vorlon68 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Πραγματικά κουράσατε. Αν σας ενοχλούν τα 0,50€ δεν ξαναπαραγγελνετε απο το e-shop και ησυχάζουμε όλοι. End of story...... 1
korakios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Πραγματικά κουράσατε. Αν σας ενοχλούν τα 0,50€ δεν ξαναπαραγγελνετε απο το e-shop και ησυχάζουμε όλοι. End of story...... κάτσε να ξαποστάσεις , θα παραγγέλνουμε με ενόχληση και κράξιμο 😁 24 λεπτά πριν, Titos301 είπε τι λετε κυριε για πληρωστε και x2 τα προιοντα και εξτρα οριζοντιο χαρατσακι, εδω ειναι Ελλαδα το σανοπάς ξέχασες 😛 1
sdikr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, papp0us said: Δεν έχει να κάνει με τον είναι το φτηνότερο ή όχι. Είναι όσο φτηνό ΜΠΟΡΕΙ να είναι. Επέλεξε να χρεώσει 50 λεπτά για να μην γίνει ακριβότερο. Αν δε σε καλύπτει δεν ψωνίζεις, νομίζω είναι ξεκάθαρο. Αυτό λέμε, οτι δεν θα αγοράσουμε ξανά απο το κατάστημα, είναι άλλωστε το μόνο που μπόρουμε να κάνουμε, γιατί λοιπόν έχουμε 20 σελίδες που μας λέτε τι καλά που είναι και πως είναι το φθηνότερο ενώ δεν είναι; Ενα πράγμα είχε, μέτριες τιμές, αλλά δεν είχες μεταφορικά για παραλαβή απο το κατάστημα, πλέον δεν το έχει να συμφέρει όπως πριν. 53 minutes ago, SabotazNic said: Θα προτιμούσα να έχω 1 ευρώ σε κάθε επίσκεψη στο σούπερ υπέρ της αλυσίδας διανομής, πάρα να φτάσω να πληρώνω γάλατα, τυριά, αλλαντικά κτλ διπλάσια τιμή από πέρυσι Ναι γιατί σε χρεώνουν τόσο γιατί ανέβασαν το κέρδος τους, δεν ανέβηκε το κόστος τους 42 minutes ago, papp0us said: Ανταγωνισμό έχει, αν είναι λάθος η κίνηση, θα το καταλάβουν, αν είναι σωστή πάλι θα το καταλάβουν. Θα μπορούσε να χρεώνει 50 λεπτά έξτρα για ολες τις μεθόδους αποστολής, δεν το έκανε, θα μπορούσε να τα βάλει στην τιμή, δεν τα έβαλε, οπότε τα βάφτισε οπως τα βάφτισε και τα χρέωσε. Μα σε όλα χρεώνει το 0.50 Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από sdikr
SabotazNic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, sdikr είπε Ναι γιατί σε χρεώνουν τόσο γιατί ανέβασαν το κέρδος τους, δεν ανέβηκε το κόστος τους Ανέβηκε το κόστος λόγω καυσίμων και ρεύματος. Το θέμα είναι ότι πολλαπλασιασαν τα κέρδη με αυτήν την δικαιολογία επειδή ακριβώς πέρασαν την αύξηση σε όλα τα προϊόντα 🫠 8 λεπτά πριν, sdikr είπε Μα σε όλα χρεώνει το 0.50 Φαντάσου πόσα πιστόλια έχουν φάει στις αντικαταβολές και "πληρωμή σε pos οδηγού" 1
papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Αυτό λέμε, οτι δεν θα αγοράσουμε ξανά απο το κατάστημα, είναι άλλωστε το μόνο που μπόρουμε να κάνουμε, γιατί λοιπόν έχουμε 20 σελίδες που μας λέτε τι καλά που είναι και πως είναι το φθηνότερο ενώ δεν είναι; Ενα πράγμα είχε, μέτριες τιμές, αλλά δεν είχες μεταφορικά για παραλαβή απο το κατάστημα, πλέον δεν το έχει να συμφέρει όπως πριν. Ναι γιατί σε χρεώνουν τόσο γιατί ανέβασαν το κέρδος τους, δεν ανέβηκε το κόστος τους Ωραία, μην ξαναγοράσετε. 60 Σελίδες θέμα απο που προκύπτουν; 60 σελίδες κλαίτε για 50 λεπτα, που δε σας αναγκάζει ΚΑΝΕΙΣ να δώσετε, επειδή "είναι χαράτσι", "θα το δουν και οι άλλοι και θα το κάνουν" "εγώ έχω κάνει τόσες αγορές απο εκεί πως τολμούν". Ξαναλέω, δεν είναι υποχρεωμένοι να βγουν με τιμές που σας βολεύει. Βγαίνουν με τις τιμές που τους βολεύει, αν δε σας κάνουν δεν ψωνίζετε. Εγώ όσο το τελικό ποσό είναι αυτό που με συμφέρει θα ψωνίζω απο όπου με συμφέρει. Εσείς κάντε παραγγελίες και μην τις παίρνετε, η πηγαίνετε αγοράζετε απο σκρουτζομάγαζα και bestprice που γράφουν ευθαρσώς "τιμή Internet" και "τιμή καταστήματος" με αποφορολόγηση ύψους 2%, δηλαδή κλοπή μέσα στα μούτρα σας. Αυτά μη σας απασχολούν γιατί δεν χρεώνουν 50 λεπτά στην παραγγελία, και είναι και φτηνότεροι οπότε όλα καλά. Θα ξαναγίνουν 60 ποστ θέματα, όταν κάνουν 'κανα λάθος σε κατάστημα και πουλάει Iphone 15 pro με 130€ αντί για 1300€ και θα κάνετε ομαδικές καταγγελίες που δεν το πήρατε 130€. "Ας πρόσεχαν". Έχουμε τους εμπόρους που μας αξίζουν, αυτή είναι η καταναλωτική συνείδηση του Έλληνα δυστυχώς, και η αναίτια γκρίνια για .50€ που χρεώνει ένα κάποιο κατάστημα, είναι απλά η επιβεβαίωση. 13 λεπτά πριν, sdikr είπε Αυτό λέμε, οτι δεν θα αγοράσουμε ξανά απο το κατάστημα, είναι άλλωστε το μόνο που μπόρουμε να κάνουμε, γιατί λοιπόν έχουμε 20 σελίδες που μας λέτε τι καλά που είναι και πως είναι το φθηνότερο ενώ δεν είναι; Ενα πράγμα είχε, μέτριες τιμές, αλλά δεν είχες μεταφορικά για παραλαβή απο το κατάστημα, πλέον δεν το έχει να συμφέρει όπως πριν. Ναι γιατί σε χρεώνουν τόσο γιατί ανέβασαν το κέρδος τους, δεν ανέβηκε το κόστος τους Μα σε όλα χρεώνει το 0.50 θα μπορούσε αντί για 50 λεπτά στη παραγγελία να βάλει 20 λεπτά στο προιόν. Αγοράζοντας εσύ 5 προιόντα θα είχες πληρώσει 1€ αντί για 50 λεπτά, και τώρα θα ήσουν και χαρούμενος που τους έπιασες κότσους και τα στέλνουν τσάμπα στο σπίτι . Τίποτα δεν είναι δωρεάν, ΟΛΑ στα έχουν χρεωμένα στις τιμές, και τα μεταφορικά οταν είναι "δωρεάν" και τα υλικά συσκευασίας, και τα logistics, όλα. Το Eshop επέλεξε να βάλει την χρέωση ανα παραγγελία, και όχι ανα προιόν ή στα μεταφορικά. Δεν αλλάζει τίποτα στην τελική. Αυτό που έχει σημασία είναι τι βγαινει στη σούμα, αλλα δεν σας ενδιαφέρει, εσάς σας νοιάζει μη σας πιάσουν κώτσους με τα 50 λεπτά. 4 2
sdikr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, papp0us said: Ωραία, μην ξαναγοράσετε. 60 Σελίδες θέμα απο που προκύπτουν; 60 σελίδες κλαίτε για 50 λεπτα, που δε σας αναγκάζει ΚΑΝΕΙΣ να δώσετε, επειδή "είναι χαράτσι", "θα το δουν και οι άλλοι και θα το κάνουν" "εγώ έχω κάνει τόσες αγορές απο εκεί πως τολμούν". Ξαναλέω, δεν είναι υποχρεωμένοι να βγουν με τιμές που σας βολεύει. Βγαίνουν με τις τιμές που τους βολεύει, αν δε σας κάνουν δεν ψωνίζετε. Εγώ όσο το τελικό ποσό είναι αυτό που με συμφέρει θα ψωνίζω απο όπου με συμφέρει. Εσείς κάντε παραγγελίες και μην τις παίρνετε, η πηγαίνετε αγοράζετε απο σκρουτζομάγαζα και bestprice που γράφουν ευθαρσώς "τιμή Internet" και "τιμή καταστήματος" με αποφορολόγηση ύψους 2%, δηλαδή κλοπή μέσα στα μούτρα σας. Αυτά μη σας απασχολούν γιατί δεν χρεώνουν 50 λεπτά στην παραγγελία, και είναι και φτηνότεροι οπότε όλα καλά. Θα ξαναγίνουν 60 ποστ θέματα, όταν κάνουν 'κανα λάθος σε κατάστημα και πουλάει Iphone 15 pro με 130€ αντί για 1300€ και θα κάνετε ομαδικές καταγγελίες που δεν το πήρατε 130€. "Ας πρόσεχαν". Έχουμε τους εμπόρους που μας αξίζουν, αυτή είναι η καταναλωτική συνείδηση του Έλληνα δυστυχώς, και η αναίτια γκρίνια για .50€ που χρεώνει ένα κάποιο κατάστημα, είναι απλά η επιβεβαίωση. Δεν είναι 60 σελίδες (έχει γίνει συγχώνευση με παλιότερο ) και δεν κλαίει και κανένας, άλλοι λένε για το καημένο το eshop και τι καλό που είναι που δεν το βάζει στην τιμή Στο μόνο που συμφωνούμε είναι για τους εμπόρους που μας αξίζουν. 9 minutes ago, SabotazNic said: Φαντάσου πόσα πιστόλια έχουν φάει στις αντικαταβολές και "πληρωμή σε pos οδηγού" Επιμένεις σε αυτό το χαζό επιχείρημα, με αντικαταβολή πως θα πάρει τα 0.50 αν ο άλλος βάλει πιστόλι και δεν παραλάβει; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από sdikr 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Επιμένεις σε αυτό το χαζό επιχείρημα, με αντικαταβολή πως θα πάρει τα 0.50 αν ο άλλος βάλει πιστόλι και δεν παραλάβει; Θα πληρώσεις εσύ για αυτόν που υπερηφανεύεται που το κάνει 😉
papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε άλλοι λένε για το καημένο το eshop και τι καλό που είναι που δεν το βάζει στην τιμή Δε μιλάει κανείς για καημένο ή καλό. Το Eshop είναι επιχείρηση που κοιτάει το συμφέρον της. Σιγά μη μας δώσει και λογαριασμό για το τι θα χρεώσει για να πακετάρει το δέμα. Για πολλοστή φορά, αν το κόστος δε σε καλύπτει πας αλλού. Δεν είναι μονοπώλιο, ούτε πουλάει είδη πρώτης ανάγκης για να έχουμε τέτοια γκρίνια. Επεξεργαστές και πάνες πουλάει. Αν δε σου αρέσουν οι τιμές του, υπάρχουν περίπου 3000 μαγαζιά να τα αγοράσεις απο εκεί σε καλύτερες. Έτσι λειτουργεί ο ανταγωνισμός, κάποιοι παίρνουν αποφάσεις, που μπορεί να τους κλείσουν, ή όχι. 1
korakios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, papp0us είπε 60 σελίδες κλαίτε για 50 λεπτα, αν διάβαζες τις πρόσφατες θα καταλάβαινες οτι δεν είναι τα 50 λεπτά ....
teogin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tounion είπε Γιατί δεν μου εξηγείς που διαφωνείς ? Πες μου συγκεκριμένα που θεωρείς ότι κάνω λαθος Μὴν ζητᾶς, ἀδερφέ, ἐξηγήσεις καὶ λογικὴ ἀπὸ εἴρωνες! Κάνε ἐσὺ αὐτὸ ποὺ πρέπει καὶ ὄποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Ὅσον ἀφορᾶ στὶς φόλες ποὺ ἔχει φάει τὸ e-shop μὲ τὴν μὴ παραλαβὴ προϊόντων, θὰ μποροῦσε νὰ ζητᾶ μικρὴ προκαταβολὴ καὶ ὅποιος δὲν παραλαμβάνει, νὰ τὴν χάνει! Αὐτὸ τὸ ἀντιλαμβάνομαι καὶ εἶναι καλὸ γιὰ τὰ κ@λόπαιδα ποὺ ἐκμεταλλεύονται τὸ e-shop. 1
papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε αν διάβαζες τις πρόσφατες θα καταλάβαινες οτι δεν είναι τα 50 λεπτά .... Ναι ξέρω, είναι η λειτουργία του δεδικασμένου. Τα ίδια διάβαζα και εδώ μέσα για το Insomnia που χρεώνει τις αγγελίες, και έρχεται το τέλος του, και ποιος θα πληρώνει, και τι έγινε τελικά; Τίποτα. Το Eshop ενδιαφέρεται να βγάλει λεφτά. Αυτό είναι το συμφέρον του. Το δικό σας συμφέρον είναι να ψωνίσετε σε χαμηλές τιμές χωρίς κίνδυνο και φασαρία. Αν θεωρείτε την κίνηση του Eshop επικίνδυνη, δεν ξανα ψωνίζετε απο εκεί. Κραυγές τύπου "ποιοι είναι αυτοί που θα με χρεώσουν για αυτά που είναι αναγκασμένοι να κάνουν", "θα κάνω παραγγελίες και δε θα τις παραλαμβάνω για να μάθουν αυτοί", "αν ήμουν εγώ CEO για μια μέρα, θα το είχα αναμορφώσει τώρα" δε προσφέρουν τίποτα. Τις διάβασα τις σελίδες, δεν μου προέκυψε πουθενά πραγματικό πρόβλημα. Γκρίνια για γκρίνια είναι αυτό. 1
tounion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, korakios said: αν διάβαζες τις πρόσφατες θα καταλάβαινες οτι δεν είναι τα 50 λεπτά .... Τις διάβασε και μας είπε ότι δεν είναι χαράτσι. (Βρήκαμε μια λέξη, και την κοπανάμε δεξιά αριστερά, γιατί ακούγεται ωραία) αλλά επιπλέον χρέωση... . 9 minutes ago, teogin said: Μὴν ζητᾶς, ἀδερφέ, ἐξηγήσεις καὶ λογικὴ ἀπὸ εἴρωνες! Κάνε ἐσὺ αὐτὸ ποὺ πρέπει καὶ ὄποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Θράσος και ειρωνία ακόμη και στο παιδί που του φάγανε τα λεφτά μέσω σκαμ.. ποιότητα
cumulus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Οριστε ζηλεψε και η ρεβελουτ και μολις μου ηρθε email και αρχιζει να χρεωνει τις μεταφορες με καρτες .Με αγωνια περιμενω το ανοιγμα του νεου θεματος . Ραγιαδες ολου του κοσμου ξεσηκωθειτε ...
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Ποσες φορες εχω ακουσει απο ανθρωπους ακριβα τα μακαρονια ακριβος ο τονος πραγματικες συζητησεις μεταξυ ανθρωπων και ταυτοχρονα τους βλεπεις με iphone καφεδακι καπουτσινο και τσιγαρακι στο στομα. Τι ποσοστο των Ελληνων ειναι ετσι? Οι μισοι? Το 1/4? Τα 3/4? Διαβαστε εδω το αρθρο τις τελευταιες 30 σελιδες και θα σας λυθει η απορια. End of story.
dbrillis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 31 minutes ago, cumulus said: Οριστε ζηλεψε και η ρεβελουτ και μολις μου ηρθε email και αρχιζει να χρεωνει τις μεταφορες με καρτες .Με αγωνια περιμενω το ανοιγμα του νεου θεματος . Ραγιαδες ολου του κοσμου ξεσηκωθειτε ... Για εμενα τελειωσε η revolut. Τελος. Δεν κανω μεταφορες με καρτες αλλα για εμενα το προβλημα ειναι η νοοτροπια. Σημερα οι μεταφορες με καρτες αυριο ποιος ξερει τι!! Θα βγαλω και τα 23,9 ευρω που εχω και θα τα παω αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις