Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Narayan είπε

Και το χειρότερο από όλα,

• Που κράζει, βρίζει και ορκίζεται πως δεν θα ξαναψωνίσει ΠΟΤΕ από το ίδιο κατάστημα για τον Α ή Β λόγο, αλλά στην επόμενη καλή προσφορά του καταστήματος, είναι από τους πρώτους που θα βάλουν παραγγελία, γιατί δεν έχει καταναλωτική συνείδηση.

Υ.Γ. έχω να παραγγείλω πολλά χρόνια από το κίτρινο μαγαζί.

Συνήθως η όποια "επανάσταση" (των πολλών αλλά σίγουρα όχι όλων) μετατίθεται για ΜΕΤΑ την όποια προσφορά. Δηλαδή μια χαρά τους τα "σούρνουμε" αλλά έτσι κι έβαζαν καμιά καλή προσφορά πχ για black friday, μια χαρά μετάθεση θα έπαιρνε η έναρξη του "δεν τους ξαναδίνω φράγκο"

Σημ. Μπορεί να συμφωνώ με το "κακό" της χρέωσης αλλά προσωπικά το eshop δεν με αφορά (δεν ψωνίζω από αυτούς).

• Like 2
  • Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kinitos είπε

Αλλά με χαλάει το κλασσικό νέο ελληνα που βάζεις γιαυτό είπα ότι θα μπορούσα να το βάλω ανάποδα και να πω εγώ α ρε νέο ελληνα που το Χ προϊόν αγοράζετε 50 ευρώ από το εργοστάσιο τα έξοδα μου είναι 50 ευρώ βάζω και κέρδος 50 ευρώ και στο τέλος στο πουλάω 150.50 και είσαι και χαρούμενος επειδή το πήρες φθηνότερα από τον άλλο η δεν πληρ σας και καλά μεταφορικά.

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που έχουμε οι σύγχρονοι Έλληνες, προτιμάμε να μην γίνει η δουλειά μας καθόλου παρά να κάνουμε τον μαγαζάτορα "μάγκα". Από τη στιγμή που θεωρούμε δίκαιη μία τιμή για το προϊόν και δεν υπάρχει φθηνότερα αλλού, γιατί να μας νοιάζει πόσο το αγόρασε ο άλλος και πόσο κέρδος βγάζει από αυτό;

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Narayan said:

Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που έχουμε οι σύγχρονοι Έλληνες, προτιμάμε να μην γίνει η δουλειά μας καθόλου παρά να κάνουμε τον μαγαζάτορα "μάγκα". Από τη στιγμή που θεωρούμε δίκαιη μία τιμή για το προϊόν και δεν υπάρχει φθηνότερα αλλού, γιατί να μας νοιάζει πόσο το αγόρασε ο άλλος και πόσο κέρδος βγάζει από αυτό;

Εδώ ναι συμφωνώ και βέβαια το μεγάλο πρόβλημα είναι άλλο η ακρίβεια σε σχέση με άλλες χώρες.

Δεν είναι δυνατόν να αγοράζεις ντόπια φρούτα ακριβότερα από εξωτικά

Δεν είναι δυνατόν να αγοράζεις από αμαζον ρούχα που εδώ είναι 2 και 3 φορές πάνω

Τέλος πάντων

• Like 4
Δημοσ.

Εγω επειδη κανω τις περισσοτερες αγορες μου απο εκει,σιγουρα με <πειραξε> το 50λεπτο αλλα θα προσπαθησω να βελτιωσω και γω τις συνηθειες μου οταν ειναι να πατησω το κουμπι ολοκληρωση παραγγελιας.

image.png.374dff2937d1aed507a6b953a244c0a6.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Narayan είπε

Διότι εἶναι τὸ «γαμῶτο» τῆς ὑπόθεσης!
Διότι εἶναι ποὺ κάποιοι ἔχουν χάσει τό φιλότιμό τους καὶ θέλουν νὰ ἐπιβάλλουν τὴν ΝΤΡΟΠΗ τους στὸν κόσμο!
Διότι κάποιοι ποὺ θέλουν νὰ ὀνομάζονται «σύμβουλοι ἐπιχειρήσεων» ἔχουν ἀποδειχτεῖ ὡς καθάρματα τοῦ κερατᾶ καὶ ἔχουν καταστρέψει ἐπιχειρήσεις.

Γιὰ τοὺς παραπάνω λόγους, ἀλλὰ καὶ γιὰ ἄλλους ποὺ ἀνέπτυξα παραπάνω δὲν θὰ παραγγείλω ξανὰ ἀπὸ τὸ ἐν λόγω κατάστημα, παρὰ τὸ γεγονὸς ὅτι εἶμαι πολλὰ χρόνια πελάτης τους, διότι δὲν ἐπικροτῶ τέτοιες πολιτικὲς-πρακτικὲς.

Τὸ ἴδιο ἔκανα καὶ μὲ τὸ JUMBO ὅταν ἀποφάσισε νὰ «μοσχαροποιήσει» τοὺς πελάτες του, μὲ τὸ νὰ τοποθετεῖ τὰ ράφια του ὅπως τὸ ΙΚΕΑ. Καὶ τὰ δύο καταστήματα εἶναι γιὰ φτίσιμο, ἀλλὰ καὶ ἄκρως ἐπικίνδυνα, σὲ περίπτωση ποὺ γίνει κάποιος σεισμὸς, ἢ πάρουν φωτιὰ!  Ὁ κόσμος θὰ ἐγκλωβιστεῖ μέσα στὸ λαβύρινθο καὶ ... ὅποιον πάρει ὁ χάρος.

Επεξ/σία από teogin
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
15 minutes ago, haris_216 said:

Σημ. Μπορεί να συμφωνώ με το "κακό" της χρέωσης αλλά προσωπικά το eshop δεν με αφορά (δεν ψωνίζω από αυτούς

Ε εκεί σκέψου το Χ μαγαζί που ψωνίζεις σαν πρακτική γίνεται η κουβεντα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για του λόγου το αληθές ότι η κοροϊδία συνεχίζετε... UPS 2000VA το οποίο αγόρασα 03/11 στα 149€ το ESHOP έχει κατεβάσει την τιμή (λόγο Black Friday) από τα 159€ στα ........ 149€ 🤐

Λέω να εφαρμόσω και εγώ "Black Friday" deals στις αγγελίες μου ...

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, skapodis είπε

Και για του λόγου το αληθές ότι η κοροϊδία συνεχίζετε... UPS 2000VA το οποίο αγόρασα 03/11 στα 149€ το ESHOP έχει κατεβάσει την τιμή (λόγο Black Friday) από τα 159€ στα ........ 149€ 🤐

δυστυχως ειναι παγια τακτικη των καταστηματων. γι'αυτο και 1 μηνα πριν το black friday ολοι ανεβαζουν λιγο τις τιμες. και μετα το black friday οτι τους εχει μεινει το βγαζουν ακομη πιο φτηνα απο οτι ηταν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε

δυστυχως ειναι παγια τακτικη των καταστηματων. γι'αυτο και 1 μηνα πριν το black friday ολοι ανεβαζουν λιγο τις τιμες. και μετα το black friday οτι τους εχει μεινει το βγαζουν ακομη πιο φτηνα απο οτι ηταν

Χαχαχαχαχαχαχα... μόνο που εδώ απλά ανέβασαν εικονικά την αρχική τιμή γιατί για να έκαναν αυτό που λες, κάποια άτομα θα έπρεπε να καθίσουν να κάνουν τις αλλαγές στις τιμές ένα μήνα πριν... και αυτό κοστίζει εργατοώρες 🤣🤣🤣

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tounion είπε

Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα πεθάνει κανείς δίνοντας 50 cents παραπάνω...

Το πιο τρομακτικό είναι ότι υπάρχουν απόψεις που λένε έλα μωρέ εδώ ανέβηκε ο καφές στα 5€, η κάρτες των τραπεζών 6€ προμήθεια, η βενζίνη 2€, τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ +30%, η τιμή του ρεύματος +50%.. Το 80% των Ελλήνων  κόβει βασικά αγαθά για να ανταπεξέλθει με τους ίδιους μισθούς ... 

Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι για 50σεντς...

Αυτό να ξέρετε ισοδυναμεί σαν να λες οτι έρχεται και με βιάζει ένας κάθε βράδυ τα τελευταία χρόνια ... Αλλά τι να κάνω ... Αφού γίνεται καθε βράδυ τι να κάνω Ισόβια θα με βιάζει... Δλδ να μην σταματήσει ποτέ αυτό...

600 χρόνια ραγιάδες και συνεχίζουμε...

Ευχαριστούμε για την παραποίηση των γραφόμενων. Ευτυχώς ο Narayan το διόρθωσε. Όπως είπα σουρεαλιστικες καταστάσεις. Ελπίζω να πάμε ακόμα 20 σελίδες μεχρι αύριο στο θέμα για το 50λεπτο του eshop. Μια εμείς και μια ο Τσε Γκεβάρα. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, teogin είπε

Νὰ μοῦ δώσουν κι αὐτοὶ 5 euro γιὰ τὶς βενζίνες μου ἀπὸ τὸ σπίτι μου στὸ μαγαζί τους.

Τι διαβαζουμε..

1 ώρα πριν, ASFE είπε

Εγω επειδη κανω τις περισσοτερες αγορες μου απο εκει,σιγουρα με <πειραξε> το 50λεπτο αλλα θα προσπαθησω να βελτιωσω και γω τις συνηθειες μου οταν ειναι να πατησω το κουμπι ολοκληρωση παραγγελιας.

image.png.374dff2937d1aed507a6b953a244c0a6.png

Ποσες απο αυτες μπορουσαν να ειναι 1 και οχι 3;
Στα ιδια νουμερα ειμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Τι διαβαζουμε..

Ποσες απο αυτες μπορουσαν να ειναι 1 και οχι 3;
Στα ιδια νουμερα ειμαστε.

Και αυτό αφορά εσένα ως πελάτη γιατί.... ; Αν τα "ψιλολογία" τους αυξάνουν το κόστος επειδή δίνουν στον πελάτη την δυνατότητα να αγοράσει μόνο ένα ψιλολόι αν θέλει, ας τα αφαιρέσουν από την σελίδα τους!

Πως θα σου φαινόταν αν έμπαινες σε μία αλυσίδα που πουλάει αθλητικά είδη και επειδή τελικά έβαλες στο καλάθι μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες στο ταμείο να σου πουν "Συγνώμη αλλά βάση της νέας πολιτικής των καταστημάτων μας υπάρχει μία έξτρα χρέωση x€ για αγορές λιγότερες των X προϊόντων

Θα σκεφτόσουν τότε να πας στο μαγαζί όταν πλέον θα θες 3 ζευγάρια κάλτσες, μια μπλούζα, ένα ζευγάρι παπούτσια ...

Επίσης μην ξεχνάμε ότι το χαράτσι των 0,5€ του ESHOP ισχύει σε κάθε παραγγελία ανεξαρτήτου τιμής και αριθμού προϊόντων.

Έχω βέβαια μία απορία. Αν πάω σε ένα από τα μαγαζιά του ESHOP και κάνω την παραγγελία από εκεί θα χρεωθώ πάλι τα 0.5€;

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 3
Δημοσ.

Άσχετο αλλά επειδή εχω ενα pc build παραγγείλει καποια parts εγράφαν κατόπιν παραγγελίας κ τωρα στην ενημερώση γράφει μη ελεγμενο ξέρουμε ποσο καιρο κάνουν κατα μεσο ορο; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε

Άσχετο αλλά επειδή εχω ενα pc build παραγγείλει καποια parts εγράφαν κατόπιν παραγγελίας κ τωρα στην ενημερώση γράφει μη ελεγμενο ξέρουμε ποσο καιρο κάνουν κατα μεσο ορο; 

Από 1 εβδομάδα έως 1 μήνα (στην χειρότερη περίπτωση που μου έχει τύχει)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos_24 είπε

και? που το προβλημα? νομιζεις τους νοιαζει? ο καημενος ο υπαλληλος παντα τα τραβαει ολα. νομιζεις οτι πχ και τωρα με το 50λεπτο θα εχει διαφορα? η αυτοι που κανουν τωρα μικροπαραγγελιες θα σταματησουν? πχ... παραγγελνω ενα καλωδιο οκ? μετα θυμαμαι οτι θελω και ενα usb HUb... ακυρωνω την πρωτη και βαζω σε αλλη και τα 2... μετα θυμαμαι οτι θελω και εναν ανταπτορα... ξανα ακυρωνω και ξαναπαραγγελνω.. μαντεψε πιο θα την πληρωσει που θα τρεχει να βρει τα κουτια απο την προυγουμενη παραγγελια να τα βγαζει να να ξανασυσκευαζει.. οποτε καλυτερα δεν ειναι οπως ηταν μεχρι τωρα χωρις το 50λεπτο? ετσι δεν απασχολειτε περισσοτερο ο υπαλληλος την αποθηκης... αυτος που θα δει το μαιλ της ακυρωσης να μιλησει με τον αποθηκαριο κτλ... αυτες ειναι εργατοωρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...