sakisgri Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mastrokwstas είπε Παίρνω τηλέφωνο να ακυρώσω παραγγελία, "όλα καλά θα σας στείλουμε mail να μας δώσετε iban για επιστροφή χρημάτων" και έρχεται το εξής mail.... Δηλαδή εγώ που δεν έχω Alpha Bank τι θα κάνω; Μάλλον πλήρωσες με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με τον ίδιο τρόπο σου τα επιστρέφουν, σωστά? Αν ειναι έτσι καλά ειναι να πληρώνεις με κάρτα, έτσι αν γίνει καμία στραβή θα σε καλύψει η Visa/Mastercard. Πάντα πληρώνω με κάρτα και όσες φορές ακυρώθηκε παραγγελία πάντα τα χρήματα επέστρεφαν στη κάρτα πάλι. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από sakisgri
sakisgri Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 10 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε Όχι με χρεωστική κάρτα πλήρωσα.... Γιατι δεν απαιτείς να τα επιστρέψουν όπως τα πήραν; Νομίζω έτσι θα έπρεπε να γίνει.
mastrokwstas Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Δημοσ. 1 Απριλίου 2024 Αν το σηκώσει κανένας στο ρημαδοκέντρο που περιμένω πάνω απο 30 λεπτά ενώ από το 1ο λεπτό "your call is now 1st in line" θα το απαιτήσω 1
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 lol γμαει στην εξυπηρετηση το eshop ετσι που το κανανε τωρα ....
mastrokwstas Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Σήμερα που ξαναπήρα δεν πρόλαβε καν να μπει μουσική το σηκώσανε με τη μια wtf! Μόνο μέσω Alpha bank λέει και ας έχω πληρώσει με κάρτα το χουν διαλύσει το σύστημα απ' οτι φαίνεται...έδωσα αναγκαστικά λογαριασμό φιλικού προσώπου
DelsinGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 On 09/02/2024 at 23:04, im2004 said: Ιδιο μαγαζί eshop.gr-plus4u-pc1. Στο plus-4u έχω κάνει 3 παραγγελίες, στη πρώτη έκαναν λάθος και έστειλαν λάθος προιόν, τους έβαλα αρνητική κριτική και αντέδρασαν, στη δευτερη ενω έλεγε διαθεσιμότητα εντός 24ωρών, περίμενα 2 βδομάδες, δε γνώριζαν αν θα το έχουν και μου ακύρωσαν τη παραγγελία και στη τρίτη η παραγγελία δε διακινήθηκε καθόλου. Απο ότι έχω δεί έχουν παλια προιόντα σε στοκ και πιθανό απο τη πολυκαιρία να έχουν φθορές, ενώ καλό θα είναι πριν τη παραγγελία, να ρωτάτε για διαθεσιμότητα γιατί ότι γράφουν δεν ισχύει. .......................με αυτα και με αυτά δεν ξαναπαράγγειλα. Αυτό μπήκα να γράψω μόλις. Έκανα παραγγελία από eshop και μου σκάει SMS παραλαβής από εκεί και ψαχνόμουν να δω τι αγόρασα και πότε 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα