Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Morosis είπε

να χρεωνω 0,50 λεπτα ανα δεμα

ανα παραγγελία

βασικά σαν έξτρα μεταφορικά , υποθέτω κάποια αλχημεία θέλανε να κάνουν και μόνο έτσι θα έβγαινε η συνταγή για το μαγείρεμα

• Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σοκαρίστηκα

Εμείς σαν εταιρία όλα αυτά τα χρονιά από eshop  χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο με εύρος   τον χρόνο 4000-12000 και πότε μια έκπτωση σε μεγάλους πελάτες , παρ ότι το έχουμε αιτηθεί αυτά τα χρονιά ,και τώρα 0,50 για ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ   ? και να παραγγέλνεις προϊόντα που έχουν στο site διαθέσιμα η σε 3-4 εργάσιμες και 3-4 μήνες να μην στα έχουν φέρει , και τώρα να τους δίνεις και 0.50 γιατί ?

εμείς θα στείλουμε email διαμαρτυρίας και θα επικοινωνήσουμε με το κατάστημα και τα κεντρικά και αν δεν το πάρουν πίσω θα διαγράψουμε τους Λογαριασμού μας

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυξάνω την τιμή της παραγγελίας επειδή έχω χαμηλές τιμές. Απορώ ποια διάνοια το σκέφτηκε αυτό και αν είναι ακόμα στο eshop ή τον έχουν ήδη τσιμπήσει σε κάποιο ίδρυμα (όχι εκπαιδευτικό απαραίτητα)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, easmng είπε

Σοκαρίστηκα

Εμείς σαν εταιρία όλα αυτά τα χρονιά από eshop  χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο με εύρος   τον χρόνο 4000-12000 και πότε μια έκπτωση σε μεγάλους πελάτες

σαν εταιρία που λες οτι είστε , γιατί πέρνατε απο e-shop που δεν κόβει την αξία ΦΠΑ στα τιμολόγια και όχι πχ απο Πλαίσιο ή αλλού  ?????????? 😂

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dhmhtries22 είπε

Το εξυπηρετεί όμως ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ήταν εντελώς δωρεάν. Παράγγελνες ότι ήθελες,10 μικρές π.χ και σου έρχονταν ΤΣΑΜΠΑ 10 διαφορετικές παραγγελίες. ΤΣΑΜΠΑ.Κάντο αυτό σε σκρουτζο-μπεστ. Πράις μαγαζί, να δεις πόσα θα πληρώσεις σε μεταφορικά. Τζαμάκι είχα παραγγείλει που κόστιζε 2,5 ευρώ και έφτασε στα χέρια μου στα 11.Τι να λέμε τώρα....

Για να εβγαινε δωρεαν η παραγγελια επρεπε να παω απο eshop point,οχι στον χωρο μου σε χαμηλο ποσό παραγγελιας..Εμενα οπως ειπα με ενοχλησε η κινηση κ η αιτιολογια της πραξης,αυτο ! Εγω σκεφτομαι οτι 2000 παραγγελιες την ημερα απο ανουσια 0.50 ειναι ενα χιλιαρικακι τσαμπα,να βρουνε αλλον τροπο να πλουτισουν,καποιον αλλον δεν θα τον νοιαξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γαμωτο εγω λυγισα και πηρα την τετραδα τα pantene, κατι μπαταριες που ηθελα κλπ. Εχει βγαλει καλες προσφορες παντως.

https://www.e-shop.gr/tv-lg-oled48c31la-48-oled-smart-4k-ultra-hd-p-PER.223527?fbclid=IwAR0In83k8nAyesG-R6Q2fXCYd4g1mmHDsc8S9ra4HOQOemxN9Jlt93olRNE

https://www.skroutz.gr/s/45653408/LG-Smart-Tileorasi-48-4K-UHD-OLED-OLED48C31LA-HDR-2023.html

Παντως και γω τεινω να συμφωνισω οτι το εκαναν για να μπει μια ταξη στις παραγγελιες. Δλδ εμπαινε ο ενας επαιρνε μια 4αδα μπαταριες. Μετα θυμοταν οτι ηθελε και ενα καλωδιο. (2η παραγγελια) Μετα α κατσε να βαλω και 2 στυλο (3η παραγγελια)

Μετα η γυναιακα ελεγε μας τελειωνουν τα μαντηλακια

4η παραγγελια...ε ισως να ειδαν και να αποειδαν...τι να πω..

Επεξ/σία από ASFE
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

σαν εταιρία που λες οτι είστε , γιατί πέρνατε απο e-shop που δεν κόβει την αξία ΦΠΑ στα τιμολόγια και όχι πχ απο Πλαίσιο ή αλλού  ?????????? 😂

τιμολόγια κόβαμε το φπα καταλογίζετε και συμψηφίζετε στις εταιρίες!!

Ψωνίζουμε και από άλλου άλλα είμαστε επαρχία και το eshop όταν τα προϊόντα υπήρχαν την άλλη μέρα ήταν εδώ,

Δημοσ.

Χαράτσι κανονικό, σαν αυτό που βάζουν οι τράπεζες σε όλες πλεον τις υπηρεσίες τους.
Σήμερα -φέτος είναι 0.50€, το συνηθίζεις, το ξεχνάς και μετά γίνεται  1 € και πάει λέγοντας.
Εύκολος τρόπος πλουτισμού για το άλλοτε χρεοκοπημένο e-shop.

Για τις χιλιάδες παραγγελίες που δέχονται καθημερινά, είναι ένα εξτρα κέρδος και μάλιστα μεγάλο.

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνει αρνητική εντύπωση η έξτρα χρέωση ενώ δεν μας είχε συνηθίσει έτσι το ισόπ εδώ και χρόνια.

Πρόσφατα έδωσε και δωρεάν μεταφορικά με boxnow KAI ξαφνικά παραμονές black friday και cyber Monday ( που όλοι διαφημίζονται και θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους ) , οι υπεύθυνοι του μάρκετινγκ αποφασίζουν να βάλουν χαράτσι ανα παραγγελία. Τρικλοποδιά στον εαυτό τους κάνουν, 

( Εκτός και αν πάει για κλείσιμο το μαγαζί και μαζεύουν ότι καταφέρουν )

Επεξ/σία από maqqis
  • Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή έναρξης τέτοιου 'χαρατσιού' αλλά και εμένα που είμαι χρόνια πελάτης τους με εξόργισε, και θα ήταν πολύ εύκολο αυτό το πενηντολεπτο να ίσχυε για παραγγελίες φερ ειπείν κάτω των 20 ευρώ. Έτσι όπως είναι δε το δέχομαι και ελπίζω μετά και την φετινή παρωδία για μαύρη Παρασκευή να εξαφανιστεί.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ASFE είπε

Παντως και γω τεινω να συμφωνισω οτι το εκαναν για να μπει μια ταξη στις παραγγελιες. Δλδ εμπαινε ο ενας επαιρνε μια 4αδα μπαταριες. Μετα θυμοταν οτι ηθελε και ενα καλωδιο. (2η παραγγελια) Μετα α κατσε να βαλω και 2 στυλο (3η παραγγελια)

Μετα η γυναιακα ελεγε μας τελειωνουν τα μαντηλακια

4η παραγγελια...ε ισως να ειδαν και να αποειδαν...τι να πω..

Αυτό ακριβώς (ντρέπομαι που το ομολογώ αλλά το έχω κάνει και όχι μόνο μία φορά)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...