Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο ποτε το ξεκινησαν? παρασκευη που εκανα μια παραγγελια κοστος 2μιση ευρω και παρελαβα σημερα δεν χρεωθηκα κατι εξτρα.

• Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, villasg είπε

Εδω θελει να μην παραγγειλει κανεις για κανα μηνα οχι για το 0,50 αλλα γιατο γαμωτο , να βαλουν μυαλο οι εξυπνοι

ναι , μιας και για σοβαρότερες χρεώσεις , οι καταναλωτές στην Ελλάδα έχουν φωνή 😛

Spoiler

9/10 που ξέρω βαριόντουσαν να κάνουν αίτηση να έρχεται ο λογαριασμός σταθερού με χαρτί ...

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, Mr_Terror said:

απο ποτε το ξεκινησαν? παρασκευη που εκανα μια παραγγελια κοστος 2μιση ευρω και παρελαβα σημερα δεν χρεωθηκα κατι εξτρα.

6 minutes ago, Kag1ante said:

Απο συζήτηση με φίλο μου που δουλεύει σε κατάστημα αυτό ξεκίνησε χθες το βράδυ και μέχρι και οι υπάλληλοι τσακώνονται με το λογιστήριο μπας και βγάλουν αυτή τη γελοία χρέωση (χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα δυστηχώς)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

χθες μάλλον , δεν επηρεάζει προηγούμενες παραγγελίες , περιμένω και εγώ μία και δεν έχει αλλάξει κάτι

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, korakios είπε

είναι το γρηγορόσημο του υπαλλήλου στην αποθήκη 😂

Εξυπηρετόσημο 😆

• Like 1
Δημοσ.

Eπειδη δεν έχω δει τον ανταγωνισμο.

1. Ειναι φθηνοτερο το eshop σε σχέση με τα άλλα?

2. Ειναι πιο φθηνά τα μεταφορικά του?

Αν στα παραπάνω η απαντηση ειναι θετική, τοτε δεν υπάρχει προβλημα για το 0,50. Αν ειναι αρνητική, θα έχουν μεγάλο προβλημα στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Και να πω οτι ήταν οι φτηνότεροι της αγοράς, θα είχε κάποια ουσία. Τώρα και ακριβοί, και εξυπηρέτηση μόνο με επιπλέον χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.

Απαραδεκτοι ειναι! Αυτο που χρειαζεται τωρα ειναι εκατονταδες παραγγελιες με παραλαβη απο e-shop point και να μην πηγαινει να παραλαβει κανεις. Να πηγαινοφερνουν προιοντα για πλακα περα δώθε στα καταστημα τους μέχρι να σοβαρευτούν!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, andreaspA said:

Απαραδεκτοι ειναι! Αυτο που χρειαζεται τωρα ειναι εκατονταδες παραγγελιες με παραλαβη απο e-shop point και να μην πηγαινει να παραλαβει κανεις. Να πηγαινοφερνουν προιοντα για πλακα περα δώθε στα καταστημα τους μέχρι να σοβαρευτούν!

Edit: Τώρα ξαναδιάβασα τι έγραψες, άκυρο!

Επεξ/σία από Mene
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Eπειδη δεν έχω δει τον ανταγωνισμο.

1. Ειναι φθηνοτερο το eshop σε σχέση με τα άλλα?

2. Ειναι πιο φθηνά τα μεταφορικά του?

Αν στα παραπάνω η απαντηση ειναι θετική, τοτε δεν υπάρχει προβλημα για το 0,50. Αν ειναι αρνητική, θα έχουν μεγάλο προβλημα στην αγορά.

1. σε λίγα πράγματα , κυρίως crazy sundays (όχι πάντα)

2. ναι , δωρεάν για παραλαβή απο κατάστημα και δωρεάν αντικαταβολή , ένας κύριος λόγος που δε με συμφέρει να παίρνω ψιλολόγια απο skroutz (συν οτι δεν μπλέκω με μεταφορικά σε περίπτωση εγγύησης και επισκευής/αντικατάστασης)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω ξανακουσε για 'κοστος εξυπηρετησης', γενικως, οχι στο eshop. Το πιο σχετικο που μπορω να σκεφτω, στη ζωη μου, ειναι το 'κουβερ', το οποιο μαλλον καταργηθηκε πριν χρονια στα εστιατορια;

Ειλικρινα αδυνατω να το καταλαβω. Και δεν καταλαβαινω κατι τοσο εξωφθαλμο, οταν πχ θα μπορουσαν να τραβηξουν 0,5% αυξηση σε ολες τις τιμες και ολα 'καλα'. Αλλα εμφανες εξτρα νταβατζιλικι, δεν το καταλαβαινω, δηλαδη ειναι σαν να πυροβολουν τα ποδια τους.

Ειμαι περιεργος αν αυτο ειναι ενα 'πειραμα', αν ισχυει σε τηλεφωνικες παραγγελιες, αν θα διατηρηθει, αν υπαρχει αλλου, πολλες αποριες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...