Doubt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, teogin είπε στον σατανικό τους σύμβουλο Baphomet?
dtk-386 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Doubt είπε Άρα δεν είναι θέμα καταστημάτων αλλά διαχείρισης της παραγγελίας καθαρά. Γι'αυτό λέμε πως αποθαρρύνουν τις πολλαπλές μικρές παραγγελίες. Περιμένουμε να μας πει ο γνωστός αν ισχύει και για τις τηλεφωνικές. σιγά μην το γυρίσουμε στις τηλεφωνικές παραγγελίες λες και είμαστε στα 90s και παραγγέλνουμε από telemarketing. 3
Doubt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, dtk-386 είπε σιγά μην το γυρίσουμε στις τηλεφωνικές παραγγελίες λες και είμαστε στα 90s και παραγγέλνουμε από telemarketing. Καλά, περίμενε να το διαβάσει ο γνωστός και θα σου πω εγώ. (ούτε κι εγώ το πιστεύω πως θα έχει διαφορά, απλά για την επιβεβαίωση)
morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω εκνευριστει άπειρα με το κολπακι τους ! Καλά να είναι και μακρυά και αγαπημένοι πλέον ! Edit : επίσης θέλω να δω τι ΦΠΑ χρεώνουν στο 50 λεπτο σαν υπηρεσία που την αναφέρουν. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από morfeas-dsl-
Hacker?pcs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Νομίζω εάν το έλεγαν "μεταφορικά" και όχι η αστειότητα που έβαλαν θα ήταν τελείως διαφορετικό το κλίμα, παράδοση σε κατάστημα με 50 λεπτά σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν είναι παράλογο 2
Vaggelisnaoum Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, mr.Vox είπε Όταν δουν ότι δεν ενοχλεί κανέναν θα το ανεβάσουν και άλλο, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Όπως κάνει το κράτος. ΦΠΑ πάνω σε ποσά που ήδη έχει μπει ΦΠΑ. Πχ στην κινητή τηλεφωνία με τον «ειδικό φόρο». 'Όλα μια συνήθεια είναι να πληρώνουμε. Πρέπει να το σταματήσουμε με την αποχή μας όσοι έχουν μέζεα. Αν πάρουν φόρα ποιος μου λέει οτι δεν θα ανεβασουν το χαράτσι αυτό. Νομίζω θα προτιμήσω αλλο κατάστημα απο δω κ πέρα. 3
Bitbit Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Καλά ρε μάγκες, 46 σελίδες θέμα για τα 50 λεπτά; είμαστε σοβαροί; Τα πράγματα είναι απλά. Ξεχάσατε τη χρέωση και πως την ονομάζουν. Πουλάνε κάποιο προιόν σε κάποια τιμή. Μας συμφέρει; αγοράζουμε. Δε μας συμφέρει; δεν αγοράζουμε. Ας βάλουν ο,τι χρέωση θέλουν. Ας βάλουν και χρέωση ανάλογα με το όνομα του πελάτη. τι μας νοιάζει; Όντως είναι γελοία η χρέωση αλλά ας το δούμε ψυχρά. Τι καθόμαστε και συζητάμε; 3 1
ASFE Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, Bitbit said: Καλά ρε μάγκες, 46 σελίδες θέμα για τα 50 λεπτά; είμαστε σοβαροί; οχι εγιναν merge 2 θεματα για το eshop 4
dhmhtries22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, teogin είπε Εάν το δεχτείς, αύριο θα σου αυξήσουν την τιμή και θα το κάνουν και άλλοι. Σαν να λέει κάποιος που έχει έναν βιαστή απέναντί του: "Προς το παρόν με χάιδεψε. Δεν έκανε και κάτι κακό! Ατυχές και άκυρο παράδειγμα. Με αυτή τη λογική όταν ψωνίζεις από μαγαζί μικρή παραγγελία και πληρώνεις άλλα τόσα αντικαταβολή και άλλα τόσα μεταφορικά, είναι σαν να έχεις τον βιαστή απέναντι σου και του λες ΕΛΑ ,ΑΚΟΜΑ? Θα συμφωνήσω όμως στο ότι όντως πάνε να περάσουν κάτι που πιθανόν θα μείνει και θα μεγαλώσει ίσως σαν χρέωση. Το αν είναι σωστό ή όχι, είναι άλλη ιστορία. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από dhmhtries22 1
korakios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Bitbit είπε Καλά ρε μάγκες, 46 σελίδες θέμα για τα 50 λεπτά; είμαστε σοβαροί; αν διάβαζες τις σελίδες θα καταλάβαινες 1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε Νομίζω εάν το έλεγαν "μεταφορικά" και όχι η αστειότητα που έβαλαν θα ήταν τελείως διαφορετικό το κλίμα, παράδοση σε κατάστημα με 50 λεπτά σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν είναι παράλογο δεν είναι παράδοση στο κατάστημα https://www.insomnia.gr/forums/topic/688087-eshopgr-προσθετη-χρέωση-050-ανά-παραγγελία/?do=findComment&comment=60038476 εκτός αν το λέγαν παράδοση απο τις αποθήκες 😛 που και πάλι κάποιος θα έλεγε, δίπλα είμαι να πάρω την παραγγελία απο εκεί 😂 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Καλά ρε μάγκες, 46 σελίδες θέμα για τα 50 λεπτά; είμαστε σοβαροί; Και κανεις,μα κανεις δεν προκειται να σταματησει να αγοραζει. Θα βαλουν 2 μ*****ες στο καλαθι του σκρουτζ,στο επομενο βημα θα δουν οτι για 4 ευρω αχρηστες π@π@ριες πρεπει να δωσουν και 5 ευρω μεταφορικα και θα καταλαβουν πως εχει πραγματικα το πραμα. Μιλαμε για επαναστατες του πληκτρολογιου. Μετα θα μπουν στο eshop και θα αγορασουν 4 μπαταριες ΑΑ και ενα φλασακι. 1
Bitbit Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Vaggelisnaoum said: Πρέπει να το σταματήσουμε με την αποχή μας όσοι έχουν μέζεα. Αν πάρουν φόρα ποιος μου λέει οτι δεν θα ανεβασουν το χαράτσι αυτό. Νομίζω θα προτιμήσω αλλο κατάστημα απο δω κ πέρα. έλεγα να μην ασχοληθώ καν με το θέμα διότι δεν αξίζει αλλά όταν διαβάζεις τέτοια ποστς πως να αντισταθείς; Δηλαδή αν το eshop πουλάει ας πούμε ένα στικάκι 20€ (και μου χρεώνει και τα 0,5€ για παραλαβή από το κατάστημα) κι ένα άλλο πάλι 20€ κι έχει άλλα 3-5€ μεταφορικά, δε θα προτιμήσεις το eshop λόγω της ηλίθιας χρέωσης; Ας το ανεβάσουν, ας το πάνε και 100€. Ας βάλλουν και χρέωση ροζ τηλεφώνου στο τηλεφωνικο τους κέντρο. Αν παρόλο αυτά ειναι φθηνότεροι του ανταγωνισμού θα συνεχίσουμε να ψωνιζουμε, αν όχι..έχε γεια. Είναι απλά μαθηματικά. Αλλά μερικοί έχουν τόσο μυαλό που αν αυξάνονται οι τιμές κατά +1€ δε θα το συζητούσαμε καν.
teogin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, dhmhtries22 είπε Ατυχές και άκυρο παράδειγμα. Με αυτή τη λογική όταν ψωνίζεις από μαγαζί μικρή παραγγελία και πληρώνεις άλλα τόσα αντικαταβολή και άλλα τόσα μεταφορικά, είναι σαν να έχεις τον βιαστή απέναντι σου και του λες ΕΛΑ ,ΑΚΟΜΑ? Θα συμφωνήσω όμως στο ότι όντως πάνε να περάσουν κάτι που πιθανόν θα μείνει και θα μεγαλώσει ίσως σαν χρέωση. Το αν είναι σωστό ή όχι, είναι άλλη ιστορία. Αντικαταβολή, εάν θες την επιλέγεις και τα μεταφορικά γίνονται δωρεάν πάνω από ένα ποσό, ή όταν παραλαμβάνεις από το κατάστημα. Χρέωση στην παραγγελία είναι μία χρέωση νταβατζιλίκι, σαν την χρέωση στις ξαπλώστρες, ένα πράγμα. Εδώ πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζικά, όσο καλές τιμές και να έχει. Ειδάλλως, θα μας πηδάνε και θα τους πληρώνουμε κιόλας. Αυτό που έρχεται πρέπει να το σταματήσουμε εν τη γενέσει του. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 1 ώρα πριν, Bitbit είπε έλεγα να μην ασχοληθώ καν με το θέμα διότι δεν αξίζει αλλά όταν διαβάζεις τέτοια ποστς πως να αντισταθείς; Δηλαδή αν το eshop πουλάει ας πούμε ένα στικάκι 20€ (και μου χρεώνει και τα 0,5€ για παραλαβή από το κατάστημα) κι ένα άλλο πάλι 20€ κι έχει άλλα 3-5€ μεταφορικά, δε θα προτιμήσεις το eshop λόγω της ηλίθιας χρέωσης; Ας το ανεβάσουν, ας το πάνε και 100€. Ας βάλλουν και χρέωση ροζ τηλεφώνου στο τηλεφωνικο τους κέντρο. Αν παρόλο αυτά ειναι φθηνότεροι του ανταγωνισμού θα συνεχίσουμε να ψωνιζουμε, αν όχι..έχε γεια. Είναι απλά μαθηματικά. Αλλά μερικοί έχουν τόσο μυαλό που αν αυξάνονται οι τιμές κατά +1€ δε θα το συζητούσαμε καν. Το πόσο χρεώνεις είναι διαφορετικό από το τί χρεώνεις. Μην μπερδεύεις τα δύο μεγέθη. Εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσει ως παγίδα κάποιες προσφορές, για να σου βάλει extra χρέωση αργότερα αυτός και άλλοι. 4
GamingMaster424 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 46 minutes ago, teogin said: Αυτό που έρχεται πρέπει να το σταματήσουμε εν τη γενέσει του. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Η διορατικότητα δεν ήταν πολύ από τα δυνατά σημεία του Έλληνα, πιο πιθανό είναι να σε πουν ψεκ παρά να χωρέσουν στο μυαλό τους πως το θέμα δεν είναι τα 50 λεπτά, αλλά η κίνηση και το Κουτί της Πανδώρας που ενδεχομένως να ανοίγει. 5 3
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, telis είπε Φαντάζομαι πως στο amazon είναι βλακες που δεν χρεώνουν ένα ποσό για την επεξεργασία της παραγγελίας. Ρε ουστ από εδώ που θα τους δικαιολογήσω και από πάνω Στο αμαζον προπληρωνεις. Δεν εχεις αυτους που (με περηφανια κιολας το λενε), να μην πανε να παραλαβουν την παραγγελια με αντικαταβολη. Το να πληρωνεις με καρτα εχει σημαντικα λιγοτερες πιθανοτητες να μην πας να παραλαβεις, ή και να επιστρεψεις προιον. Οποτε δεν ξερω περι μικρων παραγγελιων, αλλα θεωρω οτι παει να βγαλει (και) τετοια σπασμενα. Σε ενα τοπικ τις προαλλες ο αλλος ειχε παραγγειλει 3 ιδια πραγματα απο 3 διαφορετικα καταστηματα, με τα 2 να ειναι σε αναμονη για επιστροφη. Οποτε πριν κραξετε ενα καταστημα, δειτε και τι κανουν οι καταναλωτες. 9 ώρες πριν, mindreader είπε Εξακολουθω να μην καταλαβαινω, το ρολο υπαρξης αυτης της χρεωσης. Τοσο για την ιδια τη χρεωση, οσο και για την ανακοινωνουν και την δειχνουν και ξεχωριστα. Σαν να παω στο σουπερ μαρκετ, και για οτι ειναι σε ψυγειο, να μου εχει εξτρα χρεωση για χρηση - διατηρηση στο ψυγειο! Δεν τους καταλαβαινω. Τελειως αστοχο το παραδειγμα σου. Για να το πουμε και αλλιως, γιατι ολα τα καταστηματα να εχουν εξοδα μεταφορικων απο 2 ευρω και πανω για να παραλαβεις απο κουριερ, αλλα να μην εχει το e-shop μια μικρη χρεωση? 1 ώρα πριν, teogin είπε Αντικαταβολή, εάν θες την επιλέγεις και τα μεταφορικά γίνονται δωρεάν πάνω από ένα ποσό, ή όταν παραλαμβάνεις από το κατάστημα. Πολυ πολυ λιγα καταστηματα εχουν δωρεαν μεταφορικα μετα απο ενα ποσο, και κυριως ειναι οι μεγαλες αλυσιδες οι οποιες εχουν ηδη μεγαλυτερες τιμες απο e-shop/skroutz 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις