AGGELOOOOO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι μια βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί και είναι αρκετά σημαντικό...Με αυτά τα ένσημα έχω τις προϋποθέσεις για ταμείο;Είχα ξανακάνει τον Μάρτιο αίτηση και με απέρριψαν και συνεχίζω στον ίδιο εργοδότη με 4ωρα ένσημα με συμφωνία να μου κάνει καταγγελία.Ο πατέρας μου είπε να του πω να με απολύσει στις 25 του μηνός και να κάνω αίτηση 27 και θα μπω,καλά τα έχει υπολογίσει; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από AGGELOOOOO
Kag1ante Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, AGGELOOOOO είπε Χρειάζομαι μια βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί και είναι αρκετά σημαντικό...Με αυτά τα ένσημα έχω τις προϋποθέσεις για ταμείο;Είχα ξανακάνει τον Μάρτιο αίτηση και με απέρριψαν και συνεχίζω στον ίδιο εργοδότη με 4ωρα ένσημα με συμφωνία να μου κάνει καταγγελία.Ο πατέρας μου είπε να του πω να με απολύσει 25 του μήνα και να κάνω αίτηση 27 και θα μπω,καλά τα έχει υπολογίσει; Ανεβάζω πιο αναλυτικά για να ναι μέσα όλο το '21 μήπως παίζει ρόλο. Αν επιδοτείται για πρώτη φορά: Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες. • Επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του χρόνια, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι δύο τελευταίοι μήνες), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο. Αν επιδοτείται για δεύτερη φορά: Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 125 ημέρες εργασίας το τελευταίο 14μηνο, πριν από την απόλυσή του, χωρίς να υπολογίζονται (στις 125) οι ημέρες εργασίας των δύο τελευταίων μηνών
AGGELOOOOO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Όταν λέμε 2 χρόνια εννοούμε σε περίπτωσή που κάνω αίτηση 27 Νοέμβρη :από 27 Νοέμβρη 2023-27 Νοέμβρη 2022 και από 27 Νοέμβρη 2022-εως 27 Νοέμβρη 2021 να έχω 80+ 80 ένσημα αντίστοιχα;;Γιατί αν είναι έτσι όπως τα υπολογίζω δεν το παίρνω γιατί έχω λιγότερα τον 1ο χρόνο.... Ξέρεις μήπως να μου απαντήσεις;
Kag1ante Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, AGGELOOOOO είπε Όταν λέμε 2 χρόνια εννοούμε σε περίπτωσή που κάνω αίτηση 27 Νοέμβρη :από 27 Νοέμβρη 2023-27 Νοέμβρη 2022 και από 27 Νοέμβρη 2022-εως 27 Νοέμβρη 2021 να έχω 80+ 80 ένσημα αντίστοιχα;;Γιατί αν είναι έτσι όπως τα υπολογίζω δεν το παίρνω γιατί έχω λιγότερα τον 1ο χρόνο.... Ξέρεις μήπως να μου απαντήσεις; Πρέπει να έχεις: 80 ένσημα το 2021 80 ένσημα το 2022 Και 125 ένσημα τους 14 τελευταίους μήνες χωρίς να μετράμε τους 2 τελευταίους (που δεν φαίνονται στο χαρτί που ανέβασες έτσι και αλλιώς) Επίσης το 21 εγώ βλέπω ότι περνάς τα 80 κανονικά (στο 2ο φύλλο που ανέβασες) όπως επίσης και το 22. Ο πατέρας σου λέει για απόλυση στις 25 για να μετρήσει δεκέμβριος και νοέμβριος στο 14μηνο ώστε να μπείς ταμείο, αν δεν κάνω και εγω κάποιο λάθος σωστά στα λέει. Αν έχετε και κάποιο λογιστή να τα κοιτάξει ακόμα καλύτερα βέβαια
ArtemisVl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Πρωτη φορα γραφω εδω, απλα βλέπω είναι πρόσφατο θέμα, θα ήθελα να ρωτησω και εγώ για το ταμείο. Έληξε 24 Ιουλίου η σύμβαση απο τη δουλειά μου, δεν δουλεύω κάπου τώρα. Για το 2021 δεν έχω 80 ένσημα. Αν καταφερω να κανω μια πρόσληψη-απόλυση μεσα στον Δεκεμβριο και κάνω αιτηση για ταμείο την νεα χρονιά του 2024, το δικαιούμαι; Θα μετράνε τα ένσημα του 2022-2023 ως τελευταια δυο έτη; γιατι σε αυτα εχω πανω απο 80 το καθένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα