VaggD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Ψάχνοντας για iphone 15 στις αγγελίες (δώρο στην σύζυγο) παρατήρησα πολλές αγγελίες με σφραγισμένες συσκευές ακόμη και 15PM (σε καλές τιμές), μάλιστα κάποιοι πωλητές έχουν και παραπάνω από μια συσκευή προς πώληση. Εύλογα προκύπτουν οι απορίες: 1. Αν το μετάνιωσε γιατί δεν επιστρέφει την συσκευή αντί να την πουλήσει με χασούρα δοθέντος ότι έχει 14 μέρες περιθώριο. 2. Πώς γίνεται πωλητές να έχουν 2-3 ενεργές αγγελίες π.χ για 15PM στα ~1350 και ιστορικό πολλών αγγελιών με αποδείξεις λιανικής; Πρακτικά σημαίνει ότι χάνουν λεφτά....
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Λύση Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1. Αγοράζουν με τιμολόγιο 2. Αγοράζουν με διάφορες άλλες εκπτώσεις που πιθανόν να έχουν με συγκεκριμένα καταστήματα 3. "Σκοτώνουν" εταιρικές συσκευές 4. Έχουν μεγάλες επιδοτήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων (οικογενειακά, εταιρικά, κλπ) 5. Δεν έχουν καν τις συσκευές και ψάχνουν θύματα για τους πληρώσουν γρήγορα με κατάθεση μην τυχόν και χάσουν τη σούπερ προσφορά... Διαλέγεις αυτό που σε καλύπτει! 10 3
VaggD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Τα άτομα που κοιτάω μάλλον ανήκουν στη στις κατηγορίες 2, 3 & 4 γιατί έχουν ιστορικό αξιολογήσεων. Εννοείται ότι έχω πετύχει και πολλούς που φωνάζουν ότι ανήκουν στην κατηγορία 5.
kormos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, VaggD είπε Ψάχνοντας για iphone 15 στις αγγελίες (δώρο στην σύζυγο) παρατήρησα πολλές αγγελίες με σφραγισμένες συσκευές ακόμη και 15PM (σε καλές τιμές), μάλιστα κάποιοι πωλητές έχουν και παραπάνω από μια συσκευή προς πώληση. Εύλογα προκύπτουν οι απορίες: 1. Αν το μετάνιωσε γιατί δεν επιστρέφει την συσκευή αντί να την πουλήσει με χασούρα δοθέντος ότι έχει 14 μέρες περιθώριο. 2. Πώς γίνεται πωλητές να έχουν 2-3 ενεργές αγγελίες π.χ για 15PM στα ~1350 και ιστορικό πολλών αγγελιών με αποδείξεις λιανικής; Πρακτικά σημαίνει ότι χάνουν λεφτά.... Τα έχει κάνει όλα ο @billdanos Εγώ θα προσθέσω και κάτι σημαντικό σε όλα αυτά. Ενδέχεται να είναι παραεισαγωγή από τρίτη χώρα με ρίσκο ή να μην δέχεται Ελληνική κάρτα σιμ, οπότε "παίζεις" με eSim ή στην εκδοχή βλάβης να τρέχεις και να μην φτάνεις (να μην καλύπτεται στην Ελλάδα και να πρέπει να επιστρέψει στην χώρα προέλευσης). Θέλει γενικά προσοχή γιατί τα χρήματα δεν είναι λίγα. 1
VaggD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 20 minutes ago, kormos said: Τα έχει κάνει όλα ο @billdanos Εγώ θα προσθέσω και κάτι σημαντικό σε όλα αυτά. Ενδέχεται να είναι παραεισαγωγή από τρίτη χώρα με ρίσκο ή να μην δέχεται Ελληνική κάρτα σιμ, οπότε "παίζεις" με eSim ή στην εκδοχή βλάβης να τρέχεις και να μην φτάνεις (να μην καλύπτεται στην Ελλάδα και να πρέπει να επιστρέψει στην χώρα προέλευσης). Θέλει γενικά προσοχή γιατί τα χρήματα δεν είναι λίγα. Ήδη έχω πετύχει 2 αγγελίες με τιμολόγιο που δεν το αναφέρουν εξ αρχής και μια που είναι ξεκάθαρα scum. Αυτές που έχω βάλει στο watchlist είναι όλες από αλυσίδες με απόδειξη λιανικής. Απλά δεν παύει να μου προκαλεί εντύπωση ο χαμός με σφραγισμένες συσκευές, ίσως επειδή τόσο καιρό δεν είχα ψάξει ξανά για μτχ iphone...
kormos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, VaggD είπε Ήδη έχω πετύχει 2 αγγελίες με τιμολόγιο που δεν το αναφέρουν εξ αρχής και μια που είναι ξεκάθαρα scum. Αυτές που έχω βάλει στο watchlist είναι όλες από αλυσίδες με απόδειξη λιανικής. Απλά δεν παύει να μου προκαλεί εντύπωση ο χαμός με σφραγισμένες συσκευές, ίσως επειδή τόσο καιρό δεν είχα ψάξει ξανά για μτχ iphone... Έχε υπόψη σου πως με τιμολόγιο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, η εγγύηση είναι 1 έτος και όχι 2 έτη. Μπορείς από τις ενδιαφερόμενες, να ζητήσεις τον sn και να μιλήσεις είτε με την Apple ώστε να πάρεις κάποια σχετική πληροφορία στο θέμα εγγύησης ή να δεις κι εσύ κάποιες πληροφορίες. Αν όμως έχεις ενδοιασμούς, θα πρότεινα να μην κάνεις κανένα Ντηλ και να το πάρεις από επίσημο κατάστημα.
VaggD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 28 minutes ago, kormos said: Έχε υπόψη σου πως με τιμολόγιο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, η εγγύηση είναι 1 έτος και όχι 2 έτη. Μπορείς από τις ενδιαφερόμενες, να ζητήσεις τον sn και να μιλήσεις είτε με την Apple ώστε να πάρεις κάποια σχετική πληροφορία στο θέμα εγγύησης ή να δεις κι εσύ κάποιες πληροφορίες. Αν όμως έχεις ενδοιασμούς, θα πρότεινα να μην κάνεις κανένα Ντηλ και να το πάρεις από επίσημο κατάστημα. Το γνωρίζω για αυτό ψάχνω με απόδειξη λιανικής. Εννοείται ότι πριν προβώ στην αγορά θα ελέγξω και το ime.
Thlegrafos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Τελικά προχωρήσες σε αγορά; Κοιτάω και εγώ κάποια 15PM όμως φοβάμαι, μολονότι έχουν αρκετές καλές κριτικές. Τα σχεδόν 200€ κάτω και 2 έτη εγγύηση είναι μεγάλο δέλεαρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα