Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panostza είπε

Το αντίστοιχο παράδειγμα θα ήταν να δεχόσουν ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεών σου να γίνεται συνειδητά με ζημία για εσένα μπας και κάποιοι από αυτούς που σε βάζουν μέσα δεχτούν να πάρουν κάτι που δεν σε βάζει

Φυσικά και δέχομαι! Έχεις την εντύπωση ότι ο Τσίπης που με πρήζει και ψάχνει τα 2ευρα στα 80€ ασφάλιστρα που θα πάρω προ φόρων 8€ προμήθεια είναι η λίρα η Χρυσή;

Πήγα στην μάνα μου. Μου ζήτησε ένα ασύρματο τηλέφωνο. Να το ρίξω παραγγελία ή να έχω τύψεις γιατί έχω κάνει πολλές παραγγελίες;

Είμαι περίεργος τι θα γίνει στην ενοποίηση των παραγγελιών αύριο στο eShop point.

18 λεπτά πριν, Morosis είπε

Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από το άθλιο πακετάρισμα αν θέλανε να κάνουν οικονομία κ όχι να βάλουν χαράτσι. Πάνω από 5 φορές είχα παραγγείλει προϊόντα με μικρό όγκο(π.χ μπαταρίες,θήκη κινητού κτλπ) και τα συσκευαζανε σε μεγάλα χάρτινα κουτιά που δεν υπήρχε νόημα

Αφού κάνουν ανάκυκλωση τις συσκευασίες 100 φορές την κάθε μια

• Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 minutes ago, andreaspA said:

Φυσικά και δέχομαι! Έχεις την εντύπωση ότι ο Τσίπης που με πρήζει και ψάχνει τα 2ευρα στα 80€ ασφάλιστρα που θα πάρω προ φόρων 8€ προμήθεια είναι η λίρα η Χρυσή;

Πήγα στην μάνα μου. Μου ζήτησε ένα ασύρματο τηλέφωνο. Να το ρίξω παραγγελία ή να έχω τύψεις γιατί έχω κάνει πολλές παραγγελίες;

Είμαι περίεργος τι θα γίνει στην ενοποίηση των παραγγελιών αύριο στο eShop point.

Μη λες άκυρα. Μέσα δεν μπαίνεις. Προμήθεια παίρνεις, άρα μπορεί να μην παίρνεις ΟΣΑ θέλεις, αλλά παίρνεις. Δεν έχεις κόστος logistics σαν ασφαλιστής. Το eshop κρίνει ότι δεν βγάζει από τις μικρές παραγγελίες. Αν εσύ διαφωνείς και δεν θεωρείς σκόπιμη την χρέωση , μάντεψε, μην αγοράσεις. Από εκεί και πέρα τα χαζο-ειρωνικά "να έχω τύψεις" και άλλες παρόμοιες ανοησίες, δείχνουν απλά ένδοια επιχειρημάτων ή απλώς άγνοια. 

Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν είναι κάτι τα 50 λεπτά. Σκεφτείτε πόσο αξίζει το eshop για μικροπραγματα που από σκρουτζ θα πλήρωνες παραπάνω μεταφορικά απ ότι θα άξιζε το προϊόν. Από εμένα κανένα θέμα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Εγώ πάντως πιστεύω ότι δεν είναι κάτι τα 50 λεπτά. Σκεφτείτε πόσο αξίζει το eshop για μικροπραγματα που από σκρουτζ θα πλήρωνες παραπάνω μεταφορικά απ ότι θα άξιζε το προϊόν. Από εμένα κανένα θέμα. 

Όταν δουν ότι δεν ενοχλεί κανέναν θα το ανεβάσουν και άλλο, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Όπως κάνει το κράτος. ΦΠΑ πάνω σε ποσά που ήδη έχει μπει ΦΠΑ. Πχ στην κινητή τηλεφωνία με τον «ειδικό φόρο». 'Όλα μια συνήθεια είναι να πληρώνουμε. 

• Like 8
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια ετσι ειναι.Εχουμε ελευθερη αγορα. Αν και παλι το προιον που θελετε να παρετε απο το eshop η τιμη βγαινει ανταγωνιστικη ποιο το προβλημα? 

Δημοσ.

Αν κάτι δεν σε συμφέρει να το πουλάς το βγάζεις από το μαγαζί σου. Αλλά δεν μετακυλίεις στον καταναλωτή ένα κόστος που μπορεί να έχεις γιατί το έχει επιτρέψει η εμπορική σου πολιτική και το μοντέλο λειτουργίας σου.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!!

Εγώ προσωπικά αγοράζω αρκετά συχνά από το eshop. Σήμερα έβαλα παραγγελία κάτι ηχεία υπολογιστή από crazy Sundays που τα είχε κάτι περισσότερο από 39€. Ακόμα και με τα 50 λεπτά δεν ξεπέρασε το ποσό τα 40 ευρώ, που σε σύγκριση με το Σκρουτζ τα φθηνότερα ήταν περίπου στα 60 ευρώ (+μεταφορικά για εμένα που δεν έχω skroutz plus). Δε με πείραξαν τα 50 λεπτά εφόσον πάλι βγαίνω κερδισμένος. Επίσης, δουλεύοντας στον κλάδο των logistics (όπου καθημερινά φεύγουν παραγγελίες, επιστρέφουν και ξαναδρομολογούνται 2-3 φορές) μπορώ να κατανοήσω τη χρεωση των 0,50€, απλά όπως προείπαν οι συμφορουμίτες θα μπορούσαν να την είχαν προσθέσει σε μεταφορικά.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheoC89 είπε

μπορώ να κατανοήσω τη χρεωση των 0,50€, απλά όπως προείπαν οι συμφορουμίτες θα μπορούσαν να την είχαν προσθέσει σε μεταφορικά.

Είναι στοχευμένο το χαράτσι για να περιοριστούν οι ξεχωριστές μικροπαραγγελίες από τον ίδιο αγοραστή, ακόμα και την ίδια μέρα (έτσι πιστεύω εγώ).

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TheoC89 είπε

Καλημέρα σε όλους!!

Εγώ προσωπικά αγοράζω αρκετά συχνά από το eshop. Σήμερα έβαλα παραγγελία κάτι ηχεία υπολογιστή από crazy Sundays που τα είχε κάτι περισσότερο από 39€. Ακόμα και με τα 50 λεπτά δεν ξεπέρασε το ποσό τα 40 ευρώ, που σε σύγκριση με το Σκρουτζ τα φθηνότερα ήταν περίπου στα 60 ευρώ (+μεταφορικά για εμένα που δεν έχω skroutz plus). Δε με πείραξαν τα 50 λεπτά εφόσον πάλι βγαίνω κερδισμένος. Επίσης, δουλεύοντας στον κλάδο των logistics (όπου καθημερινά φεύγουν παραγγελίες, επιστρέφουν και ξαναδρομολογούνται 2-3 φορές) μπορώ να κατανοήσω τη χρεωση των 0,50€, απλά όπως προείπαν οι συμφορουμίτες θα μπορούσαν να την είχαν προσθέσει σε μεταφορικά.

Πολλές φορές στο Skroutz αν και σου λέει ότι το προιόν είναι διαθέσιμο μετά δεν υπάρχει. Άσε που είναι πολλά μαγαζιά που πολλά από αυτά είναι μέσα σε κάτι υπόγεια με ένα γραφείο. Δεν ξέρω αν έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα αλλά έτσι την πάτησα και δεν ασχολούμαι. Είχα βρει έναν με κινητά και είχε διεύθυνση δίπλα από το σπίτι. Πήγα και ένα μια βόλτα λαι είδα έναν τύπο μέσα σε ένα υπόγειο να ξεδιπλώνει κάτι καλώδια. Για αυτό και δεν ήξερα την ύπαρξη του.  Με το e-shop δεν είχα ποτέ θέμα αλλά αυτό με τα 50 λεπτά είναι φάουλ.

Δημοσ.

θα μπορούσε να βάλει ελάχιστη παραγγελία 20 ευρώ όπως κάνουν όλοι...

αυτή η οριζοντια χρέωση 0.50 είναι τραγική ακόμα και από πλευράς μάρκετινγκ. Ο τύπος που το σκέφτηκε πρέπει να απολυθεί ή να αλλάξει επάγγελμα. 

• Like 8
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

θα μπορούσε να βάλει ελάχιστη παραγγελία 20 ευρώ όπως κάνουν όλοι...

αυτή η οριζοντια χρέωση 0.50 είναι τραγική ακόμα και από πλευράς μάρκετινγκ. Ο τύπος που το σκέφτηκε πρέπει να απολυθεί ή να αλλάξει επάγγελμα. 

δηλαδη εσυ θα προτιμουσες αντι να σου πουλαει το καλωδιο των 5 Ευρω 5.5 τελικη να σε υποχρεωνει να ξοδεψεις 20?

Στις "μεγαλες" παραγγελιες τα 50 σεντς δε κανουν καμια απολυτως διαφορα, στις μικρες κανουν, και σε υποχρεωνει αντι να παρεις ενα καλωδιο σημερα και ενα πακετο μπαταριες αυριο να τα κανεις μια παραγγελια, που θα πακεταρισει μια φορα σε ενα κουτι και θα παει στο eshop point της επιλογης σου. Σε ενα προιον των 2-3 ευρω τι κερδος νομιζεις εχει το eshop? Προφανως ειδαν οτι το κερδος τους το τρωει το logistics και εβαλαν τη χρεωση

Ετσι κι αλλιως αυτο που εξυπηρετει στο eshop ειναι ακριβως το οτι μπορεις να παρεις πραγματα και να ερθουν δωρεαν σε ενα eshop point, το αντιστοιχο σε σκρουτζομαγαζο ειναι 2-3 ευρω. Θα μου πεις το σκουτζομαγαζο το φερνει σπιτι σου. Οχι παντα, η μεγαλυτερη αυξηση σε παραδοσεις πλεον ειναι σε θυριδες (box now, skroytz point κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Πολλές φορές στο Skroutz αν και σου λέει ότι το προιόν είναι διαθέσιμο μετά δεν υπάρχει. Άσε που είναι πολλά μαγαζιά που πολλά από αυτά είναι μέσα σε κάτι υπόγεια με ένα γραφείο. Δεν ξέρω αν έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα αλλά έτσι την πάτησα και δεν ασχολούμαι. Είχα βρει έναν με κινητά και είχε διεύθυνση δίπλα από το σπίτι. Πήγα και ένα μια βόλτα λαι είδα έναν τύπο μέσα σε ένα υπόγειο να ξεδιπλώνει κάτι καλώδια. Για αυτό και δεν ήξερα την ύπαρξη του.  Με το e-shop δεν είχα ποτέ θέμα αλλά αυτό με τα 50 λεπτά είναι φάουλ.

Καλά, από τέτοια σκρουτζομάγαζα δε θα απαλλαγούμε εύκολα. Προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο τα πιο γνωστά μαγαζιά σε αυτό. Αλλά για το eshop είναι φάουλ ο τρόπος που πρόσθεσαν τα 0,50 €. Θα μπορούσαν να βάλουν 0,50€ από eshop point και να προσθέσουν το πόσο στα μεταφορικά για διαφορετικούς τρόπους αποστολής. Το να λες δωρεάν παραλαβή από eshop point και να χρεώνεις για logistics 0,50€ δε μου φαίνεται σωστό. Αλλά αν κάνουν καλές προσφορές τα 50 λεπτά μπορείς να τα αγνοήσεις.

Δημοσ.

Έρχονται Black Friday και γιορτές, θα φανεί αν μπορούν να διαπεραιώσουν το μεγάλο όγκο παραγγελιών, για να δικαιολογήσουν την εισφορά.

Για μένα πρώην υπάλληλο, όχι δε θα τα καταφέρουν.

Είναι καθαρά εισπρακτικό το τέλος, μπορεί να είναι όμως και το τέλος της πρώην χρεοκοπημένης εταιρίας.

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panostza είπε

Μη λες άκυρα. Μέσα δεν μπαίνεις. Προμήθεια παίρνεις, άρα μπορεί να μην παίρνεις ΟΣΑ θέλεις, αλλά παίρνεις. Δεν έχεις κόστος logistics σαν ασφαλιστής. Το eshop κρίνει ότι δεν βγάζει από τις μικρές παραγγελίες. Αν εσύ διαφωνείς και δεν θεωρείς σκόπιμη την χρέωση , μάντεψε, μην αγοράσεις. Από εκεί και πέρα τα χαζο-ειρωνικά "να έχω τύψεις" και άλλες παρόμοιες ανοησίες, δείχνουν απλά ένδοια επιχειρημάτων ή απλώς άγνοια. 

Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.

Αναλογα ποσο πουλαει τον χρονο του και τις γνωσεις του ο καθενας. Καποιος τον πουλαει 1€ την ωρα. Εγω τον πουλαω 50€ την ωρα κατ ελαχιστον.
Φυσικα λοιπον και μπαινω μεσα! Ο χρονος μου δεν ειναι δωρεαν ουτε "οτι έχετε ευχαρίστηση" για αυτο και δεν ασχολουμαι με αυτους τους πελάτες. Τους διώχνω κυριολεκτικά.
Ενδοια επιχειρηματων?
Δεν υπαρχει επιχειρημα γιατι να χρεώνει την συσκευασια παραγγελιας το e-shop για παραδοση απο το e-shop point.
Ειναι σαν να σε χρεώνει 0.5€ η πωλητρια στο ρουχαδικο για να παει στην κρεμαστρα να σου φέρει 3 παντελονια να τα δεις και να τα δοκιμασεις.
Ειναι σαν να σε χρεώνει το εστιατοριο 0,5€ καθε φορα που θα σου φέρει κατι στο τραπεζι.
Ούτε καν τα ντελιβεραδικα μαγαζια φαγητου δεν τολμησαν να χρεώσουν κατι τέτοιο, παρολο που θα μπορουσαν ανετα να το κανουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι πως στο amazon είναι βλακες που δεν χρεώνουν ένα ποσό για την επεξεργασία της παραγγελίας.  Ρε ουστ από εδώ που θα τους δικαιολογήσω και από πάνω

Επεξ/σία από telis
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...