tasarass77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) "Κόστος εξυπηρέτησης ανά παραγγελία" πρώτη φορα βλέπω σε κατάστημα... Spoiler Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από tasarass77 1 4
gokuthelegend Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, tasarass77 είπε "Κόστος εξυπηρέτησης ανά παραγγελία" πρώτη φορα βλέπω σε κατάστημα... Απόκρυψη περιεχομένων Έβαλα μερικά τυχαία προϊόντα στο καλάθι και προχώρησα σε αγορά χωρίς να κάνω οριστικοποίηση, και το βγάζει και σε μένα. Τι σκέφτηκαν τα άτομα; 3
Vaggelisnaoum Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Ωχ μόλις μου το εμφάνισε και σε μενα. Καλά θα πάει αυτό. 1
Tortugas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόλις πήγα να αγοράσω κάτι και είδα αυτό το έκτρωμα... Πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί το κόστος εξυπηρέτησης να μην είναι μέσα στην τελική τιμή ενός προϊόντος. Λες και οι υπόλοιποι δεν έχουν προσωπικό και logistics, φυτρώνουν στα ράφια τα προϊόντα. Αμερικάνικο αναγκαστικό φιλοδώρημα μου θυμίζει και εποχές που δεν βάζαν το Φ.Π.Α. στις τιμές. Γιατί να μην κάνουν δώρο και τον Φ.Π.Α. σε όλες τις τιμές και να χρεώνουν ένα 24% "Κόστος εξυπηρέτησης ανά προϊόν" ας πούμε? Πολύ νόμιμο μου ακούγεται. Θα σε χτυπήσουν επίσης και στο δικαίωμα υπαναχώρησης, λογικά και μη παραλαβής με αυτό, διότι θα σου πουν πως σε εξυπηρέτησαν, δώκε το μισάευρω. Πόσο νωρίς θα πρέπει να ακυρώσω μια παραγγελία για να μην με "εξυπηρετήσουν"? Αρκετά τα ερωτηματικά και κυρίως το πόσο νόμιμη είναι αυτή η χρέωση, αρκετά grey area φαίνεται. Δεν είμαι νομικός, το τονίζω. Κρυφή χρέωση όμως δείχνει να είναι απο την στιγμή που αναγκαστικά δεν πληρώνεις μόνο την τιμή του προϊόντος στο κατάστημα. Δεν προσφέρουν καμία έξτρα υπηρεσία -όπως η κούριερ- όταν παίρνεις κάτι απο το κατάστημα για να χρεώσουν κάτι τέτοιο. Ελπίζω να έχουν νομικό θέμα για να μην δούμε και αλλού αυτές τις πρακτικές, καθώς και την φυσική εξέλιξη τους. Θα χάσουν και αρκετή απο την πελατεία που παίρνει συχνά μικροπράγματα απο κει, κάτι προσφορές σε μωρομάντιλα, πάνες, λάμπες, μπαταρίες και κάτι τέτοια που βάζει συνέχεια... Και καρτούλες microSD που παίρνω του τάλιρου, θα το σκέφτομαι τώρα. Επίσης επειδή τσέκαρα, οι τιμές δεν πέσαν σε ότι έχω στο wishlist, νταβατζιλίκι βάλαν μόνο. Λέτε να είναι επιχειρηματική διάνοια το άτομο που το έκανε αυτό και να πέφτω τόσο έξω? 🤔 Λέτε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας?? 😱 Edit: "οι τιμές δεν πέσαν σε ότι έχω στο wishlist" Πέσαν τελικά σε κάποια smartwatch που βλέπω για να είμαι δίκαιος, σε cable organizer, microSD, κατσαβίδια και Anda seat, ίδιες οι τιμές. Όχι πως αλλάζει κάτι... Δεν νομίζω πως είναι τυχαίο που το βάλαν σήμερα ενώ ξεκινάν όλοι τις εκπτώσεις BF. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από Tortugas 3 1
Vaggelisnaoum Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Να περάσει η black friday μπας κ πέσουν λιγο οι τιμές να παμε να ψωνίσουμε. Συμφωνώ με τον tortuga . Επιλογή τους είναι να βάλουν την χρέωση αυτή , επιλογή μας όλων να μην το ξαναπροτιμήσουμε. 2 1
kekos123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νταβατζιλικι φαινεται και φυσικα εφαγαν κραξιμο -δε φταινε οι υπαλληλοι βεβαια- κι αυτοι απορουσαν ,αλλα εγιναν αποδέκτες εντονων παραπονων. Φυσικα τις παραγγελιες μου τις ακυρωσα ,τετοιο νταβατζιλικι ειναι πρωτακουστο! Ακου να πληρωνεις νταβατζιλικι για να σου δωσουν τη παραγγελια σου στο καταστημα τους που εσυ ο ιδιος πηγες! Απιθανα πραγματα ! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από kekos123 2 1
Strat8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Απίστευτα πράγματα. Κατάντια θα το έλεγα καλύτερα. Έχουμε που έχουμε το greedflation (ελληνιστί: πληθωρισμός απληστίας) γενικά στην αγορά, τώρα θα έχουμε και έξτρα νταβατζιλίκια για τα αυτονόητα; Αυτό που είπε ο tortugas περι Αμερικάνικου tipping είναι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν πρωτοέμαθα για αυτήν την χρέωση. Δηλαδή τι άλλο θα επακολουθήσει στο μέλλον; Θα πληρώνουμε και εισιτήριο για να μπαίνουμε στα καταστήματα; Τι άλλο θα σκαρφιστούν πια; Δεν ξαναγοράζω τίποτα απο eshop αν δεν πάρουν πίσω αυτήν την χρέωση. Δεν πρόκειται να στηρίξω τέτοιες πρακτικές. 5
maqqis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Μόλις τώρα είδα οτι σε κάθε παραγγελία ανεξαρτήτως ποσού το eshop χρεώνει 0,50 ευρώ ανα παραγγελία. Τί εννοούν κόστος εξυπηρέτησης ανα παραγγελία. ; Ξεφύγανε και αυτοί μάλλον.
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, maqqis είπε Τί εννοούν κόστος εξυπηρέτησης ανα παραγγελία. ; ανάπτυξη ... https://www.e-shop.gr/how_send Αναφορά σε κείμενο Κόστος εξυπηρέτησης ανά παραγγελία: Σε όλες τις παραγγελίες που εξυπηρετούνται από το e-shop.gr ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής, υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση των 0.50 ευρώ ανά παραγγελία. Είναι μια επιβάρυνση που μας επιτρέπει τον εξορθολογισμό του κόστους εξυπηρέτησης και μας βοηθάει στην διατήρηση των ανταγωνιστικών τιμών και στην βέλτιστη εξυπηρέτησή σας σε όλα τα προϊόντα. Άντε , να πεις να βγάλει κανα ψιλό έξτρα το υποκατάστημα , πάσο , το τραγικό είναι οτι και box να επιλέξεις πάλι χρεώνει . Μάλλον βάλανε τελωνείο στις κεντρικές αποθήκες 😁 1
villasg Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Εδω θελει να μην παραγγειλει κανεις για κανα μηνα οχι για το 0,50 αλλα γιατο γαμωτο , να βαλουν μυαλο οι εξυπνοι 12 2
panagiotis54 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) χρεωση για να κανουν τη δουλεια για την οποια πληρωνονται... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από panagiotis54
Kag1ante Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απο συζήτηση με φίλο μου που δουλεύει σε κατάστημα αυτό ξεκίνησε χθες το βράδυ και μέχρι και οι υπάλληλοι τσακώνονται με το λογιστήριο μπας και βγάλουν αυτή τη γελοία χρέωση (χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα δυστηχώς) EDIT: θεωρητικά εφόσον γράφει το παρακάτω: Κόστος εξυπηρέτησης ανά παραγγελία: Σε όλες τις παραγγελίες που εξυπηρετούνται από το e-shop.gr ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής, υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση των 0.50 ευρώ ανά παραγγελία. Είναι μια επιβάρυνση που μας επιτρέπει τον εξορθολογισμό του κόστους εξυπηρέτησης και μας βοηθάει στην διατήρηση των ανταγωνιστικών τιμών και στην βέλτιστη εξυπηρέτησή σας σε όλα τα προϊόντα. Αυτό πιθανόν να μας λέει ότι οι χρεώσεις αφορούν μόνο τις ηλεκτρονικές παραγγελίες; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2023 από Kag1ante
maqqis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 @korakiosΜάλλον τους βάλανε τελωνείο απο τα πολωνέζινα εισαγώμενα στο boxnow χρεώνει και τα 50 λεπτα και το ευρώ του box 1
korakios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, maqqis είπε @korakiosΜάλλον τους βάλανε τελωνείο απο τα πολωνέζινα εισαγώμενα στο boxnow χρεώνει και τα 50 λεπτα και το ευρώ του box είναι το γρηγορόσημο του υπαλλήλου στην αποθήκη 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις