Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω οτι ενα συστημα με AMD 5600 (130E), m/b B550 (80E), ram 32gb (80E), Radeon 6600 (200E) ειναι οτι πιο WFM σημερα. Εγω με κατι τετοιο θα ξεκινουσα. Υπεραρκετο και για παιδι. Συν μια οθονη, τουλαχιστον 100Hz, flicker free, φιλτρα μπλε ακτινοβολιας. (το Νο1 μαζυ με το τροφοδοτικο). Και μια σωστη καρεκλα, βεβαια. Ενα 10χρονο παιδι θα καθεται για 80 χρονια ακομα μπροστα στο πι σι του. Τα προβληματα σε μεση ματια θα φανουν μετα 20 χρονια, αλλα δεν θα διορθωνονται. Οπως και καποιος που λογω δουλειας πληκτρολογει 10-15 ωρες την ημερα, πρεπει να επενδυσει σε ενα ορθοπεδικο πληκτρολογιο για να προστατεψει τα χερια του. Τωρα αν ο υπολογιστης ειναι λιγο πιο αργος η δεν πιανει τα π.χ. 200fps, δεν χαλασε και ο κοσμος.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 16/11/2023 στις 1:38 ΜΜ, @topos είπε

ΩΧ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛE MOY? ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ PCIE GEN4 POY EIPES...

Δημοσ.
2 hours ago, agaviot said:

ΩΧ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛE MOY? ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ PCIE GEN4 POY EIPES...

Κοίτα, πάντα κάνουμε συμβιβασμούς.Απο την στιγμή που δεν ήθελες έξτρα κάρτα γραφικών ένας 5600g ήταν καλή επιλογή.

Οπότε άσε τα άγχη στις άκρη και με το καλό να το στήσεις και να ευχαριστηθεί το καινούργιο σου PC.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...