ALXIOA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, newtech είπε Μπορεις.. Η ιδια συνδρομη ειτε αυξάνει τις συσκευες ή τον χρονο! Στο ίδιο account? Είσαι σίγουρος?? Ότι αυξάνω συσκευές?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Στο ίδιο account? Είσαι σίγουρος?? Ότι αυξάνω συσκευές?? Μεσα απο το central οταν πας να βαλεις το νεο κωδικο εχεις 2 επιλογες με την πανω επεκτείνεις , με την κατω αυξανεις συσκευες Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oletiras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Πολυ μπερδεμα βλεπω. Οι κωδικοι που πουλαει ο Κωτσος για το 1 χρονο - 5 συσκευες, ειναι stackable. Περισυ ειχα παρει 3 κωδικους (αρα 3 χρονια μπροστα) της προσφορας και φέτος απλά προσθεσα ακομα 1 χρονο. Δεν ξέρω μέχρι ποσες κάρτες μπορείς να βάλει κανεις, αλλα στις 3 ειναι δοκιμασμενο απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 16/11/2023 στις 10:53 ΠΜ, AGGFORCE είπε Επόμενη τιμή skroutz,bestprice: 35€+ Bitdefender Total Security (5 Devices, 1 Year) Card Software | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Σε ευχαριστω.. αν και εχει καποια θεματακια το Bitdefender (Ειδικα στο θεμα οτι δεν εχει 1 button turn off/on) το εχω εδω και 5 χρονια και ειμαι υπερhappy. Παιδια απλα να πω οτι δεν μπορει να μπει ο κωδικός σε accounts που ειχαν αγοραστεί Online πχ στο εξωτερικό. Εγω που ηθελα να επεκτείνω την συνδρομή μου τωρα μου λεει οτι μπορει να ενεργοποιηθεί μονο Ελλάδα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από newtech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, newtech είπε Σε ευχαριστω.. αν και εχει καποια θεματακια το Bitdefender (Ειδικα στο θεμα οτι δεν εχει 1 button turn off/on) το εχω εδω και 5 χρονια και ειμαι υπερhappy. Παιδια απλα να πω οτι δεν μπορει να μπει ο κωδικός σε accounts που ειχαν αγοραστεί Online πχ στο εξωτερικό. Εγω που ηθελα να επεκτείνω την συνδρομή μου τωρα μου λεει οτι μπορει να ενεργοποιηθεί μονο Ελλάδα. Μπες με VPN σε Ελληνικό σερβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε Μπες με VPN σε Ελληνικό σερβερ Ουτε αυτο δουλευει φιλε.. δεν ειναι το προβλημα η αρχικη ενεργοποίηση αλλα το οτι ο λογαριασμος ηταν φτιαγμένος στο εξωτερικό. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από newtech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, newtech είπε Ουτε αυτο δουλευει φιλε.. δεν ειναι το προβλημα η αρχικη ενεργοποίηση αλλα το οτι ο λογαριασμος ηταν φτιαγμένος στο εξωτερικό. Κ αυτό δεν βγάζει νόημα... Δηλαδή αν ένας Έλληνας πάει να ζήσει μόνιμα σε άλλη χώρα, δεν μπορεί να πάρει μια προσφορά της νέας χώρας; Εγώ έχω Kaspersky κσι τέτοιο θέμα δεν έχω (λογαριασμό έχω Ελλάδα και προσφορά από τρίτη χώρα) Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Κ αυτό δεν βγάζει νόημα... Δηλαδή αν ένας Έλληνας πάει να ζήσει μόνιμα σε άλλη χώρα, δεν μπορεί να πάρει μια προσφορά της νέας χώρας; Εγώ έχω Kaspersky κσι τέτοιο θέμα δεν έχω (λογαριασμό έχω Ελλάδα και προσφορά από τρίτη χώρα) Το ξερω οτι δεν βγαζει.. σου ειπε τι εκανα και το μηνυμα το ειδες.. Το εκανα απλα χωρις VPN.. μετα το δοκιμασα με VPN τιποτα. Μαλιστα αφου εχει 5 συσκευες η μια απο αυτες ειναι ελλαδα.. ε και εκει το ιδιο μηνυμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Αψογη η επεκταση κατα 1 ετος thanks κοτσοβολε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Το πήρα και εγώ αλλά έχω εδω και μια ώρα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο μου διαγράφει αρχεία τα οποία έβαλα στην λίστα εξαιρέσεων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 On 16/11/2023 at 11:56, Titos301 said: μπορω να το ενεργοποιω 1 φορα το ετος για 5 χρονια στο ιδιο pc ? Όχι, αλλά μπορείς να στακαρεις 5χρονια για 5 pc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakos100 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, vaggospro είπε Το πήρα και εγώ αλλά έχω εδω και μια ώρα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο μου διαγράφει αρχεία τα οποία έβαλα στην λίστα εξαιρέσεων. Αστο αδερφε,Πονεμενη ιστορια οι Εξαιρεσεις στο BD 😐...Ηθελα να γραψω,οτι αυτο που με Χαλαει οσο τιποτα,ειναι τι διαολο πρεπει να κανω,για να καταλαβει το ρημαδι το Bdefender οτι αυτα που του λεω να Μη τα σκαναρει,πραγματικα να ΜΗ τα σκαναρει 😢....εχω μιλησει κ με το support τους,δοκιμασε κι εσυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα