Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Πριν 3 μήνες ειχα πτωση της ταχυτητας του ιντερνετ και πολλά crc errors. Δηλωνοντας βλάβη μου αλλαξανε το ρουτερ με το καινούργιο h300s ,το πρόβλημα λύθηκε ξαφνικά. Τις τελευταίες ημέρες εχω πάλι τα ίδια. Χαμηλή ταχυτητα στο ιντερνετ ( σημερινό speedtest ookla: DOWNLOAD Mbps 4.03  / UPLOAD Mbps 0.60 / Ping ms  149) και μετά απο λίγο κανει αποσύνδεση.. παραθετω την σελιδα απο το ρούτερ για βοηθεια... το πρόγραμμα σταθερής/ιντερνετ ειναι το Vodafone double play 24Mbps με 300' κινητά

Spoiler

telikogrammiinternet.jpg.cda18a877da5ea4ba5f98211b8966925.jpg

το βράδυ θα με πάρουν τηλέφωνο για "οδηγίες".... ετσι οπως τα βλεπετε , λετε να ειναι πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης ή κατι άλλο ? να ειμαι προετοιμασμένος για απάντηση...

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από sstratos
Δημοσ.

Έχεις κάνει τις απαραίτητες ελέγχου από πλευράς σου; Κεντρική πρίζα, κοντό καλώδιο, όχι φίλτρα/spitter, όχι άλλες συσκευές σε άλλες πρίζες;

Δημοσ.

Ναι , ολα τα καλώδια ειναι καινούργια , δεν υπάρχουν διακλαδωτές κτλ....

Μολις με πηραν τηλεφωνο , βλέπουν και αυτοί πολλά errors και θα στείλουν τεχνικό να το δεί απο κοντά. Εγώ θελω να εχω μια ιδέα τι μπορει να φταίει για να ειμαι προετοιμασμένος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω κ εγω κατι παρόμοιο πολλά crc και αποσυνδεσεις στην γραμμή.. 

Η συνδεσμολογια ειναι διπλή μπριζα με φιλτερ στο ασύρματο τηλέφωνο.. 

Ακου το έξεις κουλο μολις αφινω το ρουτερ πανω μονο του χωρις σπλιτερ πεφτει στα 16mbps και εξασθένηση γραμμης 11db νομιζω.. ΑΛΛΑ  (εδω είναι το κουλο) αν βαλω τηλ πάνω με φιλτερ που ειναι καινούργιο παει στα 19-20mbps με εξασθένηση 30db!! 

Δεν ξερω τι παίζει κ συμπεριφερετε ετσι εχω το ZXHN H108N απορώ πως και σου δωσανε αλλο εκτός απο αυτο.. 

Μπορεί να φτει το φιλτρο τι να πω καινούριο είναι ομως.. 

Ερώτηση :

Εσυ δοκιμασες καρφοτο απο την μπριζα να δεις ποσο συγχρονίζει χωρις τπτ πανω κατευθείαν στο ρουτερ?? 

Εγω εχω κανει αίτηση στον οτε και οπου νανε θα εχω 50αρα vdsl με το καλο κ νομιζω δεν θα εχω θεματα 🤞

Επεξ/σία από vagelis2019
Δημοσ.

Καρφωτο είναι σσε μονή μπριζα κατευθείαν στο wan του ρούτερ και για το σταθερό τηλέφωνο φεύγει από το phone1 στη βάση. Πουθενά δεν έχει φίλτρα.

Ήρθε και ο τεχνικός και μέτρησε ,, τα ίδια είδε και αυτός. Άλλαξε τη μπριζα μήπως είχε μαζέψει υγρασία αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Μέτρησε και στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκεί τα ίδια !!! Είπες ότι μάλλον είναι του ΟΤΕ πρόβλημα και θα ενημερώσει 

Δημοσ.
Στις 17/11/2023 στις 4:12 ΜΜ, sstratos είπε

Καρφωτο είναι σσε μονή μπριζα κατευθείαν στο wan του ρούτερ και για το σταθερό τηλέφωνο φεύγει από το phone1 στη βάση. Πουθενά δεν έχει φίλτρα.

Ήρθε και ο τεχνικός και μέτρησε ,, τα ίδια είδε και αυτός. Άλλαξε τη μπριζα μήπως είχε μαζέψει υγρασία αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Μέτρησε και στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκεί τα ίδια !!! Είπες ότι μάλλον είναι του ΟΤΕ πρόβλημα και θα ενημερώσει 

Voip έχεις δλδ? γτ λες 24αρα σύνδεση αρα adsl.. 

Εγω εχω adsl 24 ara Vodafone χωρις voip δεν ξέρω ότι υπάρχει κ με voip.. 

Πσ. Εγω ανακάλυψα οτι εβαζα το φιλτρο αναποδα😹

Πσ. Αν εχει πρόβλημα κ στην είσοδο της πολυκατοικίας τοτε ειναι πρόβλημα της γραμμής αλλά οχι της εσωτερικής καλωδίωσης δυστυχώς.. Αντε τωρα να το φτιάξει ο οτε.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...