για ακύρωση; Ας πούμε ότι έχεις γραφτεί στο Netflix (τυχαίο παράδειγμα) και κατά την εγγραφή επέλεξες να γίνεται αυτόματη πληρωμή κάθε μήνα με χρέωση της κάρτας για την ανανέωση της συνδρομής. Στην ουσία το Netflix αποθηκεύει στον ΔΙΚΟ ΤΗΣ σέρβερ τον αριθμό της κάρτας και σε χρεώνει κάθε μήνα τη συνδρομή. Η τράπεζά σου δεν γνωρίζει αν έχεις δώσει την κάρτα στο Netflix. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από gokuthelegend 1
HALF EVIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Ας πούμε ότι έχεις γραφτεί στο Netflix (τυχαίο παράδειγμα) και κατά την εγγραφή επέλεξες να γίνεται αυτόματη πληρωμή κάθε μήνα με χρέωση της κάρτας για την ανανέωση της συνδρομής. Στην ουσία το Netflix αποθηκεύει στον ΔΙΚΟ ΤΗΣ σέρβερ τον αριθμό της κάρτας και σε χρεώνει κάθε μήνα τη συνδρομή. Η τράπεζά σου δεν γνωρίζει αν έχεις δώσει την κάρτα στο Netflix. Εγώ το έχω κάνει σε όλα τα sites μέσω PayPal, οπότε εκεί έχεις αυτή τη δυνατότητα. Αν δεν γίνεται μέσω Internet banking τότε καινούργια κάρτα .
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο dashboard του paypal λεει ολα τα recurring η καπως ετσι . Στο menu θα τα βρεις και θα τα σταματησεις / διαγραψεις Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
HALF EVIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Στο dashboard του paypal λεει ολα τα recurring η καπως ετσι . Στο menu θα τα βρεις και θα τα σταματησεις / διαγραψεις Μα δεν λέει πουθενά ο ts ότι έδωσε την κάρτα μέσω PayPal
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 A ναι τωρα τοδα .... E τωρα μετα απο αυτα που θα του κανει η piraios θα κανει ξεχωριστους λογαριασμους και revolut και paypal
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lvisimato είπε Καλησπέρα. Εχω μια χρεωστική κάρτα της πειραιώς που την εχω χρησιμοποιησει σε διαφορα site που ειτε εδιναν ενα μηνα δωρεαν η για αυτοματες πληρωμες κλπ. Επειδη δεν θυμάμαι ολα αυτα τα site για να μπω να τα ακυρωσω ενα ενα και φοβαμαι να βάλω χρηματα στην καρτα μηπως τα τραβηξουν, υπάρχει καποιος τροπος αν δωσω καποια εντολη πχ και να σταματησουν συνολικα οι αυτοματες πληρωμες? Πως δίνετε έτσι αέρα πατέρα την κάρτα σας δεν το καταλαβαίνω.Βρες τα email που έχεις λάβει και μπες και ακύρωσε. Ρωτα και την τράπεζα σου αν γίνεται με άλλο τρόπο,πχ αν καταργήσεις αυτή την κάρτα .
HALF EVIL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε A ναι τωρα τοδα .... E τωρα μετα απο αυτα που θα του κανει η piraios θα κανει ξεχωριστους λογαριασμους και revolut και paypal Γιατί ρε απλό το βλέπω. Μπαίνεις στο Internet banking, ακυρώνεις τη χρεωστική που έχεις και ζητάς έκδοση καινούργιας με άλλο αριθμό
gokuthelegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως δίνετε έτσι αέρα πατέρα την κάρτα σας δεν το καταλαβαίνω. Εγώ έχω 2 κάρτες. Την μία την έχω για τις βασικές μου αγορές και τα ψώνια, και την 2η την έχω συνδέσει σε έναν άδειο λογαριασμό και την δίνω όπου νάναι. Αλλά είχα προνοήσει και είχα φτιάξει εξαρχής την 2η κάρτα την οποία σύνδεσα με τον άδειο λογαριασμό. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από gokuthelegend 1
Kag1ante Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Θεωρητικά πάντα, όταν ήθελα να ακυρώσω τη δικιά μου κάρτα για άσχετο λόγο και επέλεξα απο την εφαρμογή λόγος ακύρωσης κλοπή/απώλεια η επανέκδοση ήταν δωρεάν. Δεν ξέρω αν ισχύει και στη δική σου τράπεζα βέβαια
Haldol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μόνο ακύρωση + επανέκδοση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η λύση με κάποια τράπεζα που να δίνει περισσότερο έλεγχο (π.χ. Revolut) είναι η ιδανικότερη. Βγάζεις όσες άυλες θέλεις, αλλά έχει και κάρτες μίας χρήσης, για πιο ριψοκίνδυνες περιπτώσεις. Εγώ τις ελληνικές κάρτες τις χρησιμοποιώ αποκλειστικά σε POS, ποτέ online. Ακριβώς διότι δεν δίνουν απολύτως καμία δυνατότητα για έλεγχο χωρίς ν' ακυρώσεις την κάρτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα