Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν οσοι λετε καλα κανει γιατι ειναι ιδιοτικη και γιατι εχει πελλατες που πανε 10 φορες την μερα πρεπει να χρεωσει εξτρα (αληθεια αν ηταν 10 διαφορετικοι πελατες θα ελεγε οκ δεν χρεωνο?) 

το .50 ειναι 5 ευρω θα λεγατε ακριβως το ιδιο ? οτι καλα κανει?

αν στο σοθβλακι που θα παρεις το βραδυ στο μαγαζι του και σου πει 3.60 το σουβλακι και .50 η εξυπηρετηση 

και ολα τα διαφορα μαγαζια κανουν το ιδιο ειναι σωστο λογικο και ολα καλα .

δεν ειπε κανεις οτι θα πεθανουμε η δεν θα ζησουμε με αυτη την μικρη χρεωση οτι δεν θα παμε ξανα εκει και λοιπα 

αλλα ρε παιδια συζηταμε αυτο και συγκρινουμε ανομια πραγματα .

κακος μπηκε το .50 πανω σε καθε παραγγελια για εμενα ασχετα αν ειναι το φθηνοτερο μαγαζι ασχετα αν η βενζινη εφτασε 5 ευρω κραζω και τα 2 απλα εδω καναμε θεμα το .50 του eshop και την κακια πρακτικη που κανουν ολοι αυτοι 

• Like 1
  • Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kinitos είπε

αν οσοι λετε καλα κανει γιατι ειναι ιδιοτικη και γιατι εχει πελλατες που πανε 10 φορες την μερα πρεπει να χρεωσει εξτρα (αληθεια αν ηταν 10 διαφορετικοι πελατες θα ελεγε οκ δεν χρεωνο?) 

το .50 ειναι 5 ευρω θα λεγατε ακριβως το ιδιο ? οτι καλα κανει?

αν στο σοθβλακι που θα παρεις το βραδυ στο μαγαζι του και σου πει 3.60 το σουβλακι και .50 η εξυπηρετηση 

και ολα τα διαφορα μαγαζια κανουν το ιδιο ειναι σωστο λογικο και ολα καλα .

δεν ειπε κανεις οτι θα πεθανουμε η δεν θα ζησουμε με αυτη την μικρη χρεωση οτι δεν θα παμε ξανα εκει και λοιπα 

αλλα ρε παιδια συζηταμε αυτο και συγκρινουμε ανομια πραγματα .

κακος μπηκε το .50 πανω σε καθε παραγγελια για εμενα ασχετα αν ειναι το φθηνοτερο μαγαζι ασχετα αν η βενζινη εφτασε 5 ευρω κραζω και τα 2 απλα εδω καναμε θεμα το .50 του eshop και την κακια πρακτικη που κανουν ολοι αυτοι 

Θα προτιμουσες 50 λεπτα πανω σε καθε προϊον στο eshop η 50 λεπτα για οποιαδηποτε παραγγελια? 

Το σουβλακι το 2007 που ημουν λυκειο το επερνα 1.70 το γυρο σημερα δινω 4 ευρω και κοσμος εμπορικο πληρωσα 4.30. 

Το eshop προτιμησε και μπραβο του να κρατησει χαμηλες τιμες και να βαλει ενα 50λεπτο σε οποιαδηποτε παραγγελια. Σε αντιθετη περιπτωση θα επρεπε να βαλει καθε προϊον +50 λεπτα. Εκει ολοι θα εχαναν πολλα περισσοτερα.

Τωρα περνεις 20 ψηλοπραγματα 50 ευρω και πληρωνεις 50,5. Στην αλλη περιπτωση θα επερνες 20 πραγματα τα οποια το καθενα θα ειχε τη δικη του αυξηση οποτε το πιθανοτερο ηταν να πληρωνες 55 η 60 ευρω απο τα 50,5 που εβαλαν τωρα. 

Στη βενζινη να κραξεις γιατι μιλαμε για αρκετες εκατονταδες ευρω το χρονο που πραγματικα δεν μπορεις να γλιτωσεις γιατι πως θα πας στη δουλεια σου η πως θα πας βολτα κτλ. 

Στο eshop γιατι να κραξεις? Μας εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο να αγορασουμε απο εκει? 3 παραγγελιες εχω απο eshop τα τελευταια 10 χρονια και 500 να εχει καποιος παλι δεν εχει δικαιωμα να κραξει γιατι δεν υποχρεωσε κανεναν το eshop να ψωνισει απο εκει. Δεν συμφωνεις με αυτα? Πανε skroutz plus το οποιο ειναι ακομα χειροτερο 17 ευρω το χρονο για δωρεαν μεταφορικα που ειναι 34 παραγγελιες στο eshop με το 50 λεπτο και ολες πρεπει να ειναι πανω απο 20αρικο αλλιως σε κοπανανε 6 ευρω μεταφορικα απο 3 που ειναι κανονικα για να σε κανουν να δωσεις το 20αρι με το ζορι. 30 σελιδες για κατι που κανεις δεν μας υποχρεωσε να πληρωσουμε.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
8 minutes ago, Arkin said:

Θα προτιμουσες 50 λεπτα πανω σε καθε προϊον στο eshop η 50 λεπτα για οποιαδηποτε παραγγελια? 

Το σουβλακι το 2007 που ημουν λυκειο το επερνα 1.70 το γυρο σημερα δινω 4 ευρω και κοσμος εμπορικο πληρωσα 4.30. 

Το eshop προτιμησε και μπραβο του να κρατησει χαμηλες τιμες και να βαλει ενα 50λεπτο σε οποιαδηποτε παραγγελια. Σε αντιθετη περιπτωση θα επρεπε να βαλει καθε προϊον +50 λεπτα. Εκει ολοι θα εχαναν πολλα περισσοτερα.

Τωρα περνεις 20 ψηλοπραγματα 50 ευρω και πληρωνεις 50,5. Στην αλλη περιπτωση θα επερνες 20 πραγματα τα οποια το καθενα θα ειχε τη δικη του αυξηση οποτε το πιθανοτερο ηταν να πληρωνες 55 η 60 ευρω απο τα 50,5 που εβαλαν τωρα. 

Στη βενζινη να κραξεις γιατι μιλαμε για αρκετες εκατονταδες ευρω το χρονο που πραγματικα δεν μπορεις να γλιτωσεις γιατι πως θα πας στη δουλεια σου η πως θα πας βολτα κτλ. 

Στο eshop γιατι να κραξεις? Μας εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο να αγορασουμε απο εκει? 3 παραγγελιες εχω απο eshop τα τελευταια 10 χρονια και 500 να εχει καποιος παλι δεν εχει δικαιωμα να κραξει γιατι δεν υποχρεωσε κανεναν το eshop να ψωνισει απο εκει. Δεν συμφωνεις με αυτα? Πανε skroutz plus το οποιο ειναι ακομα χειροτερο 17 ευρω το χρονο για δωρεαν μεταφορικα που ειναι 34 παραγγελιες στο eshop με το 50 λεπτο και ολες πρεπει να ειναι πανω απο 20αρικο αλλιως σε κοπανανε 6 ευρω μεταφορικα απο 3 που ειναι κανονικα για να σε κανουν να δωσεις το 20αρι με το ζορι. 30 σελιδες για κατι που κανεις δεν μας υποχρεωσε να πληρωσουμε.

βασικα ρωτησα αν θα λεγαμε το ιδιο αν ηταν +5 ευρω 

δηλαδη δεν μας πειραζει το μικρο ποσο η η κινηση?

και εκτος αυτου εχει βγαλει το χ κερδος που θελει και προσθετει + .50 δεν ειναι οτι δεν βγαζει .

εχει ιδια τιμη με εχθες συν .50 εγω δεν το βλεπω λογικο σαν κινηση απο την αλλη ναι δεν θα ηθελα +.50 σε ολα τα προιοντα αλλα τα προιοντα ολα ανεβαινουν ανεξαρτητα αρα αυριο θα ειναι ολα +1 ευρω και καπελο +.50 

μικρο το κακο οποτε καλα κανει και με το καλο σε ολα τα μαγαζια 

παμε σινεμα 8 και +.50 λεπτα γιατι η παρεα δεν θελει να πληρωσει ολοι μαζι αλλα ενας ενας 

ολα καλα 

εγω ειμαι ο στραβος σε αυτο το θεμα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kinitos είπε

βασικα ρωτησα αν θα λεγαμε το ιδιο αν ηταν +5 ευρω 

δηλαδη δεν μας πειραζει το μικρο ποσο η η κινηση?

και εκτος αυτου εχει βγαλει το χ κερδος που θελει και προσθετει + .50 δεν ειναι οτι δεν βγαζει .

εχει ιδια τιμη με εχθες συν .50 εγω δεν το βλεπω λογικο σαν κινηση απο την αλλη ναι δεν θα ηθελα +.50 σε ολα τα προιοντα αλλα τα προιοντα ολα ανεβαινουν ανεξαρτητα αρα αυριο θα ειναι ολα +1 ευρω και καπελο +.50 

μικρο το κακο οποτε καλα κανει και με το καλο σε ολα τα μαγαζια 

παμε σινεμα 8 και +.50 λεπτα γιατι η παρεα δεν θελει να πληρωσει ολοι μαζι αλλα ενας ενας 

ολα καλα 

εγω ειμαι ο στραβος σε αυτο το θεμα 

Αν εβαζε 5 ευρω σε καθε παραγγελια τοτε απλα θα εκλεινε κανεις δεν θα αγοραζε μπορουσε αν ηταν 5 ευρω αντι για 50 λεπτα να αυξησει τις τιμες ακομα περισσοτερο σε καθε προϊον. Για αυτο τι προτιμαει καποιος να ειναι 50 λεπτα σε καθε παραγγελια απο 5 ευρω μεχρι 5000 ευρω η να ανεβαζε τις τιμες σε καθε προϊον οποτε εκει θα ειχε ακομα περισσοτερο κερδος και κατα 99.9% κανεις δεν θα τους εκραζε γιατι δεν θα φαινοταν καπου το 50λεπτο extra θα ειχε χωνευθει μεσα στην ιδια τιμη καθε προΪοντος. Δεν γνωριζεις τι κερδος βγαζει στα περισσοτερα προΪοντα που πουλαει παρα πολυ φθηνα απο ολους. Και ξανα λεω οτι προτιμησε απλα ενα 50λεπτο για 2 λογους. Και για να κρατησει λογικες τιμες σε οτι πουλαει και για να ελλατωσει τις ατελειωτες μικρες παραγγελιες που αγοραζε καποιος καθε τρεις και λιγο. Το skroutz εχει 17 ευρω συνδρομη και σου λεει μονο για παραγγελιες πανω απο 20 ευρω. Το eshop ειχε δωρεαν μεταφορικα και για παραγγελια 1 ευρω κατι που παρα πολλοι εκμεταλλευονταν ολα τα χρονια απλα γιατι μπορουσαν και αυτο ειναι που τους ξενιζει τωρα. Μην κοιταμε μονο την πλευρα μας να κοιταμε και την πλευρα του καθε καταστηματος και τι μας παρεχει αναλογικα με τους υπολοιπους. Το cinema καποτε ειχε 6 ευρω τωρα εχει 8 οποτε δεν χρειαστηκε καν να βαλουν +50 λεπτα αλλα το χτυπησαν +2 ευρω στην ιδια την τιμη και κανεις δεν ειπε τιποτα. 

Δεν ειναι θεμα στραβου η οχι ειναι θεμα κοινης λογικης για κατι που ηταν αναγκαιο να κανει το eshop. 

Δημοσ.
40 minutes ago, Arkin said:

Εσύ χθες δεν έγραψες ενοχλημένος στο θέμα της ΔΕΗ για τις νέες αυξημένες χρεώσεις και ότι κανείς δεν τους βάζει χέρι ? Εκεί δεν είναι ιδιωτική εταιρία να κάνουν ότι γουστάρουν? Guess what κανεις δεν σε υποχρέωσε να κάψεις ρεύμα με το ζόρι ...

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tounion είπε

Εσύ χθες δεν έγραψες ενοχλημένος στο θέμα της ΔΕΗ για τις νέες αυξημένες χρεώσεις και ότι κανείς δεν τους βάζει χέρι ? Εκεί δεν είναι ιδιωτική εταιρία να κάνουν ότι γουστάρουν? Guess what κανεις δεν σε υποχρέωσε να κάψεις ρεύμα με το ζόρι ...

Ειχα σκεφτει οτι δεν επιασες τον σαρκασμο μου χθες στο ποστ που εκανα στο θεμα της δεη με τους απατεωνες που μπλεξαμε τωρα το επιβεβαιωσα. 

Δημοσ.

1) Βάζουμε ένα άκυρο χαράτσι 50 λεπτά

2) internet goes nuts με 30 σελίδες που γράφουν e-shop e-shop e-shop σε περίοδο black friday

3) 5-10 αγανακτισμένοι που "δεν θα ψωνίσουν ξανά"

4) φοβερό traffic στο e-shop να δουμε το χαράτσι, να ρίξουμε καμιά ματιά στα προϊόντα, να κάνουμε καμια παραγγελία τελικά

από εμένα είναι μπράβο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sdikr είπε

Οχι,  απλά όχι,  τους λένε καταχρηστικούς όρους

Πχ ο άλλος έχει όρο, αν μπείς στην σελίδα μου θα πρέπει να μου δώσεις την κόρη ή τον γιό σου, αυτό είναι καταχρηστικό.

Δεν μπορεί ακόμα, να βάλει χρέωση  για χρήση κάρτας,  απαγορεύεται, δεν μπορεί να σου διαφημίσει τιμή χωρίς ΦΠΑ, απαγορεύεται

Απλά πράγματα

Εχετε μπερδεψει την βουρτσα....εεεεε θελω να πω τα παρανομα με τα ανηθικα. 

Anyway, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κουραζετε τοσο το θεμα. Φτιαξτε μια φορμα για τον ΣτΚ, στειλτε το μαζικως και οταν βγει απαντηση καντε με ταγκ να το δω. Ανυπομονω. 

Δημοσ.

Με αυτα και με αυτα τους εγινε κανονικη διαφημιση, περιπτωση να το παρουν πισω δεν βλεπω, με δυο τρεις προσφορουλες τα σκ θα ξεχαστει το θεμα.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, im2004 είπε

Με αυτα και με αυτα τους εγινε κανονικη διαφημιση

που την είδες τη διαφήμιση ? όποιος δει τις τιμές του e-shop θα καταλάβει , έχει σχεδόν 10ετία+ που δε συμφέρει σε σχέση με άλλα μαγαζιά .... μόνο σπάνιες εξαιρέσεις

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

που την είδες τη διαφήμιση ? όποιος δει τις τιμές του e-shop θα καταλάβει , έχει σχεδόν 10ετία+ που δε συμφέρει σε σχέση με άλλα μαγαζιά .... μόνο σπάνιες εξαιρέσεις

Εφοσον δεν συμφερει ενας λογος παραπανω που δεν θα επρεπε να σχολιαζετε τοσο πολυ το 50λεπτο. Αν δεν συμφερει ηδη σε τιμες τοτε ελαχιστοι θα κανουν παραγγελιες αλλα εδω βλεπουμε 30 σελιδες. Τελικα εχει φθηνες τιμες η ειναι ακριβο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εφοσον δεν συμφερει ενας λογος παραπανω που δεν θα επρεπε να σχολιαζετε τοσο πολυ το 50λεπτο.

σιγά μη σου ζητησω και την άδεια 😂

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

αλλα εδω βλεπουμε 30 σελιδες.

ναι , για το οτι χρεώνει την εξυπηρέτηση

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τελικα εχει φθηνες τιμες η ειναι ακριβο?

άσχετο , αλλά είπες να γράψεις κάτι να περάσει η ώρα φαντάζομαι, αλλά φταίω εγώ που είχα περιέργεια και πάτησα να φανεί το μήνυμά σου 😁

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

σιγά μη σου ζητησω και την άδεια 😂

ναι , για το οτι χρεώνει την εξυπηρέτηση

άσχετο , αλλά είπες να γράψεις κάτι να περάσει η ώρα φαντάζομαι, αλλά φταίω εγώ που είχα περιέργεια και πάτησα να φανεί το μήνυμά σου 😁

Οτι να ναι εις το τετραγωνο που λενε. Προφανως δεν ξερετε τι θελετε και κραζετε εκει που μπορειτε απλα για να κραξετε ενω την ιδια ωρα στα πιο σημαντικα θεματα απλα πετατε χαρταετο και λετε και ευχαριστω. Παμε γερα ειπαμε μνημονια για παντα δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα σε αυτη τη χωρα.

Δημοσ.

Οσοι συμφωνητε απλα να σας θυμησω το εξης παραδειγμα.
Πλαστικη σακουλα.
Ξεκινησε δειλα με 0,05 λεπτα η πλαστικη στο supermarket, εχει φτασει πλεον 0,08 λεπτα κατι που θεωρουν ανακυκλωσιμη σακουλα που βαζεις κατι και σκιζεται και θες 0,10-0,15 λεπτα για να αγορασεις μια σακουλα για να βαλεις τα πραγματα που πληρωσες ... Δεν αντιδρασαμε και οριστε λοιπον φτανεις σε ΟΛΑ τα μαγαζια (τις αλυσιδες) και αγοραζεις πραγματα 30-100€ πραγματα και σου χρεωνουν 0,2-0,3 € την χαρτινη σακουλα γιατι κανεις δεν τους ελεγχει !!!!
Και ερχομαστε εδω λοιπον με μια χρεωση μικρη ΝΑΙ αλλα εντελως ακυρη γιατι υποτιθεται οτι μεσα στην τιμη σου εχεις υπολογισεις ολα τα κοστη, και αυτο δεν αφορα το κοστος παραδοσης, γιατι αλλωστε τα προιοντα τα στελνεις στο καταστημα μαζικα οταν ειναι μικρες παραγγελιες, οποτε δεν εχεις κοστη συσκευασιας και αλλα τετοια.
δικαιολογιες που διαβασα πολλες παραγγελιες απο εναν πελατη σε μια μερα (γινονται μονες τους μια παραγγελια, ακομα και αν πεσουν την επομενη μερα) οποτε δεν ισχυει.
Οποιος το δεχεται καλα κανει και το δεχεται, διαλογο κανουμε...
Οποιος διαφωνει καλα κανει και διαφωνει, διαλογο κανουμε...
Κανεις δεν θα μου πει τι θα σχολιασω, με τι θα ασχοληθω και τι με πειραζει.
ΥΓ εχω κανει 158 παραγγελιες με μεσο ορο πανω απο 30€ (τις υπολογισα) οποτε μπορω να εχω αποψη
ΥΓ2 εχω μαγαζι και σας κανω την εξης απλη ερωτηση, αν ερθεις αυριο στο μαγαζι μου αυριο και δεις ενα προιον που η τιμη στο ραφι ειναι 3,5 και φτασεις στο ταμειο και συο ζητησω 4€ γιατι υπαρχει ενας ορος στο μαγαζι μου οτι εγω δεν σηκωνομαι απο την καρεκλα τζαμπα, θα στραβωσεις ΝΑΙ ή ΟΧΙ απλα πραγματα... ΕΓΩ θα στραβωνα γιατι πολυ απλα δεν συμφωνησα αυτη την τιμη, αρνουμαι λοιπον να πληρωσω κατι που εγω θεωρω ακυρο.
ΥΓ3 εφυγα απο την τραπεζα που συνεργαζομαι χρονια γιατι αποφασισε να με χρεωσει 85€ το χρονο τελη συνδεσης της νεας εταιρειας (αυτη τη πουλησε) με την τραπεζα γιατι θεωρησα οτι ειναι ΑΔΙΚΗ χρεωση... ΝΑΙ μπορω να το κανω, το εκανα. Ετσι λοιπον ΕΓΩ προσωπικα αν δεν βρω κατι πολυ πιο φτηνα σε αυτος ΔΕΝ θα παρω.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλτατοι, αν και είμαι απο Αθήνα τα τελευταία χρόνια  (λόγω δουλειάς) βρίσκομαι σε μια μικρή πόλη.

Προτιμώ το 0.50 του eshop και παραλαβή απο το κατάστημα εδώ, παρά 3-4 προιόντα απο skroutz με 3-4 διαφορετικές αποστολές απο διαφορετικά μαγαζιά και 10 ευρώ σύνολο μεταφορικά..

Επίσης δεν μου κάνει, δεν μου αρέσει.. την ίδια στιγμή πίσω και επιστροφή χρημάτων ή χρεωστικό για αλλη αγορά. Χωρίς περίμενε, χωρίς εξηγήσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...