Georgebek2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Είναι αξιόπιστο το Plus4u.gr; Έχει ψωνίσει κανεις από εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Είναι αξιόπιστο το Plus4u.gr; Έχει ψωνίσει κανεις από εκεί; Καλημέρα.. πολυ παλια.. Μια χαρά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Εχει καλες τιμες σε παιδικα παπουτσια και φοβαμαι για μαιμου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 κι εγω εχω ψωνισει και οντως προσεξα καλες τιμες σε καποια παπουτσια, οχι παιδικα, του e-shop ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, naimore είπε του e-shop ειναι Ισχύει. Πριν 10' μου παραδόθηκε παραγγελία με βαν του e-shop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 A ok αν ειναι του e-shop ειναι τουλαχιστον γνωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Η εταιρεια ειναι ιδια eshop.gr-plus4u-pc1 Εχω αγορασει ειναι αξιοπιστη και παραδοση σε eshop point προαιρετικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Είναι αξιόπιστο, αλλά... Σταμάτησα να το προτιμώ, γιατί πολύ συχνά σε προϊόντα με διαθεσιμότητα εντός 24 ωρών έπρεπε να περιμένω εβδομάδες, με αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgebek2 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 11 hours ago, thant said: Είναι αξιόπιστο, αλλά... Σταμάτησα να το προτιμώ, γιατί πολύ συχνά σε προϊόντα με διαθεσιμότητα εντός 24 ωρών έπρεπε να περιμένω εβδομάδες, με αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας. Το διαβασα αυτο στα σχολια, οποτε εβαλα να πληρωσω κατα την παραλαβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisnaoum Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Έχω ψωνίσει απο το καταστημα και γλύτωσα τα μεταφορικα που ειναι αν θυμαμαι καλα 4 ή 5 ευρώ. Βέβαια για παπουτσια πρεπει να τα βλέπουμε γιατι μπορει να στειλουν λαθος νουμερο . Κατα τα αλλα είναι καλο για παραλαβη απο το καταστημα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisnaoum Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Στις 18/11/2023 στις 8:05 ΠΜ, Vaggelisnaoum είπε Έχω ψωνίσει απο το καταστημα και γλύτωσα τα μεταφορικα που ειναι αν θυμαμαι καλα 4 ή 5 ευρώ. Βέβαια για παπουτσια πρεπει να τα βλέπουμε γιατι μπορει να στειλουν λαθος νουμερο . Κατα τα αλλα είναι καλο για παραλαβη απο το καταστημα . Μια γρήγορη ενημέρωση . Παραγγειλε μια φιλη μου απο το plus4u και εβαλε παραλαβη απο το καταστημα που μεχρι πριν ηταν δωρεαν και τώρα την εμφανισε και 1 ευρώ εξοδα αποστολης. Στο box now είναι δωρεαν , οποτε συμφέρει για box now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
im2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ιδιο μαγαζί eshop.gr-plus4u-pc1. Στο plus-4u έχω κάνει 3 παραγγελίες, στη πρώτη έκαναν λάθος και έστειλαν λάθος προιόν, τους έβαλα αρνητική κριτική και αντέδρασαν, στη δευτερη ενω έλεγε διαθεσιμότητα εντός 24ωρών, περίμενα 2 βδομάδες, δε γνώριζαν αν θα το έχουν και μου ακύρωσαν τη παραγγελία και στη τρίτη η παραγγελία δε διακινήθηκε καθόλου. Απο ότι έχω δεί έχουν παλια προιόντα σε στοκ και πιθανό απο τη πολυκαιρία να έχουν φθορές, ενώ καλό θα είναι πριν τη παραγγελία, να ρωτάτε για διαθεσιμότητα γιατί ότι γράφουν δεν ισχύει. .......................με αυτα και με αυτά δεν ξαναπαράγγειλα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από im2004 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Παίρνω τηλέφωνο να ακυρώσω παραγγελία, "όλα καλά θα σας στείλουμε mail να μας δώσετε iban για επιστροφή χρημάτων" και έρχεται το εξής mail.... Δηλαδή εγώ που δεν έχω Alpha Bank τι θα κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου ε βρες καποιον που να εχει alpha και την οποια δικη σου κι οταν τα λαβει, στα στελνει στην αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 1 Απριλίου Share Δημοσ. 1 Απριλίου Ε προφανώς πρέπει να βρω κάποιον γνωστό να γίνει η τράμπα ναι, αλλά αν δεν είχα τι θα γινόταν; Άκρως αντιεπαγγελματικό που δε το επισήμανε και στο τηλεφώνημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα