mindreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, Sorath said: Μιλάμε για χρέωση ακόμα κι αν πας να παραλάβεις ο ίδιος απο το κατάστημα το κεντρικό του Μενιδίου. Μεγάλη ξεφτίλα! Ήμουν πελάτης για χρόνια, με ένα σκασμό παραγγελίες, αλλά πλέον τέλος. Δεν είναι τα 50λεπτά, αλλά η ιδέα πίσω απο αυτό. Δεν τους εχω επιβαρυνει ποτε να μου κανουν παραδοση στο σπιτι! Ουτε καν οταν ειχα παρει ενα θεοβαρο Laser printer! Παντα παω και τα παιρνω μονος μου απο eshop point. Αλλα το χαρατσι ειναι για ολα και για τα παντα! Θα φανε γερο ακυρο μεχρι να βαλουν μυαλο. 3
vaggos_24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, fredd0 είπε το στυλο που παραγγελνεις καποιος στην αποθηκη πρεπει να παει, να το παρει απο το ραφι, να το βαλει σε κουτι, να εκτυπωσει ετικετα, να μπει στο βαν να παει Μαρουσι Τζαμπα δεν ειναι, δεν διακτινιζεται το προιον οταν πατας εσυ παραγγελια. Η μια λυση ηταν να σου πει ελαχιστη παραγγελια 20ευρω οπως ο Σκρουτζ, η αλλη ηταν να σε αποθαρυνει απο το να παραγγελνεις ενα στυλο με τα 50 σεντς. Σιγα το ποσο. Και 5 ευρω παραγγελια να κανεις παλι σε συμφερει αν τα χρηματα τα επερνε αυτος που τα μαζευε να πω κι εγω οκ. αλλα απο την στιγμη που αυτος 30 ευρω μεροκαματο επαιρνε και τοσα θα συνεχισει να παιρνει... το βανακι γεματο κανει το δρομολογιο.. γεματο θα συνεχισει να το κανει. Το χειροτερο ειναι και εκει ειναι το "ζουμι" ειναι η αιτιολογια που το κανουνε. τροποι υπαρχουν.. το 50λεπτο ΔΕΝ ειναι για τα μεταφορικα και στην τελικη εμενα σαν καταναλωτη οταν εχεις κατι που χρειαζομαι φτηνο (και δεν αναφερομαι σε στυλους των 30σεντ παω στο περιπτερο) οταν μου εχεις πραματα 1 ευρω η και λιγοτερο δε μπορεις να μου πετας αλλο τοσο στην τιμη με την αιτιολογια για να ειμαστε ανταγωνιστικοι. πουλας φτηνα μικροπραγματα και ο κοσμος σε επιλεγει γι'αυτο. οταν μου διπλασιαζεις το ποσο με αυτο τον τροπο αν δε θες ο κοσμος να ψωνιζει φτηνα μικροπραματα να μη τα εχεις στο καταστημα εξαρχης. δεν ειναι καταστημα ηλεκτρονικων υπολογιστων να πουλαει μονο υπολογιστες. ειναι σαν μινι μαρκετ εχει τα παντα απο στυλους,τετραδια που εχει εχει ενα βιβλιοπολειο, υπολογιστες και aircondition που εχουν πολυκαταστηματα, pampers και χιλια 2 πραγματα. 1 1
fredd0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε αν τα χρηματα τα επερνε αυτος που τα μαζευε να πω κι εγω οκ. αλλα απο την στιγμη που αυτος 30 ευρω μεροκαματο επαιρνε και τοσα θα συνεχισει να παιρνει... το βανακι γεματο κανει το δρομολογιο.. γεματο θα συνεχισει να το κανει. Το χειροτερο ειναι και εκει ειναι το "ζουμι" ειναι η αιτιολογια που το κανουνε. τροποι υπαρχουν.. το 50λεπτο ΔΕΝ ειναι για τα μεταφορικα και στην τελικη εμενα σαν καταναλωτη οταν εχεις κατι που χρειαζομαι φτηνο (και δεν αναφερομαι σε στυλους των 30σεντ παω στο περιπτερο) οταν μου εχεις πραματα 1 ευρω η και λιγοτερο δε μπορεις να μου πετας αλλο τοσο στην τιμη με την αιτιολογια για να ειμαστε ανταγωνιστικοι. πουλας φτηνα μικροπραγματα και ο κοσμος σε επιλεγει γι'αυτο. οταν μου διπλασιαζεις το ποσο με αυτο τον τροπο αν δε θες ο κοσμος να ψωνιζει φτηνα μικροπραματα να μη τα εχεις στο καταστημα εξαρχης. δεν ειναι καταστημα ηλεκτρονικων υπολογιστων να πουλαει μονο υπολογιστες. ειναι σαν μινι μαρκετ εχει τα παντα απο στυλους,τετραδια που εχει εχει ενα βιβλιοπολειο, υπολογιστες και aircondition που εχουν πολυκαταστηματα, pampers και χιλια 2 πραγματα. και στο σουπερ μαρκετ αν θες να σου φερουν ενα πακετο παμπερς στο σπιτι, θα πληρωσεις. Ο Θανοπουλος πχ που ψωνιζω εγω εχει ελαχιστη παραγγελια (για δωρεαν μεταφορικα) 120 ευρω ... αν ψωνισεις λιγοτερα σε χρεωνει γιατι ενας υπαλληλος πρεπει να απασχοληθει να ψωνισει για σενα, να βαλει τα πραγματα σε σακουλες και να τα φερει οδηγος. Δε λεει κανεις το σουπερ μαρκετ να μη πουλαει ξερωγω χαρτοπετσετες επειδη ειναι προιον ευτελους αξιας. Τις πουλαει στη λογικη οτι ειναι ενα απο τα αρκετα πραγματα που θα αγορασεις, αν θες να παρεις μονο ενα πακετο χαρτοπετσετες, θα σου κοστισουν. Το αυτο και το eshop το αρχικο περι πουρπουαρ στον εργαζομενο ειναι αστειοτητες. Ιδεα δεν εχω ποσους εχει στην αποθηκη του αλλα η επιχειρηση κοιταει συνολικα τα κοστη και τα εσοδα της και αν μπαινει μεσα απο εκατονταδες αν οχι χιλιαδες παραγγελιες ευτελους αξιας το μηνα, ε θα κοιταζει να βρει τροπους να μη μπαινει μεσα. Μεσα στα εξοδα ειναι ο μισθος των οσων δουλευουν στην αποθηκη 2
Dead-Poet Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε η επιχειρηση κοιταει συνολικα τα κοστη και τα εσοδα της και αν μπαινει μεσα απο εκατονταδες αν οχι χιλιαδες παραγγελιες ευτελους αξιας το μηνα, ε θα κοιταζει να βρει τροπους να μη μπαινει μεσα. Μεσα στα εξοδα ειναι ο μισθος των οσων δουλευουν στην αποθηκη Ακριβώς. Και με βάση λοιπόν όλα αυτά τα λειτουργικά έξοδα, συν την κερδοφορία που προσδοκά/βάζει στόχο να έχει, διαμορφώνει ανάλογα τις τελικές τιμές των προϊόντων που πουλάει. Δεν κάνει γελοιότητες με οριζόντια χαράτσια για να πας να πάρεις το προϊόν από το κατάστημα. 1
fredd0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Ακριβώς. Και με βάση λοιπόν όλα αυτά τα λειτουργικά έξοδα, συν την κερδοφορία που προσδοκά/βάζει στόχο να έχει, διαμορφώνει ανάλογα τις τελικές τιμές των προϊόντων που πουλάει. Δεν κάνει γελοιότητες με οριζόντια χαράτσια για να πας να πάρεις το προϊόν από το κατάστημα. ε αυτο εκανε, ειπε οτι για να βγαλω το κερδος μου πρεπει να σε χρεωσω 50 σεντς για να βαλω το προιον σε κουτι να το στειλω στο καταστημα. Γιατι να ανεβασει 50 σεντς την τιμη του στυλο του ενος ευρω, αφου αν παρεις 10 στυλο θα πρεπει να σε χρεωσει 15 ευρω, ενω τωρα 10.5? Γιατι δηλαδη να αλλαξει τιμη του προιοντος του, οταν γιαυτον το κοστος ειναι καθαρα η συσκευασια/διανομη? 4
Doubt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε για να βγαλω το κερδος μου πρεπει να σε χρεωσω 50 σεντς για να βαλω το προιον σε κουτι να το στειλω στο καταστημα Δεν ισχύει αυτό και με box now πάλι το πληρώνεις. Είναι καθαρά εξορθολογισμός της διαχείρισης των παραγγελιών κι όχι των αποστολών.
fredd0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Doubt είπε Δεν ισχύει αυτό και με box now πάλι το πληρώνεις. Είναι καθαρά εξορθολογισμός της διαχείρισης των παραγγελιών κι όχι των αποστολών. γιαυτο ειπα "να το βαλω σε κουτι να στο στειλω" και μιλαω για το κοστος διαχειρισης της αποθηκης
vaggos_24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, fredd0 είπε και στο σουπερ μαρκετ αν θες να σου φερουν ενα πακετο παμπερς στο σπιτι, θα πληρωσεις. Ο Θανοπουλος πχ που ψωνιζω εγω εχει ελαχιστη παραγγελια (για δωρεαν μεταφορικα) 120 ευρω ... αν ψωνισεις λιγοτερα σε χρεωνει γιατι ενας υπαλληλος πρεπει να απασχοληθει να ψωνισει για σενα, να βαλει τα πραγματα σε σακουλες και να τα φερει οδηγος. Δε λεει κανεις το σουπερ μαρκετ να μη πουλαει ξερωγω χαρτοπετσετες επειδη ειναι προιον ευτελους αξιας. Τις πουλαει στη λογικη οτι ειναι ενα απο τα αρκετα πραγματα που θα αγορασεις, αν θες να παρεις μονο ενα πακετο χαρτοπετσετες, θα σου κοστισουν. Το αυτο και το eshop το αρχικο περι πουρπουαρ στον εργαζομενο ειναι αστειοτητες. Ιδεα δεν εχω ποσους εχει στην αποθηκη του αλλα η επιχειρηση κοιταει συνολικα τα κοστη και τα εσοδα της και αν μπαινει μεσα απο εκατονταδες αν οχι χιλιαδες παραγγελιες ευτελους αξιας το μηνα, ε θα κοιταζει να βρει τροπους να μη μπαινει μεσα. Μεσα στα εξοδα ειναι ο μισθος των οσων δουλευουν στην αποθηκη ναι αλλα οπως ειπες να στο φερουν σπιτι.. μεταφορικα.. το λενε... και επισης πας να τα παρεις εσυ δε στα φερνουν σπιτι. αν θες να στο φερουν ουτος η αλλος πληρωνεις τα μεταφορικα αν η παραγγελια ειναι κατω απο ενα ποσο.
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε ναι αλλα οπως ειπες να στο φερουν σπιτι.. μεταφορικα.. το λενε... και επισης πας να τα παρεις εσυ δε στα φερνουν σπιτι. αν θες να στο φερουν ουτος η αλλος πληρωνεις τα μεταφορικα αν η παραγγελια ειναι κατω απο ενα ποσο. Μεταφορικά είναι και να το πάνε από Αθήνα στην Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα χρήματα απλά που πληρώνεις στα υπόλοιπα καταστήματα είναι υπέρ των καταστημάτων και των υπαλλήλων της κουριερ.
vaggos_24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Μεταφορικά είναι και να το πάνε από Αθήνα στην Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα χρήματα απλά που πληρώνεις στα υπόλοιπα καταστήματα είναι υπέρ των καταστημάτων και των υπαλλήλων της κουριερ. ρε παιδια δεν ειναι η χρεωση για τα μεταφορικα. αν ειναι θα το ελεγαν ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. η χρεωση ειναι καθαρα για αυξηση εσοδων. οπως εκαναν με το ενφια. πληρωνεις εκοικιο στο ιδιο σου το σπιτι με το ετσι θελω. το ιδιο και εδω. θα πληρωνεις ακομη και αν πας να το παρεις ο ιδιος. απλα θελουν να λιγοστεψουν τις μικροπαραγγελιες αλλα αυτος δεν ειναι σωστος τροπος. υπαρχουν και αλλοι τροποι οπως εχουν και σε αλλα καταστηματα 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vaggos_24 είπε ρε παιδια δεν ειναι η χρεωση για τα μεταφορικα. αν ειναι θα το ελεγαν ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. η χρεωση ειναι καθαρα για αυξηση εσοδων. οπως εκαναν με το ενφια. πληρωνεις εκοικιο στο ιδιο σου το σπιτι με το ετσι θελω. το ιδιο και εδω. θα πληρωνεις ακομη και αν πας να το παρεις ο ιδιος. απλα θελουν να λιγοστεψουν τις μικροπαραγγελιες αλλα αυτος δεν ειναι σωστος τροπος. υπαρχουν και αλλοι τροποι οπως εχουν και σε αλλα καταστηματα Μα, και στα υπόλοιπα καταστήματα καταλήγεις εσύ να πας να τα παρεις. Σωστός ή λάθος τρόπος για τις μικρές δεν υπάρχει. Αυτοί επέλεξαν αυτό.
vaggos_24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μα, και στα υπόλοιπα καταστήματα καταλήγεις εσύ να πας να τα παρεις. Σωστός ή λάθος τρόπος για τις μικρές δεν υπάρχει. Αυτοί επέλεξαν αυτό. υπαρχει και αυτο θα φανει πλεον στις παραγγελιες τους.
korakios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε υπαρχουν και αλλοι τροποι οπως εχουν και σε αλλα καταστηματα σαν ?
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, vaggos_24 είπε υπαρχει και αυτο θα φανει πλεον στις παραγγελιες τους. Μα αυτούς προσπαθούν να διώξουν. 😉 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Είναι 20? σελίδες που ασχολούμαστε με την νέα χρέωση.Λες και δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές για αγορές. Βέβαια ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι κάποιος θα έμπαινε online για να παραγγείλει ένα στυλό ή μπαταρίες.Και μετά θα πάει να παραλάβει απο eshop point,ενώ θα πήγαινε στο περίπτερο ή στο μινι μάρκετ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις