Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Innersense είπε

Τι εννοούν ακριβώς; Κάνεις νέο ετήσιο λογαριασμό με 12€;
Το προχώρησε κανείς να δει;

Εάν απολαμβάνεις το Cinobo απλά διασκέδασέ το και η συνδρομή σου θα συνεχιστεί μετά από τη λήξη της προσφοράς με τη μηνιαία χρέωση στα 8.99€. Εάν ακυρώσεις πριν τη λήξη της προσφοράς δε θα υπάρξει επόμενη χρέωση στην κάρτα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Innersense είπε

Τι εννοούν ακριβώς; Κάνεις νέο ετήσιο λογαριασμό με 12€;
Το προχώρησε κανείς να δει;

Πληρώνεις τον πρώτο μήνα 1€ και μετά τον μήνα 8.99€. Τα λεξοτανίλ που θα χρειαστείς τα προμηθεύεσαι με συνταγή γιατρού και από φαρμακείο. Φαντάζομαι ξέρετε ότι μιλάμε για cinefil πλατφόρμα. 

Επεξ/σία από fmarkos
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 minute ago, fmarkos said:

Πληρώνεις τον πρώτο μήνα 1€ και μετά τον μήνα 8.99€. 

Και το λένε αυτό προσφορά Black Friday για ένα μήνα; Σκοτώθηκαν και αυτοί στα έξοδα... μια χαρά ήταν η τρίμηνη προσφορά που είχαν βγάλει πριν λίγο καιρό και ήταν και για παλιούς συνδρομητές.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Innersense είπε

Και το λένε αυτό προσφορά Black Friday για ένα μήνα; Σκοτώθηκαν και αυτοί στα έξοδα... μια χαρά ήταν η τρίμηνη προσφορά που είχαν βγάλει πριν λίγο καιρό και ήταν και για παλιούς συνδρομητές.

Και τσάμπα να ήταν προσωπικά δεν θα έμπαινα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Είχα πάρει την προηγούμενη προσφορά που είχε βγάλει, και πραγματικά θες 2 Lexotanil & 4 μπύρες για να δεις το οτιδήποτε από την πλατφόρμα. Ακόμα και τα δωρεάν εισιτηρια που δίνει για κινηματογράφους αφορούν αντίστοιχο περιεχόμενο..

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sablj είπε

Είχα πάρει την προηγούμενη προσφορά που είχε βγάλει, και πραγματικά θες 2 Lexotanil & 4 μπύρες για να δεις το οτιδήποτε από την πλατφόρμα. Ακόμα και τα δωρεάν εισιτηρια που δίνει για κινηματογράφους αφορούν αντίστοιχο περιεχόμενο..

Θα διαφωνήσω - Τα γούστα στις ταινίες ειναι προσωπικά.

• Like 11
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vactirio είπε

Θα διαφωνήσω - Τα γούστα στις ταινίες ειναι προσωπικά.

Έτσι είναι,  και είναι αυτονόητο ότι καθένας μιλάει με βάση το δικό του γούστου, μην αναλύουμε τα αυτονόητα τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτιμώ να δώσω το 1 ευρω σε δυο παραγγελιες για το Χαρατσι των 0,50 λεπτών από το Eshop. 😅

Επεξ/σία από kekos123
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, fmarkos said:

Πληρώνεις τον πρώτο μήνα 1€ και μετά τον μήνα 8.99€. Τα λεξοτανίλ που θα χρειαστείς τα προμηθεύεσαι με συνταγή γιατρού και από φαρμακείο. Φαντάζομαι ξέρετε ότι μιλάμε για cinefil πλατφόρμα. 

To cinephile είναι κάτι κακό δηλαδή; Μήπως είναι κακό και ένα σοβαρό βιβλίο ή η πιο πολύπλοκη μουσική; Αν είναι να βλέπουμε μόνο Marvel, να διαβάζουμε Μίκυ Μάους και να ακούμε 2λεπτα χιτάκια. Μην προβληματιστούμε, σκεφτούμε ή αναλύσουμε καθόλου. Φαστ-φουντ και στο μυαλό λοιπόν. Υπάρχει λόγος που είμαστε εδώ που είμαστε.

Υ.Γ. Το Cinobo προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να το υπερασπιστώ. Έχω δικιά μου συλλογή και έχει τα πάντα, από τη χειρότερη καμενιά, μέχρι ταινίες με υπερήρωες, μέχρι το Satantango.

Επεξ/σία από MaIdoror
  • Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MaIdoror είπε

To cinephile είναι κάτι κακό δηλαδή;

Είπα κάτι τέτοιο; Για τους περισσότερους πάντως ανθρώπους είναι βαρετές και αδιάφορες ταινίες, όπως και για μένα τα τελευταία χρόνια. Τι να κάνουμε τώρα; 

17 λεπτά πριν, MaIdoror είπε

Μήπως είναι κακό και ένα σοβαρό βιβλίο ή η πιο πολύπλοκη μουσική; Αν είναι να βλέπουμε μόνο Marvel, να διαβάζουμε Μίκυ Μάους και να ακούμε 2λεπτα χιτάκια. Μην προβληματιστούμε, σκεφτούμε ή αναλύσουμε καθόλου. Φαστ-φουντ και στο μυαλό λοιπόν. Υπάρχει λόγος που είμαστε εδώ που είμαστε.

Ναι είμαστε εδώ που είμαστε γιατί ακούει ο κόσμος (τυχαία τα ονόματα), Ρουβά και Αργυρό και δεν ακούει Μπάξ, Μπετόβεν ή αν θες ξέρω γω τι άλλο θεωρείς ποιοτικό. Σου έχω νέα, η τέχνη από καταβολής κόσμου είναι κάτι που απευθύνεται στις μάζες και όχι σε κάστες που θεωρούν τον εαυτό τους πεφωτισμένους. Βέβαια στις μέρες μας είναι δύσκολο να αποδεχτούν κάποιοι την αποτυχία τους  βολεύονται στο μικρό κοινό τους και αποτελούν τους εαυτούς τους ποιοτικούς. Ο άνθρωπος που θα μπει σε διαδικασία σκέψης και αναζήτησης θα το κάνει είτε βλέποντας έναν πίνακα του πικάσο είτε βλέποντας την θάλασσα είτε βλέποντας ένα σκύλο να κάνει τα κακάκια του. 

Πάρε ένα χιτάκι δώρο, γιατί η ζωή δεν είναι άσπρο και μαύρο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Σου έχω νέα, η τέχνη από καταβολής κόσμου είναι κάτι που απευθύνεται στις μάζες και όχι σε κάστες που θεωρούν τον εαυτό τους πεφωτισμένους. Βέβαια στις μέρες μας είναι δύσκολο να αποδεχτούν κάποιοι την αποτυχία τους  βολεύονται στο μικρό κοινό τους και αποτελούν τους εαυτούς τους ποιοτικούς.

Αλήθεια νομίζεις ότι η τέχνη ήταν από καταβολής κόσμου προνόμιο των μαζών; Όχι, για την ακρίβεια αυτό συνέβη μόνο τον τελευταίο αιώνα, κυρίως με την έλευση του σινεμά. Υπάρχει η λαϊκή τέχνη, την οποία μπορείς να βρεις στα μουσεία λαϊκής τέχνης. Αυτή ήταν η τέχνη των μαζών.

Το ότι εξισώνεις την επιτυχία επίσης με την εμπορικότητα δεν είναι τελείως αβάσιμο, αλλά το ότι κάτι δεν είναι για τον πολύ κόσμο δεν το κάνει αποτυχία. Δεν είναι όλα για όλους, και αυτό είναι ΟΚ.

Εγώ προσωπικά συχνά βαριέμαι τις πολύ κουλτουριάρικες και βαριές ταινίες, αλλά έχω δει κάποιες που με έχουν σημαδέψει. Το Cinobo έχει τέτοιες και έχει και πολύ καλές κωμωδίες τις οποίες απλά δεν θα έβρισκες αλλού γιατί είχαν μικρή διανομή.

Επεξ/σία από cubilone
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Βλεπω πως το φιλοσοφειτε απο την αρχη και δεν θελω να σας το χαλασω, μιας και καλο ειναι να διαβαζουμε καμια φορα και αποψεις σε σοβαρα αν και υποκειμενικα εν μερη θεματα, ας πω και εγω μια κουβεντα μονο για το ακριβως παραπανω.

Οταν η "τεχνη" σκοπιμα εμπορευματοποιειται, δεν ξερω κατα ποσο μπορει να λεγεται πλεον Τεχνη με Τ κεφαλαιο.

Το οτι δεν ειμαστε τυχαια εδω που ειμαστε οπως ειπε ο Maldoror, ειναι μια μεγαλη αληθεια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...