agnostos99 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσης να προσθέσω ότι προ μηνών σε αντιστοιχη προσφορά για τον ryzen 3 μιας και έχουν ίδιο σασί μετά από 2 μήνες έσπασε ο ενας μεντεσες του λαπτοπ χωρις καν να χρησιμοποιείται πολύ αφού υπάρχει και άλλο διαθεσιμο λαπτοπ και σπαταλησε 4 εβδομαδες πηγαινε έλα 2 φορές στο σερβις για επισκευη (την πρωτη φορα δεν αλλαξαν και το πισω καπακι που ειχε σπασι το σημειο που κραταει τη βιδα πανω στο μεντεσε). Τελικά έχουν όντως αδυναμους μεντεσεδες αυτες οι σειρές των Lenovo νομίζω μετά και τη δική μου εμπειρία. Αλλά οι τιμές τους είναι πολύ καλές για την ισχύ και τα χαρ/κά. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από agnostos99
zacharis1955 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Επίσης να προσθέσω ότι προ μηνών σε αντιστοιχη προσφορά για τον ryzen 3 μιας και έχουν ίδιο σασί μετά από 2 μήνες έσπασε ο ενας μεντεσες του λαπτοπ χωρις καν να χρησιμοποιείται πολύ αφού υπάρχει και άλλο διαθεσιμο λαπτοπ και σπαταλησε 4 εβδομαδες πηγαινε έλα 2 φορές στο σερβις για επισκευη (την πρωτη φορα δεν αλλαξαν και το πισω καπακι που ειχε σπασι το σημειο που κραταει τη βιδα πανω στο μεντεσε). Τελικά έχουν όντως αδυναμους μεντεσεδες αυτες οι σειρές των Lenovo νομίζω μετά και τη δική μου εμπειρία. Αλλά οι τιμές τους είναι πολύ καλές για την ισχύ και τα χαρ/κά. Mεντεσέδες = κακομεταχείριση, κανόνας! 1
adminaros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Ξανα διαθεσιμο Αναμένεται νέα παραλαβή στις 17 Νοεμβρίου
agnostos99 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, zacharis1955 said: Mεντεσέδες = κακομεταχείριση, κανόνας! Ναι καπως ετσι ελεγα και εγω μεχρι που σε μενα εσπασε σε 2 μηνες απο την αγορά και με χρηση ουτε καν 1 ωρα την ημερα πανω σε γραφειο και αν, καποιες μερες δεν ανοιγα καν αφου ειχα αλλο εργασιας!!!! Και επειδή άνοιξα και είδα μεσα, μεντεσεδες σκληροί και πατανε πανω σε προεξοχες πλαστικές, δεν είναι και δυσκολο μάλλον να σπασει με το χρόνο. Εκτός και αν με το καλομεταχειριση εννοουμε να το κραταμε πχ μονιμα ανοιχτο 90 μοιρες πανω στο γραφείο και να μην κλεινουμε ποτε καπακι... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από agnostos99
zacharis1955 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Ναι καπως ετσι ελεγα και εγω μεχρι που σε μενα εσπασε σε 2 μηνες απο την αγορά και με χρηση ουτε καν 1 ωρα την ημερα πανω σε γραφειο και αν, καποιες μερες δεν ανοιγα καν αφου ειχα αλλο εργασιας!!!! Και επειδή άνοιξα και είδα μεσα, μεντεσεδες σκληροί και πατανε πανω σε προεξοχες πλαστικές, δεν είναι και δυσκολο μάλλον να σπασει με το χρόνο. Εκτός και αν με το καλομεταχειριση εννοουμε να το κραταμε πχ μονιμα ανοιχτο 90 μοιρες πανω στο γραφείο και να μην κλεινουμε ποτε καπακι... Μπορεί να το σπάσεις και αμέσως μετά το unboxiing!
history Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Όποιος ενδιαφέρεται για το laptop, το έχω παραγγείλει και είναι προς παραλαβή σε e-shop point της Αθήνας. Δεν θα το αγοράσω τελικώς. Αν το θέλει κάποιος, ας μου στείλει προσωπικό, να του δώσω τα στοιχεία παραγγελίας...Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται εξαντλημένο...
iguana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Στις 21/11/2023 στις 1:48 ΜΜ, history είπε Όποιος ενδιαφέρεται για το laptop, το έχω παραγγείλει και είναι προς παραλαβή σε e-shop point της Αθήνας. Δεν θα το αγοράσω τελικώς. Αν το θέλει κάποιος, ας μου στείλει προσωπικό, να του δώσω τα στοιχεία παραγγελίας...Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται εξαντλημένο... Με ενδιαφέρει αλλά είμαι Θεσσαλονίκη. Ίσως αν μπορούσαν να το προωθήσουν σε eshop εδώ (με κάποια χρέωση φαντάζομαι.).
history Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, iguana είπε Με ενδιαφέρει αλλά είμαι Θεσσαλονίκη. Ίσως αν μπορούσαν να το προωθήσουν σε eshop εδώ (με κάποια χρέωση φαντάζομαι.). Πολύ ευχαρίστως να εξυπηρετήσω, αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται...Αν γνωρίζει κάποιος, ας μας κατατοπίσει...Το laptop θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημα μέχρι Δευτέρα 27/11
ioannischr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 βρειτε τα καπως μεταξυ σας και χρησιμοποιειστε boxnow
pptsmps Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Επειδή αυτό φαίνεται να τελείωσε... Μήπως αυτό εδώ είναι καλύτερο;
zacharis1955 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, pptsmps είπε Επειδή αυτό φαίνεται να τελείωσε... Μήπως αυτό εδώ είναι καλύτερο; Oχι... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από zacharis1955
fistikis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει και εδώ, αλλά χωρίς λειτουργικό και με αγγλικό πληκτρολόγιο, δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάτι άλλο Αυτό πρέπει να είναι: https://psref.lenovo.com/Detail/Lenovo_V15_G3_ABA?M=82TV004KRM Τιμή 419€ https://www.skroutz.gr/s/40926518/Lenovo-V15-G3-ABA-15-6-FHD-Ryzen-5-5625U-8GB-512GB-SSD-No-OS-Business-Black-US-Keyboard.html Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από fistikis13
zacharis1955 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, fistikis13 είπε Υπάρχει και εδώ, αλλά χωρίς λειτουργικό και με αγγλικό πληκτρολόγιο, δεν ξέρω αν διαφέρει σε κάτι άλλο Αυτό πρέπει να είναι: https://psref.lenovo.com/Detail/Lenovo_V15_G3_ABA?M=82TV004KRM Τιμή 419€ https://www.skroutz.gr/s/40926518/Lenovo-V15-G3-ABA-15-6-FHD-Ryzen-5-5625U-8GB-512GB-SSD-No-OS-Business-Black-US-Keyboard.html Καμία απολύτως σχέση! TN οθόνη 250 nits και γενικά σαβουρο - Lenovo V Series! Μακριά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα