Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, SabotazNic said:

Εχετε μπερδεψει την βουρτσα....εεεεε θελω να πω τα παρανομα με τα ανηθικα. 

Anyway, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κουραζετε τοσο το θεμα. Φτιαξτε μια φορμα για τον ΣτΚ, στειλτε το μαζικως και οταν βγει απαντηση καντε με ταγκ να το δω. Ανυπομονω. 

Εσυ έχεις μπερδέψει την βούρτσα με το πορτοκάλι, αλλά οκ

• Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, verylife78 είπε

Οσοι συμφωνητε απλα να σας θυμησω το εξης παραδειγμα.
Πλαστικη σακουλα.
Ξεκινησε δειλα με 0,05 λεπτα η πλαστικη στο supermarket, εχει φτασει πλεον 0,08 λεπτα κατι που θεωρουν ανακυκλωσιμη σακουλα που βαζεις κατι και σκιζεται και θες 0,10-0,15 λεπτα για να αγορασεις μια σακουλα για να βαλεις τα πραγματα που πληρωσες ... Δεν αντιδρασαμε και οριστε λοιπον φτανεις σε ΟΛΑ τα μαγαζια (τις αλυσιδες) και αγοραζεις πραγματα 30-100€ πραγματα και σου χρεωνουν 0,2-0,3 € την χαρτινη σακουλα γιατι κανεις δεν τους ελεγχει !!!!
Και ερχομαστε εδω λοιπον με μια χρεωση μικρη ΝΑΙ αλλα εντελως ακυρη γιατι υποτιθεται οτι μεσα στην τιμη σου εχεις υπολογισεις ολα τα κοστη, και αυτο δεν αφορα το κοστος παραδοσης, γιατι αλλωστε τα προιοντα τα στελνεις στο καταστημα μαζικα οταν ειναι μικρες παραγγελιες, οποτε δεν εχεις κοστη συσκευασιας και αλλα τετοια.
δικαιολογιες που διαβασα πολλες παραγγελιες απο εναν πελατη σε μια μερα (γινονται μονες τους μια παραγγελια, ακομα και αν πεσουν την επομενη μερα) οποτε δεν ισχυει.
Οποιος το δεχεται καλα κανει και το δεχεται, διαλογο κανουμε...
Οποιος διαφωνει καλα κανει και διαφωνει, διαλογο κανουμε...
Κανεις δεν θα μου πει τι θα σχολιασω, με τι θα ασχοληθω και τι με πειραζει.
ΥΓ εχω κανει 158 παραγγελιες με μεσο ορο πανω απο 30€ (τις υπολογισα) οποτε μπορω να εχω αποψη
ΥΓ2 εχω μαγαζι και σας κανω την εξης απλη ερωτηση, αν ερθεις αυριο στο μαγαζι μου αυριο και δεις ενα προιον που η τιμη στο ραφι ειναι 3,5 και φτασεις στο ταμειο και συο ζητησω 4€ γιατι υπαρχει ενας ορος στο μαγαζι μου οτι εγω δεν σηκωνομαι απο την καρεκλα τζαμπα, θα στραβωσεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ απλα πραγματα... ΕΓΩ θα στραβωνα γιατι πολυ απλα δεν συμφωνησα αυτη την τιμη, αρνουμαι λοιπον να πληρωσω κατι που εγω θεωρω ακυρο.
ΥΓ3 εφυγα απο την τραπεζα που συνεργαζομαι χρονια γιατι αποφασισε να με χρεωσει 85€ το χρονο τελη συνδεσης της νεας εταιρειας (αυτη τη πουλησε) με την τραπεζα γιατι θεωρησα οτι ειναι ΑΔΙΚΗ χρεωση... ΝΑΙ μπορω να το κανω, το εκανα. Ετσι λοιπον ΕΓΩ προσωπικα αν δεν βρω κατι πολυ πιο φτηνα σε αυτος ΔΕΝ θα παρω.

Προσωπικα επειδη αναφεθηκες στις σακουλες οποτε παω super εχω 3 τεραστιες σακουλες δικες μου και βαζω εκει τα πραγματα απο οταν μπηκε η χρεωση της σακουλας. Και εχω δει πολυ κοσμο ακομα να το κανει αυτο. 

Για το υπολοιπο κομματι αν στο ραφι εχει 3.5 κατι και χωρις να ξερω ερθω και μου ζητησεις 4 τοτε θα το αφησω εφοσον μπορω να το βρω και αλλου 3.5 χωρις το 50λεπτο. Το eshop σου λεει απο πριν οτι χρεωνει τοσο για καθε παραγγελια. Εφοσον βρισκεις τα προϊοντα σου αλλου φθηνοτερα τοτε αγοραζεις απο εκει και οχι το eshop. Αν παλι κανεις μια παραγγελια 100 ευρω και στο επομενο φθηνοτερο καταστημα ειναι 110 ευρω προφανως θα δωσεις το 50λεπτο γιατι παλι θα γλιτωσεις 9.5 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, Arkin said:

Εφοσον δεν συμφερει ενας λογος παραπανω που δεν θα επρεπε να σχολιαζετε τοσο πολυ το 50λεπτο. Αν δεν συμφερει ηδη σε τιμες τοτε ελαχιστοι θα κανουν παραγγελιες αλλα εδω βλεπουμε 30 σελιδες. Τελικα εχει φθηνες τιμες η ειναι ακριβο?

Απο την αρχή όλοι έχουν πει πως οι τιμές τους είναι ακριβές, το καλό που είχε ήταν τα eshop points,  τώρα και αυτό το  χάσανε

Στην τελική,  το τι θα σχολιάσει κάποιος δεν είναι δικιά σου επιλογή,  αν σε χαλάει μην απαντάς

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sdikr είπε

Απο την αρχή όλοι έχουν πει πως οι τιμές τους είναι ακριβές, το καλό που είχε ήταν τα eshop points,  τώρα και αυτό το  χάσανε

Στην τελική,  το τι θα σχολιάσει κάποιος δεν είναι δικιά σου επιλογή,  αν σε χαλάει μην απαντάς

Αφου το χασανε αυτο το θετικο συμφωνω απολυτα τοτε δεν ξανα περνας ουτε απο εξω. Αν δεν ξανα αγορασεις εσυ και ακομα κατι χιλιαδες τοτε θα το βγαλουν η δεν θα το βγαλουν? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Santa5634 είπε

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους ο εκπρόσωπος με ενημέρωσε ότι η χρέωση δε θα αφορά το λογαριασμό μου καθώς είναι ενεργός και έχει υπόλοιπο. Όπως μου είπε η χρέωση θα αφορά λογαριασμούς με πολύ μικρά υπόλοιπα. Επίσης μου είπε ότι όποιος έχει λογαριασμό μισθοδοσίας θα εξαιρείται. Τώρα από τη στιγμή που δεν έχω λάβει γραπτή αναλυτική ενημέρωση δεν ξέρω αν όλα αυτά ισχύουν.

Μπαρούφες σου είπε προφορικά. Λογαριασμός μισθοδοσίας-συνταξης είναι ενεργός και έχει υπόλοιπο εμένα. Επίσης έλαβα επιστολή με αναλυτική ενημέρωση αυτών που γράφω. Και δεν είναι μόνο οι πληρωμές των ΔΕΚΟ κτλ που έγραψαν ποιο πάνω. Ούτε περίμενα το ινσομνια εν έτη 2023 για να μάθω ότι μπορώ να πληρώνω αυτές απευθείας από τις σελίδες τους. Έτσι το έκανα και το κάνω γιατί και τώρα που δεν έχει αλλάξει ο λογαριασμός μου πάλι έχει προμήθεια.

Αν τον αφήσω έτσι δεν θα συμμετέχει η κάρτα μου στο πρόγραμμα επιστροφή δεν θα έχω δωρεάν αποστολές χρημάτων έως 500€ μέσω iris και άλλα πολλά. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν θα χρεώνεται η ανανέωση της κάρτας μου και θα είναι για 5 χρόνια. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, verylife78 είπε

Οσοι συμφωνητε απλα να σας θυμησω το εξης παραδειγμα.
Πλαστικη σακουλα.
Ξεκινησε δειλα με 0,05 λεπτα η πλαστικη στο supermarket, εχει φτασει πλεον 0,08 λεπτα κατι που θεωρουν ανακυκλωσιμη σακουλα που βαζεις κατι και σκιζεται και θες 0,10-0,15 λεπτα για να αγορασεις μια σακουλα για να βαλεις τα πραγματα που πληρωσες ... Δεν αντιδρασαμε και οριστε λοιπον φτανεις σε ΟΛΑ τα μαγαζια (τις αλυσιδες) και αγοραζεις πραγματα 30-100€ πραγματα και σου χρεωνουν 0,2-0,3 € την χαρτινη σακουλα γιατι κανεις δεν τους ελεγχει !!!!

Κράτα την καλή σακούλα και χρησιμοποιησε την ξανά και ξανά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κράτα την καλή σακούλα και χρησιμοποιησε την ξανά και ξανά.

την σακουλα την εφερα σαν παραδειγμα... διαβασε τι εγραψα και μην κολλας σε λεξη.

Δημοσ.

Δεν σας πείραξε που χρεώνει 5,50 ως 7€ τα μεταφορικά (από τα πλέον ακριβά σε eshop τεχνολογίας) και σας πείραξε το έξτρα πενηντάλεπτο... Οκ τα χω δει όλα.

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλε κατανοεις τα βηματα
χρεωση για πλαστικη σακουλα
χρεωση για βιοδιασπομενη σακουλα
μεγαλυτερη χρεωση στην πλαστικη σακουλα
χρεωση σε ΟΛΑ τα μαγαζια ΟΛΕΣ τις σακουλες που δεν βασιζεται σε κανεναν νομο μιας και οι περισσοτερες ειναι χαρτινες στα μαγαζια...
Αρα και εδω θα μπορουσε 0,50 εξυπηρετηση
αργοτερα 1.0€ εξυπηρετηση
αργοτερα ελαχιστη παραγγελια τα 5€ και χρεωση 1€ εξυπηρετηση 
αργοτερα μεταφορια σε κατω απο 10€ και χρεωση εξυπηρετηση 1€
Καταλαβες τωρα που το παω?

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν σας πείραξε που χρεώνει 5,50 ως 7€ τα μεταφορικά (από τα πλέον ακριβά σε eshop τεχνολογίας) και σας πείραξε το έξτρα πενηντάλεπτο... Οκ τα χω δει όλα.

μα παμε και τα περνουμε απο το καταστημα ... γιαυτο με πειραξε το 0.5€

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα χρεωνουν και 1 ευρο τη σακουλα που θα ειναι τυλιγμενα  . Ουπς κατσε μη τους δινουμε ιδεες :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Θα χρεωνουν και 1 ευρο τη σακουλα που θα ειναι τυλιγμενα  . Ουπς κατσε μη τους δινουμε ιδεες :P

με δε δίνουν σακούλα (είναι έξτρα το περιτύλιγμα) και κρατάνε και το χάρτινο κουτάκι για να το ξαναχρησιμοποιήσουν . Μόνο ότι ´χει η συσκευασία απο το εργοστάσιο (όχι οτι με χαλά σε κάτι)

Ιδέα καλή θα ήταν +0,5 για γκισέ , +0,5 για άνοιγμα του πακέτου (το χαρτόνι του e-shop) , +0,5 για επιστροφή του πακέτου στις αποθήκες μιας και αυτές είναι υπηρεσίες εξυπηρέτησης

επίσης και το τηλέφωνο έπρεπε να είναι 5ψήφιο με χρέωση (υπηρεσία εξυπηρέτησης)

αλλά και το site τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να έχει χρέωση στην είσοδο μιας και αυτό επίσης εξυπηρετεί

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Παντως επειδη ειναι και καλα για την ''εξυπηρετηση'' το χαρατσι ,στους υπαλληλους δεν παει τιποτα! ολα τα αφεντικα το τσεπωνουν,κι οχι μονο αυτο αλλα οτι παιρνουν και οι ιδιοι οι υπαλληλοι τους χαρατζιαζουν κι αυτους !

ΑΘΛΙΟΙ !

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kekos123 είπε

Παντως επειδη ειναι και καλα για την ''εξυπηρετηση'' το χαρατσι ,στους υπαλληλους δεν παει τιποτα! ολα τα αφεντικα το τσεπωνουν,κι οχι μονο αυτο αλλα οτι παιρνουν και οι ιδιοι οι υπαλληλοι τους χαρατζιαζουν κι αυτους !

ΑΘΛΙΟΙ !

Top comment οτκ

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...