AGGFORCE Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Επόμενη τιμή skroutz,bestprice: 35€+ Bitdefender Total Security (5 Devices, 1 Year) Card Software | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 μπορω να το ενεργοποιω 1 φορα το ετος για 5 χρονια στο ιδιο pc ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGFORCE Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δεν νομιζω αλλα δεν χάνεις κατι να ρωτησεις στο τσατ τους.Θα ηταν ωραίο παντως να ισχυε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 τσιμπηθηκε.. ευχαριστω.. 39 λεει στο επισημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 14 minutes ago, Titos301 said: μπορω να το ενεργοποιω 1 φορα το ετος για 5 χρονια στο ιδιο pc ? όχι δεν μπορείς, θέλει ως 5 διαφορετικές συσκευές (κινητά/ταμπλετ/pc). Εγώ ένα παράπονο έχω από το bitdefender, αλλάζει βέβαια αλλά δεν το λέει από την αρχή, πάει και περνάει δικά του ssl στους browsers για secure(my ass) browsing και αυτό λειτουργεί ως MITM attack. Εγώ που στήνω servers και services και σε πολλά από αυτά μπαίνω ή χωρίς SSL ή με selfsinged certs, μου έκανε θέματα και δεν μπορούσα να μπω σε ότι έφτιαχνα. Φυσικά και κλείνει αλλά πρέπει να το ψάξεις στο menu του. Κατά τ'άλλα απείρως καλύτερο από (χ)eset και nod και σια 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, comfuzio είπε όχι δεν μπορείς, θέλει ως 5 διαφορετικές συσκευές (κινητά/ταμπλετ/pc). Εγώ ένα παράπονο έχω από το bitdefender, αλλάζει βέβαια αλλά δεν το λέει από την αρχή, πάει και περνάει δικά του ssl στους browsers για secure(my ass) browsing και αυτό λειτουργεί ως MITM attack. Εγώ που στήνω servers και services και σε πολλά από αυτά μπαίνω ή χωρίς SSL ή με selfsinged certs, μου έκανε θέματα και δεν μπορούσα να μπω σε ότι έφτιαχνα. Φυσικά και κλείνει αλλά πρέπει να το ψάξεις στο menu του. Κατά τ'άλλα απείρως καλύτερο από (χ)eset και nod και σια μπορω σε μια υπαρχων ηδη συνδρομη 5 συσκευων να προσθεσω και αυτον τον κωδικο και να γινουν 10.?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias99 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Just now, ALXIOA said: μπορω σε μια υπαρχων ηδη συνδρομη 5 συσκευων να προσθεσω και αυτον τον κωδικο και να γινουν 10.?? όχι δε μπορεις. κανε νεο λογαριασμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, ALXIOA said: μπορω σε μια υπαρχων ηδη συνδρομη 5 συσκευων να προσθεσω και αυτον τον κωδικο και να γινουν 10.?? Αυτό δεν το ξέρω, ίσως να πρέπει να κάνεις 2ο master account. Βασικά για αυτό ίσως αξίζει να ρωτήσεις το support τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 ερχεται καποιος κωδικός ή θα έρθει με κουριερ? (μου βγαζει δειυθυνση κατοικιας για παραδοση!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, HatTrick said: ερχεται καποιος κωδικός ή θα έρθει με κουριερ? (μου βγαζει δειυθυνση κατοικιας για παραδοση!) Κούριερ, βασικά wolt σε μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, HatTrick είπε ερχεται καποιος κωδικός ή θα έρθει με κουριερ? (μου βγαζει δειυθυνση κατοικιας για παραδοση!) νομιζω ναι κωδικος στομαιλ σου θα λαβεις// και εγω περιμενω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, ALXIOA είπε νομιζω ναι κωδικος στομαιλ σου θα λαβεις// και εγω περιμενω... Αφου λεει οτι ειναι καρτα , αρα θα στο φερουν . Ξερει κανεις εαν το παρεις και εχεις ηδη συνδρομη 5 συσκευες που ληγει πχ σε 10 μηνες , μορεις να το περασεις στο central και να περασει αυξάνοντας το χρονο συνδρομης ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias99 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Just now, villasg said: Αφου λεει οτι ειναι καρτα , αρα θα στο φερουν . Ξερει κανεις εαν το παρεις και εχεις ηδη συνδρομη 5 συσκευες που ληγει πχ σε 10 μηνες , μορεις να το περασεις στο central και να περασει αυξάνοντας το χρονο συνδρομης ?? ναι.είχα παρει 3 τεμάχια και τα στάκαρα στον λογαριασμό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, elias99 είπε ναι.είχα παρει 3 τεμάχια και τα στάκαρα στον λογαριασμό μου Ευχαριστω πολυ εκελισα 2 και θα παω απο εκει για παραλαβη ( χαλκιδα) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Ότι μου το έφεραν από wolt, έβαλα τον κωδικό και ρωτάει αν θες επέκταση ή αν θες να μπει νέα συνδρομή, υποθέτω νέα 5άδα συσκευών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα