Obiwan88 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 γεια σας παιδια. πέρυσι αγορασα το SAMSUNG Galaxy S21 FE και επειδη μου αρεσει παρα πολυ σαν κινητο εμφανισιακα, και δε θελω να το κρυβω σε θηκη (τωρα το χω σε θηκη φυσικα), αποφασισα λιγο να ψαξω τον μυθο (?) που λεγεται νανοτεχνολογια. Υπάρχει λενε ενα υγρο που το εφαρμοζεις στην οθονη σου, το αφηνεις να στεγνωσει και το κινητο σου ειναι ανθεκτικο μετα απο αυτο σε πτωσεις. Καποιοι μιλανε μονο για την οθονη, καποιοι μιλανε για ολοκληρο το κινητο. Δεν εχω δοκιμασει κατι, αλλα φτιαχνω αυτο το θεμα για να μας πουνε οσοι εχουν εμπειρια πανω στο ζητημα αυτο. Ισχυει κατι τετοιο? ΔΕΝ ισχυει? Ισχυει, αλλα μερικως? Και αν ισχυει, εχετε καποια συγκεκριμμενη μαρκα να μας προτεινετε; Μην αρχισετε κατω να γραφετε "ε, αυτα ειναι χαζα, σαν την θηκη δεν εχει" κτλ. Πραγματι μπορει να ισχυει, ομωε αν υπαρχουν ατομα εδω μεσα που εχουν εμπειρια, ας μας πουνε καλυτερα. Και επειδη το πιο πιθανο ειναι, να ειναι ΟΝΤΩΣ ολα αυτα μπουρδες και διαφημιστικα τρικ, και σαν τη θηκη να μην εχει, θα μπορουσε παρακαλω καποιος απο εδω μεσα που εχει το ιδιο κινητο με μενα (ή και οχι), να μου προτεινει μια θηκη η οποια να ειναι πολυ ανθεκτικη (δε με πειραζει το κοστος) ΑΛΛΑ να ειναι παντελως διαφανη; Οπως σας ειπα, δε μου αρεσει καθολου να κρυβω το κινητο. Δε το ευχαριστιεμαι ετσι. πραγματικα. Σας ευχαριστω.
mphxths Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Για τις νανοτεχνολογιες δεν ξερω. Αλλα δεν εχω καταλαβει τι κανεις με το κινητο. Το πετας στους τοιχους και θελεις ανθεκτικη θηκη ? Παρε μια οποιαδηποτε σιλικονατη και κανε την δουλεια σου. Προσωπικα , προσφατως πηρα αυτη. Και προσπαθω να μεταχειριζομαι το κινητο μου σαν πραγματικα να σεβομαι τα λεφτα που εδωσα για αυτο. Ειμαι μιας αλλη ηλικιας και αυτα τα περι "δεν μου αρεσει να κρυβω το κινητο , θελω να το μοστραρω" , δεν τα πολυκαταλαβαινω. Μπορει να ειμαι εγω οπισθοδρομικος βεβαια...
Obiwan88 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 α) Δε χρειαζεται να το πετάς στους τοιχους. Μπορει απλα να σου πέσει απ τη τσεπη απο υψος1 μέτρο, κ να γινει ζημια. β) κανεις δε μιλησε για μοστραρισμα. Εγω προσωπικα το ευχαριστιεμαι χωρις θηκη πιο πολυ, εγραψα. Δε με νοιαζει για τους άλλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα