dkmaster Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Να κάνω μια ερώτηση από περιέργεια και μόνο καθώς δεν είμαι Ελλάδα για να με απασχολεί το eshop ως κατάστημα. Αν ένα κατάστημα εστίασης έλεγε στις τιμές περιλαμβάνεται 2% κόστος εξυπηρέτησης θα ήσασταν το ίδιο αρνητικοί ή θετικοί αντίστοιχα;
andreaspA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Vaggelisnaoum είπε Νομιζω πως όχι αλλα αν καποιος το κανει επιτηδες πιστεύω με το φτωχό μου το μυαλο να το κανουν blacklist . Τουλάχιστον ετσι θα εκανα αν τυχον ειχα τετοιου ειδους καταστημα . Τον εναν μπορει. Αν το εκαναν χίλιοι όμως, θα εβλεπες για ποτε θα καταργουσαν την γελοια χρέωση. Αυτό ειναι καταναλωτικη συνείδηση και μποικοταζ απο το καταναλωτικο κοινό, απλα καποιοι μας κραζουν που μερικοί έχουμε, και δεν δεχομαστε αγογγυστα την καθε αυξηση παρλαροντας με αμπελοφιλοσοφιες και "ετσι εκρινε η επιχειρηση" κλπ,κλπ. Δεν αντιδραει κανεις! για αυτο ολα έχουν παει στο θεο. 8.95€ το autan. 9€ η Friskies για στειρωμενα, 0.5€ το eshop, 12.80€ το milner, 20€ Το Ariel, 3.8€ οι 2 coca cola zero 1.5λιτρο. εεε ετσι εκρινε και ο Σκλαβενιτης και η P&G. Δεν καταλαβαινω γιατι τους χωσαμε 1μυριο προστιμο στην P&G. Το mini market στο χωριο μου που βρισκομαι αυτη την στιγμή, πουλαει coca cola zero 1.5λιτρο 1,8€ με αποδειξη και πληρωμη με κάρτα και seven days κρουασαν 0.5€ Πηγα στην Αυστρια στο Lidl και τα τουρσια στα μεγαλα βαζα εχουν κατω απο 1€. Εδω ακομα και το Lidl παει να την δει Θανοπουλος. Ξεκινησε να χρεωνει το eshop την παραδοση στο eshop point. Γιατι? Κλειστο εντελως! μονο σε box now. Παω στο μαρουσι. Στοκ δεν εχει, πωλησεις δεν κανουν, να πληρωσεις με μετρητα, ρεστα δεν εχουν, αν εξαιρεσεις εναν ψηλό ή ασχετοι θα ειναι ή αγενεστατοι. Ποιος ειναι ο λογος υπαρξης του καταστηματος ? Μέχρι σημερα ηταν η δωρεαν παραλαβη των παραγγελιών. Το προσωπικο του eshop επρεπε να ειναι το πρωτο που θα αντιδρουσε σε αυτη την χρέωση. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από andreaspA 5 1
notist Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, mr.Vox είπε Off topic Άσχετο αλλά παντού χαράτσια. Έρχονται για να μείνουν. Όλοι ήθελαν κάρτες και τραπεζικές υπηρεσίες με μηδενικές σχεδόν χρεώσεις και κατέφευγαν σε λύσεις Revolout. Και εδώ τώρα αλλάζουν οι χρεώσεις αφού απόκτησαν πελατεία. Δεν είναι τίποτα. Το ποσό είναι μηδαμινό. Δεν πειράζει γυρίζουμε στην Eurobank 😊😃 Η eurobank επειδή έχω λογαριασμό πολλά χρόνια εκτός από τα 6€ που μου πήρε για την ανανέωση της κάρτας που έληξε 11/23 αλλά η καινούργια δεν έχει έρθει ακόμα, από 1/24 θα με χρεώνει 0,60€ κάθε μήνα για να έχω τις παροχές που είχα δωρεάν. Μπορώ να αρνηθώ την χρέωση αλλά δεν θα μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Θα πρέπει να πηγαίνω με τους λογαριασμούς στα ΕΛΤΑ παρέα με παππούδες κτλ, γυρίζοντας στα 90s. Έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι. Καλημέρα σας. 9 ώρες πριν, mr.Vox είπε Off topic Άσχετο αλλά παντού χαράτσια. Έρχονται για να μείνουν. Όλοι ήθελαν κάρτες και τραπεζικές υπηρεσίες με μηδενικές σχεδόν χρεώσεις και κατέφευγαν σε λύσεις Revolout. Και εδώ τώρα αλλάζουν οι χρεώσεις αφού απόκτησαν πελατεία. Δεν είναι τίποτα. Το ποσό είναι μηδαμινό. Δεν πειράζει γυρίζουμε στην Eurobank 😊😃 Η eurobank επειδή έχω λογαριασμό πολλά χρόνια εκτός από τα 6€ που μου πήρε για την ανανέωση της κάρτας που έληξε 11/23 αλλά η καινούργια δεν έχει έρθει ακόμα, από 1/24 θα με χρεώνει 0,60€ κάθε μήνα για να έχω τις παροχές που είχα δωρεάν. Μπορώ να αρνηθώ την χρέωση αλλά δεν θα μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Θα πρέπει να πηγαίνω με τους λογαριασμούς στα ΕΛΤΑ παρέα με παππούδες κτλ, γυρίζοντας στα 90s. Έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι. Καλημέρα σας. 1
Doubt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, notist είπε Μπορώ να αρνηθώ την χρέωση αλλά δεν θα μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Θα πρέπει να πηγαίνω με τους λογαριασμούς στα ΕΛΤΑ παρέα με παππούδες κτλ, γυρίζοντας στα 90s. Έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι. Καλημέρα σας. Κανείς λάθος. Στο site κάθε εταιρείας αναφέρει πως μπορείς να πληρώσεις με τραπεζική κάρτα online και χωρίς προμήθειες. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω πως δεν έχει γίνει γνωστό αυτό εν έτη 2023 και μάλιστα στο insomnia. Ποντάρουν στο ότι οι μη γνώστες θα αγοράσουν το "πακέτο" φυσικά. 1
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μιας και αναφερατε και γενικως για χαρατσια, καθιστε να φατε και 'φηφιακο ευρω', εκει να δεις χαρατσια, ετσι κι αλλιως δεν θα εχεις τιποτε στα χερια σου, θα μπορουν να βαζουν χαρατσια μονομερως και δεν θα μπορεις να κανεις και απολυτως τιποτε μιας και δεν θα χεις και τιποτε στα χερια σου! Υποστηριξτε τα μετρητα οσο μπορειτε, αλλιως...σκλαβια. Ακομη, ακομη, συγκρατουνται λιγο, γιατι αρκετοι, εχουμε και προτιμουμε την επιλογη των μετρητων, οποτε σου λεει, σκισε τους, αλλα οχι πολυ ακομη, γιατι μπορει να το γυρισουν στο μετρητο. Sorry για το Offtopic, αλλα επειδη η κουβεντα εχει προεκτασεις, που το πανε και τι ετοιμαζουν, ας ξυπνησει ο κοσμος οσο ειναι ακομη καιρος. Αυτα, εξ'αφορμης των χαρατσιων. Στο eshop απλα δεν ψωνιζεις. Αλλα ηδη ειπατε, σε τραπεζες, ειναι ολιγοπωλιο, ηδη εχεις λιγες επιλογες. Φαντασου να ειναι ολα στα χερια του κρατους. Θα σου λενε, αν θα ξοδεψεις, που θα το ξοδεψεις, ποτε θα το ξοδεψεις. Αν σε αφηνουν να ξοδεψεις! Εκει δεν θα εχεις ΚΑΝ επιλογη. Ή κανεις οτι σου λενε, ή τελος. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από mindreader 3 1
logokrimenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 22 minutes ago, mindreader said: Μιας και αναφερατε και γενικως για χαρατσια, καθιστε να φατε και 'φηφιακο ευρω', εκει να δεις χαρατσια, ετσι κι αλλιως δεν θα εχεις τιποτε στα χερια σου, θα μπορουν να βαζουν χαρατσια μονομερως και δεν θα μπορεις να κανεις και απολυτως τιποτε μιας και δεν θα χεις και τιποτε στα χερια σου! Υποστηριξτε τα μετρητα οσο μπορειτε, αλλιως...σκλαβια. Ακομη, ακομη, συγκρατουνται λιγο, γιατι αρκετοι, εχουμε και προτιμουμε την επιλογη των μετρητων, οποτε σου λεει, σκισε τους, αλλα οχι πολυ ακομη, γιατι μπορει να το γυρισουν στο μετρητο. Sorry για το Offtopic, αλλα επειδη η κουβεντα εχει προεκτασεις, που το πανε και τι ετοιμαζουν, ας ξυπνησει ο κοσμος οσο ειναι ακομη καιρος. Αυτα, εξ'αφορμης των χαρατσιων. Στο eshop απλα δεν ψωνιζεις. Αλλα ηδη ειπατε, σε τραπεζες, ειναι ολιγοπωλιο, ηδη εχεις λιγες επιλογες. Φαντασου να ειναι ολα στα χερια του κρατους. Θα σου λενε, αν θα ξοδεψεις, που θα το ξοδεψεις, ποτε θα το ξοδεψεις. Αν σε αφηνουν να ξοδεψεις! Εκει δεν θα εχεις ΚΑΝ επιλογη. Ή κανεις οτι σου λενε, ή τελος. Κάνει μπαμ οτι είσαι ελέυθερος επαγγελματίας. 4
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, logokrimenos said: Κάνει μπαμ οτι είσαι ελέυθερος επαγγελματίας. Δεν ειμαι. Ειμαι απλα κριτικα σκεπτομενος πολιτης.
EchiDNA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Αυτό που προσπαθεί να κάνει το eshop είναι να ελαττώσει τις μικρές παραγγελίες, μιας και αυτές είναι που επηρεάζονται από τα 50 λεπτά. Είναι πολλοί που βάζουν 3-4 παραγγελίες μέσα σε λίγες μέρες, τώρα θα το ξανασκεφτούν και θα βάλουν μία. 2
sdikr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, dkmaster said: Να κάνω μια ερώτηση από περιέργεια και μόνο καθώς δεν είμαι Ελλάδα για να με απασχολεί το eshop ως κατάστημα. Αν ένα κατάστημα εστίασης έλεγε στις τιμές περιλαμβάνεται 2% κόστος εξυπηρέτησης θα ήσασταν το ίδιο αρνητικοί ή θετικοί αντίστοιχα; Στις ταβέρνες αν θα διαβάσεις στον κατάλογο θα δεις οτι περιλαμβάνει τα ποσοστά σερβιτόρου, γενικά οτι αγοράσεις περιλαμβάνει μέσα στην τιμή πάγια και έξοδα της επιχείρησης. Ακόμα και το eshop τα περιλαμβάνει τόσο καιρό. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, mindreader said: Δεν ειμαι. Ειμαι απλα κριτικα σκεπτομενος πολιτης. Αν ήσουν θα έλεγες να καταργηθούν τα μετρητά αύριο πρωί.. 1
GamingMaster424 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, EchiDNA said: Αυτό που προσπαθεί να κάνει το eshop είναι να ελαττώσει τις μικρές παραγγελίες, μιας και αυτές είναι που επηρεάζονται από τα 50 λεπτά. Είναι πολλοί που βάζουν 3-4 παραγγελίες μέσα σε λίγες μέρες, τώρα θα το ξανασκεφτούν και θα βάλουν μία. Άμα ήταν αυτός ο στόχος τότε θα έβαζαν τη χρέωση αυτή μόνο για παραγγελίες κάτω από x€, όχι σε όλες οριζόντια. Η κίνηση φωνάζει "αύξηση εσόδων", στην περίπτωση που δεν ήταν αυτός ο σκοπός, τότε το επικοινώνησαν εντελώς λάθος. 1
gokuthelegend Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, notist είπε από 1/24 θα με χρεώνει 0,60€ κάθε μήνα για να έχω τις παροχές που είχα δωρεάν. Μπορώ να αρνηθώ την χρέωση αλλά δεν θα μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Θα πρέπει να πηγαίνω με τους λογαριασμούς στα ΕΛΤΑ παρέα με παππούδες κτλ, γυρίζοντας στα 90s. Δεν ξέρω τι παροχές σου προσφέρει που πλέον θα πρέπει να τις πληρώνεις 60 σεντ, αλλά αν μιλάμε για πληρωμές λογαριασμών τότε μπορείς να πληρώνεις και μέσω των ιστοσελίδων τις κάθε υπηρεσίας που σου έρχεται λογαριασμός. Από την άλλη, 60 σεντ είναι, θεωρείς ότι ο χρόνος σου δεν αξίζει 60 σεντ; Εγώ προσωπικά έχω ανοίξει e-banking όχι μόνο σε μένα αλλά και στους γονείς μου, και επίσης έχω και τους κωδικούς ταξις για παν ενδεχόμενο. Σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες έχουμε να πατήσουμε εδώ και 10 χρόνια και μπορώ να πω ότι έχω γλυτώσει πολύ χρόνο από το να πηγαίνω πέρα δώθε και να περιμένω σε ουρές. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από gokuthelegend
peorambo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Θεωρώ ότι ήταν μια καλή κίνηση από το eshop γιατί φίλος που δουλεύει εκεί μου λέει ότι βλέπει ακόμα και την ίδια ημέρα 3 φορές τον ίδιο πελάτη. Αν ο κάθε πελάτης κάνει παραγγελία ένα ένα το προϊόν που θυμάται και μέσα στην εβδομάδα του πάνε 5-6 παραγγελίες , επί πόσοι πελάτες επί πόσα καταστήματα , μένουν παραγγελίες πελατών πίσω. Για το λάδι και τα τυριά που έχουν αυξηθεί δεν κάνουμε κάτι . Για τα 0.50€ λεπτά του eshop υπάρχουν 62 σελίδες. Πότε θα ξυπνήσουμε δεν ξέρω. 3 1
mindreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 31 minutes ago, peorambo said: Θεωρώ ότι ήταν μια καλή κίνηση από το eshop γιατί φίλος που δουλεύει εκεί μου λέει ότι βλέπει ακόμα και την ίδια ημέρα 3 φορές τον ίδιο πελάτη. Αν ο κάθε πελάτης κάνει παραγγελία ένα ένα το προϊόν που θυμάται και μέσα στην εβδομάδα του πάνε 5-6 παραγγελίες , επί πόσοι πελάτες επί πόσα καταστήματα , μένουν παραγγελίες πελατών πίσω. Για το λάδι και τα τυριά που έχουν αυξηθεί δεν κάνουμε κάτι . Για τα 0.50€ λεπτά του eshop υπάρχουν 62 σελίδες. Πότε θα ξυπνήσουμε δεν ξέρω. Εφοσον κανει καποιος 3 παραγγελιες σε μια μερα, θα μπορουσε να 'υποχρεωνει' ή εστω να παροτρυνει το eshop, να τα βαλει σε 1 παραγγελια, την ιδια.
peorambo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 με τα 0,50€ αυτό κάνει. Σου λεει θελεις να πληρωνεις σε καθε παραγγελια που κανεις 0,50€ ή να κάνεις μια μόνο ? δικιο έχουν σε αυτο.απλα ειναι λίγο άσχημο ο αλλος να εχει κανει παραγγελια λαπτοπ ή υπολογιστή και να του βαζεις 0,50€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις