Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βέβαια ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι κάποιος θα έμπαινε  online  για να παραγγείλει ένα στυλό ή μπαταρίες.Και μετά θα πάει να παραλάβει απο eshop point,ενώ θα πήγαινε στο περίπτερο ή στο μινι μάρκετ .

Έχεις ιδέα της διαφοράς τιμής περίπτερο/eshop.gr?

Πάνω από 10 χρόνια έχω να αγοράσω μπαταρίες από περίπτερο/σούπερ μάρκετ.

• Like 2
  • Απαντ. 467
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, korakios είπε

σαν ?

τι σαν ρε φιλε εγω θα δωσω την λυση στην επιχειριση? να βαλουν ελαχιστη παραγγελια οπως αλλοι.. να το ενσωματωσουν σε που υποτιθετε ειναι ασ αυξησουν κατα 10 σεντ τα προιοντα τι μου λες τωρα. οπως τα μαρκετ που βρηκαν τα παραθυρακια για τις σακουλες που πλεον χρυσοπληρωνεις και δε πανε στο κρατος για την οικολογια και την ανακυκλωση (τρομαρα τους). τροποι υπαρχουν

Επεξ/σία από vaggos_24
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Έχεις ιδέα της διαφοράς τιμής περίπτερο/eshop.gr?

Πάνω από 10 χρόνια έχω να αγοράσω μπαταρίες από περίπτερο/σούπερ μάρκετ.

Φυσικά και την έχω.

Αλλά αν τις θέλω τώρα και είναι μονο μπαταρίες θα πάω να τις αγοράσω .Δεν θα περιμένω 2 μέρες .

Δημοσ.

Σε απλά ελληνικά και σε απλά μαθηματικά, με το νέο αυτό "μέτρο" κερδίζουν τεράστια ποσά πουλώντας αέρα στην κυριολεξία.

Στις 1000 παραγγελίες έχουν βάλει 500 ευρώ τσέπη (καθαρά), και αντε γειά σας... 

Αύριο μπορεί να το πάνε κι ένα και δύο ευρώ, ώστε να μεγαλώσουν την αρπαχτή τους. 

Απλά πράγματα. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Φυσικά και την έχω.

Αλλά αν τις θέλω τώρα και είναι μονο μπαταρίες θα πάω να τις αγοράσω .Δεν θα περιμένω 2 μέρες .

Εγώ έχω στοκ και δεν θα ξεμείνω. Αγοράζω προληπτικά κατά καιρούς σαν συμπλήρωμα σε παραγγελία, όταν μου γυαλίσει κάποια προσφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Έλα μωρέ που ασχολείστε με τους μπακάληδες που βάλανε να πουλάνε μωρομάντηλα και σερβιέτες και θέλουν και οριζόντιο χαράτσι 50 cents.... 

• Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Gulik είπε

Σε απλά ελληνικά και σε απλά μαθηματικά, με το νέο αυτό "μέτρο" κερδίζουν τεράστια ποσά πουλώντας αέρα στην κυριολεξία.

Αύριο μπορεί να το πάνε κι ένα και δύο ευρώ, ώστε να μεγαλώσουν την αρπαχτή τους. 

Γι' αυτό, ως καταναλωτές είμαστε οι μόνοι και ισχυροί "αρμόδιοι" να τους δώσουμε το μήνυμα που πρέπει, πριν μαγαρίσουν όλη την αγορά με τέτοιες πρακτικές.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tounion είπε

Έλα μωρέ που ασχολείστε με τους μπακάληδες που βάλανε να πουλάνε μωρομάντηλα και σερβιέτες και θέλουν και οριζόντιο χαράτσι 50 cents.... 

Σωστό, ακόμα και το crazy Sundays πλέον έχει γίνει "μπακάλικο". Καμία σχέση με μια 5ετια πριν ας πούμε.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Gulik είπε

Απλά πράγματα. 

Αν εσύ ανοίξεις ποτέ κάποιο κατάστημα και πουλάς προϊόντα/υπηρεσίες, τιμολόγησε σε τιμές κόστους και άσε τους άλλους να χρεώνουν όσο θέλουν.

Δημοσ.
8 minutes ago, gokuthelegend said:

Αν εσύ ανοίξεις ποτέ κάποιο κατάστημα και πουλάς προϊόντα/υπηρεσίες, τιμολόγησε σε τιμές κόστους και άσε τους άλλους να χρεώνουν όσο θέλουν.

Καλά εσύ για επιχειρηματίας ακούγεσαι και μάλιστα πετυχημένος ... Δώσε και καμιά άλλη συμβουλή αν έχεις χρόνο ...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teogin είπε

Θα μειωθούν πολύ οι παραγγελίες τους.

Θα μειωθουν οι ηλιθιες παραγγελιες εννοεις,λες και ψωνιζουν απο κινεζομαγαζα,επειδη δεν εχουν μεταφορικα.

58 λεπτά πριν, tounion είπε

Οτι να'ναι.

Δημοσ.

και τι μου λεει εμενα οτι αρχες 2024 δεν θα το πανε στα 2€ που θα ειναι 1€ φθνοτερα απο τις μεταφορικες αλλα θα εξακολουθησει να ειναι οικονομικοτερο για το πελατη;

Δημοσ.
1 minute ago, Titos301 said:

και τι μου λεει εμενα οτι αρχες 2024 δεν θα το πανε στα 2€ που θα ειναι 1€ φθνοτερα απο τις μεταφορικες αλλα θα εξακολουθησει να ειναι οικονομικοτερο για το πελατη;

Τίποτα δεν σου το λέει. Μπορεί να το πάει και 15€. Απλά ψωνίζεις από αλλού όταν δεν σε συμφέρει το συγκεκριμένο κατάστημα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Και αν το κάνει;Σου απαγορεύει κανείς να ψωνίσεις απο αλλού;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...