Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

να μην προσβάλλουν την νοημοσύνη μας (καταναλωτές) , με γελοίες αιτιολογίες χρέωσης

Δηλαδή το πρόβλημα σου , δεν είναι η χρέωση αλλα η αιτιολογία; Αν σου έβαζε +50 λεπτά σε κάθε αποστολή, θα ήσουν οκ, γιατί αυτή δε θα ήταν γελοία δικαιολογία, αλλα το ότι χρεώνει την ετοιμασία της παραγγελίας είναι προσβολή της νοημοσύνης σου;

Προτιμάς δηλαδή να μη στα λένε ξεκάθαρα, γιατί αν στα λένε για κάποιο λόγο προσβάλλεται η νοημοσύνη σου; 

1 λεπτό πριν, tounion είπε

Πολλούς χαρακτηρισμούς βάζεις ρε παππού ... Που να ήθελες να τσακωθείς κιόλας... Όχι εντάξει εγώ τα κατάλαβα αυτά που γράφεις ... Δεν είναι χαράτσι είναι επιπλέον χρέωση και άμα δεν βγαίνουν δεν βγαίνουν και θα κάνουν ότι γουστάρουν... Μαζί σου 

Εγώ βάζω χαρακτηρισμούς; Με έχεις πει χαζό, και βαλτό μέσα σε δύο μηνύματα, αλλα η απάντηση σε πείραξε; 

Αυτό ακριβώς, κάνουν ότι γουστάρουν, και δε χρειάζεται να είσαι μαζί μου, νιώθω άβολα να συμφωνείς. Καλύτερα μείνε στο ντέφι σου.

3 λεπτά πριν, tounion είπε

Μεταξυ μας τώρα επειδή εγώ δεν ξέρω, εσύ ξέρεις γιατί το κάνουν ?

Όχι δεν ξέρω. Για αυτό δεν κάνω ότι ξέρω. Αντίθετα με εσένα που μάλλον ξέρεις αλλα μας το κρύβεις για να μην μας πληγώσεις.

Επεξ/σία από papp0us
  • Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην τσαντίζετε τον @papp0us γιατι έχει βουντού...... Δέν εχετε δεί τι έχει πάθει ο smooth operator οταν έφυγε απο τους πορτοκαλί.... :lol:

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vorlon68 είπε

Μην τσαντίζετε τον @papp0us γιατι έχει βουντού...... Δέν εχετε δεί τι έχει πάθει ο smooth operator οταν έφυγε απο τους πορτοκαλί.... :lol:

Ψάχνω να αγοράσω μετοχές eshop.gr να γίνει χαμός εδώ μέσα, όλοι σε αμμοπαγίδες θα καταλήγουν 🤣🤣🤣

Δημοσ.

Δεν είναι το ποσό , είναι η κίνηση που δεν μου αρέσει. Και δεν το βλέπω στις αγορές που κάνω στο εξωτερικό.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, papp0us είπε

Δηλαδή το πρόβλημα σου , δεν είναι η χρέωση αλλα η αιτιολογία;

εξαρχής

18 λεπτά πριν, papp0us είπε

Αν σου έβαζε +50 λεπτά σε κάθε αποστολή, θα ήσουν οκ, γιατί αυτή δε θα ήταν γελοία δικαιολογία, αλλα το ότι χρεώνει την ετοιμασία της παραγγελίας είναι προσβολή της νοημοσύνης σου;

ας τη βάζανε σε μεταφορικά , με 1€ boxnow ικανοποιημένος θα ήμουν

δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να σχολιάσω το "ετοιμασία της παραγγελίας" , προτιμώ να συζητήσω με κάποιον που να πιστεύει οτι η γη είναι επίπεδη ....

18 λεπτά πριν, papp0us είπε

Προτιμάς δηλαδή να μη στα λένε ξεκάθαρα, γιατί αν στα λένε για κάποιο λόγο προσβάλλεται η νοημοσύνη σου; 

μα πάλι δεν τα λένε ξεκάθαρα , να λέγανε λόγω κόστους μεταφορών μπαίνουν Χ μεταφορικά , λόγω του οτι θέλουν οι μέτοχοι να πάρουν μια βίλα , μαγείρεμα στα λογιστικά , κτλ κτλ

το "ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" , δε με πείθει

υποχρέωση είναι να εξυπηρετήσει ένα κατάστημα τον καταναλωτή , όχι χρέωση (καλό βγήκε ® ,θα το κάνω σλόγκαν 😂)

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Screenshot_32.png.2343ed3b287abcecb1144e747e14c226.png

Ρε παιδιά πέρα από την πλάκα έχουμε φάει τόσες χρεώσεις σε όλα τα προϊόντα, ηλεκτρικό ρεύμα, ενοίκια, φάρμακα και άλλα χίλια δυο και ασχολούμαστε με το e-shop που στην τελική υπάρχουν τόσες εναλλακτικές λύσεις....

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Klausx είπε

Screenshot_32.png.2343ed3b287abcecb1144e747e14c226.png

Ρε παιδιά πέρα από την πλάκα έχουμε φάει τόσες χρεώσεις σε όλα τα προϊόντα, ηλεκτρικό ρεύμα, ενοίκια, φάρμακα και άλλα χίλια δυο και ασχολούμαστε με το e-shop που στην τελική υπάρχουν τόσες εναλλακτικές λύσεις....

πρώτη φορά κατάστημα χρεώνει έξτρα την εξυπηρέτηση ....

σε επόμενη παραγγελία θα ζητήσω απόδειξη παροχής υπηρεσιών πάντως για τη χρέωση , όπως αρμόζει φυσικά

• Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

πρώτη φορά κατάστημα χρεώνει έξτρα την εξυπηρέτηση ....

σε επόμενη παραγγελία θα ζητήσω απόδειξη παροχής υπηρεσιών πάντως για τη χρέωση , όπως αρμόζει φυσικά

Δεν αντιλέγω γιαυτό αναφέρω ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις/καταστήματα, κίνηση απελπισίας είναι στα μάτια μου το 50λεπτο. Εδώ ολόκληρος κώτσος και την έκανε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Off topic

Άσχετο αλλά παντού χαράτσια. Έρχονται για να μείνουν. Όλοι ήθελαν κάρτες και τραπεζικές υπηρεσίες  με μηδενικές σχεδόν χρεώσεις  και κατέφευγαν σε λύσεις Revolout. Και εδώ τώρα αλλάζουν οι χρεώσεις αφού απόκτησαν πελατεία. Δεν είναι τίποτα. Το ποσό είναι μηδαμινό.

Δεν πειράζει γυρίζουμε στην Eurobank 😊😃

Επεξ/σία από mr.Vox
Δημοσ.

Και από ότι έμαθα ακόμα και να έχεις 2 παραγγελίες και να τις ενώσεις θα πληρώσεις 0.50 +0.50 . Δεν γλιτώνεις τίποτα. Ελπίζω να το αποσύρουν αλλιώς πολύς κόσμος θα προτιμήσει άλλα μαγαζιά μιας κ υπάρχει ελεύθερη αγορά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

Αναρωτιέμαι σε ακύρωση παραγγελίας αν θα εξακολουθούν να ζητάνε τα 50 λεπτά , τόσος κόπος μην πάει χαμένος 😁

Νομιζω πως όχι αλλα αν καποιος το κανει επιτηδες πιστεύω με το φτωχό μου το μυαλο να το κανουν blacklist . Τουλάχιστον ετσι θα εκανα αν τυχον ειχα τετοιου ειδους καταστημα .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vaggelisnaoum είπε

Νομιζω πως όχι αλλα αν καποιος το κανει επιτηδες πιστεύω με το φτωχό μου το μυαλο να το κανουν blacklist . Τουλάχιστον ετσι θα εκανα αν τυχον ειχα τετοιου ειδους καταστημα .

το αν το κάνει επίτηδες είναι άλλο κεφάλαιο , ικανούς τους έχω πάντως να τα χρεώνουν , μπορεί και να βάλουν επιπλέον 50 λεπτά για την ακύρωση 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα περιμένω την black Friday  μήπως πέσει στα 0.25 .

Μου θυμησε το πρώην αφεντικό της γυναίκας που του έκαναν αύξηση στο ενοίκιο (στο κατάστημα) και αυτός έκοψε από το προσωπικό 20 ευρώ για την αύξηση του ενοικίου. 

Τελικά δεν είμαστε χώρα μπανανία, είμαστε κάτι χειρότερο και σαν κράτος και σαν άνθρωποι, είμαστε μοναδικοί . 

Επεξ/σία από lost2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...