Choutas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από Choutas
papoys1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, IrisTIris είπε Απλά ποτέ δεν σταματάνε και το είχα απορία .. κατάλαβα τώρα Γιατί έχεις δει πολλούς να σταματάνε ή να κόβουν έστω ταχύτητα σε πεζόδρομο (σόρυ λάθος μου να προσθέσω διάβαση πεζών) ακόμη και αν ο πεζός είναι στη μέση της διάβασης;;; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από papoys1
Mhdenistis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Τα έχεις μπερδέψει λίγο, δεν υπάρχουν φανάρια για τους πεζούς μόνο για τα αυτοκίνητα, επαναπροσδιόρισε την τοποθέτηση σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, IrisTIris είπε Απλά ποτέ δεν σταματάνε και το είχα απορία .. κατάλαβα τώρα Ελλάδα είσαι.Μην περιμένεις πολλοί να γνωρίζουν τον ΚΟΚ ή να τους κόβει το τι είναι λογικό και πρακτικό. Πολλές φορές βέβαια σταματάνε αυτοί που γνωρίζουν ότι έχει ο πεζός προτεραιότητα.Όπως και μερικοί σταματάνε και σε διαβάσεις πεζών.Απλά θα προσέχεις πάντα. Εμένα με έχει τύχει παρόμοια κατάσταση,να σταματάω για να περάσει ο πεζος που έχει πράσινο και εγώ παλλόμενο πορτοκαλί και ο πίσω να κορνάρει ή ο πεζός να μην περνάει επειδή φοβάται μην τον πατήσουν.
vamvakoolas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 9 hours ago, IrisTIris said: Έχω παρατηρήσει πως ενώ το φανάρι είναι πράσινο για τους πεζούς τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να περνάνε από δεξιά ή αριστερά...και ειδικά εδώ στην Πάτρα τα φανάρια στον Άγιο Ανδρέα που μετράει τον χρόνο ενώ ήταν κόκκινο τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και όταν γινόταν πράσινο για τους πεζούς τότε περνούσαν...Τι δεν έχω καταλάβει καλά; προεδραρα; πως παει ο Εδεσαικος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα