Προς το περιεχόμενο

Plus4u.gr - Αξιόπιστο;;

Georgebek2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι αξιόπιστο, αλλά...

Σταμάτησα να το προτιμώ, γιατί πολύ συχνά σε προϊόντα με διαθεσιμότητα εντός 24 ωρών έπρεπε να περιμένω εβδομάδες, με αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 hours ago, thant said:

Είναι αξιόπιστο, αλλά...

Σταμάτησα να το προτιμώ, γιατί πολύ συχνά σε προϊόντα με διαθεσιμότητα εντός 24 ωρών έπρεπε να περιμένω εβδομάδες, με αποτέλεσμα την ακύρωση της παραγγελίας.

Το διαβασα αυτο στα σχολια, οποτε εβαλα να πληρωσω κατα την παραλαβη.

Έχω ψωνίσει απο το καταστημα και γλύτωσα τα μεταφορικα που ειναι αν θυμαμαι καλα 4 ή 5 ευρώ.  Βέβαια για παπουτσια πρεπει να τα βλέπουμε γιατι μπορει να στειλουν λαθος νουμερο .  Κατα τα αλλα είναι καλο για παραλαβη απο το καταστημα .

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
Στις 18/11/2023 στις 8:05 ΠΜ, Vaggelisnaoum είπε

Έχω ψωνίσει απο το καταστημα και γλύτωσα τα μεταφορικα που ειναι αν θυμαμαι καλα 4 ή 5 ευρώ.  Βέβαια για παπουτσια πρεπει να τα βλέπουμε γιατι μπορει να στειλουν λαθος νουμερο .  Κατα τα αλλα είναι καλο για παραλαβη απο το καταστημα .

Μια γρήγορη ενημέρωση . Παραγγειλε μια φιλη μου απο το plus4u και εβαλε παραλαβη απο το καταστημα που μεχρι πριν ηταν δωρεαν και τώρα την εμφανισε και 1 ευρώ εξοδα αποστολης. Στο box now είναι δωρεαν , οποτε συμφέρει για box now

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιδιο μαγαζί  eshop.gr-plus4u-pc1.

Στο plus-4u έχω κάνει 3 παραγγελίες, στη πρώτη έκαναν λάθος και έστειλαν λάθος προιόν, τους έβαλα αρνητική κριτική και αντέδρασαν, στη δευτερη ενω έλεγε διαθεσιμότητα εντός 24ωρών, περίμενα 2 βδομάδες, δε γνώριζαν αν θα το έχουν και μου ακύρωσαν τη παραγγελία και στη τρίτη η παραγγελία δε διακινήθηκε καθόλου.

Απο ότι έχω δεί έχουν παλια προιόντα σε στοκ και πιθανό απο τη πολυκαιρία να έχουν φθορές, ενώ καλό θα είναι πριν τη παραγγελία, να ρωτάτε για διαθεσιμότητα γιατί ότι γράφουν δεν ισχύει.

.......................με αυτα και με αυτά δεν ξαναπαράγγειλα.

Επεξ/σία από im2004
  • Like 4

• 1 μήνα μετά...

Παίρνω τηλέφωνο να ακυρώσω παραγγελία, "όλα καλά θα σας στείλουμε mail να μας δώσετε iban για επιστροφή χρημάτων" και έρχεται το εξής mail....

Δηλαδή εγώ που δεν έχω Alpha Bank τι θα κάνω;

plus4u.jpg

Ε προφανώς πρέπει να βρω κάποιον γνωστό να γίνει η τράμπα ναι, αλλά αν δεν είχα τι θα γινόταν; Άκρως αντιεπαγγελματικό που δε το επισήμανε και στο τηλεφώνημα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...