Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mastrokwstas είπε

Παίρνω τηλέφωνο να ακυρώσω παραγγελία, "όλα καλά θα σας στείλουμε mail να μας δώσετε iban για επιστροφή χρημάτων" και έρχεται το εξής mail....

Δηλαδή εγώ που δεν έχω Alpha Bank τι θα κάνω;

plus4u.jpg

Μάλλον πλήρωσες με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με τον ίδιο τρόπο σου τα επιστρέφουν, σωστά? Αν ειναι έτσι καλά ειναι να πληρώνεις με κάρτα, έτσι αν γίνει καμία στραβή θα σε καλύψει η Visa/Mastercard.

Πάντα πληρώνω με κάρτα και όσες φορές ακυρώθηκε παραγγελία πάντα τα χρήματα επέστρεφαν στη κάρτα πάλι.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε

Όχι με χρεωστική κάρτα πλήρωσα....

Γιατι δεν απαιτείς να τα επιστρέψουν όπως τα πήραν; Νομίζω έτσι θα έπρεπε να γίνει.

Δημοσ.

Σήμερα που ξαναπήρα δεν πρόλαβε καν να μπει μουσική το σηκώσανε με τη μια wtf!

Μόνο μέσω Alpha bank λέει και ας έχω πληρώσει με κάρτα το χουν διαλύσει το σύστημα απ' οτι φαίνεται...έδωσα αναγκαστικά λογαριασμό φιλικού προσώπου

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 09/02/2024 at 23:04, im2004 said:

Ιδιο μαγαζί  eshop.gr-plus4u-pc1.

Στο plus-4u έχω κάνει 3 παραγγελίες, στη πρώτη έκαναν λάθος και έστειλαν λάθος προιόν, τους έβαλα αρνητική κριτική και αντέδρασαν, στη δευτερη ενω έλεγε διαθεσιμότητα εντός 24ωρών, περίμενα 2 βδομάδες, δε γνώριζαν αν θα το έχουν και μου ακύρωσαν τη παραγγελία και στη τρίτη η παραγγελία δε διακινήθηκε καθόλου.

Απο ότι έχω δεί έχουν παλια προιόντα σε στοκ και πιθανό απο τη πολυκαιρία να έχουν φθορές, ενώ καλό θα είναι πριν τη παραγγελία, να ρωτάτε για διαθεσιμότητα γιατί ότι γράφουν δεν ισχύει.

.......................με αυτα και με αυτά δεν ξαναπαράγγειλα.

Αυτό μπήκα να γράψω μόλις. Έκανα παραγγελία από eshop και μου σκάει SMS παραλαβής από εκεί και ψαχνόμουν να δω τι αγόρασα και πότε 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...