basilis_k6 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Προσωπικα θελω να ειμαι σωστος και κραζω οτι με υποχρεωνουν για να επιβιωσω για αυτο ειπα για ενφια ρευμα καυσιμα κτλ δεν με νοιαζει καθολου ο καφες ας παει 10 ευρω τα τσιγαρα ας πανε 50 ευρω δεν θα κραξω γιατι δεν με υποχρεωνουν να αγορασω. Και ο καφες 2 ειχε και τον πηγαν 4 και 5. Το eshop για καποιους δικους τους λογους βαζει ενα 50λεπτο λογικα για να κατευνασει τις μικρες πολλες παραγγελιες καλως για μενα. Κριμα να τα βαζουμε με κατι τετοιο. Αν εστω και ενας που κραζει ασυστολα το eshop για το 50λεπτο εστω και ενας απο αυτους καπνιζει η δεν περνει καθημερινα σκουπιδοκαφε με 4 ευρω τοτε ΝΑΙ ζω κατι σουρεαλιστικο που δυσκολα θα δουμε σε αλλη χωρα. βρε αρκιν με ολο το σεβασμο αλλα τι λες? ειτε 50 λεπτα ειτε 1 λεπτο ειναι μια χρέωση για αέρα κοπανιστο. τι σημασια εχει αμα καπνιζω η αμα πινω η αμα μου αρεσει να παιζω με το 50λεπτο μια στηλη τζοκερ? οι μικρες παραγγελίες αμα δεν τους αρεσουν να βαλει ελαχιστη χρεωση μεταφορικων και να κραταει το 50λεπτο. στην τελικη ειτε μικρη ειτε μεγαλη το προιον εχει μια αξια και τα μεταφορικα επισης μια αξια που οι ίδιοι τιμολογουν. αν δεν τους αρεσει να τα ανεβασουν. χρεωση για αερα που εχεις δει? πας στον χασαπη και σου λεει το κρεας ειναι 8 ευρω και δωσε μου και 50 λεπτα επειδη το εκοψα και στο εβαλα σε χαρτόνι με λαστιχάκι? μηπως πας σε εστιατοριο και σου λενε δωσε μας και ενα ευρω επειδη σε σερβιραμε? δεν καταλαβαινω πως γινετε -εστω λιγοι εδω μεσα- να δικαιολειτε μια γελοια χρεωση για "τον κοπο τους" απο ενα καταστημα που μπορει καλλιστα απλα να ανεβασει ειτε τιμη ειτε μεταφορικα. 1 3
sdikr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 47 minutes ago, Arkin said: Οταν ο ελληνας δινει 4 και 5 ευρω για ενα καφε ο οποιος εχει αξια 10 λεπτα οταν ο ελληνας που δινει 5 ευρω για ενα κολοπακετο τσιγαρα για να χασει μερες απο τη ζωη του οταν ο ελληνας που δεν μιλησε οταν η βενζινη ανεβηκε στα 2 ευρω++++ δεν μιλησε οταν ανεβηκε το ρευμα 70% οταν μπηκε το χαρατσι και το ενφια οταν πηγε ο γυρος 5 ευρω μιλαει για ενα 50λεπτο σε μια παραγγελια που θα κανει 1-2 φορες το μηνα και εχει γραψει 20 σελιδες σε λιγες μερες. Αυτοι ειμαστε. Περαστικα μας παιδια μπορουμε και χειροτερα να ξερετε. Οταν κάποιος νομίζει πως ο καφές που θα πιει έξω κοστίζει 10 λεπτά, τότε υπάρχει θέμα. Πραγματικά θα μπορούσανε να ανεβάσουν τις τιμές τους και να συμπεριλάβουν εκεί μέσα τα κόστη τους, όπως και το κάνουν, εκτός αν νομίζει κάποιος πως μέσα στην τιμή δεν είναι πάγια, μισθοί, κέρδος. Μετά πάλι ο κόσμος θα επέλεγε ανάλογα το αν είναι το φθηνότερο ή όχι. Το πρόβλημα είναι το πως παρουσιάζεται, όπως ακριβώς είμαι σίγουρος πως φώναξες για το ότι βάλανε 6 ευρώ την κάρτα η τράπεζες. Ο ΕΝΦΙΑ, η Βενζίνη είναι αποτέλεσμα φόρων, το ρεύμα πάλι αποτέλεσμα κάποιου πολέμου, το όποιο κόστος αυτό μάντεψε μπήκε στην τιμή του γύρου και λοιπών προϊόντων 1
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε βρε αρκιν με ολο το σεβασμο αλλα τι λες? ειτε 50 λεπτα ειτε 1 λεπτο ειναι μια χρέωση για αέρα κοπανιστο. τι σημασια εχει αμα καπνιζω η αμα πινω η αμα μου αρεσει να παιζω με το 50λεπτο μια στηλη τζοκερ? οι μικρες παραγγελίες αμα δεν τους αρεσουν να βαλει ελαχιστη χρεωση μεταφορικων και να κραταει το 50λεπτο. στην τελικη ειτε μικρη ειτε μεγαλη το προιον εχει μια αξια και τα μεταφορικα επισης μια αξια που οι ίδιοι τιμολογουν. αν δεν τους αρεσει να τα ανεβασουν. χρεωση για αερα που εχεις δει? πας στον χασαπη και σου λεει το κρεας ειναι 8 ευρω και δωσε μου και 50 λεπτα επειδη το εκοψα και στο εβαλα σε χαρτόνι με λαστιχάκι? μηπως πας σε εστιατοριο και σου λενε δωσε μας και ενα ευρω επειδη σε σερβιραμε? δεν καταλαβαινω πως γινετε -εστω λιγοι εδω μεσα- να δικαιολειτε μια γελοια χρεωση για "τον κοπο τους" απο ενα καταστημα που μπορει καλλιστα απλα να ανεβασει ειτε τιμη ειτε μεταφορικα. Δεν δικαιολογω τιποτα ουτε το συμμεριζομαι οταν υπαρχει ελευθερη αγορα. Μιλας για κοπανιστο αερα που θα πληρωσεις οταν και αν κανεις μια παραγγελια απο το eshop για κατι που ειναι 2-3 ευρω η περισσοτερο φθηνοτερο απο τις φθηνοτερες τιμες του skroutz και γενικα της Ελλαδας οταν πολλοι πετανε 5ευρα για αερα με καρκινο. Το eshop δεν σε βαζει το μαχαιρι να αγορασεις τιποτα απο αυτο. Αν δεν σε συμφερει δεν αγοραζεις. Αντιθετως εδινε το δικαιωμα μεχρι σημερα σε παρα πολλους να κανουν ατελειωτες μικρες παραγγελιες και πολλοι ουτε τις παρελαμβαναν χωρις να τρεχει τιποτα. Ξανα λεω ειναι παραλογο ολο αυτο που συμβαινει και με ολο το σεβασμο προφανως προτιθεμαι να συζητησω ηρεμα και ομορφα πανω σε αυτο με επιχειρηματα. 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Οταν κάποιος νομίζει πως ο καφές που θα πιει έξω κοστίζει 10 λεπτά, τότε υπάρχει θέμα. Πραγματικά θα μπορούσανε να ανεβάσουν τις τιμές τους και να συμπεριλάβουν εκεί μέσα τα κόστη τους, όπως και το κάνουν, εκτός αν νομίζει κάποιος πως μέσα στην τιμή δεν είναι πάγια, μισθοί, κέρδος. Μετά πάλι ο κόσμος θα επέλεγε ανάλογα το αν είναι το φθηνότερο ή όχι. Το πρόβλημα είναι το πως παρουσιάζεται, όπως ακριβώς είμαι σίγουρος πως φώναξες για το ότι βάλανε 6 ευρώ την κάρτα η τράπεζες. Ο ΕΝΦΙΑ, η Βενζίνη είναι αποτέλεσμα φόρων, το ρεύμα πάλι αποτέλεσμα κάποιου πολέμου, το όποιο κόστος αυτό μάντεψε μπήκε στην τιμή του γύρου και λοιπών προϊόντων Ωραια εφοσον το σκεφτεσαι ετσι οτι θα μπορουσαν να συμπεριλαβουν το 50λεπτο στις τιμες σκεψου το αντιθετα. Οτι κοβουν ενα ποσοστο προσαυξησης τιμης απο καθε προϊον και σου δινουν τις χαμηλοτερες τιμες σε πολλα πραγματα και βαζουν ενα 50λεπτο σε ολη την παραγγελια. Και παλι αν θες αγοραζεις. Ναι φωναξα για το νταβατζιλικι των καρτων οταν η revolut μου εστειλε καρτα δωρεαν απο Λιθουανια και κραταει 5 χρονια οχι 3 οπως της εθνικης που θελει 6ευρω. Η βενζινη το ρευμα ειναι εν μερη αποτελεσμα φορων και πολεμου αλλα ειναι και αποτελεσμα τρελης αισχροκερδειας των ανθρωπων που εχουν καθε πρατηριο και καθε εταιρια ρευματος. Και εκει φωναζω γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα ειδικα στο καυσιμο στο ρευμα παω για φωτοβολταικα ουτε να μην τους δινω ουτε 1 λεπτο τους κλεφτες. Και το ενφια δεν ειναι φοροι. Οι νεοι πληρωνουμε το κλεψιμο των παλιων ολα τα χρονια μεχρι το 2008 χωρις να φταιμε σε τιποτα. Αυτο ειναι το ενφια με το ετσι θελω πληρωνουμε οι νεοι τις απατεωνιες των παλιων ενω δεν φταιμε σε τιποτα. Και μου κανετε θεμα για το 50λεπτο του eshop το οποιο οχι μονο εχει πολυ χαμηλες τιμες αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι το εβαλε γιατι καποιοι μαγκες καταναλωτες κανουν απειρες μικρες παραγγελιες και τις ακυρωνουν. 1 1
teogin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, papp0us είπε "Δε θα φτάσει τιμές σούπερ" "Η πιο σουπερ προσφορά του πλανήτη". Και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε εδώ μέσα 🤣🤣 Πέρα απο την πλάκα, παραμένει καλή η προσφορά του Eshop γιατι ακόμα και με το 50λεπτο το έξτρα, δεν έχει άλλα έξοδα αποστολής. Τα άλλα κάτω απο τάλιρο δε στέλνουν. Για το Eshop τώρα, καταλαβαίνω τις αντιρρήσεις σας, αλλα δε μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Εταιρία είναι και η εταιρία αποφάσισε οτι για να σου φτιάξει το πακέτο θέλει 50 λεπτά στην παραγγελία (δεν είναι ούτε για την αποστολή που λέτε, ούτε έχει σημασία ο τρόπος αποστολής, προετοιμασία παραγγελίας λέει) . Αν έχετε αντίθετη άποψη , δεν αγοράζετε απο την εταιρία, δεν καταλαβαίνω που έχει δημιουργηθεί ολο αυτό το θέμα. Στο δικό μου το μυαλό είναι όλα θέμα τελικής τιμής. Αν η τελική τιμή του Eshop συνεχίζει να είναι χαμηλότερη απο τον ανταγωνισμό για αυτό που θέλω να πάρω, απο το Eshop θα το πάρω, ας χρεώσει και 60€ έξοδα προετοιμασίας. Αν οι άλλοι τα προσθέτουν στην τιμή του προϊόντος αλλάζει κάτι για εσάς; Αγοράζω πράγματα 10€ απο Αμαζον που θέλει άλλα 7€ αποστολή, γιατί στην τελική, τα 17€ με την αποστολή μου βγαίνουν φτηνότερα απο το να το πάρω απο εδώ, δεν με απασχολεί λοιπόν ΓΙΑΤΙ τα θέλει το κάθε κατάστημα τα λεφτά, αλλα το πόσα θα πληρώσω εγώ στο τέλος. Μπερδεύεις τὰ μεταφορικὰ γιὰ τὸ σπίτι σου μὲ τὴν παραλαβὴ ἀπὸ τὸ κατάστημα! Καμμία σχέση! Νὰ τοὺς δώσω τὰ 50 λεπτὰ γιὰ τὴν παραγγελία. Νὰ μοῦ δώσουν κι αὐτοὶ 5 euro γιὰ τὶς βενζίνες μου ἀπὸ τὸ σπίτι μου στὸ μαγαζί τους. Γιὰ νὰ εἶμαστε ἀκριβοδίκαιοι! 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε βρε αρκιν με ολο το σεβασμο αλλα τι λες? ειτε 50 λεπτα ειτε 1 λεπτο ειναι μια χρέωση για αέρα κοπανιστο. τι σημασια εχει αμα καπνιζω η αμα πινω η αμα μου αρεσει να παιζω με το 50λεπτο μια στηλη τζοκερ? οι μικρες παραγγελίες αμα δεν τους αρεσουν να βαλει ελαχιστη χρεωση μεταφορικων και να κραταει το 50λεπτο. στην τελικη ειτε μικρη ειτε μεγαλη το προιον εχει μια αξια και τα μεταφορικα επισης μια αξια που οι ίδιοι τιμολογουν. αν δεν τους αρεσει να τα ανεβασουν. χρεωση για αερα που εχεις δει? πας στον χασαπη και σου λεει το κρεας ειναι 8 ευρω και δωσε μου και 50 λεπτα επειδη το εκοψα και στο εβαλα σε χαρτόνι με λαστιχάκι? μηπως πας σε εστιατοριο και σου λενε δωσε μας και ενα ευρω επειδη σε σερβιραμε? δεν καταλαβαινω πως γινετε -εστω λιγοι εδω μεσα- να δικαιολειτε μια γελοια χρεωση για "τον κοπο τους" απο ενα καταστημα που μπορει καλλιστα απλα να ανεβασει ειτε τιμη ειτε μεταφορικα. Τὸ δικαιολογοῦν, διότι πολλοὶ ἔμαθαν νὰ μὴν ξεβολεύονται! Ἐδῶ δὲν πᾶνε νὰ ψηφίσουν ἀδιαφορῶντας γιὰ τὸ μέλλον τους καὶ τὸ μέλλον τῶν παιδιῶν τους! Τὸ 50λεπτο θὰ σκεφτοῦν; Δὲν καταλαβαίνουν, ὅτι ἐκουσίως ἢ ἀκουσίως συνενοῦν σὲ παραλογισμοὺς! 1
sdikr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Arkin said: Και μου κανετε θεμα για το 50λεπτο του eshop το οποιο οχι μονο εχει πολυ χαμηλες τιμες αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι το εβαλε γιατι καποιοι μαγκες καταναλωτες κανουν απειρες μικρες παραγγελιες και τις ακυρωνουν. Δεν έχει τις χαμηλότερες τιμές, έχει μερικούς κράχτες, στα υπόλοιπα είναι πιο ακριβός απο κάποιο κατάστημα στο skroutz, μέχρι τώρα έλεγες ααα θα πάρω κάτι που με τα μεταφορικά θα μου έβγαινε 2 ευρώ παραπάνω για να έρθει στην πόρτα μου, τώρα θα είναι ακόμα μικρότερη η διαφορά και θα πρέπει να τρέχεις στο κατάστημα. Και πάλι μιλάμε για περιπτώσεις που δεν έχεις "Δωρεάν" μεταφορικά γιατί μετα απο κάποιο ποσό τα πιο πολλά καταστήματα το κάνουν, εκεί γίνεται ακόμα χειρότερη η σύγκριση με τις τιμές του eshop. Σκέψου τώρα λίγο καλύτερα αυτό το κομμάτι με την ακύρωση που έχεις σαν επιχείρημα, αυτός που ακυρώνει την παραγγελία τι χάνει; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από sdikr 1
andreaspA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε οι μικρες παραγγελίες αμα δεν τους αρεσουν να βαλει ελαχιστη χρεωση μεταφορικων και να κραταει το 50λεπτο Να μην τους αρεσουν ? Απο τα ψιλολογια βγαζουν εκατομμυρια. Αλλιως δεν θα ηταν το μισο crazy sundays ψιλολογια των 2-3-5-7€ Αν εξαιρεσεις 5 laptop , 5 οθονες και 5 τηλεορασεις, ολο το υπολοιπο ειναι τετοια ψιλολογια. 6 ώρες πριν, Arkin είπε σιγουρος οτι το εβαλε γιατι καποιοι μαγκες καταναλωτες κανουν απειρες μικρες παραγγελιες και τις ακυρωνουν. οχι φυσικα οτι θα αλλαξει τιποτα και τωρα με αυτο το 0.5€ Απειρες μπορεις να κανεις με παραλαβη απο eshop point , μαζι με το 0.5€ και να μην παραλάβεις ποτέ. 1
ASFE Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Παντως ειναι λιγο σκατοψυχο να βαλεις απειρες παραγγελιες οπως καποιος εγραψε και να μην της παραλαβει ποτε..Μονο και μονο για να τους <τιμωρησει>. Και στην τελικη δεν ειναι χαζοι. Θα το κανεις 1 θα το κανεις 2 την επομενη φορα νομιζεις θα διεκπεραιωσουν την παραγγελια σου? Δεν παραγγελνεις και τελος. 2
Sorath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 8 hours ago, Arkin said: Και μου κανετε θεμα για το 50λεπτο του eshop το οποιο οχι μονο εχει πολυ χαμηλες τιμες αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι το εβαλε γιατι καποιοι μαγκες καταναλωτες κανουν απειρες μικρες παραγγελιες και τις ακυρωνουν. Καταρχήν, δεν ξέρω γιατί ξαφνικά μέσα στο topic θεωρείται δεδομένο πως πολλοί καταναλωιτές κάνουν άπειρες(!) μικρές παραγγελίες και μετά τις ακυρώνουν. Υπάρχει κάποια έγκυρη πηγή που αναφέρεται σε αυτό; Αλλά και πάλι, απο την στιγμή, που το κάνουν αυτό, το 50λεπτο, πως θα τους αποτρέψει να μην το επαναλάβουν; Αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα πληρώσουν τίποτα μιας και ακυρώνουν...... 4
mindreader Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δωστε το μηνυμα παιδια. Τελος οι παραγγελιες, για παραδειγματισμο! 1
teogin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Καὶ κάτι ἄλλο! Εἶναι καὶ marketίστικο κόλπο. Δῆθεν τὰ περιθώρια κέρδους τους εἶναι τόσο μικρὰ ποὺ «ἀναγκάζονται» νὰ προσθέσουν «ἀρχικὰ» τὸ 50λεπτο. Μὴν νομίζετε ὅτι, ἐὰν τὸ καταπιεῖ τὸ κοινὸ, θὰ μείνουν στὰ 50 λεπτὰ...! 4
daniel's_saving_grace Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Sorath είπε Καταρχήν, δεν ξέρω γιατί ξαφνικά μέσα στο topic θεωρείται δεδομένο πως πολλοί καταναλωιτές κάνουν άπειρες(!) μικρές παραγγελίες και μετά τις ακυρώνουν. Υπάρχει κάποια έγκυρη πηγή που αναφέρεται σε αυτό; Γενικά το e-shop έχει αρκετές επιστροφές κάθε ημέρα. Αν έχει τύχει κανείς να δει τον πάκο με τις επιστροφές που φεύγει κάθε ημέρα, είναι μεγάλος όγκος. Είναι αναπόφευκτο από τη στιγμή που έχει δωρεάν παράδοση. 1
Narayan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Ο σύγχρονος Έλληνας. Αχ, αυτός ο σύγχρονος Έλληνας! Που προτιμά να γίνει αύξηση στις τιμές όλων των προϊόντων του καταστήματος παρά να πληρώσει μία μικρή φιξ χρέωση ανά παραγγελία. Μπορεί να έχει πληρώσει μερικά ευρώ παραπάνω στο τέλος, αλλά δεν θα τον έχουν "πιάσει κότσο"! Που ψωνίζει όχι με γνώμονα την ποιότητα, την ευκολία και την εξυπηρέτηση, αλλά με το ποιός έχει φθηνότερο το προϊόν έως την δεύτερη υποδιαστολή του ευρώ! Που παραγγέλνει έχοντας συμφωνήσει στους όρους του καταστήματος, αλλά θεωρεί εξωφρενικό να έχει απαίτηση το κατάστημα να συμμορφωθεί ο ίδιος με τους όρους αυτούς, όπως η παραλαβή της παραγγελίας! Και το χειρότερο από όλα, Που κράζει, βρίζει και ορκίζεται πως δεν θα ξαναψωνίσει ΠΟΤΕ από το ίδιο κατάστημα για τον Α ή Β λόγο, αλλά στην επόμενη καλή προσφορά του καταστήματος, είναι από τους πρώτους που θα βάλουν παραγγελία, γιατί δεν έχει καταναλωτική συνείδηση. Υ.Γ. έχω να παραγγείλω πολλά χρόνια από το κίτρινο μαγαζί. 8
kinitos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, Narayan said: Ο σύγχρονος Έλληνας. Αχ, αυτός ο σύγχρονος Έλληνας! Που προτιμά να γίνει αύξηση στις τιμές όλων των προϊόντων του καταστήματος παρά να πληρώσει μία μικρή φιξ χρέωση ανά παραγγελία. Μπορεί να έχει πληρώσει μερικά ευρώ παραπάνω στο τέλος, αλλά δεν θα τον έχουν "πιάσει κότσο"! Που ψωνίζει όχι με γνώμονα την ποιότητα, την ευκολία και την εξυπηρέτηση, αλλά με το ποιός έχει φθηνότερο το προϊόν έως την δεύτερη υποδιαστολή του ευρώ! Που παραγγέλνει έχοντας συμφωνήσει στους όρους του καταστήματος, αλλά θεωρεί εξωφρενικό να έχει απαίτηση το κατάστημα να συμμορφωθεί ο ίδιος με τους όρους αυτούς, όπως η παραλαβή της παραγγελίας! Και το χειρότερο από όλα, Που κράζει, βρίζει και ορκίζεται πως δεν θα ξαναψωνίσει ΠΟΤΕ από το ίδιο κατάστημα για τον Α ή Β λόγο, αλλά στην επόμενη καλή προσφορά του καταστήματος, είναι από τους πρώτους που θα βάλουν παραγγελία, γιατί δεν έχει καταναλωτική συνείδηση. Υ.Γ. έχω να παραγγείλω πολλά χρόνια από το κίτρινο μαγαζί. Σε γενικές γραμμές είναι ωραίο το μήνυμα σου αλλα θα μπορούσε να είναι ακριβώς το ανάποδο. Γενικά πάντα θα είμαστε οι μισοί εδώ και η μισοί εκεί. Εγώ προσωπικά δεν είπα δεν θα ξανα ψωνίσω. Είπα ότι δεν μου αρέσει αυτή η πρακτική. Και εξήγησα και το λόγο Αλλά με χαλάει το κλασσικό νέο ελληνα που βάζεις γιαυτό είπα ότι θα μπορούσα να το βάλω ανάποδα και να πω εγώ α ρε νέο ελληνα που το Χ προϊόν αγοράζετε 50 ευρώ από το εργοστάσιο τα έξοδα μου είναι 50 ευρώ βάζω και κέρδος 50 ευρώ και στο τέλος στο πουλάω 150.50 και είσαι και χαρούμενος επειδή το πήρες φθηνότερα από τον άλλο η δεν πληρ σας και καλά μεταφορικά. Εγώ θα συνεχίσω όσο με συμφέρει μα ψωνίζω αλλά κάθε μα καθε φορά θα τους λέω ότι δεν είναι σωστό το .50 όχι γιατί προτιμώ να τα βάλει όλα συν .50 αλλά επειδή μέχρι εχθές ήταν το συν .50 απλά μπήκε άλλο ένα συν .50 Καλες αγορες παιδιά Σε όλους. 1
tounion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα πεθάνει κανείς δίνοντας 50 cents παραπάνω... Το πιο τρομακτικό είναι ότι υπάρχουν απόψεις που λένε έλα μωρέ εδώ ανέβηκε ο καφές στα 5€, οι κάρτες των τραπεζών 6€ προμήθεια, η βενζίνη 2€, τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ +30%, η τιμή του ρεύματος +50%.. Το 80% των Ελλήνων κόβει βασικά αγαθά για να ανταπεξέλθει με τους ίδιους μισθούς ... Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι για 50σεντς... Αυτό να ξέρετε ισοδυναμεί σαν να λες οτι έρχεται και με βιάζει ένας κάθε βράδυ τα τελευταία χρόνια ... Αλλά τι να κάνω ... Αφού γίνεται καθε βράδυ τι να κάνω Ισόβια θα με βιάζει... Δλδ να μην σταματήσει ποτέ αυτό... 600 χρόνια ραγιάδες και συνεχίζουμε... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από tounion 3 1 1
Narayan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tounion είπε Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα πεθάνει κανείς δίνοντας 50 cents παραπάνω... Το πιο τρομακτικό είναι ότι υπάρχουν απόψεις που λένε έλα μωρέ εδώ ανέβηκε ο καφές στα 5€, η κάρτες των τραπεζών 6€ προμήθεια, η βενζίνη 2€, τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ +30%, η τιμή του ρεύματος +50%.. Το 80% των Ελλήνων κόβει βασικά αγαθά για να ανταπεξέλθει με τους ίδιους μισθούς ... Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι για 50σεντς... Αυτό να ξέρετε ισοδυναμεί σαν να λες οτι έρχεται και με βιάζει ένας κάθε βράδυ τα τελευταία χρόνια ... Αλλά τι να κάνω ... Αφού γίνεται καθε βράδυ τι να κάνω Ισόβια θα με βιάζει... Δλδ να μην σταματήσει ποτέ αυτό... 600 χρόνια ραγιάδες και συνεχίζουμε... Δεν είπε αυτό ο συμφορουμίτης. Είπε πως όσοι γκρινιάζουν είναι "ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι", και έχει δίκιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις