Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, SabotazNic said:

Θα πληρώσεις εσύ για αυτόν που υπερηφανεύεται που το κάνει 😉

Θέλεις να πεις πως το eshop με αυτή του την κίνηση  τιμωρεί τους συνεπείς πελάτες,  πραγματικά τώρα το συνεχίζεις σαν επιχείρημα;

Αν ναι πραγματικά έχεις δίκαιο,   too much

9 minutes ago, dbrillis said:

Για εμενα τελειωσε η revolut. Τελος.
Δεν κανω μεταφορες με καρτες αλλα για εμενα το προβλημα ειναι η νοοτροπια. Σημερα οι μεταφορες με καρτες αυριο ποιος ξερει τι!!
Θα βγαλω και τα 23,9 ευρω που εχω και θα τα παω αλλου. 

Κανείς δεν διάβασε το email  έτσι;  καθώς μέχρι τώρα υπήρχε χρέωση κανονικά, αλλάζει το ύψος

1 hour ago, papp0us said:

Δε μιλάει κανείς για καημένο ή καλό. Το Eshop είναι επιχείρηση που κοιτάει το συμφέρον της. Σιγά μη μας δώσει και λογαριασμό για το τι θα χρεώσει για να πακετάρει το δέμα. Για πολλοστή φορά, αν το κόστος δε σε καλύπτει πας αλλού.

Δεν είναι μονοπώλιο, ούτε πουλάει είδη πρώτης ανάγκης για να έχουμε τέτοια γκρίνια. Επεξεργαστές και πάνες πουλάει. Αν δε σου αρέσουν οι τιμές του, υπάρχουν περίπου 3000 μαγαζιά να τα αγοράσεις απο εκεί σε καλύτερες.

Έτσι λειτουργεί ο ανταγωνισμός, κάποιοι παίρνουν αποφάσεις, που μπορεί να τους κλείσουν, ή όχι. 

Σε φόρουμ είμαστε, δημόσιο που γράφουμε την άποψη μας, όπως λοιπόν την γράφεις εσύ, έτσι και εμείς,  αν σε κουράζει το θέμα μπορείς να μην παρακολουθείς, το αφήνεις για αυτούς που ενδιαφέρονται

ετσί κανονικά δουλεύουν τα φόρουμ

32 minutes ago, Arkin said:

Ποσες φορες εχω ακουσει απο ανθρωπους ακριβα τα μακαρονια ακριβος ο τονος πραγματικες συζητησεις μεταξυ ανθρωπων και ταυτοχρονα τους βλεπεις με iphone καφεδακι καπουτσινο και τσιγαρακι στο στομα. Τι ποσοστο των Ελληνων ειναι ετσι? Οι μισοι? Το 1/4? Τα 3/4? Διαβαστε εδω το αρθρο τις τελευταιες 30 σελιδες και θα σας λυθει η απορια. End of story. 

Είσαι αντικαπνιστής, το εμπεδώσαμε 😋

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sdikr είπε

Σε φόρουμ είμαστε, δημόσιο που γράφουμε την άποψη μας, όπως λοιπόν την γράφεις εσύ, έτσι και εμείς,  αν σε κουράζει το θέμα μπορείς να μην παρακολουθείς, το αφήνεις για αυτούς που ενδιαφέρονται

ετσί κανονικά δουλεύουν τα φόρουμ

Στα φόρουμ γράφονται απόψεις, όχι κραυγές. Έτσι δουλεύουν κανονικά τα forums. Στις απόψεις που διάβασα απάντησα, και δεν είπα σε οποιονδήποτε να μη γράφει, είπα πολύ απλά ότι διαφωνώ με αυτές τις απόψεις γιατί είναι δονκιχοτισμος. Κυνηγούν ανεμόμυλους.

Είδες εσύ σχόλιο "δικαίωμα τους, αλλά σαν καταναλωτή δε με συμφέρει οπότε θα κοιτάξω το καλό μου;" μόνο κατάρες, και λύσεις "θα παραγγείλω και δε θα παραλάβω" διάβασα.

Σε αυτά απάντησα 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

Άσχετο αλλά επειδή εχω ενα pc build παραγγείλει καποια parts εγράφαν κατόπιν παραγγελίας κ τωρα στην ενημερώση γράφει μη ελεγμενο ξέρουμε ποσο καιρο κάνουν κατα μεσο ορο; 

Πάρε τηλ και άλλαξε τα σε άμεσα διαθέσιμα αν είναι εφικτό.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, papp0us είπε

Στα φόρουμ γράφονται απόψεις, όχι κραυγές. Έτσι δουλεύουν κανονικά τα forums. Στις απόψεις που διάβασα απάντησα, και δεν είπα σε οποιονδήποτε να μη γράφει, είπα πολύ απλά ότι διαφωνώ με αυτές τις απόψεις γιατί είναι δονκιχοτισμος. Κυνηγούν ανεμόμυλους.

Είδες εσύ σχόλιο "δικαίωμα τους, αλλά σαν καταναλωτή δε με συμφέρει οπότε θα κοιτάξω το καλό μου;" μόνο κατάρες, και λύσεις "θα παραγγείλω και δε θα παραλάβω" διάβασα.

Σε αυτά απάντησα 

Συγνώμη αλλά απαντάς σαν τι;

Είσαι ιδιοκτήτης του Eshop; Μέτοχος; Υπάλληλος;

• Sad 1
Δημοσ.
Just now, giorgosaero said:

Συγνώμη αλλά απαντάς σαν τι;

Είσαι ιδιοκτήτης του Eshop; Μέτοχος; Υπάλληλος;

Μάλλον στο διοικητικό συμβούλιο αν κρίνω από το ύφος των απαντήσεων... 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Κραυγές τύπου

δεν ασχολούμαι με αυτά

1 ώρα πριν, papp0us είπε

Γκρίνια για γκρίνια είναι αυτό.

το ίδιο κάνεις 😛

• Like 2
Δημοσ.
44 minutes ago, papp0us said:

Σε αυτά απάντησα 

Οι πιο πολλοί εδώ είπανε δεν θα παραγγείλω ξανά, το να παραγγείλει κάποιος και να μην παραλάβει είναι λάθος, όπως είναι λάθος το να λέμε μπήκε η χρέωση για αυτούς.

Ο τρόπος που μπήκε είναι λάθος, εμένα προσωπικά με χάλασε και δεν έχω αυταπάτες ότι δεν θα μπορούσε να το βάλει στην τιμή, ήδη το κάνει όπως και όλα τα άλλα καταστήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δε μ'αρεσει να τσακώνομαι για να τσακωθω, και εδώ έχουμε γεμίσει μαχητές του πληκτρολογίου (🤣🤣🤣🤣) που βλέπουν CEO και μετόχους όπου δε συμφωνούν με την αποψαρα τους θα πω ένα τελευταίο.

Αν για να συνεχίσει να υπάρχει το eShop σαν εναλλακτική πρέπει να χρεώσει 50 λεπτά, η 5 ευρώ, εγώ είμαι υπέρ του να τα χρεώσει. Έτσι και αλλιώς μόνο αν με συμφέρει από θα ψωνίσω από εκει, μακάρι να χρεώνει ότι θέλει.

Από το να μην υπάρχει στο χάρτη σαν ανταγωνισμός, ας υπάρχει πιο ακριβό, με αβάσταχτες χρεώσεις 50 λεπτών ανά παραγγελία.

Τώρα για τους μαχητές του πληκτρολογίου που βρήκαν την επόμενη μάχη τους στην αδικία του eShop, και τις υποχρεώσεις που για κάποιο λογο θα πρέπει να έχει το οποίο κατάστημα απέναντι τους για το τι θα χρεώσει, θα πω απλά ότι μέτοχοι της πλάκας είναι αυτοί που μιλάνε για χαράτσια (🤣🤣🤣🤣) και αποφασίζουν αν πρέπει η δεν πρέπει να χρεώσει το οτιδήποτε το κατάστημα.

Αν θέλετε ανοίξτε ένα eShop και αλλάξτε την αγορά. Εύκολο είναι άλλωστε, εσείς ξέρετε καλύτερα.

@korakios τώρα γκρινιαξα, μέχρι τώρα προσπαθούσα να συζητήσω :P

35 λεπτά πριν, sdikr είπε

Οι πιο πολλοί εδώ είπανε δεν θα παραγγείλω ξανά

Και αυτό να κάνουν. Αυτό είναι λύση. Το να λέμε αν πρέπει η δεν πρέπει να χρεώσει κάτι χωρίς να έχουμε ιδέα τι συμβαίνει δεν είναι λύση.

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papp0us είπε

@korakios τώρα γκρινιαξα, μέχρι τώρα προσπαθούσα να συζητήσω :P

😂

3 λεπτά πριν, papp0us είπε

Αν για να συνεχίσει να υπάρχει το eShop σαν εναλλακτική πρέπει να χρεώσει 50 λεπτά, η 5 ευρώ, εγώ είμαι υπέρ του να τα χρεώσει. Έτσι και αλλιώς μόνο αν με συμφέρει από θα ψωνίσω από εκει, μακάρι να χρεώνει ότι θέλει.

μα όσο θέλει χρεώνει έτσι και αλλιώς 😛

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

😂

μα όσο θέλει χρεώνει έτσι και αλλιώς 😛

Ε και τι θέτε να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί; Αμα δε βγαίνουν δε βγαίνουν. Αν το κάνουν για αρπαχτή μπορεί να χάσουν και αυτά που έβγαζαν.

Τι νομίζεις οτι θα τους ψήσει λίγο περισσότερο να το βγάλουν; Να διαβάσουν 100 φλογερά μηνύματα (σαν αυτά τα καταπληκτικά στο FB τους, που του βάζουν φωτογραφίες απο κέρματα 50 cents) απο μαχητές της αλήθειας σαν τον φίλο μου τον @tounion ή να δουν τις πωλήσεις -60% ξέρω γώ, σε περίοδο προσφορών;

Δημοσ.
Just now, papp0us said:

Ε και τι θέτε να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί; Αμα δε βγαίνουν δε βγαίνουν. Αν το κάνουν για αρπαχτή μπορεί να χάσουν και αυτά που έβγαζαν.

Τι νομίζεις οτι θα τους ψήσει λίγο περισσότερο να το βγάλουν; Να διαβάσουν 100 φλογερά μηνύματα (σαν αυτά τα καταπληκτικά στο FB τους, που του βάζουν φωτογραφίες απο κέρματα 50 cents) απο μαχητές της αλήθειας σαν τον φίλο μου τον @tounion ή να δουν τις πωλήσεις -60% ξέρω γώ, σε περίοδο προσφορών;

Είπαμε παππού κάποιοι τους δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάνε το δάχτυλο... Όσο κόβει το μυαλό του καθενός...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papp0us είπε

Ε και τι θέτε να κάνει; Σπαθιά να καταπιεί;

να μην προσβάλλουν την νοημοσύνη μας (καταναλωτές) , με γελοίες αιτιολογίες χρέωσης

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tounion είπε

Είπαμε παππού κάποιοι τους δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάνε το δάχτυλο... Όσο κόβει το μυαλό του καθενός...

Ναι , ο Τουνιον ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, γιατί είναι της πιάτσας, ξέρει γιατι το κάνει το eshop, είναι χρόνια στο κουρμπέτι, και ήρθε να μας ανοίξει τα μάτια και να μας σώσει απο τα χαράτσια του eshop. 

Δυστυχώς αυτό αντιλαμβάνομαι και εγώ, όσο κόβει του καθενός, ακόμα και σε απλά πράγματα. Είσαι τρανταχτό παράδειγμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, papp0us said:

Ναι , ο Τουνιον ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, γιατί είναι της πιάτσας, ξέρει γιατι το κάνει το eshop, είναι χρόνια στο κουρμπέτι, και ήρθε να μας ανοίξει τα μάτια και να μας σώσει απο τα χαράτσια του eshop. 

Δυστυχώς αυτό αντιλαμβάνομαι και εγώ, όσο κόβει του καθενός, ακόμα και σε απλά πράγματα. Είσαι τρανταχτό παράδειγμα.

Πολλούς χαρακτηρισμούς βάζεις ρε παππού ... Που να ήθελες να τσακωθείς κιόλας... Όχι εντάξει εγώ τα κατάλαβα αυτά που γράφεις ... Δεν είναι χαράτσι είναι επιπλέον χρέωση και άμα δεν βγαίνουν δεν βγαίνουν και θα κάνουν ότι γουστάρουν... Μαζί σου. Με έπεισαν τα επιχειρήματα σου. 

Μεταξυ μας τώρα επειδή εγώ δεν ξέρω, εσύ ξέρεις γιατί το κάνουν ?

Επεξ/σία από tounion
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...