Mr_Terror Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 απο ποτε το ξεκινησαν? παρασκευη που εκανα μια παραγγελια κοστος 2μιση ευρω και παρελαβα σημερα δεν χρεωθηκα κατι εξτρα.
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, villasg είπε Εδω θελει να μην παραγγειλει κανεις για κανα μηνα οχι για το 0,50 αλλα γιατο γαμωτο , να βαλουν μυαλο οι εξυπνοι ναι , μιας και για σοβαρότερες χρεώσεις , οι καταναλωτές στην Ελλάδα έχουν φωνή 😛 Spoiler 9/10 που ξέρω βαριόντουσαν να κάνουν αίτηση να έρχεται ο λογαριασμός σταθερού με χαρτί ... 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, Mr_Terror said: απο ποτε το ξεκινησαν? παρασκευη που εκανα μια παραγγελια κοστος 2μιση ευρω και παρελαβα σημερα δεν χρεωθηκα κατι εξτρα. 6 minutes ago, Kag1ante said: Απο συζήτηση με φίλο μου που δουλεύει σε κατάστημα αυτό ξεκίνησε χθες το βράδυ και μέχρι και οι υπάλληλοι τσακώνονται με το λογιστήριο μπας και βγάλουν αυτή τη γελοία χρέωση (χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα δυστηχώς)
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε απο ποτε το ξεκινησαν? παρασκευη που εκανα μια παραγγελια κοστος 2μιση ευρω και παρελαβα σημερα δεν χρεωθηκα κατι εξτρα. χθες μάλλον , δεν επηρεάζει προηγούμενες παραγγελίες , περιμένω και εγώ μία και δεν έχει αλλάξει κάτι
dtk-386 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, korakios είπε είναι το γρηγορόσημο του υπαλλήλου στην αποθήκη 😂 Εξυπηρετόσημο 😆 1
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Bλακ friday offer ! Μπραβο eshop ' ρουφατε τωρα πισω τις παραγγελιες μου
pontez2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Eπειδη δεν έχω δει τον ανταγωνισμο. 1. Ειναι φθηνοτερο το eshop σε σχέση με τα άλλα? 2. Ειναι πιο φθηνά τα μεταφορικά του? Αν στα παραπάνω η απαντηση ειναι θετική, τοτε δεν υπάρχει προβλημα για το 0,50. Αν ειναι αρνητική, θα έχουν μεγάλο προβλημα στην αγορά. 1
Mene Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Και να πω οτι ήταν οι φτηνότεροι της αγοράς, θα είχε κάποια ουσία. Τώρα και ακριβοί, και εξυπηρέτηση μόνο με επιπλέον χρέωση. 1
andreaspA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Απαραδεκτοι ειναι! Αυτο που χρειαζεται τωρα ειναι εκατονταδες παραγγελιες με παραλαβη απο e-shop point και να μην πηγαινει να παραλαβει κανεις. Να πηγαινοφερνουν προιοντα για πλακα περα δώθε στα καταστημα τους μέχρι να σοβαρευτούν! 3 1
Mene Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, andreaspA said: Απαραδεκτοι ειναι! Αυτο που χρειαζεται τωρα ειναι εκατονταδες παραγγελιες με παραλαβη απο e-shop point και να μην πηγαινει να παραλαβει κανεις. Να πηγαινοφερνουν προιοντα για πλακα περα δώθε στα καταστημα τους μέχρι να σοβαρευτούν! Edit: Τώρα ξαναδιάβασα τι έγραψες, άκυρο! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από Mene
japetus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Χμ, αν επισκεφτείς κατάστημα και δώσεις εκεί την παραγγελία σου ισχύει πάλι η χρέωση;
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, pontez2 είπε Eπειδη δεν έχω δει τον ανταγωνισμο. 1. Ειναι φθηνοτερο το eshop σε σχέση με τα άλλα? 2. Ειναι πιο φθηνά τα μεταφορικά του? Αν στα παραπάνω η απαντηση ειναι θετική, τοτε δεν υπάρχει προβλημα για το 0,50. Αν ειναι αρνητική, θα έχουν μεγάλο προβλημα στην αγορά. 1. σε λίγα πράγματα , κυρίως crazy sundays (όχι πάντα) 2. ναι , δωρεάν για παραλαβή απο κατάστημα και δωρεάν αντικαταβολή , ένας κύριος λόγος που δε με συμφέρει να παίρνω ψιλολόγια απο skroutz (συν οτι δεν μπλέκω με μεταφορικά σε περίπτωση εγγύησης και επισκευής/αντικατάστασης) 2
mindreader Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δεν εχω ξανακουσε για 'κοστος εξυπηρετησης', γενικως, οχι στο eshop. Το πιο σχετικο που μπορω να σκεφτω, στη ζωη μου, ειναι το 'κουβερ', το οποιο μαλλον καταργηθηκε πριν χρονια στα εστιατορια; Ειλικρινα αδυνατω να το καταλαβω. Και δεν καταλαβαινω κατι τοσο εξωφθαλμο, οταν πχ θα μπορουσαν να τραβηξουν 0,5% αυξηση σε ολες τις τιμες και ολα 'καλα'. Αλλα εμφανες εξτρα νταβατζιλικι, δεν το καταλαβαινω, δηλαδη ειναι σαν να πυροβολουν τα ποδια τους. Ειμαι περιεργος αν αυτο ειναι ενα 'πειραμα', αν ισχυει σε τηλεφωνικες παραγγελιες, αν θα διατηρηθει, αν υπαρχει αλλου, πολλες αποριες.
Pitoo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Ουαου, 50 ολόκληρα λεπτά ανά παραγγελία ; Πάει επτωχεύσαμε !!! 1
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 θα κάνουμε μαζικές παραγγελίες 😂 προφανώς δεν είναι το ποσό το πρόβλημα , αλλά η χαζή δικαιολογία για αύξηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις